torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
bakker, eltelt 3 óra, és még nem kapott bant, ez igen!😊

...vágod?

tobias88
nem tud olvasni
firewall, 0 és max speed között választhatsz 😄DDDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

te msot tényleg szellemi fogyatékos vagy?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
van vmi progi, amivel egy bizonyos iphez tartozó sebességet szabályozni tudom?

mohamed
10000

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Beast Machine
hoppá.

Életkor: 14 alatt...

már értem...

...vágod?

Beast Machine
AAAAAAAAAAAAAAASZTAQRVA

istenem, ekkoram faszlámát...

Ebbõl akkora ban lesz, hogy kilóg a fejlécedbõl.....

...vágod?

ffxi
Juuuj!!!!

Fákjúal!

tobias88
Newspost - Mar/03/2007
tobias88
Registrations are closed.
tobias88
emberszabású megint csõdöt mondott?
adobepremiere
http://www.demonoid.com/

Siessetek mert ma nyitott a regisztácíó

Légy kreativ..........

desigo
Nem találtam élõ eMule topikot, ezért itt kérdezek, hátha tud valaki segíteni.
Volt néhány cuccom az eMule incoming könyvtárában, amik 1-2 napja még biztosan megvoltak.Ma amikor megnyitottam a könyvtárat tök üres volt.

A direkt kitörlés ki van zárva.
Az elmult napok eseményei, hogy néhány trójaival küszködök, több-kevesebb sikerrel, meg tûzfalat telepítettem újra. Tudtommal mást nem csináltam a gépen.
Valami biztos kitörölte/felülírta a könyvtárat. A beállított folyamatban lévõ letöltések megmaradtak. Egy kisebb mpeg file le is jött azóta.
Van-e valakinek lövése, hogy mi történhetett és hogyan lehetne visszaállítani a könyvtár tartalmát?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

ffxi
Igen! Ott!

Fákjúal!

Met
Mi az, hogy nem becsülik meg?
Ha rossz minõségû a cucc akkor nem csodálom, de miért nem bírják a kritikát?
Az meg, hogy fenyegetõznek... no comment,
nem tudom kik járnának rosszabbul.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

dogfish
😄
Pharaoh
Ilyen egyszerû? Megkéreik a staffot , hogy tilsák meg a rls-eik feltöltését? Vajon, ha a kiadók, asva, bsa, stb írna egy ilyan levelet azt is teljesítenék?

Dj Xyberpunk
xp reinstall lesz, az uTorrent jelenlegi letöltéseinek adatait, hol tárolja az xp ? Application data? Vagy merre? Tnx a választ.

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

precision
hja, elég szánalmas...pláne a fenyegetõzés
még õk fenyegetnek? loál

Bazinga!

Serpa
én sem.

ffxi
Nem értem ezt az egész felhajtást.

Fákjúal!

DjDano
A következõ e-mailt kaptuk a HXT release csapattól:

Tisztelt MP!

Sajnalattal kell kozolnom, hogy a HXT rlseket nem becsulik meg a
userek az oldalon, es egyszeruen szemelyes szimpatia miatt
szeretnenk ha lekerulnenek az oldalrol! Tobb kulsos ember is
panaszkodott egy bizonyos valakinel torteno antrocitas miatt
ez jutatott el minket oda, hogy az oldal nem erdemli meg a
csapatunk munkajat, ahogy rengeteg smsweb oldalrol is
eltavolitattuk a releaseket!
Ezuton megkernem a staffot, hogy tavolitsa el osszes munkankat az
oldalrol es hivja fel a userek figyelmet, hogy tovabbiak feltoltese
is szigoruan tilos!
Nem all szandekomban tobb magyarazattal szolgalni, egy csapatnak
szive es joga, hogy kiket tamogat es kiket nem! Ha nem tetszik a
hozzaallas akkor nem kotelezo nekunk ftp-rol kijutattni a rlseket,
se minden premier filmet feldolgoznunk, biztos mindenkinek
megadatik a lehetoseg hogy moziba jarjon es megjelenes elott
elvezze a filmeket!
Hangsulyoznam a tovabbi feltolteseket is, hogy hiaba nevezik at a
userek, hiaba csaljak el a munkankat, ugyis kiderul... es akkor nem
mi fogjuk a rovidebbet huzni!

Megertesuket koszonjuk,
HXT group 2007

Tájékoztatunk mindenkit hogy az önmagát HXT-nek nevezõ release csapat, nem tartja a
MP felhasználóit arra érdemesnek, hogy a "munkáikat" megossza velünk.
Ezért megkérünk mindenkit, hogy ne rakjon fel az oldalra HXT release-ket és ha teheti
ne is töltse le azokat máshonnan sem. Nagyon sok release csapat van amely hasonlóan jó,
vagy talán jobb munkát végez mint õk, köszönjük meg az õ teljesítményüket és töltsük
le az õ munkáikat. Az e-mail végén olvasható fenyegetésre nem szeretnénk reagálni, de
bizonyára sejtitek mirõl is lehet szó. Természetesen a zsaroló e-mail hatására törölni
fogjuk a HXT releaseket.

ÉN MEG EZÚTON KÉREK MINDENKIT, MELLÕZZE ENNEK A SZAREVÕ CSAPATNAK A MUNKÁIT! REMÉLEM ELKAPJA ÕKET VALAMELYIK JOGVÉDÕ SZERVEZET

Kontrakcio
már jó :I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
híd behalt pont a free leach elött 2h-val :I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

ffxi
HELP!!!
5-6 óra után átvál pirosra(nyíl marad fehér) és naon lassan csorog és tracker onnantól fogva nem számol.

Fákjúal!

kas123
1 perctõl akár 100 000 évig terjedõen =)
amikor úgydönt valaki hogy jön seedelni, ez naon változó. De ha zárt helyról töltöd akkor ott írd a fórumba h seed pls.

És az kb. mennyi idõ lehet?

KOSZ

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Serpa
a betonon volt 1 szavazás, melyik torrent klienst használod, torony magasan az utorrent nyert.

Met
ez a 3 talán a leg népszerûbb, próbáld ki õket és amelyik szimpatikusabb használd azt, én az utorrentet javaslom

dogfish
utorrent rulZZzz
a zeggyik, és nem 3 kliens van hanem kb 300 😛PP

a 3 kliens kozul melyik a jobb?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Met
<#mf2>

miért létezik olyan seeder is akinek nem 100%-os? 😛

Met
megvárod míg jön olyan seeder akinek megvan a 100%-os cucc, ennyi

kas123
Hali!

Pontosan =).

Helo most töltök le egy játékot,de 99,5%-nál tovább nem tölti csak felfelé!Nem tudna valaki segÍteni hogy lehetne orvosoli ezt a problémát?
Mitõl lehet?

trogerzsiger
Hello!

Hatalmas problémám van! feltöltöttem egy oldalra egy filmet és lassan megy a seed. pedig tudtam vagy 50 kb/seccel is tölteni fel. A feltöltött torrentemet pedig csak 12,8 meg ennél kevesebbel láttam. Csak egy ember kapcsolódik hozzám. Ez azért van mert õ mást is tölt le-fel és tõlem csak lassan tud letölteni?

kas123
A seed-erektõl függ. Nyilvános trackereknél általûába mindenki lekorlátozza a feltöltési sebességég, mivel nem számít...próbálkozz zárt trackerrõl tölteni...

desigo
Üdv

BitTornadot használok és arra lennék kíváncsi,hogy mitõl függ a letöltési sebességem?

általában isoHuntról,btmon.com-ról,mybittorrent.com-ról töltök és a sebességem sosem megy 30-40k fölé de általában 20k.
Gyorsulna a letöltési sebességem ha a feltöltési gyorsulna?
A feltöltési sebességem csak 1-2k Tudom ezt gyorsítani valamilyen beállítással?
precision
banner
<#pardon1>

Bazinga!

vki tudja honnan lehet az irak(over there c. sorozat torrentjét letölteni?
<#conf><#conf><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
kulabácsi
nekem szokott ilyen lenni ha a másik gépen is megy a net éppen és ott is töltenek + böngésznek, de aztán helyreáll....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HunnernesKonge
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tartozol hálával,az arány meg szép.. 😊
vki találkozott már olyan problémával, hogy ha elindít bármilyen játékot a letöltés jóformán 0-ra csökken miközben a feltöltés a szokott sebességgel megy. router mögül, µtorrenttel nyomom. ezen kívül semmi gond nincs.

A szabadság, szerelemmel várjon még mindenki. Megjelennek majd sorra a release-k nem sokára. Nekem is belépett a maki, de a tracker nem megy. Sztem csak idõ kérdése és megcsinálják.

Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W

kulabácsi
nekem sikerült belépnek, viszont a tracker megy nálatok? mert nekem visszautasítja a kapcsolódást:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.