torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Fortuna fortes adiuvat.
amúgy atombiztos oldal nem létezik
Bazinga!
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Bazinga!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Csak azt látom, amit mindenki más.
Fortuna fortes adiuvat.
Akit érint a dolog(többtízezer ember), az nagyon jól tudja mirõl beszélek.
A légkalapács hozzáért az aszfalthoz...
Szerk: Uhhh, és ráadásul a 2 mellékútra odarakták a törmelékeket, de már szerencsére letakarították ha jól látom, szóval remélhetõleg senki nem nézegetett bele...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
olyan lehetséges hogy egy torrentet egyszerre két különbözõ oldalra seedeljek ???
pl van egy XXX.torrentem amit feltöltök A torrent oldalra de közben ugyanezt az XXX.torrentet egyidejûleg tudom-e SEEDELNI B oldalon ???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
...vágod?
Ha meghívót szeretnél kérni katt ide. Betûméret jó nagy, hogy olvasható legyen.
Az "ide" alá pedig a link: http://www.sg.hu/forumlog out.php <#eplus2>#eplus2>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bazinga!
Bazinga!
Annyi lenne a kérdésem, h néztem pár bittorrent oldalt, de amit találtam és mûködik, ott nagyon lassan tölt le (sokan seed-elnek); vagy ahol eddig is voltam (bitsoup.org) - sajna ki*asztak, pedig nem volt pirosban a ratio -, oda meg nem lehet már feliratkozni újra, m letiltották a signup-ot (sok más helyen is).
Tudtok esetleg olyan oldalt mondani, ahol van mód a feliratkozásra/jó letöltésre?
Köszönöm
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Ne haragudj, annyira nem értek hozzá.
Pontosan mire gondolsz?
utorrent-el és bitcomettel is hirtelen megakadtam.
THX!
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Ezt nem hiszem el!