torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
MÛKÖDIK az aszfalt! álleluja... és minden rendben az accommal is...
StephenKing
A végtelenen mi lesz?? Countdown???Jöhetnek a tippek!<#papakacsint>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

A3faLtal kapcsolatban: A stat.php 0-án áll...lehet, hogy elvesztek az arányok meg minden?

Agy Halott
jojo értem, csak mégis, nekem ez nagy érvágás lenne...
Mitõl? én teljesen nyugodt vagyok. Nem értem a parát egyáltalán. Minden dologban lehet valami hiba...
Agy Halott
Ezt nem hiszem el!

ennyire mostanában nem izgultam, mint most...
megnéztem úgyis, erre mondtam, az üzenet sokat elárul :-) ;-)
Kontrakcio
ennyi, már server sincs... :S

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Cápafogxy
Próbáld meg akkor talán levenni a browse.php-t. 😊

nekem a browse van kezdõlapként beállítva, ott a go home van még mindig. de igen, az üzenet sok mindent alárul ;-)
Cápafogxy
Már más üzenet van az mindent elárul.

szerintem a "go home" üzenet sem arra utal, hogy roló végleg le...
mohamed
thx

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Igen, a gyors, exponenciális fejlõdés instabilitást hoz. Kialakul az aránytalanság a szerver kapacitása és az igénybevétel között. Vélem, többek közt ez is az egyik oka, hogy viszonylag korlátozzák a bejutást.

Fortuna fortes adiuvat.

Amúgy csak a felszini kár nagy szerintem, a php fájlok megvannak, szerintem egyszerûen csak a config fájlba piszkáltak bele valamit, mert egyik php fájl se bír csatlakozni a mysql szerverhez.
precision
hát naja, annak én sem örülnék...majd meglátjuk mi lesz
amúgy atombiztos oldal nem létezik

Bazinga!

...de legfõképpen kívánom, hogy rendezzék a sorokat - mindannyiunk üdvére.

Fortuna fortes adiuvat.

Na ja, csak pont errõl az oldalról nem gondoltam volna, hogy elszáll. Atombiztosnak tûnt - bár a csimpi is...biztos van aki sokat bukik, én sajnálnám a 65 Giga upomat😞

Fortuna fortes adiuvat.

precision
biztos túl fogja, vmi backup tuti van, vissza lesz állítva szvsz hamarosan...legalábbis remélem

Bazinga!

Kontrakcio
legyünk optimisták, embeszabásu is túlélte , igaz sokáig lábadozott... remélük most õk is <#szomoru1> még fut a server

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Semmit nem tudok.
Csak azt látom, amit mindenki más.
Baromi rossz hír...nem kevés veszne oda, mint Mohácsnál...Látom, hogy köhög az oldal.

Fortuna fortes adiuvat.

Kontrakcio
ejj passze, nem tod meddig fog tartani a dugó?

Rexor
A meghívó kérõknek ezt a linket ajánlom.

Bocs, de nem.
Akit érint a dolog(többtízezer ember), az nagyon jól tudja mirõl beszélek.
mohamed
nemvágom a kódod, privibe leforditod?

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Ajajj...
A légkalapács hozzáért az aszfalthoz...

Szerk: Uhhh, és ráadásul a 2 mellékútra odarakták a törmelékeket, de már szerencsére letakarították ha jól látom, szóval remélhetõleg senki nem nézegetett bele...
köszi , kipróbálom

Met
lehetséges, berakod a feladatok közé a 2 torrent file-t és forrásnak ugyan azt a könyvtárat adod meg

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

szevasztok!
olyan lehetséges hogy egy torrentet egyszerre két különbözõ oldalra seedeljek ???
pl van egy XXX.torrentem amit feltöltök A torrent oldalra de közben ugyanezt az XXX.torrentet egyidejûleg tudom-e SEEDELNI B oldalon ???

precision
hehe 😄

Bazinga!

fifi
alapvetõen az nvidia tûzfalat el kéne felejteni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Met
#14305-tõl visszafelé olvasgass

az nvidia tûzfallal kapcsolatban létezik hogy ha elindítom az azureust fél óránként ujra indítja a gépet? Mert már semmi másra nemtudok gyanakodni.Mert eddig azt vettem észre hogy ha megy az azureus akkor csinálja,de most leszedtem a tûzfalat és kitöröltem az NVAPPFILTER dll fájlt. Remélem bejön.
fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Beast Machine
vagy egy billentyûkombinációval is elintézheti, hogy legyen meghívója: Alt+F4! <#hehe><#taps>

...vágod?

Met
Nekem van ötletem! Nos
Ha meghívót szeretnél kérni katt ide. Betûméret jó nagy, hogy olvasható legyen.
Az "ide" alá pedig a link: http://www.sg.hu/forumlog out.php <#eplus2>

Rexor
Sorry, nem szóltam én vagyok a <#lama>

precision
lap legalján bal oldalt...

Bazinga!

Rexor
D-Linkem van, és az nincs köztük<#duma>

precision
banner update: beraktam pár fontos linket alulra, a képrõl levettem a linket... akinek van javaslata hogy esetleg milyen link kerüljön még ki az szóljon, nekem hirtelen nem jutott több eszembe

Bazinga!

precision
Itt rányomsz a routeredre, aztán kiválasztod a torrent kliensed és megcsinálod amit ír, képekkel is illusztrálja hogy mit hova kell írni meg hogy mit kell csinálni. Sok sikert.

Bazinga!

Rexor
Update: egy piros felkiálltó jel van ott, azt írja, hogy a tûzfal vagy a router nem engedélyezi a port-ot, tûzfalon beállítottam, de router-en nem tudom, hogy kell. Valaki pls help!

Rexor
Hello! Mit kell ahhoz beállítanom, hogy elinduljon végre a letöltés és nem az a szar felkiáltó jel legyen látható? Pls help mert nagyon kéne a töltögetés!

Beast Machine

...vágod?

Met
banner

Hali!

Annyi lenne a kérdésem, h néztem pár bittorrent oldalt, de amit találtam és mûködik, ott nagyon lassan tölt le (sokan seed-elnek); vagy ahol eddig is voltam (bitsoup.org) - sajna ki*asztak, pedig nem volt pirosban a ratio -, oda meg nem lehet már feliratkozni újra, m letiltották a signup-ot (sok más helyen is).
Tudtok esetleg olyan oldalt mondani, ahol van mód a feliratkozásra/jó letöltésre?

Köszönöm
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Beast Machine
Valami átalakítás van az egynyolcadbyte zónában?

...vágod?

Szia!

Ne haragudj, annyira nem értek hozzá.
Pontosan mire gondolsz?
utorrent-el és bitcomettel is hirtelen megakadtam.
Semmit...csak hirtelen pirosra váltanak az ikonok és ez zavar(t), de már megoldottam...sokan írták, hogy a uTorrent 1.6.1 azzal elég sok gáz van szal...feltettem az 1.6-ot oszt csá!Megy minden rendesen...
THX!

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...