torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az oldal feltöltési szabályzatában biztosan le van írva a teendõ.
Lenne egy olyan problémám...tulajdonképpen semmi baj nincs...csak a utorrent (1.61) nem úgy viselkedik ahogy kéne...1 órán belül függetlenül attól, hogy honnan mit és mikor merre töltök...valahogy mindig az ikonok pirosra váltanak...szedem teljes sávszéllel nem az...csak hát ez mégsem így járja...minden beállítást megnéztem...a port forwardingot leteszteltem...és ok!
Ha valaki tud vmit...pls segítsen.
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
A filmes torrenteknél meg kell adni a felbontását,bitrátáját,és egyéb tulajdonságait a filmeknek. Azeket honnan tudhatom meg?
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy kis segítséget kérek. Nem megy az utorrentem. Az 1.6.1-et leinstalláltam, visza az 1.6. Tûzfal nincs. Se a BT, se a majom nem megy.
Mi történhetett?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
eddig nem is tûnt fel...
hogy mik vannak...
viszont napról napralassab nekem az oldal😞
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szóval majd e körül az idõpont körül kérdezd.
Fákjúal!
csak trek filmeket dvd9be oda tesznek fel, azokat meg le KELL szedni😄
bár aszfaltra si feltettek már 1-et.
démonra nem tud valaki dinamukus avatart?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
szal marad a számos... de cookik törlésekor, vagy winreinstalnál, jelszóemlékeztetõt kell kérni:S
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Köztük asszem automata meghívókiosztási rendszer.
Címük:
www.flexhost.hu
Kellemes Vasárnapot Mindenkinek!
Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W
Nem tudom, hogy most jön -e, de egyszer majd jön.
A jön az nMAG-ot fordítottam le, azzá, hogy jön az új oldal, stb, stb.
Szóval a lényeg: én is csak annyit tudok mint mások, hogy megújul az oldal, hogy mikor azt nem tudom, de talán most.