torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
@ Hellomarci
Az a vicc,hogy haverom rairt a supportra az oldalon belul,es azt irtak vissza h aktiv vok es,hogy esetleg kerjek jelszoemlekeztetot...tenyleg nem ertem.
Van értelme egyáltalán, az uTorrent saját ip tiltó listáján kívül?
Ezen felül a jelzés ellenére fullos a le és feltöltésem is. (Egyébként már vagy 3 éve nyitva van ez a port a routeron)
Pénteken elromlott a routerem és újat kellett vennem amit sikeresen be is állítottam úgy, hogy tudjak netezni de azóta nem tudok torrentet sehonnan letölteni. Mit kéne átállítanom, hogy tudjak letölteni?
Elõre is köszi!
EEE 1899
Kosz az infot.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Akkor az lesz, hogy csak egy kis reszet letoltom, aztan azt osztom vissza, amolyan tessek-lassek megoldas 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Kedves Felhasználónk! Technikai problémák miatt az oldal bizonytalan ideig szünetel. A tervezett indulás jövõ hét vége felé várható."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Feliratoknál vajon miért van az, hogy kijön egy release egy felkapottabb oldalra, mondjuk elsõ rész. Hamarosan van hozzá megfelelõ felirat. Aztán kijön a 2. rész ugyan attól a csapattól, van hozzá angol felirat, de a magyar fordító lefordít egy teljesen más release-hez való feliratot.
Nehogy má ki tudd számítani, hogy
1. leszedem ugyan annak a csapatnak a 2. részét, mert azt gondolom, hogy ahhoz lesz felirat
2. leszedem azt a release-t, amihez már van angol felirat, mert én hülye azt hiszem az lesz fordítva...
A másik szobában jó a net és a laptopon is jó, csak ezen a gépen nem.
Ilyenkor mi lehet a probléma?
A gépen nincs vírus, a utorrentet most frissítettem, mert azt hittem ez lehet a baja, de nem segített.
Vélemény?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
hogy ráugranak, vagy sem, nos: partial seed is van a világon. nem feltétlen onnan töltik le. vita lezárva részemrõl😊 nem kell egyet értenünk, nem kedvelem ncoret, de más attól szeretheti😊1 érdeme van igazán szerintem: nagyon régi torrentek is aktívak tudnak maradni ott. ez is valami😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy hete itt jártak: 222 487 (88.59%)
Egy hónapja itt jártak: 247 459 (98.53%)
Ha számodra ez lecsökkent, akkor gratulálok. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"Mégpedig, hogy mostantól határozatlan ideig egy meghívó ára mindenkinek 50 pont/meghívó! "
Nem lesz olyan magyar ember aki nem tagja az oldalnak😊
★★★★★
a letöltés helye, ahová mented a torrenteket. onnan tudod majd betallózni megint, amit szeretnél seedben tartani.
Szal kb lehetetlenné tette, hogy sorba rendezzem a torrenteket a uTorrentben...