torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Az aszfalt ne is süllyedjen olyan szintre, mert az már tényleg a világ végét jelezné... <#idiota> Persze nyár van, most az aszfalt meghívót is elég barátian mérik, bizonyos hónapokban esélytelen 20 pont alatt meghívót szerezni a liciten, mostanában viszont alig 10 pont felett már esélyes a siker...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kár, hogy bithun nincs ilyen akció 😄 oda nem tudok bejutni
StephenKing
Kell valakinek? Nekem is van bõven.<#vigyor3>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

magra most lehet meghívót igényelni ezerrel 😄
setuh
Magon vannak aszfaltos staff tagok es ha igen ezeket hol talalom meg?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

LoDMaSt
ÖÖ szóval magon írnék aszfaltos stafftagnak. 😊 jobb ötletem nincs, mivel tényleg nem találtam support címet. esetleg irc?

@ Hellomarci

setuh
Magon?Mi kozuk nekik az aszfaltos accomhoz?

Az a vicc,hogy haverom rairt a supportra az oldalon belul,es azt irtak vissza h aktiv vok es,hogy esetleg kerjek jelszoemlekeztetot...tenyleg nem ertem.

peerguardiant vagy valamit használ valaki?
Van értelme egyáltalán, az uTorrent saját ip tiltó listáján kívül?
LoDMaSt
Olyat nem találtam, én magon ráírnék valamelyik stafftagra.

@ Hellomarci

setuh
Valaki tudna nekem adni egy aszfaltos suport email cimet pm-ben?

Az fail ha az uTorrent jobb alul piros kört jelez és azt írja "Listen error" viszont ha futtatok egy port tesztet akkor azt írja, minden frankó?

Ezen felül a jelzés ellenére fullos a le és feltöltésem is. (Egyébként már vagy 3 éve nyitva van ez a port a routeron)
[HUN]FaTaL
Vagy bekapcsolja az UPnP-t és kész 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

StephenKing
portforward.com a leírás szerint beállítasz egy portot azt beállítod az utorrentben is. Igy elvileg aktivnak kellene lenned és mennie kellene a letöltésnek ha a kliensben minden jól be van lõve.

bubu13
Hello!

Pénteken elromlott a routerem és újat kellett vennem amit sikeresen be is állítottam úgy, hogy tudjak netezni de azóta nem tudok torrentet sehonnan letölteni. Mit kéne átállítanom, hogy tudjak letölteni?
Elõre is köszi!

EEE 1899

setuh
Mi a fene,amikor meg jelszo emlekeztetot kerek kiirja h nincs az adatbazsiba a mailem...

Kosz az infot.

Blekk Síp
Utolsó bejelentkezés 2012-06-17 01:32:40 (1 hete)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

setuh
Nem tudok belepni aszfaltra,valaki rakeresne a juhiimi felhasznalora,hogy torolve lettem vagy mi lett?

rooney8
Jogos, ez kurva nagy fail volt 😄D
Akkor az lesz, hogy csak egy kis reszet letoltom, aztan azt osztom vissza, amolyan tessek-lassek megoldas 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Nincs arány, mirõl beszélsz? 48 órát kell visszaosztani (ha töltik közben, akkor arányosít, tehát ha leszedik a felét tõled, akkor már csak 24) és ennyi. De mivel még nem éles a rendszer, ezért hagyhatod a francba is akár. Mikor élesítik majd, akkor mindenkiét ki fogják nullázni.

trident
Elnézést, több oldalon kerestem infót, amikor rájöttem, hogy keressek rá a pretorians+twitter kulcsszavakra... 😄

"Kedves Felhasználónk! Technikai problémák miatt az oldal bizonytalan ideig szünetel. A tervezett indulás jövõ hét vége felé várható."

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
A pretorianról tudtok valamit? Miért nem mûködik?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Fabio Capello
Milyen arány? <#idiota>

StephenKing
Nem muszáj letölteni újra az egészet elég ha csak egy kis részét töltöd le aztán azt visszaosztod 48 óráig és ennyi.

Magon nincs is arany <#fejvakaras>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

rooney8
Ezt is tudom, csak az aranyomnak ez nem tesz tul jot. De hat mindegy, akkor letoltom ujra, aztan massal majd feltornaszom az aranyomat

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

lck
Magon nem kell visszatölteni, csak 48 óráig osztani, nem baj ha nem viszi senki.
rooney8
Tobb, mint 15 gb, ami meg nem is lenne akkora problema, de eleg regi a cucc es nincsenek leecherek, ergo soha az eletbe nem tudnam visszatolteni (egyszer se, nem hogy ketszer) :S

[HUN]FaTaL
Letöltöd újra.

rooney8
két napja vagyok magon, letöltöttem két kb. 6 gb-os fájlt, erre természetesen pont most döglött meg a hdd-m, amin volt a két fájl. ilyenkor mi a teendõ? 😄

shaba23
kicsit off
Feliratoknál vajon miért van az, hogy kijön egy release egy felkapottabb oldalra, mondjuk elsõ rész. Hamarosan van hozzá megfelelõ felirat. Aztán kijön a 2. rész ugyan attól a csapattól, van hozzá angol felirat, de a magyar fordító lefordít egy teljesen más release-hez való feliratot.
Nehogy má ki tudd számítani, hogy
1. leszedem ugyan annak a csapatnak a 2. részét, mert azt gondolom, hogy ahhoz lesz felirat
2. leszedem azt a release-t, amihez már van angol felirat, mert én hülye azt hiszem az lesz fordítva...
StephenKing
utorrent beállítás próbáld ki ezekkel a beállításokkal ahogy a végén le van írva nekem ezekkel miután átállítottam teljesen jól lehet netezni torrent mellett.

Gondoltam erre is, mert kb 370 torrent futott. 25 maradt a kliensben és a probléma így is megmaradt. Azureus(Vuze) klienssel nincs ilyen probléma, bár ez meg alig tölt fel még ha vannak is seederek.

StephenKing
Nálam akkor csinált ilyet ha túl sok torrentet futattam egyszerre nekem az jelentett megoldást hogy lentebb vettem a maximális kapcsolatokat, azóta vígan lehet torrent mellett is netezni

Olyan problémám lenne, hogy a utorrent megöli a netet a gépemen. Nem azért mert elviszi a sávszélességet vagy ilyesmi. Eddig ha ment a letöltés 2MB-al a feltöltés meg 1MB-al akkor sem lassul a net. Most meg ha elindítom a klienst, egyszerûen nem tölt be semmi oldal.
A másik szobában jó a net és a laptopon is jó, csak ezen a gépen nem.
Ilyenkor mi lehet a probléma?
A gépen nincs vírus, a utorrentet most frissítettem, mert azt hittem ez lehet a baja, de nem segített.
Vélemény?

Amúgy semmi bajom a mag akciójával, úgyis aki nem való oda, kikerül. Inkább arra céloztam, hogy 50 pontért lehet valakit meghívni, valaki akár 10 embert is meghívhat, attól függ hány pontja van.
tommygear
jobb mint az sms reg
broman191
Folytatódik a felhígulási hullám, ez hiányzott, mi következik még...freereg, csonticar után szabadon szöveggel "regisztráljatok mert kell a pénz!" <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

videobaby
ahogy érzed...😊 nem mondtam, hogy annyira megfogyatkoztak volna. azt mondtam, nem mindenki használja ténylegesen az oldalt.
hogy ráugranak, vagy sem, nos: partial seed is van a világon. nem feltétlen onnan töltik le. vita lezárva részemrõl😊 nem kell egyet értenünk, nem kedvelem ncoret, de más attól szeretheti😊1 érdeme van igazán szerintem: nagyon régi torrentek is aktívak tudnak maradni ott. ez is valami😊

Tigristank
Elég csak arra ránéznem, hogy 1 új, népszerû cuccra hányan ugranak rá a magon, és hányan a többi oldalon... ezek után magyarázhatod, hogy megfogyatkoztak a letöltõk, csak sajnos nem lesz igazad.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

videobaby
ezt én is látom. te meg el is hiszed? jó neked.

Tigristank
Statisztika:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felhasználók száma: 251 154
Egy hete itt jártak: 222 487 (88.59%)
Egy hónapja itt jártak: 247 459 (98.53%)

Ha számodra ez lecsökkent, akkor gratulálok. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

videobaby
de lesz. nem mindenki sírja össze a párnáját, ha nem kerül be oda. szerintem ezt pont azért mûvelték, mert eléggé lecsökkent azok száma, akik ténylegesen is használják az oldalt, vagy valóban támogatják is. annyi hülyeséget mûveltek már (pl:seedkötelezettség 48 óra...), hogy sokan keresnek mást. az össze-vissza torrentellenõrizgetés sem vált a javukra. a staff nem egységes, csinálnak mindent a maguk gondolatmenete szerint. ez lenne a legjobb magyar torrentoldal? kétlem.

Narxis
Nemzeti Együtt-Torrentezés. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mag durvul😊

"Mégpedig, hogy mostantól határozatlan ideig egy meghívó ára mindenkinek 50 pont/meghívó! "
Nem lesz olyan magyar ember aki nem tagja az oldalnak😊
A magon már soha nem lesz jó a TOP 10?!?

★★★★★

videobaby
inkább rakd vissza a 2-es verziót. bár sokaknak bejött a 3-as, viszont rengeteg gondja van még.
a letöltés helye, ahová mented a torrenteket. onnan tudod majd betallózni megint, amit szeretnél seedben tartani.

3.1.3... ez a mentési mappa ez mi? vagy hogy?
videobaby
hát ilyennel még nem. de esetleg próbáld meg törölni a listádat, és aztán töltsd be újra a mentési mappából. talán megoldja. de melyik verziót használod?

Olyannal találkoztatok már, hogy egyszercsak egy csomó listában lévõ torrentre azt irja, hogy kevesebb mint 1 perce lett hozzááadva? De ezt stabilan egy hete, mindre, és nem változik...
Szal kb lehetetlenné tette, hogy sorba rendezzem a torrenteket a uTorrentben...
tommygear
chrome topik