torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lefuttatom a tesztet megcsinálja az elsõ (amiben a Helyet keresi Hamburg pl stb stb) ott Lockup hibát jelez, és piros X. A második teszt okés.
A teszt után zöldre vált, de egy 5-6 perc után újra sárga:😄
Downhill!!
Kérdeznék😊)
A következõ a problémám. Utorrentet használok, és ugye a beállításaiban be van lõve az a port ahol megosztásra kerülnek az adaotok. Ez hozzá van rendelve tûzfalhoz, Rooterhez mindenhez.
Ha a tesztet elindítom ki is írja, hogy megfelelõ a beállítás és zöldre vált.
De!
A teszt alatt 2 dolgot vizsgál. Az elsõnél mindig hibát talál, és emiatt újra sárgára vált, és azt írja nincs bejövõ kapcsolat. Holott Net van, és minden megfelelõ beállítással bír.
Van tippetek arra, hogy mit kellene tennem, hogy ez megváltozzon?
Downhill!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Az lehet hogy az utorrent szarakodik?
Jobb klikk a vpn-en -> properties -> networking fül -> tcp/ip 4-et kiválasztod -> properties -> advanced.. -> use default gateway on remote networknél vedd ki a pipát.
http://goo.gl/gd6Zi5
A VPN szolgáltatóm nem forwardol portot (megkérdeztem õket, és azt mondják, biztonsági okokból kizárt, hogy megtegyék). VPN-el a feltöltésem 0, a letöltéseim pedig igen lassan indulnak be, ráadásul kevesebb kapcsolattól tudok letölteni is, mintha ugyanazt VPN nélkül tölteném. Próbáltam Utorrent és Vuze progikat is, de nem találtam megoldást, hogyan oldhatnám meg. Valakinek van megoldása?
Ma lett bekötve nálunk az Invitel IPTV-je, 50MB-s nettel, viszont azt vettem észre, hogy nem seedeli vissza a torrenteket. Ez általános probléma, mint az, hogy néhány szolgáltató tiltja a torrentezést? Csak mert barátnõmnél is hasonló a helyzet, de ott T-home van bekötve. Van erre valami megoldás?
Routerrel és router nélkül is próbáltam, portforwardot már próbáltam😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy ha max 100 kb/s-el tudok feltölteni akkor kb. mennyire korlátozzam vissza, hogy jó legyen?
The Matrix has you...
Az utorrent legújabb verzióját használom, mert frissítettem. Miért csinál olyat, hogy ha elkezdek letölteni valamit, akkor nem tudok mellette netezni? Értem én, hogy lefoglalja a sávszél nagy részét, de az eddigi verziókkal nem csinált ilyet. Most ledobál msn-rõl, nem tölt be oldalakat mellette stb.
Most ilyenkor mit tehetnék?
The Matrix has you...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Next PC upgrade: 2022
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Alul a kliensed nem irja ki,hogy a lemez tul van terhelve?
Mostanában max ~2 megával töltök, régebben simán ment a 10 mega is.
Esetleg ötletek, hogy mit kellene megnézni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Érdekes dolgot tapasztaltam. uTorrent kliens, hetekig megy gond nélkül hazai trackerekkel.
Ma a Pirate-rõl indítottam pár zenei torrentet. Néhány perc után a torrent kliens lefagy. Többszöri újraindítás után is hasonlóan mûködik.
Valami eddig ismeretlen zavart építettek be a kalózok tiltói, vagy valami kellemetlen kártvõ lehet?
Tapasztaltatok hasonlót?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mármint lemásolták az oldalt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
az õ oldaluk .be-re vagy .ru-ra végzõdik
a fõoldalon épp ecsetelik hogy a többi az kamu
Az utóbbi pár hétben nem tudok tölteni bizonyos oldalakról (uTorrent-et használok), pl piratebay, vagy isoHunt. Betölt a torrent file vagy a magnet programba, de nem indul el a letöltés, pedig elvileg vannak akik seedelik és van megfelelõ nagyságú sávszélesség is. Más oldalakról, pl ncore vagy kisebb külföldi oldalak, viszont tölt rendesen, nincs semmi baj.
Ezzel párhuzamosan, amit már korábban letöltöttem és töltené vissza a program, látszólag azokkal se történik semmi. Az állapot majdnem mindegyiknél zölden világít a megosztás felirattal, de ha rákattintok, látom hogy a feltöltési sebesség nulla. Jelenleg például 20 torrent "van a programban" ebbõl három letöltés ami nem megy, a többinél az állapotnál "Megosztást" ír, ezek már korábban teljes egészében letöltött dolgok. Ebbõl öt piros, a többi 12 zöld, de ebbõl a 12-bõl is csak 3-at tölt vissza, legalábbis ott mutat feltöltési sebességet.
Esetleg ha valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tudnám normalizálni ezt az állapotot, az kérem ossza meg velem. Ja és lehetõleg konyhanyelven fogalmazva, nem értek a programhoz, csak felrakták nekem és megmutatták, hogy kell "használni" <#lookaround>#lookaround> Amikor megkérdeztem az illetõt, aki felrakta ezt nekem hogy tud-e valamit javasolni a problémára, akkor azt mondta, hogy valószínûleg nem mûködnek az adott oldalak szerverei - de erre nem találtam neten semmilyen utalást, hogy pl leállt volna a piratebay az utóbbi hetekben...
Azt mondta addig töltsek akkor magyar oldalakról, de a keresett dolgokat - nagy része angol nyelvû szöveges vagy ritkábban videó oktatóanyagok, illetve zenék - máshol nem nagyon találok meg...
Köszönöm elõre is! <#wave>#wave>
ncore azt hiszi barcika romániába van <#banplz>#banplz>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊