36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Harbinger
    Kösz. Bár épp kijárattam, ami félve volt torrent, de ha rátelepíteném megmarad?
  • broman191
    Előző verziók a jobbon! ;]
  • Harbinger
    Az egyiktorrent oldal nem favorizálja az új uTorrent kliesn verzióját, épp a minap hagytam updatel-ni. Nem tudja valaki ,hogy tudom visszatenn iaz előző verziót vagy hol találom?
  • Narxis
    Jaja, azzal.
  • berczely
    Asztalin és laptopon is ugyan úgy lefagy töltés közben a torrent kliens egy idő után.
    Itt valami nagyobb a baj! Routerrel kéne valamit kezdeni?
  • berczely
    Mind2 torrent kliens utorrent, bitcomet megy a háttérben, de leállítani nem lehet őket szóval csak így vannak azt kész befagyva. Szuper!
  • berczely
    100/100. Semmi baja a winyónak.
    Valami más gond lesz itt mert a BitComet is lefagy random elég rendesen! Mindjárt visszarakom a Win7-et mert ez így nem állapot!
    Sok cuccot kéne seedelni és le is töltenék jó pár sorozat részt, de így megvagyok lőve!
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem tudom mi lehet. HDD-vel minden OK? Smartot nézd meg HDSentinellel.
  • berczely
    A legelső dolgom az volt, hogy kikapcsoltam.
    Most felraktam a Bittorrentet , de azzal sem jó a letöltés. (mivel ugyan az mint az uTorrent)
  • [HUN]FaTaL
    Beállításokban kapcsold ki az állományok előre lefoglalását.
  • berczely
    Készvagyok!

Újraraktam a rendszert is (Win8) felraktam a legfrissebb uTorrentet és megint lefagy... össze vissza ingadozik a letöltés is.
  • berczely
    Igen!
    Már kb 2 éve. Semmi gond nem volt vele eddig.
  • Blum
    Hetvegen takaritottunk. 4000 volt erdetileg. Volt olyan,ami 2007 ota bentvolt a kliensben. Csak mar unregistered volt...valamiert :|
  • Reg5
    "Nala 1800torrent fut non-stop"

o.O
  • Reg5
    Routered van?
  • TomBond
    Nekem az oldotta meg a helyzetet, hogy teljesen eltávolítottam a programot, kigyomláltam utána a registry-t is, és teljesen újra raktam. A szívás ezzel az, hogy a több mint 200 torrentet egyesével kézzel kellett újra hozzáadnom. Azóta minden oké! Ja! És a legújabbat használom!
  • Narxis
    Le kéne törölnöd teljesen, profilostól, registrystől kezdve. Milyen antivírusod + tűzfalad van?
  • berczely
    És bezárni sem lehet... feladatkezelővel sem.
  • Blum
    Nem tudom,otletem sincs. :(

En is a diginel vagyok es en is 2.2.1-et hasznalok,de az eg vilagon semmi problemam sincs vele se Win7 se Win XP alatt.

Probalj meg felpattintani egy BitCometet vagy BitTorrentet,ha azok se jok akkor egy op.rendszer reinstall segithet (Haveromnal 2 ev utan huztuk ujra a Windowst most hetvegen. Nala 1800torrent fut non-stop es reinstall elott max. 100-150k-val ment fel. Reinstall utan 2.8 megaval megy allandoan.)
  • berczely
    DiGi
    Jó. Elkezdett normálisan letölteni. Aztán megakartam nézni, hogy hány százalékon áll, de nem jött már be mert lefagyott az egész uTorrent.
    Legfrissebb és a 2.2.1. is lefagy. Mi a rákot csináljak?
  • Blum
    Probald meg a BitTorrentet. Ugyanaz,mint az utorrent,ebbol kifolyolag meglepodnek ha azzal minden stimmelne. Azert egy probat meger.

Mielott azonban barmit csinalnal,probald meg ezt:

Ctrl+P-->BitTorrent-->Protocol Encryption alatt az Outgoing-ot engedelyezd (enable) es legyen kipipalva a Allow incoming legacy connections. Valahogy igy:

Melyik szolgaltatonal vagy? Mert ha UPC,akkor "Udv a klubban" :D
  • berczely
    Na!
    Ezt nem hiszem el!
    Megcsináltam azt amit k0trapalinak javasoltatok, felraktan a 2.2.1 -et. Az elején szép és jó volt minden, de most már lefagy az egész utorrent nem tudtam még 1 filmet sem letölteni mert szarakszik a betöltéssel meg mittom még mivel lefagy össze vissza! Felb*sz!
    Mi a picsa történt ezzel a programmal? Eddig csak betettem egy krva torrentet tök mindegy, hogy az 80gb volt e vagy 5mb fogta azt elkezdte tölteni. Most beteszek egy 20gb-ost és tölti 9,7kb/s-el és csumi... meddig várjak rá?
    2.2.1 nem megy (win8) az új meg nem tölt le. Egyéb megoldás? Lehet, hogy szakítok az utorrentel? Valami más hasonlóan egyszerű lehetőleg reklámmentes klienst tudtok ajánlani vagy megoldást , ötleteket a problémámra? Állítottam már azt a cache izét is 32ről 1800ra... az sem segít.
  • DonZorro
    Valaki a "MAG" staffból keressen már meg privátban legyen olyan kedves! Köszi...
  • TomBond
    Nekem is hasonló gondom van de nekem nem oldotta meg a 2.2.1. :-(
  • k0trapali #34859
    2.2.1. ! Bevált!

Köszönöm mindenki segítségét!
  • Barnabyka
    Nekem is ez volt, de letöltöttem egy új utorrentet, és újratelepítettem és megoldotta!
  • k0trapali #34857
    A kutyafáját!
    Beállítottam 256-ra fel is ugrott maxra a sebesség, de aztán lecsökkent!
  • [HUN]FaTaL
    Ha betoltál egyszerre 200 giga cuccot ne csodálkozz. De ki lehet kapcsolni.

Vagy #34855.

Vagy uTorrent 2.2.1. :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    vagy a disk cache-t emeld meg 256MB-ra a haladó beállításokban.
  • k0trapali #34854
    Meddig tart ez a lefoglalás? Már lassan félórája nem megy 10kB\s felé a sebesség!
  • [HUN]FaTaL
    Semmi köze a helyhez. Épp foglalja le a helyet a HDD-n, majd ha lefoglalta beindul a sebesség.

Vagy épp bugos az utorrent, 3-as verziónál előfordul. :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Akkor csinálj egy kis szabad helyet, ez a gond. :)
  • k0trapali #34851
    Lemez túlterhelt 100% ez mi? Alig van valami a winyón!
  • jAsOn VoOrHeEs
    uTorrent alul nem ír lemez terheltséget? Mennyi szabad helyed van azon a meghajtón, ahova töltenél?
  • k0trapali #34849
    Sziasztok!

A következő a probléma:
    Leszedek egy torrentet egy oldalról amit nevezzünk most úgy ,hogy "A Mag"
    Seedelik sokan (pl 50felett) beindul a letöltés szépen felmegy maxra aztán egyszer csak elkezd csökkenni és lemegy 9.7kB\s-re és ott meg is áll. Ha elindítok még egyet akkor ez a sebesség ugye osztódik az összes elindított torrent jön max 9,7kB\s-el. Nem tudok rájönni, hogy mi ennek az ok! Indítgatom újra, leszedem újra, de semmi. Nagyon random jelenség! (az oldalon nincs baj az arányommal sem a felöltött mennyiséggel!)
    Valamikor persze semmi gond jön rendesen maxal is vagy seedtől függően kicsit lassabban.

mikroTorrentet használok régóta. Rendszeresen frissül.
  • Reg5
    Már működik.
  • Reg5
    Nálatok működik a Magon a jelszóemlékeztető? Engem nem enged se belépni, se jelszóemlékeztetőt küldeni.
  • broman191
    Természetesen igen! ;-)
  • gyupee
    utorrent 3.2.2ben a reklámot el lehet tüntetni valahogy?
  • tobias88
    egész nap nem megy viszont proxy szerverről meg bejött az oldal, létezik az hogy a szolgáltató blokkolja?