torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Cretain írta:
Na, par dolgot itt leirok, valoszinuleg ketertelmu lehetett. Ha lehet akinek valami nem vilagos olvassa ezt el:
Minden honap elsejen MINDEN olyan torrent torolve lesz a listabol, mely elbiralhato volt az elozo honap vegen. A legegyszerubb talan az, ha mondok egy peldat:
Adott egy felhasznalo, futtatott 3 torrentet.
1. torrent: elinditotta julius 2-an, visszaseedelte rendesen.
2. torrent: elinditotta julius 10-en, hitnrunos maradt.
3. torrent: elindutotta julius 29-n, meg nem tudni mi lesz vele.
Egyik dolog amit szerintem sokak figyelmet elkerulte: NEM kizarolag 2 het van a kotelesseg teljesitesere! Tehat ha honap 2. napja szeded le a torrentet akkor egeszen honap vegeig lehetoseged van teljesiteni a kotelessegeket. Na, igy azert mar valamivel masabb a helyzet, nem? A 2 het teljesitesi ido a legrosszabb esetben van, ha julius 16-an szeded le 23:59-kor. Ekkor ugye a 2 het lejar 31-en 23:59-kor es ez meg ebbe a honapba szamit akkor. Ha julius 18-an szeded le, akkor egeszen AUGUSZTUS vegeig raernel teljesiteni a kotelezettsegeket annal a torrentnel.
Ennelfogva a hitnrun tablabol ho elejen csak azon torrentek torlodnek, melyek LEGALABB 2 hete a listaban vannak, azaz elbiralhatoak. Remelem igy valamivel vilagosabb lett a helyzet.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne 48 (+1-2) órát benthagyni a kliensben a torrentet.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Na meg a 2 hetes tiltás már 1 ilyen torrentnél járni fog? Mert akkor szeptember 1. napján megszûnik az ncore és Magyarország adatforgalma 5%ot esik <#idiota>#idiota>
Tegnap úgy is kikattantam rá, ma meg olvasom az új közleményt a fizetõs rendszerrõl...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Feltettek egy XBOX360- os játékot, aminek a hozzászólásainál írták, hogy milyen jó stb. tettem egy megjegyzést "de jó lenne ha ps3-ra is fent lenne"
Erre föl kaptam 3 napos warnt, olyan címszóval hogy "kérni a kérések menüben kell"
Én vissza töltöttem eddig is minden torrentet, van vagy 30 olyan ami már 5 hónapja fut nálam. De aki szarik az egészre az meg egy sms-el kiválthatja...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Kedves felhasználók!
Az aktivitás menü fejlesztése befejezõdött, élesítve lett!
Tehát mostantól figyeljen oda mindenki a szabályokra.
Az élesítéssel együtt a következõ szabályok lépnek érvénybe:
Ha túllépésre kerül, illetve ha túllépésre fog kerülni (nem teljesíthetõ a határidõig a minimálisan elvárt seedkötelezettség) az adott rangra vonatkozó maximálisan elkövethetõ hit n run-ok száma, akkor a rendszer az adott hónap 20. napján küld egy figyelmeztetést, melyben értesítést kaptok a túllépett, illetve a várhatóan túllépésre kerülõ h'n'r-ról, nem teljesítésük esetén.
A szankciót illetõen pedig a határidõ lejártával (következõ hónap 1. napja) azonnali letöltés megvonás lesz 2 hétre! (Tehát nem tudtok semmit sem letölteni az oldalról 2 hétig)
Ez a szankció kiváltható lesz premium elõfizetéssel! (részletek a lentebbi linken)
Természetesen nem kötelezõ elõfizetni a szolgáltatásra, ezesetben a 2 hét letelte után tudtok ismételten letölteni az oldalról.
Azon felhasználók, akik szankcióban részesülnek, s a 2 hét letelte után ismét letölthetnek, õk fokozottabban ellenõrizve lesznek, hogy betartják e a seedkötelezettségeiket!
Akik egy év alatt háromszor részesülnek letöltésmegvonásban a kötelezettségek elmulasztása miatt, kitiltásban részesülnek!
Azon prémium felhasználókra, akik átlépték a számukra engedélyezett 20 hit'n'run-olható torrentet, ugyanúgy vonatkozik a szabálypont!
(A staff kirívó esetekben eltekinthet a fentebb közölt adatoktól)
A július hónap még szankciómentes türelmi idõszak, hogy megszokjátok, s a felmerülõ kérdéseiteket tisztázzátok, mert augusztus 1.-tõl bevezetésre kerülnek a fentebb említett szankcionálások.
Az aktivitás menü minden hónapban (így augusztus elsején is) ürítve lesz!
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem látjuk kinek mennyi hit'n'run-olt torrentje van.
A mai naptól megújult a Támogatás menü is, tanulmányozzátok, ismerkedjetek a lehetõségeivel"
Hát lehet be kell újítani arra a "szívecskére"...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De tegnap reggel tényleg jó volt. 😄 Egy darabig biztos.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem vagyok jártas vírus írtásban, eddig nem kellett, de szerintem valamit csúnyán bekaptam :/
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Legfrissebb uTorrentben nem találom a letöltési/feltöltési listában az arányokat. Hogy tudnám elõcsalogatni? A régi verziókban mindben benne volt ez a feature, tök alapból. Most meg keresem de nem találom.
Köszi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Viszont, a def. gateway kikapcsolása után is a böngésõs ip ellenõrzõ és a checkmytorrentip is a vpn-es címet adta vissza. Lehet, hogy vissza kell raknom a ghost mentést, mert "teleszemeteltem" vpn beállítóprogikkal a windowst.
Ellenben azt szeretném elérni, hogy minden forgalom vpn-en keresztül menjen nálam, így ez az opció nem nekem való lenne akkor.
Így a rendes neteden megy a torrent, a VPN-nek nem az anoním letöltés az értelme, max akkor ha torrenthez használnád csak, ahhoz meg felesleges.
Karajjj: a vpn szolgáltató azt írta, biztonsági okokból nem nyitnak portot. Elvileg, ha portot nyit, azzal a valóságos címemet ki fogja írni mások torrent kliensében, akiktõl töltök, így viszont pont az anonim letöltés fog elveszni, ami a vpn értelme lenne.