36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
who am I 7 #34923 megpróbálom megnézni a modemben..vagy nem tudom, hogy hol lehetne állítani ezt.Vagy inkább a windowsba valahol?Szal, mintha nem nálam változott volna valami, hanem a upc-nél, mert soha nem volt gond evvel..most meg kb, ha elindítom, akkor még egy honlap betöltésével is kinlódik...úgy, hogy pl. a torrent csak 100k körül megy...arról nem is beszélve, hogy csak egy torrentet tudok húzni..mert, ha kettőt elindítok, akkor képes 5-10k-val tölteni a másodikat..pluszba meg az első is leesik :D hiába van tonna számra seeder... -
#34922 Azért egy 100k-s letöltés nehogymár így hazavágja a netet. -
#34921 Van Cfos még mindig, hogyne lenne, jelenleg is fut nálam T net és modem mellett, valószínűleg a p2p letöltési/feltöltési folyamatok irreálisan nagy prioritást kapnak nálad, amíg minden más túl alacsonyat... :) -
who am I 7 #34920 köszi! upc és modem..cfosspeed még van? :D csak azért furi, hogy ilyen hirtelen így viselkedik torrentezés közben. -
#34919 Rendesen beállított router vagy modem + CfosSpeed/hasonló progi. :) -
who am I 7 #34918 sziasztok,
Tud valaki arra megoldást, hogy a torrent kliens progik ne gyilkolják le fullra a netet?30mbit-es netem van, ha 100k-val tölt, kb akkor is meghal minden, még a netrádió is akadozik néha...a ping meg játék közben felmegy a 'csába...(nem multi :P)..jó ideig nem volt ilyen, most kb fél-3/4 éve van így, hogy van mikor még szakad is a netem miatta...és már kezdem unni. -
EnxTheOne #34917 hi,
lenne pár láma kérdésem. Leszeretnék tölteni egy fájlt, de a kommenteknél irják hogy hogy "monitored" meg hogy "tracked", meg küldenek valami ispt vagy mit, és csak akkor töltsem le ha van vpn-em vagy valamiylen proxy.
Ezek hogy müködnek, vagy tudnátok ajánlani egyet? -
#34916 lol azt észre se vettem :DDDDDDDDD -
Blum #34915 :DSASD?A:SD_ASD_SD?AS?D_SD
CSINEMA,erted??!!! :DDDDDDDDDDDD -
#34914 "csinema" :DD
-
Másik gyöngyszem :DDDD -
LOL :DDD -
asdasdas #34911 Hali!
Utorrenttel (2.0.4) van egy olyan problémám az utóbbi időben, hogy letöltéseknél _baromira_ ingadozik a sebesség és nem is nagyon akar full sávszéllel tölteni. És ha egyszerre kettő vagy több letöltést indítok el egy időben, akkor az összsebesség nem éri el a teljes sávszélesség negyedét, de legalább megöli annyira, hogy netezni is kínszenvedés legyen... Viszont ha az appdatából törlöm az utorrent mappát, akkor megjavul, (csak az magával rántja a statisztikát és az összes seedben lévő torrentet is...) szóval valami beállításbeli hiba lehet, de nem tudok rájönni, hogy mi. Mindent visszaállítottam defaultra, ahogy a "tiszta" utorrentnél van, de semmi javulás.
Esetleg valami ötlet? -
#34910 Értem, köszi. A sebesség miatt lett volna fontos, hogy több seederről tölthessem, mert csak pár feltöltő volt mind2 oldalon.
De köszi a választ! (= -
#34909 Nálam a Deluge van fent másodlagos kliensként, egészen használható ha az uTorrent éppen nem elérhető... :) -
Blum #34908 Nem. Egyszerre letolteni nem tudsz,mert a tracker cimek kulonboznek.
Ugy megtudod oldani,hogy letoltod valamelyik oldalrol egyszer az anyagot,utana a masikrol letoltod magat a torrentet,megadod letoltesi mappanak a mar letoltott mappat es ellenorzes utan mar seedel is.
De az ellenorzest akar ki is hagyhatod. [Ha ugyanaz a mappaszerkezet,a nev meg a fajlok,akkor teljesen felesleges] -
#34907 Adott az aszfalt és a mag, mind2 helyen fent van ugyan az a release. Megoldható, hogy mindkettőről egyszerre töltsek le, így összesítve a seed-eket? -
#34906 uTorrent helyett tudtok valami picike torrent klienst Windows alá? -
#34905 Egyidejűleg csak egyetlen aktív "ide töltsd le alapbeállításon amit beteszek torrentet" mappád lehet megadva. Annyit tehetsz hogy létrehozol minden meghajtón egy "letoltes" mappát, aztán átállítod alapértelmezettre a kliensedben amikor mondjuk a C:/letoltes mappába nem tudsz letölteni mert kevés a hely, átállítod D:/letoltés mappára és az aktív seedben lévő torrentek menni fognak tovább a C-ről, viszont az új letöltésed már a D-re /neked B-re/ fog menni... :) -
#34904 Szerintem ezt mindegyik tudja. -
krisz073 #34903 Sziasztok,
Kérdésen az lenne, hogy létezik e olyan torrent kliens ahol több mappát lehet megadni le/fel töltésre.
A jelű HDD-m megtelt, de az eddig oda letöltött cuccokat onnan szeretném visszatölteni, viszont az új letöltésekhez egy B jelű HDD-t szeretnék használni. -
#34902 Most éppen megint megy, jellemző rájuk egyébként a néha-néha random downtime, aztán mennek tovább. Nem szoktam túl sokat TPB-t használni, de a nem túl sok alkalomból is van amikor nem elérhető... :) -
kjhun #34901 Ilyesmit sose írt még ki, most látom először. Nem jön be általában, az szokott lenni nem ez. -
#34900 A TPB-vel mindig van valami, most is "Upgrading software, please check back in some minutes."... :) -
kjhun #34899 Nektek is vacakol a TPB már ~1 hónapja??? A nap részében nem jön be az oldal. Este/éjjel általában, néha nappal is, de nem mindig. A szolgáltatók keveri a Sz@rt? Meg ezt a captcha-vackot is kidobhatnák/frissíthetnék már igazán, mert nem működik jól, általában tízből, ha egyszer jó. Máshol/másik fájlmegosztó oldal(ak)on semmi gond nincs vele.
#34889: Van torrent fájl, de csak akkor, ha 10 vagy kevessebb seeder van. -
#34898 Sziasztok!
Hogy tudnám az Azureus omat seed re bírni? Letölteni tökéletesen letölt de felfele csak 6-7kb/s el seed el. Amit azért nem értek mert elég friss fájlokat szedtem le. Korlátozás nincs bekapcsolva. 1mb/s er is simán csinált annó az utorrent. -
#34897 béhá:
2012-12-14 - Egy hét múlva világvége, 10 nap múlva Karácsony.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk!
Az oldalon FREE LEECH van, ezalatt a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el! -
#34896 Ugyanaz. -
#34895 Ez a legnépszerűbb, ennyi elég nem? :D Am. nem tom konkrétan miben jobb. -
#34894 sziasztok!
a következő problémám lenne uTorrenttel.(3.2.2 verzió) mostanában csinál olyat a program,hogy be akarok tölteni egy új torrentet akkor csak tölt egy kicsit (közben fut alapból a program) nem csinál semmit,feladatkezelőben meg két utorrent fut abból az egyik kevés memóriát foglal.ha mondjuk két torrentet nem akar elindítani akkor plusz két utorrent folyamat is megy és így tovább.
Közben már felkerült egy friss win 7,de a hiba ugyanúgy eljött. Olyan mintha nem látná hogy már fut a program. A hiba akkor is jelen van ha mondjuk a tálcán kattintok rá hogy előhozza,akkor is csak indít még egy folyamatot de nem történik semmi
bocsi hogy kicsit kuszán írtam le a dolgot,de más programnál találkoztam ezzel a gonddal -
kamionosjoe #34893 Miben jobb? -
#34892 utorrent -
kamionosjoe #34891 Melyik jobb a BitTorrent vagy az uTorrent? -
#34890 tartalma* -
#34889 Átálltak egy ideje a magnet letöltésre, .torrent fájlokat már nem támogatnak, a legújabb uTorrent/legújabb korszerű akármi más kliens tudja...sőt a legújabb uTorrent már a fájllistát is lekérdezi egy kis várakozás után. A magnet fájlok tartalmát ugye nem volt látható régen a kliensbe tételkor. :) -
#34888 ti the-pirate-b@y-ről hogy szedtek le valamit?? nekem valami magnet-es szarságot írkál,és az utorrent nem indítja el...simán nem lehet leszedni a torrent fájlt?? elég idegesitő,mert ami kell nekem sehol máshol nem találtam meg,csak itt :S -
#34887 Csak kupon van, az is jó? :[ -
#34886 Ha engedi visszatolni az újabbra a régebbi verziót, akkor nó para, minden beállítás stb marad. Ha nem engedi, akkor appdata local utorrent mappa kimásol, új uTorrent letöröl, régi uTorrent-et feltelepít, appdata local tartalmakat visszamásol és örül hogy a beállítások nem vesztek el... :) -
C0mputers #34885 egy sajtburget kérnék kólával -
C0mputers #34884 sziasztok, szeretnék MEGHÍVÓT kérni a McDonaldsba