torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és igy az aránya folyamatosan 1 lenne 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
The Matrix has you...
Nekem 1 Mb/s -ú netem wan,140-150 el tölt le,de fel csak 10-max 20 kb/s-al,miért wan ez ? ennyi a max ?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
és igen,ha egyszer a szerzõdésben 5 mega/768 van írva,akkor én annak a nyolcadát(ami ugye a valós sávszél) szeretném is használni...az meg kicsit durva,hogy immáron 7 teljes hónap alatt nem bírtak fejleszteni a rendszeren,csak korlátozni...nembaj,augusztus végén lejár a hûség,digikábelnek valszeg jobb ajánlata van😉
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
1.7.2, beálítottam igazra, és ma délután mikor bekapcsoltam gépet, hashelni kezdett:@@
még holnap meglátom, utánna nem tudom mit csinálok.
Beírhatom a másik oldal trackeret a másik oldalról letöltött torrentfájlhoz?😊
a kettõnek köze nem volt egymáshoz, mehetett 1k/s-el is az UL, DL jött 640el
nem ugy vettem, hogy ellenem írod 😊
de értsd meg, nincs még olyan kiépített precízitású rendszere a chellonak, hogyha mindenkinek full sávszél használat lenne, azt bírná és sztem ez teljesen normális, ez az idõszak sem tart örökké, van pénzük épp elég, bõvítenek, fejlesztenek biztosan folyaatosan
ha visszaemlékeztek, mikor a elsõ sávszélváltás volt most év elején, az egész BIX lebénult, mert mindenki nekiállt fullon tölteni és minden holnap 20 perc alatt jött be (1 fél éjszakás idõszak volt)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
az már megint egy más kérdés, hogy -ahogy Te mondod, ha mindenki használná a full sávszélt, akkor mi maradna a többinek-, nos errõl az a véleményem, hogy ha már megvásárolok egy szolgáltatást, akkor Én azt is szeretném kapni...
Ez olyan, mintha vennél egy buszjegyet Pesttõl Miskolcig, de Szolnokon le kell szállnod, mert "kímélni" kell a buszt...
Nem kötözködésnek írtam, nem ellened szól, csak kicsit fejhez kéne kapni néha, hogy egyes cégeknek/embereknek mi fér a pofájára. Persze egy jól megírt szerzõdés mögé el lehet bújni😊) Ez van.
Ezt úgy mondom, hogy nekem "csak" 1 Mbit-es a netem, tehát nekem még okom sem lehet panaszkodni, örülök, hogy van és persze örülük is😊
The Matrix has you...
akkor is ugy volt, ha korlátoltam UL-od akármennyire, korlátozódott a DL is
bár azért én így is megértem néha a chellot, mert ha mindenki használná a full sávszélt, nem sokminden maradna másoknak a körzetben
szal van egy jó, meg egy rossz oldala is
ez általános "hiba"-jelenség, egy idõben a chello topikban mindenki errõl regélt. azt nem tudom, hogy ez mennyire etikus. ja és nem mindent korlátoz. volt olyan, hogy ugyanez jóval több seed-nél is elõfordult. bonyolult, én meg nem értek a lovakhoz😊)
The Matrix has you...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bazinga!
van olyan, hogy csak 10k-val jön, holott 5-6 seed is van.
The Matrix has you...
.: mobilize.hu :.
...vágod?
vagy abban,hogy mik a jó beállítások?mindent úgyhagytam "gyárin".
elõre is köszönöm.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A kliensek (én estemben a uTorrent) bétáit/build-jeit érdemes letöltenem, és használnom, vagy várjam meg mindig a véglegest?
...vágod?
( átvitel : letöltve 2.03 GB feltöltve 1.69 GB )
esetleg próbáld ki azt,hogy a haladó beállításokban a bt.graceful_shutdown-t állitsd true-ra
ha ez sem segít,töröld az application data\utorrent könyvtárat.ettõl talán összeszedi magát 😊
és persze szedd le a legfrissebb,stabil! verziót
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
eddig ilyet csak akkor csinált, ha elment az áram, restart volt, vagy csak lenyomtam a hosszabítóról az áramot😄
de most már, ha nem állítom le a letöltést, akkor is ezt csinálja minden egyes leállításkor:S
és elég kényelmetlen ujra elidítani a letöltést, mert általába elfelejtkezek rola.
Valahányszor megnyitom,alul a logger fül alatt ki ir egy olyat,hogy:
Error opening windows firewall:0x80040154.
Tudtommal mindent beálitottam.Mit csinálhatnék?
Elõre is köszi.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae