torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de, downspeedet lekorlátozod annyira amenyivel fel is tudod tölteni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

akyyy
utorrentet nem lehet vhovy beállítani ugy, hogy csak olyan sebeséggel szedje a torrentet, amennyivel éppen tölteni is fél?

és igy az aránya folyamatosan 1 lenne 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

az 1 MBites net csak lefele 1 MBit, felfele 256 kbites, tehát 256/8=32 kB/másodperc

Casillas
tárgytalan.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
a bitcometben (0.70) hol tudom engedélyezni a befelé jövõ TCP/IP és UDP/IP kapcsolatot?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bigapó
igen. ahhoz, hogy tudj viszonylag normálisan mellette netezni ahhoz, 20- max 25 Kbyte-ra le kell korlátoznod.

The Matrix has you...

Most ez h van,h mennyivel kéne feltölteni vmit ?
Nekem 1 Mb/s -ú netem wan,140-150 el tölt le,de fel csak 10-max 20 kb/s-al,miért wan ez ? ennyi a max ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

HTS s3rg1nh00
az az igazság,hogy ha van többX50k dolláruk sávszél-korlátozót venni,akkor azt simán rákölthették volna a fejlesztésre,de nekik ez kényelmesebb volt...
és igen,ha egyszer a szerzõdésben 5 mega/768 van írva,akkor én annak a nyolcadát(ami ugye a valós sávszél) szeretném is használni...az meg kicsit durva,hogy immáron 7 teljes hónap alatt nem bírtak fejleszteni a rendszeren,csak korlátozni...nembaj,augusztus végén lejár a hûség,digikábelnek valszeg jobb ajánlata van😉

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

akyyy
nem segített😞
1.7.2, beálítottam igazra, és ma délután mikor bekapcsoltam gépet, hashelni kezdett:@@

még holnap meglátom, utánna nem tudom mit csinálok.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

precision
szerintem igen

Bazinga!

passatgt
Két torrentoldalon megtaláltam ugyanazt a torrentet.
Beírhatom a másik oldal trackeret a másik oldalról letöltött torrentfájlhoz?😊

bertino
épp ez a lényeg, hogy eddig nálam nem volt így...
a kettõnek köze nem volt egymáshoz, mehetett 1k/s-el is az UL, DL jött 640el

nem ugy vettem, hogy ellenem írod 😊
de értsd meg, nincs még olyan kiépített precízitású rendszere a chellonak, hogyha mindenkinek full sávszél használat lenne, azt bírná és sztem ez teljesen normális, ez az idõszak sem tart örökké, van pénzük épp elég, bõvítenek, fejlesztenek biztosan folyaatosan

ha visszaemlékeztek, mikor a elsõ sávszélváltás volt most év elején, az egész BIX lebénult, mert mindenki nekiállt fullon tölteni és minden holnap 20 perc alatt jött be (1 fél éjszakás idõszak volt)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

daxan
Ez már nevetséges haver! <#idiota><#idiota><#idiota>

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Magnumrolcsi
Tudnék Neked ajánlani sok <#felkialtas><#felkialtas>

bigapó
ha korlátozod az UL-t akkor persze, hogy csökken a DL is. ez nálam mindig is megvolt, de most akkor is csökkentett, ha "full-gázon" hagyom. mindegy, fogjuk arra, hogy a seed-erek korlátozzák...

az már megint egy más kérdés, hogy -ahogy Te mondod, ha mindenki használná a full sávszélt, akkor mi maradna a többinek-, nos errõl az a véleményem, hogy ha már megvásárolok egy szolgáltatást, akkor Én azt is szeretném kapni...
Ez olyan, mintha vennél egy buszjegyet Pesttõl Miskolcig, de Szolnokon le kell szállnod, mert "kímélni" kell a buszt...

Nem kötözködésnek írtam, nem ellened szól, csak kicsit fejhez kéne kapni néha, hogy egyes cégeknek/embereknek mi fér a pofájára. Persze egy jól megírt szerzõdés mögé el lehet bújni😊) Ez van.

Ezt úgy mondom, hogy nekem "csak" 1 Mbit-es a netem, tehát nekem még okom sem lehet panaszkodni, örülök, hogy van és persze örülük is😊

The Matrix has you...

bertino
régebben is volt ilyen, mikor tesztelték ezt a "p2p" korlátozó rendszert
akkor is ugy volt, ha korlátoltam UL-od akármennyire, korlátozódott a DL is
bár azért én így is megértem néha a chellot, mert ha mindenki használná a full sávszélt, nem sokminden maradna másoknak a körzetben
szal van egy jó, meg egy rossz oldala is

bigapó
azt tudom, hogy van aki korlátozza (én is néha), de azt nem hiszem el, hogy mindenki 1 kbyte-ra...
ez általános "hiba"-jelenség, egy idõben a chello topikban mindenki errõl regélt. azt nem tudom, hogy ez mennyire etikus. ja és nem mindent korlátoz. volt olyan, hogy ugyanez jóval több seed-nél is elõfordult. bonyolult, én meg nem értek a lovakhoz😊)

The Matrix has you...

Met
most frílícs van az aszfalton, 100k fölött jön le a cucc, külföldrõl maxal is jön le, nem hiszem, hogy ha a chello korlátozna akkor ennyivel jönne

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

precision
És arra az 5-6 seedre hány leecher jut és/vagy az az 5-6 seeder mennyire korlátozza le a saját uploadját? Szal elképzelhetõ hogy a szolgáltatód a rossz, de a fenti tényezõk miatt is lehet lassú.

Bazinga!

bigapó
Neked is az van? Nekem igen, de szörnyû, hogy mostanában mi folyik egyes torrenteknél...
van olyan, hogy csak 10k-val jön, holott 5-6 seed is van.

The Matrix has you...

bertino
ha chellod van, akkor megvan a hiba oka

autoszimulator
Üdv! Nálam is ez a gond, de csak akkor, ha korlátozom az updatet 1 körülre. 8kb/s update mellett normális sebességgel megy a download, nem tudom mi a gond..

.: mobilize.hu :.

A torrent file-t már nem tudom megváltoztatni, mert akkor nem az lesz, amit felföltöttem. Eddig mindig ugyanaz volt a neve, az uTorrent berakta kétszer és kész. Most annyi volt a változás, hogy a két torrent-filet közvetlenül egymás után csináltam, lehet, hogy ez volt a baj. Ahol a trackereket írja, ott nem felülírta, hanem villog a két tracker, vagyis bennt van mind a kettõ. Kéne, hogy töltsön mind a két helyre.

Beast Machine
a két torrent file-t különbözõ névvel lásd el; nálam is, ha két egyezõ nevû torrentet rakok be a uTorrentbe (bár nem tudom, te mit használsz), akkor mindig "felül akarja írni" a torrent trackereit.

...vágod?

sadvagabond
sziasztok!az a problémám,hogy letöltöttem újabb bitcometet,és egyáltalán nem jön lefelé a cucc.eddig szépen jött,100kb-tel(az nekem egész szép),de most 1-2vel kínlódik.miért?valaki tud segíteni?
vagy abban,hogy mik a jó beállítások?mindent úgyhagytam "gyárin".
elõre is köszönöm.

Mondja meg valaki, ha valamit felfelé töltök két helyre, egyszerre csak az egyik helyre tudja? Eddig úgy volt, hogy kétszer volt bent a kliensprogramban a feltöltendõ anyag, de most csak egyszer volt hajlandó berakni. De úgy látom, hogy vagy az egyik helyre megy, vagy a másikra, és ez nekem nem annyira okés.

Bétát sose tölts le, az szinte mindig instabil.

ami jol mukodik/bevalt ne piszkald amig okod nincs ra, sajnos uj verziokkal uj bogok is johetnek.

ProGabe
újraindításkor,kikapcsoláskor a windows force-olja,tehát kényszeríti a programokat bezárásra.ha ezt bekapcsolod a utorrent elõször befejez minden mûveletet és csak azután hajlandó leállni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
bt.graceful_shutdown ez amugy mit jelentene?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Beast Machine
Emberek!

A kliensek (én estemben a uTorrent) bétáit/build-jeit érdemes letöltenem, és használnom, vagy várjam meg mindig a véglegest?

...vágod?

polgi
köszi

köszi a választ megnéztem valóban nem volt 100-as de elkeztem egy másikat ami az

Nem tudom, mit használsz, de az uTorrentnél is és a BitComet-nél is meg lehet nézni, hogy a peer-ek hány százalékosak (biztos az Azureusnál is, de arra már nem emlékszem). Persze ha elég türelmes vagy, akkor várhatsz, de ha eleve olyan torrentet indítottál el, hogy egyáltalán nem, vagy csak egy seeder volt, nincs sok esély. Esetleg a torrentoldalon üzenhetsz, hogy seedeljenek.

nekem az általános adatoknál azt irja hogy 2.39 gb (2.02 GBkész) ezek szerint még akkor fogja valamikor tölteni ?!
( átvitel : letöltve 2.03 GB feltöltve 1.69 GB )

Tud valaki oéyan torrent oldalt, ahol minden NFL meccset megtalálok?

Nézd meg, hogy a többieknek hány%-uk van. Sajna van úgy, hogy nincs 100%-os, de azt el se szabad indítani.

Lenne egy (hülye) kérdésem épp letöltök és már csak pár száz mega kellene de letöltés megállt és csak a feltöltés megy , ez miért van és és folytatódni fog a letöltésem ?

ProGabe
hát ez érdekes,fõleg mert nincs ilyen beállítás

esetleg próbáld ki azt,hogy a haladó beállításokban a bt.graceful_shutdown-t állitsd true-ra

ha ez sem segít,töröld az application data\utorrent könyvtárat.ettõl talán összeszedi magát 😊

és persze szedd le a legfrissebb,stabil! verziót

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
Újratettem én is a multkor a gépet, és most akárhányszor, ha kilépek utorretnbõl, kikapcsolom a gépet, akkor a nagy méretû cuccokat elkezdi majd behashelni, ami nem 2 perc 7 gigás cuccnál, meg a vinyónak is árt:s

eddig ilyet csak akkor csinált, ha elment az áram, restart volt, vagy csak lenyomtam a hosszabítóról az áramot😄

de most már, ha nem állítom le a letöltést, akkor is ezt csinálja minden egyes leállításkor:S

és elég kényelmetlen ujra elidítani a letöltést, mert általába elfelejtkezek rola.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

%appdata%/utorrent

polgi
És hova menti a torrentet mert én csak megnyitni szoktam?

Magnumrolcsi
Megtaláltam 😊

Magnumrolcsi
Utorrentben hol található ez az opció ..örökölt bejövõ kapcsolatok tiltása.. ?

lck
BH-n free leech van 5.-ig.
passatgt
windows tûzfalat kapcsold ki, nézd meg a speciális fülön is van pár kivátel, lehet berakta oda is😊

Szevasztok!Most tértem át az utorrent-re és lenne egy apró problémám
Valahányszor megnyitom,alul a logger fül alatt ki ir egy olyat,hogy:
Error opening windows firewall:0x80040154.
Tudtommal mindent beálitottam.Mit csinálhatnék?
Elõre is köszi.
Magnumrolcsi
És ami csodálatos, hogy annyit számol el amennyit összesen feltõltöttem, nem csak azt amit ténylegesen arra az oldalra.

Met
semmit, csak a torrent file kell és a letöltött állományok, reinstall után utorrent megnyit, torrent file hozzáad és a letöltési helynek add meg azt a könyvtárat ahova elõzõleg letölötted, újraellenõrzi és folytatja

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Magnumrolcsi
Nem engedélyezett.