torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
biztos be van kapcsolva a DHT

Bazinga!

Magnumrolcsi
Tõltöttem fel egy filmet, négyen tõltik, de a kliensembe ennek többszöröse(harmincan felül) tõlti. Hogy van most ez?? Egy tracker url van csak.

passatgt
köszi, megy😊

polgi
jaj, ide ment:#15692

polgi
uTorrentben beállítások\további beállítások\ütemezõ. Onnantól meg pofonegyszerû.

polgi
Ha újratelepítés után folytatni szeretném a torrentjeimet akkor mit kell kimentenem utorrentnél?

bigapó
utorrent-ben van erre beállítási lehetõség. azt nem tudom, hogy sáv-ot lehet-e neki adni, de azt, hogy mikor kapcsoljon be és ki, azt lehet állítani. idõzítés vagy mi a neve, még nem használtam.

The Matrix has you...

precision

Bazinga!

dogfish
😊))
passatgt
leszedtem egy torrentet és utorrentbe amikor a fájlokat kell kiválasztani, ott csak a felét pipáltam be. Utólag hogyan tudom a többi fájl is letölteni?

Hello

Nem tudom valaki foglalkozott e az alábbi dologgal
1 külön gépen torrentezek és napközben vissza van véve a sebessége.
Estére, vagy amikor nincs bekapcsolva a másik két gép, akkor megy maxon.
Mivel mindig elfelejtem visszakapcsolni, jó volna valahogy megoldani automaikusan.
Pl.: ha nem lehet pingelni egyik gépet sem akkor nyomja fel magától a feltöltési sebességet.
Elég lenne ha lehetne parancssorból felnyomni, mert akkor arra már lehetne programot írni.

Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.

Our Ripper, who art on mininova,
aXXo be thy name.
Thy torrents come.
Seeding will be done,
Here as it was on supernova.
Give us this day our latest rips.
And forgive us our leeching,
As we forgive those that leech from us.
And lead us not on to private trackers;
But deliver us from the MPAA:
For thine is the ripping, the seeding, and the glory,
For ever and ever

AMEN!

<#smile>

olvasni tudsz-e?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

arra nincs bizonyitek, hogy barkit is kirugtak volnaa meghivottja miatt az emlitett meltan hires oldalrol.

Serpa
dehogynem!!!
pl egy tetves lícser, aki rendre lelép ahogy letöltött vmit, sanszos, h kipenderítik a meghívót, hisz õ hívta meg, tehát ismeri.
nem véletlen a felelõsség kérdése.

ProGabe
dehogyis!!!meghívott rossz aránya miatt miért rúgnák ki a meghívót?
ha CSAL akkor repülsz te is,ez 100%
ha nagyon sokat bunkóskodik fórumban,torrent hszeknél akkor esetleg rádnéznek,te milyen vagy

egymás adatlapjait pedig ugyanúgy látjátok mint minden más user,semmi extra adat nincs meghívott és meghívó között,egyik irányba sem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kirol
Ó!
Akkor nem hívok meg senkit inkább. 😞
A letöltéseimet is látja? Vagy csak én az övét, vagy senki senkiét?

Pedig tegnap vettem észre, hogy rohadt nagy a meghívóim száma. 😊

Serpa
"Kirúghatnak engem is miatta, ha rossz az aránya, vagy ilyesmi?"
igen.

kirol
Ebbõl még nem tudtam meg semmi újat.
Szóval?

dogfish
ergo, ne hivj meg patkany nepet. (csalo, leecher,stb)
sotet oldalon meg durvabb a szitu 😊
kirol
Aszfalton mit jelent az, hogy felelõsséggel tartozok a meghívottért?
Kirúghatnak engem is miatta, ha rossz az aránya, vagy ilyesmi?

Õ látná, én mit töltök le, egyebek?

precision
2. fõ gond lehet: vagy tényleg a neted lett rosszabb v. olyan torrenteket szedsz ahol nincs annyi leecher és/vagy nem szedik tõled olyan sokan/gyorsan

Bazinga!

Sziasztok!

Egy dolog amit nem értek... 1Mb-os nettem van, 100 Kb-tal tudnék feltölteni, ez egy darabig ment is... Kb 3 hete nem akar nappal menni, max 40-50 K-val tok feltölteni. Elég sok cucc van amit töltenék fel, de nem megy.

Tudtok vmit, mié van ez?

Kösz.
grebber
Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

azt jelenti, hogy regi kodhoz ( talan tracker program,kinezet?) ternek vissza, es amit elerheto az oldal azon a recoveres linken kaphatsz uj jelszot, mert a regieket lecserelik.
nincs meg varhato idopontja az indulasnak, legy turelmes.

Hát úgy,h letiltanak vmit , és csak éjszaka tudsz tölteni torrentet 😞
Amugy kösz szépen Hedgehunter,mûxik,bár nem tökéletes,de eddig csak max 5 kb/s-al jöt,most 20-30-40 kb/s -al tölt,de ugy h van 33 seeder,és 30 leecher !

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber
We will be reverting back to our old code and database, once the site goes live all members will be required to use http://www.xyzs.net/recover.php to recover their passwords before logging in. All old passwords will have been removed.There is currently no ETA...please be patient.

Egy torrentoldalon ez olvasható már csomo ideje nem elérhetõ!

Ez mit jelent??

Next PC upgrade: 2022

dogfish
<#gonosz1><#rinya>
daxan
Hogyhogy korlátozás?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

tobias88
na ha ezt nálunk bevezetik, lázadás lessz!

- Vizitdíj - > Rendben
- Korházi napidíj - > Rendben
- Hazudott Gyurcsány - > Rendben
- Torrent korlátozás - > na ezt azért...
Hedgehunter
Hat nem tudom probald ki... Hol lax szlovakiaban.. A csajom banska bellaban szuletett es bistricaban nott fel....
Kösz,nekem ien nincs az 1.6-osbe de letöltöm a te verziodat....amugy ettõ tuti jo lesz ? mert amugy itt a környéken,sõt egész szlovákiába senkinek sem tölt torrentetnapközbe

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hedgehunter
na nezd meg...
nekem nincs oan , nem tudnád leveni printscreenel,és belinkeélni ?

Hedgehunter
Utorrent az also savban kozepen van egy zold pipa (ha minden jo) arra klikkelj ra 2x es feljon a speed guide es a 3. opcio a kodolas.....
Hát nekem ugfy van,ahpogy leirtam,h Letiltották reggel 10-tõl este 10vagy 11-ig a torrenteket,jön csak naon lassan , 1-2 kb/s-al,vmikor 0-val.....és ez igy nagyoin nem jo,bitcomet+utorrentem van,de a sebességkalauzba belemegyek semmi pipa nincs nekem 😞 léci vki segitsen már

Hedgehunter
Ha le van tiltva a torrent akkor nem jon abszolut a cucc...? Nekem lecsokkent a felere a letoltes.. Vezetek nelkuli netem van...
Akit tiltott az UPC torrenten csinálja a következõz:
Utorrent-->Beállítások--->Sebesség kalauz--->Titkosítás engedélyezése (pipa)
Így tölthetsz is fullon 😊

Többi kliensnél nem tudom hogy van-e titkosítás,ha van akkor kapcsoljátok be!Utorrentnél biztosan müködik.

Attila8805
Mi van mostanában a blue dragon torrentel?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

passatgt
elõbb még nem írta, már nálam is ez van😊

Casillas

Torrentspy is down for Maintenance.

We'll be back within 15 minutes.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

passatgt
torrentspy nektek sem megy?

Met
gondolom úgy ahogy a UPC korlátozza...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ProGabe
és hogy tiltották le? 😮
biztos vagy te ebben?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egyébként itt van a bannerban csak a szemedet kéne kinyitni. Nem szemétkedés céljábol írtam csak szólok.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Itt össze van szedve keresgélj.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bocsi, thx

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Csõ all : nem lehet csinálni vmit az ellen,hogy itt Szlovákiában letiltották a torrenteket reggel 10-tõl este 11-ig vagy 10-ig....és ha töltök vmit csak 1-2 kb/s-al jön....valamit nem tudtok elllene ? léci segitsetek,amugy vmi jo oldalt torrentre ? amihez nem kell meghvio tudtok ajánlani,?elõreis kösz

utobbi, nem erdekel.

hulye nem vagyok, csak nem ertek veletek egyet.
sot , szerintem sokkal ertelmesebb vagyok sokotoknal, csak ezt nem hangoztatom, mert rosszul esne egyeseknek.

ez egyaltalan nem alap dolog, ha az lenne, akkor mar itt lenne a vég , amitol annyira rettegtek mind, nevezetesen, hogy az osszes torrentezo csak letoltene es fel nem. es minde megsemmisulne.

jujj