torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Bazinga!
Nem tudom valaki foglalkozott e az alábbi dologgal
1 külön gépen torrentezek és napközben vissza van véve a sebessége.
Estére, vagy amikor nincs bekapcsolva a másik két gép, akkor megy maxon.
Mivel mindig elfelejtem visszakapcsolni, jó volna valahogy megoldani automaikusan.
Pl.: ha nem lehet pingelni egyik gépet sem akkor nyomja fel magától a feltöltési sebességet.
Elég lenne ha lehetne parancssorból felnyomni, mert akkor arra már lehetne programot írni.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Our Ripper, who art on mininova,
aXXo be thy name.
Thy torrents come.
Seeding will be done,
Here as it was on supernova.
Give us this day our latest rips.
And forgive us our leeching,
As we forgive those that leech from us.
And lead us not on to private trackers;
But deliver us from the MPAA:
For thine is the ripping, the seeding, and the glory,
For ever and ever
AMEN!
<#smile>#smile>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pl egy tetves lícser, aki rendre lelép ahogy letöltött vmit, sanszos, h kipenderítik a meghívót, hisz õ hívta meg, tehát ismeri.
nem véletlen a felelõsség kérdése.
ha CSAL akkor repülsz te is,ez 100%
ha nagyon sokat bunkóskodik fórumban,torrent hszeknél akkor esetleg rádnéznek,te milyen vagy
egymás adatlapjait pedig ugyanúgy látjátok mint minden más user,semmi extra adat nincs meghívott és meghívó között,egyik irányba sem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akkor nem hívok meg senkit inkább. 😞
A letöltéseimet is látja? Vagy csak én az övét, vagy senki senkiét?
Pedig tegnap vettem észre, hogy rohadt nagy a meghívóim száma. 😊
Kirúghatnak engem is miatta, ha rossz az aránya, vagy ilyesmi?
Õ látná, én mit töltök le, egyebek?
Bazinga!
Egy dolog amit nem értek... 1Mb-os nettem van, 100 Kb-tal tudnék feltölteni, ez egy darabig ment is... Kb 3 hete nem akar nappal menni, max 40-50 K-val tok feltölteni. Elég sok cucc van amit töltenék fel, de nem megy.
Tudtok vmit, mié van ez?
Kösz.
nincs meg varhato idopontja az indulasnak, legy turelmes.
Amugy kösz szépen Hedgehunter,mûxik,bár nem tökéletes,de eddig csak max 5 kb/s-al jöt,most 20-30-40 kb/s -al tölt,de ugy h van 33 seeder,és 30 leecher !
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Egy torrentoldalon ez olvasható már csomo ideje nem elérhetõ!
Ez mit jelent??
Next PC upgrade: 2022
- Vizitdíj - > Rendben
- Korházi napidíj - > Rendben
- Hazudott Gyurcsány - > Rendben
- Torrent korlátozás - > na ezt azért...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Utorrent-->Beállítások--->Sebesség kalauz--->Titkosítás engedélyezése (pipa)
Így tölthetsz is fullon 😊
Többi kliensnél nem tudom hogy van-e titkosítás,ha van akkor kapcsoljátok be!Utorrentnél biztosan müködik.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Torrentspy is down for Maintenance.
We'll be back within 15 minutes.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
biztos vagy te ebben?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
hulye nem vagyok, csak nem ertek veletek egyet.
sot , szerintem sokkal ertelmesebb vagyok sokotoknal, csak ezt nem hangoztatom, mert rosszul esne egyeseknek.
jujj
nezd meg...