36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• fery02
    Na, közben 1 órája már router nélkül, közvetlen modemről tesztelem a dolgot és úgy tűnik tényleg jók a beállítások, mert így sincsen semmi változás se.
    PR-es kábel netem van egyébként.
    Majd kipróbálom esetleg még, hogy népszerű torrentet próbálok futtatni.

Akkor sokat tényleg nem tudok tenni az ügy érdekében. Köszi mindenkinek!
  • lck
    Ez jól van beállítva, ennél sokkal többet nem tehetsz. Azért sokszor előfordul hogy hogy egyszerűen nincs szükség a te adataidra, mert túlosztás van.
    Esetleg az is kérdéses lehet hogy milyen típusú neted van. Mert pl. a rádiós net sok esetben nem oszt saját IP-t a felhasználóknak, hanem mindenki ugyan azon az IP-n van. Csak belső IP-k vannak. Ebben az esetben sokkal nehezebb a torrentes csatlakozás. Igazából sosem tudsz aktív lenni, akárhogy is állítasz bármit.
  • fery02
    Sajnos nem igazán akar működni.

Így néznék ki kliensben:

Itt meg ugye a router:

Lehet megunta a routerem a torrentet. :)
    Mindegy, azért köszi a segítséget!
  • [HUN]FaTaL
    Tapasztalataim szerint az UPNP nem mindig működik rendesen. Próbáld meg, hogy fix portot állítasz be a kliensben és port forwardingot a routerben.
  • fery02
    Hali!
    Egy ideje már olyan problémával küzdök, hogy nagyon nehezen akar a kliens csatlakozni a peer-ekhez (konkrétan szökő évente tudok seed-elni).
    Zárójelben pedig legtöbb torrent mellett jelez több peer-t is, próbál is aktívan csatlakozni hozzájuk (ilyenkor ugye a peer számláló át is vált 1-re, de pár másodperc múlva visszamegy 0-ra), de hiába.
    A kliens egy legfrissebb verziós qBittorrent, de úgy emlékszem uTorrentnél is csinálta már annak idején, mikor még azt használtam.

Win tűzfalat használok csak, hozzá van adva kivételekhez mind a kimenő, mind a bemenő oldalon a kliens.
    UPnP engedélyezve van kliensben is, routerben is.
  • zaki
    :D
  • Narxis
    omg
  • mester1987

• Csabesz6
    Thx!
  • BenceYCE
    Nem a letöltési sebességed lesz a baj, hanem a feltöltési sebességed. Azt korlátozd.
  • Miguel125
    Szerintetek a Transmission-Qt 2.76 Win kliens mennyire működhet jól/rosszul? Ez egy unofficial port. Ubuntu alatt szerettem a klienst csak az ubuntut nem szerettem annyira...
  • Csabesz6
    Üdv!
    Érdekes problémába ütköztem. Most kötötték be a kábelnetet (12/1), szépen muzsikál, torrent is megy. DE. Torrentezés közben (letöltés vagy csak seedelés megy, mindegy) totál használhatatlan a böngésző, semmit sem tölt be. Ha korlátozom a letöltési sebességet, akkor sem javul semmit. Nem gond, bezárom az utorrentet. Igen ám, de ez sem oldja meg a problémát, ugyan úgy halott a net, hiába várok akár 2 percet is. Kapcsolat javítási vagy a modem újraindítása segít végső esetben. Nem halálos a probléma, de nagyon zavaró. Ötlet?
    Köszönöm!
  • Vaszilij Artyom
    Használtok IPFILTERT az uTorrentben ?

És a titkosítását?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ha egy torrentből leszedsz 5%-ot, vagy 200mb-ot, akkor az seed kötelezett lesz. Visszatölteni persze csak a letöltött mennyiségnek megfelelőt kell az 1-es arány eléréséhez.
  • akyyy
    Istenem. Letöltöttem egy régi hd filmet, de előtte néztem honnan gyorsabb, mag vagy aszfalt. Mindkettőn elindult, néha az egyk néha a másik volt gyorsabb. Végül az aszfaltról "elég hamar" leért, a másik csak 10%-ig tudott jutni.

Gondolván hogy akkor beállok oda seedleni mert ugyanaz a torrent.

Erre a rendszer azt hiszi, letöltöttem és betette aktivitásba... Seedeljem 50 órát :D Mikor onnan le se szedtem, nooormális?
  • Firerock
    150-nél nekem teljesen használhatatlan,nem tölt semmit. 1000volt az az érték aminél nem írta ki hogy túlterhelt,de akkor meg nagyon fogta a gépet,pedig 4GB ramom van
    Köszi, benéztem és rosszat állítottam be és azért nem értettem miért nem egymás után tölti :)
  • Firerock
    Köszönöm!
  • broman191
  • [HUN]FaTaL
    Dehogynincs. Settings -> Queing
    utorrentnél nincs olyan beállítás, hogy ha beteszek többet és elindítom az elsőt akkor a következőt csak akkor kezdje el letölteni amikor az elsővel végzett? Nagy könnyebbség lenne :)
  • Blum
    Disk Cache menuponton belul nem igen tudsz atirni semmit,kiveve ezt:

Override automatic cache size and specify the size manually

Arra azonban mindenkepp felhivnam a figyelmet,hogy ha ezt atirjatok,akkor az utorrent memoria fogyasztasa is megtud noni akar jelentosebb mertekben is. Attol fugg,hogy mekkora erteket irsz be. (En 2GB RAM-mal rendelkezem ezert 150-et potyogtem be,igy megfelel. Ha tobb RAM-od van,akkor beirhatsz akar 4-500MB-ot is. Nem,nem fog annyi RAM-ot enni. Nalam most ~500 torrent fajllal fogyaszt 90 megat)
  • Firerock
    pontosan mi a neve annak aminek át kell írni az értékét?
  • grebber
    Valaki nem találkozott valahol véletlenül a Bagi Nacsa szilveszteri műsorával?

1 helyen láttam fen de ott nincs seeder :(
  • Blum
    46 alkalommal le lett mar irva,hogy az Advanced beallitasoknal a Disk Cache erteket ird at nagyobbra.
  • kjhun
    Egy újabb torrent/böngésző-s kliens:

Torch
  • Firerock
    Az miért van hogy az uTorrent nem tölt mert kiírja hogy a lemez túlterhelt. Tölt normál sebességgel majd kiírja hogy a lemez túlterhelt 100% és lemegy 40 kb/sec-re
  • tommygear
    köszi!
  • Blum
    Advanced beallitasokban a disk cache erteket ird at kicsit nagyobbra. Pl. 200-ra.
  • tommygear
    van valami beállítás arra az utorrentben(2.2.1), hogy ha több torrentet futtatok ne csökkenjen a sávszélesség?
    úgy értem, hogy töltök egy torrentet, jön max sávszéllel semmi probléma vele, utána berakok még 2-3 torrentet, egyszerre tölti őket a program és torrentenként lecsökken kb 1 megabittel a letöltés, régen nem volt ilyen problémám
  • kamionosjoe
    ezen a reklámon most szakadok :DD
  • Narxis
    omg de ezt így bárki bejelentheti? mert akkor ezzel lehet trollkodni rendesen :D
  • [HUN]FaTaL
    Böngészőfüggő. Opera alatt pl. nem, mert az yandexet használ erre és ott nem jelentgette a hülyegyerek :D
  • kamionosjoe
    nem
  • FZoleee
    be:)
  • tobias88
    lol, mag mint támadó webhely
    másnál is bejött ez a szép piros üzenet?
  • Met
    upc-s vagyok, milyen oprendszered van?
  • broman191
    uTorrent/options/setup guide [run tests] optimális beállításokkal fut a(z) uTorrent-ed? Nem állítgattál át custom beállításokra semmit? Advanced options túrkálás nem volt?
  • who am I 7
    azureus,utorrent, mind a 2-t próbáltam..mind a 2vel rossz volt..az lenne jó, ha lenne itt valaki upc-s még..mert akkor tuti nálam van valami hiba.Winreinstallt nem akarnék :S
  • Met
    Próbálj ki másik klienst