36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#34963 Na, közben 1 órája már router nélkül, közvetlen modemről tesztelem a dolgot és úgy tűnik tényleg jók a beállítások, mert így sincsen semmi változás se.
PR-es kábel netem van egyébként.
Majd kipróbálom esetleg még, hogy népszerű torrentet próbálok futtatni.
Akkor sokat tényleg nem tudok tenni az ügy érdekében. Köszi mindenkinek! -
#34962 Ez jól van beállítva, ennél sokkal többet nem tehetsz. Azért sokszor előfordul hogy hogy egyszerűen nincs szükség a te adataidra, mert túlosztás van.
Esetleg az is kérdéses lehet hogy milyen típusú neted van. Mert pl. a rádiós net sok esetben nem oszt saját IP-t a felhasználóknak, hanem mindenki ugyan azon az IP-n van. Csak belső IP-k vannak. Ebben az esetben sokkal nehezebb a torrentes csatlakozás. Igazából sosem tudsz aktív lenni, akárhogy is állítasz bármit. -
#34961 Sajnos nem igazán akar működni.
Így néznék ki kliensben:
Itt meg ugye a router:
Lehet megunta a routerem a torrentet. :)
Mindegy, azért köszi a segítséget! -
#34960 Tapasztalataim szerint az UPNP nem mindig működik rendesen. Próbáld meg, hogy fix portot állítasz be a kliensben és port forwardingot a routerben. -
#34959 Hali!
Egy ideje már olyan problémával küzdök, hogy nagyon nehezen akar a kliens csatlakozni a peer-ekhez (konkrétan szökő évente tudok seed-elni).
Zárójelben pedig legtöbb torrent mellett jelez több peer-t is, próbál is aktívan csatlakozni hozzájuk (ilyenkor ugye a peer számláló át is vált 1-re, de pár másodperc múlva visszamegy 0-ra), de hiába.
A kliens egy legfrissebb verziós qBittorrent, de úgy emlékszem uTorrentnél is csinálta már annak idején, mikor még azt használtam.
Win tűzfalat használok csak, hozzá van adva kivételekhez mind a kimenő, mind a bemenő oldalon a kliens.
UPnP engedélyezve van kliensben is, routerben is. -
#34958 :D -
#34957 omg -
mester1987 #34956
-
#34955 Thx! -
BenceYCE #34954 Nem a letöltési sebességed lesz a baj, hanem a feltöltési sebességed. Azt korlátozd. -
Miguel125 #34953 Szerintetek a Transmission-Qt 2.76 Win kliens mennyire működhet jól/rosszul? Ez egy unofficial port. Ubuntu alatt szerettem a klienst csak az ubuntut nem szerettem annyira... -
#34952 Üdv!
Érdekes problémába ütköztem. Most kötötték be a kábelnetet (12/1), szépen muzsikál, torrent is megy. DE. Torrentezés közben (letöltés vagy csak seedelés megy, mindegy) totál használhatatlan a böngésző, semmit sem tölt be. Ha korlátozom a letöltési sebességet, akkor sem javul semmit. Nem gond, bezárom az utorrentet. Igen ám, de ez sem oldja meg a problémát, ugyan úgy halott a net, hiába várok akár 2 percet is. Kapcsolat javítási vagy a modem újraindítása segít végső esetben. Nem halálos a probléma, de nagyon zavaró. Ötlet?
Köszönöm! -
#34951 Használtok IPFILTERT az uTorrentben ?
És a titkosítását? -
#34950 Ha egy torrentből leszedsz 5%-ot, vagy 200mb-ot, akkor az seed kötelezett lesz. Visszatölteni persze csak a letöltött mennyiségnek megfelelőt kell az 1-es arány eléréséhez. -
#34949 Istenem. Letöltöttem egy régi hd filmet, de előtte néztem honnan gyorsabb, mag vagy aszfalt. Mindkettőn elindult, néha az egyk néha a másik volt gyorsabb. Végül az aszfaltról "elég hamar" leért, a másik csak 10%-ig tudott jutni.
Gondolván hogy akkor beállok oda seedleni mert ugyanaz a torrent.
Erre a rendszer azt hiszi, letöltöttem és betette aktivitásba... Seedeljem 50 órát :D Mikor onnan le se szedtem, nooormális? -
#34948 150-nél nekem teljesen használhatatlan,nem tölt semmit. 1000volt az az érték aminél nem írta ki hogy túlterhelt,de akkor meg nagyon fogta a gépet,pedig 4GB ramom van -
#34947 Köszi, benéztem és rosszat állítottam be és azért nem értettem miért nem egymás után tölti :) -
#34946 Köszönöm! -
#34945 -
#34944 Dehogynincs. Settings -> Queing -
#34943 utorrentnél nincs olyan beállítás, hogy ha beteszek többet és elindítom az elsőt akkor a következőt csak akkor kezdje el letölteni amikor az elsővel végzett? Nagy könnyebbség lenne :) -
Blum #34942 Disk Cache menuponton belul nem igen tudsz atirni semmit,kiveve ezt:
Override automatic cache size and specify the size manually
Arra azonban mindenkepp felhivnam a figyelmet,hogy ha ezt atirjatok,akkor az utorrent memoria fogyasztasa is megtud noni akar jelentosebb mertekben is. Attol fugg,hogy mekkora erteket irsz be. (En 2GB RAM-mal rendelkezem ezert 150-et potyogtem be,igy megfelel. Ha tobb RAM-od van,akkor beirhatsz akar 4-500MB-ot is. Nem,nem fog annyi RAM-ot enni. Nalam most ~500 torrent fajllal fogyaszt 90 megat) -
#34941 pontosan mi a neve annak aminek át kell írni az értékét? -
#34940 Valaki nem találkozott valahol véletlenül a Bagi Nacsa szilveszteri műsorával?
1 helyen láttam fen de ott nincs seeder :( -
Blum #34939 46 alkalommal le lett mar irva,hogy az Advanced beallitasoknal a Disk Cache erteket ird at nagyobbra. -
kjhun #34938 Egy újabb torrent/böngésző-s kliens:
Torch -
#34937 Az miért van hogy az uTorrent nem tölt mert kiírja hogy a lemez túlterhelt. Tölt normál sebességgel majd kiírja hogy a lemez túlterhelt 100% és lemegy 40 kb/sec-re -
#34936 köszi! -
Blum #34935 Advanced beallitasokban a disk cache erteket ird at kicsit nagyobbra. Pl. 200-ra. -
#34934 van valami beállítás arra az utorrentben(2.2.1), hogy ha több torrentet futtatok ne csökkenjen a sávszélesség?
úgy értem, hogy töltök egy torrentet, jön max sávszéllel semmi probléma vele, utána berakok még 2-3 torrentet, egyszerre tölti őket a program és torrentenként lecsökken kb 1 megabittel a letöltés, régen nem volt ilyen problémám -
kamionosjoe #34933 ezen a reklámon most szakadok :DD
-
#34932 omg de ezt így bárki bejelentheti? mert akkor ezzel lehet trollkodni rendesen :D -
#34931 Böngészőfüggő. Opera alatt pl. nem, mert az yandexet használ erre és ott nem jelentgette a hülyegyerek :D -
kamionosjoe #34930 nem -
#34929 be:) -
#34928 lol, mag mint támadó webhely
másnál is bejött ez a szép piros üzenet? -
#34927 upc-s vagyok, milyen oprendszered van?
-
#34926 uTorrent/options/setup guide [run tests] optimális beállításokkal fut a(z) uTorrent-ed? Nem állítgattál át custom beállításokra semmit? Advanced options túrkálás nem volt? -
who am I 7 #34925 azureus,utorrent, mind a 2-t próbáltam..mind a 2vel rossz volt..az lenne jó, ha lenne itt valaki upc-s még..mert akkor tuti nálam van valami hiba.Winreinstallt nem akarnék :S -
#34924 Próbálj ki másik klienst