torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de ha mégis lenne rendesen bh, akkor mondja már meg valaki, melyik skin volt az az alap középkék , amit elõbb nem tudtam megtalálni. lusta voltam végig lesni az egész lehetõséget.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Vagy tenyleg siman kiadhatnak a kepet es sztem kurvara beszarna a kis kocka es abbahagyna.
A felhasználói fiókok használatának szûrésével kapcsolatos fejlesztés elkészült, s azzal egyidejûleg beüzemelésre került.
Mostantól tehát vegyétek komolyabban az accountok használatával kapcsolatos szabályzatot, mert ennek megszegése a fiók(ok) esetleges elvesztését eredményezheti(k).
A mai naptól az alábbi szabályok léptek érvénybe:
- 1 felhasználói fiókkal csak és kizárólag olyan gépen engedélyezett a belépés, amelyet nem használ egy másik, az oldalunkon regisztrált felhasználó (1 gép = 1 acc)
- Tilos bármilyen céllal más accountjába belépni egyazon felhasználónak (ellenkezõ esetben mindegyik hozzáférést azonnal töröljük)
- * Egy IP-címrõl természetesen továbbra is lehet több elérést használni, de csak abban az esetben, ha minden felhasználó külön géprõl teszi azt meg (minden felhasználónak jeleznie kell ezt a félreértések elkerülése végett, melyet a Beállítások / Extra / Staff résznél az "Üzenet a Staffnak" boxba írva tehettek meg)
- 1 elérést maximum 10 felhasználóval oszthattok meg (az elõírtnál több felhasználóval való megosztás az account elvesztését vonhatja maga után)
- Az accounttal csak saját felelõsségre léphettek be nyílt hálózatból (internet kávézó, nyílt wifi, stb...)
- 1 felhasználói fiók prémium elõfizetés nélkül maximum 10 helyrõl/eszközrõl használható (ennek túllépése esetén elõször figyelmeztetésben, míg második alkalommal kitiltásban részesül az illetõ)
* Ezen jelzés elmulasztása szintén a felhasználói fiókok elvesztését eredményezheti
Azon felhasználók, akik jelenleg is több elérés birtokosai, számukra biztosítunk most egy lehetõséget, hogy egy kivételével (amelyet szeretnének megtartani) töröljék az összes hozzáférésüket az alábbi linkre kattintva.
Az érintett felhasználók amennyiben nem tesznek eleget a felszólításunknak, úgy õk az összes hozzáférésüktõl búcsút inthetne"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://goo.gl/gd6Zi5
Abbahagyja a dosoló.
Átmegyünk másik olcsó szolgáltatóhoz, ahol hasonlóan járhatunk.
Mivel ismerjük dosolót, elbeszélgetünk vele. (Sajnos ez nem garantálja, hogy nem kezdi újra vagy, hogy abbahagyja)
Bérlünk szervert drágán unmetered Gigabittel havi 800 euróért. De ehhez meg kell paypal és a userek felajánlása. Legalább 500 usernek kellene havonta befizetni 500 Ftot, hogy összejöjjön az összeg. (De ezzel meg beállunk a kéregetõk sorába)
Szóval lehet választani.
Next PC upgrade: 2022
Viszont nagy torrentméretnél szívás lehet. Mondjuk ha valaki leszedi a Jóbarátokat ami 70 gB, akkor ha nem tölt vissza semmit, ami esélyes mert nem sokan szedik, a 48 óra mindjárt 76 órára ugrik. <#pardon1>#pardon1>
Viszont a designe-ja miatt mindig szeretni fogom 😄.Meg most is messze atlathatobb mint a mag akarmelyik temaja.
Mikor elolvastam a fõoldalt meg is nyugodtam engem nem érint:
A havonta elkövethetõ hit'n'runjainak száma: korlátlan
Next PC upgrade: 2022
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"A felhasználói fiók használhatósága több helyrõl problémával kapcsolatban!
Lesz a késõbbiekben egy külön hír, hogy mik lesznek a pontos változások, ugyanis jelenleg egy fejlesztés folyik a háttérben, ami ezzel lesz összefüggésben. Addig természetesen nem lesznek szankciók ez ügyben, amíg nincsenek pontos információk közölve."
-
Én programozó vagyok, de fogalmam sincs mire gondolnak. Ha kitalálnak egy ilyent ami tudja, hogy te és csakis te ülsz a gép elõtt, akkor beszállnék a projektbe, mert ezzel millókat lehet kaszálni, ugyanis ilyen rendszer még nincs. <#idiota>#idiota>
Egyedül azt tudják vizsgálni, hogy egyszerre be vagy e jelentkezve 2 helyrõl 1 azon idõpontban, vagy hogy egyszerre futtatsz e torrentet 2 géprõl. Ezt lehet vizsgálni és tiltani is...