torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Makkmarci: Sorry.., az oldal a szerveren folyo munkalatok vagy ujrainditas miatt all, probald kicsit kesobb...

Megint oda ba**ak,hogy a jó &@{;ðð{>ðð[]#{ä{ðä&]ð<># annyát aki ezzel szórakotik.<#boxer><#gun><#violent>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Flamer
nics ingyé a banán és megin haxolták. 😄 tiszta szivattyú 😄

http://loal.atw.hu

ffxi
Sry a banánzablóval kapcsolatban, tévedtem 😞

Fákjúal!

precision
Takitoca: lehet hogy kiszórtak, volt egy nagyobb törlés 1 -jén

Bazinga!

Met
majd a házigazda törli,
priviben írd meg az ottani nicked, ránézek, hogy mi a helyzet vele

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Fenébe tényleg elnzését, nem tudom utólag módosítani a üzimet úgy hogy valaki megtehetné. Ettõl függetlenül esetleg tudnál segíteni?
tobias88
nincs is olyan oldal amit írsz hivatalosan, és ezért ne is használd a nevét többször!
tobias88
nc-n van meghívózás, és igencsak nagy akció
Met
akarod mondani, lehet meghívót küldeni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ffxi
Banánzabálónál szab.reg. van!!!!

Fákjúal!

Az 1.6.1-el sincs.

Talán azért, mert ha valami jól mûködik, akkor minek a másik, amirõl nem tudni milyen -.-

nekem 1.7.3-asom van, ma tettem fel és percenként kiírja h crash!!!
amikor töltök vmit beállítom a uploadot mondjuk 5-re de kb 10 másodpercenként felmegy az upload 30-ra és a letöltés lelassul. mi a magoldás? elõre is köszi!!

Serpa
amióta kijött az 1.7.2, azt használom.
semmi probléma nincs vele.

Ez pontosan így van!
öregharcsa
pont az újjal volt gond...<#szomoru1> utorrent 1.7....na ezt kell mégújjabra frissíteni...vagy régebbit használni...

http://pspfilez.extra.hu/

DjDano
Nevetséges összeesküvés elmélet...

azert mert 1.6 ota nem az eredeti muki fejleszti, hanem egy ketes hiru ceg....
ki tudja miket csinal azota a hatterben

DjDano
Hát igen sose fogom megérteni, hogy egyesek miért nem frissítik a kliensüket... az új verziók nem díszbõl jönnek ki! Ennek ellenére sokan még mindig 1.6-os verziót vagy régebbit nyomnak

Frosty01
försztorentel mi a halál van?

practitioner of the forbidden arts of death

bigapó
érdemes upgradelni, mert néhány "szolgáltató" szerint hamis adatokat küldenek a régebbi kliensek, így akár ki is rúghatnak, ha nem frissíted idõben.

The Matrix has you...

ProGabe
de miért?frissíts 1.7-re és lesz is,egyéb hasznos funkciókkal,javításokkal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Nekem olyan nincs (1.5-öm van)

Next PC upgrade: 2022

Minstrel
beállítások/sorbaállítás

http://topgearhungary.blogspot.com/

grebber
Sorbaállítás? Ilyen hol van utorrenten belül?

ProGabe
sorbaállításnál az aktív letöltések max számát állítsd 1-re

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Utorrentbe lehet olyat megvalositani hogy pl berakok 5 torrentet és csak 1-et töltsön le majd ha az leért állitsa meg és töltse a következõt???
Vagy van ilyen torrentrpogi ami tud ilyet?

daxan
Azt h ha eleve szerverrel kezdesz egy oldalon, akkor az hatalmas elõny.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

ffxi
Basszus, pont most el kell mennem,addig nem nyugszom míg nem változtattam meg a magon. Mért pont ott van a legjobb arányom? 😛

Fákjúal!

precision
nekem mag be sem jön

Bazinga!

ffxi
Hû megváltozattam mindenhol a jelszamat, de a mag-ba nemtudtam belépni 😞 gondoljátok hogy lenyúlták? Mit kell ilyenkor tenni? Gyorsan válaszoljatok, mert talán menthetõ még a dolog. :S

Fákjúal!

precision
Loál, egy rilizcsapat törte fel? Ekkora idiótákat... el vannak ezek kanászosodva 😛 Multkor ugye egy gyerekes "szar ez a riliz" "igen? akkor szedjétek le mindet" típusu síránkozás ment...lefogadom most is vmi hasonló "komoly" indok miatt törték fel. Hát sztem egy jelszóváltoztatást mindenki eszközöljön be. Amilyen taplók még képesek visszanézni a jelszavakat a db -bõl (mert tuti hogy lementették maguknak).

Bazinga!

Kontrakcio
én szerencsére nem károsultam :I de milyen már h csomo formát töröltek?😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

ffxi
A rohadt életbe!!! Banánzabálót feltörték és visszaesett az arányom 2,2-rõl 1,6-ra 😞. Hogy basszák meg 😞

Fákjúal!

Flamer
hakked 😄 csakazért. töröltek csomó júzert.

http://loal.atw.hu

Sziasztok.Nem tudok belépni a m-paradera.Csak nekem nem sikerül?Ellopták a jelszavam,és más töltöget?Mi lehet?

Remélem csak az oldallal van bibi,és az se sokáig 😞
vizes
Ök fogják üzemeltetni? <#idiota>

Hm... Akkor most nyomozzák az IP címeket?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

precision
banner 1. linkjére katt, és lap alján van egy lista MAC -es kliensekbõl

Bazinga!

Nem igazan ertem mit akarsz mondani!
azureus megy
sziaztok az utorrent1.6 vagy azureus v a bitcomet mûködik mac alatt?? nem nekem kéne és én nem is ismerem a mac-et.válszotokat eõre is köszi

daxan
Hát én seed szerveres játékos voltam.... Az bejött még új regisztrációnál is...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

ehhe mar csak 5 nap....rafekszek 50K-val seedelni hatha osszejon hogy ne vagjanak ki...;]
Yepp vegre talaltam cuccot ami megvan nekem is...csak azert nem tunt fel elsore mert az eredeti release-t meghamisitottak..es valami suttyu sajat neven "adta ki" 1-az-1-ben ugyanazt....nah talan meglesz az a feltoltes!

Gondoltam erre...ami nekem lentvan az ott nincs fent, amihez mshol hozzaferek az sincs ott fent egyse...neztem...de meg atfutom parszor...
ProGabe
szedj le gyorsan egy avit máshonnan,és seedelt azt!az a ~1.3 giga azért nem teljesen esélytelen!

höhö...most neztem "nincs feltoltesi jogosultsagom"...ez mar igy a 22-es csapdaja...
Mondom akkor tolok nekik egy nepszeru sorozatot, azt sokan szeretik...de igy asszem 6 nap mulva 0.001-es aranyal kivagnak hiaba bennem a joszandek meg a rendbetartas.....<#rolleyes><#shakehead>
precision
nem tudsz új torrentet felrakni az oldalra?

Bazinga!

Nem tudok jah...mint irtam beleptem toltottem (ezekszerint sokat) es mivel mas nem nagyon akarja szedni, es seedelik vagy 15-en /viszont engem ez erdekelt/ igy nem no az aranyom egy fikarcnit sem..es van hat napom hogy behozzam a lemaradasom, utana az automatika kirug...ez kerem patthelyzet.