torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint oda ba**ak,hogy a jó &@{;ðð{>ðð[]#{ä{ðä&]ð<># annyát aki ezzel szórakotik.<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent>
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
priviben írd meg az ottani nicked, ránézek, hogy mi a helyzet vele
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
amikor töltök vmit beállítom a uploadot mondjuk 5-re de kb 10 másodpercenként felmegy az upload 30-ra és a letöltés lelassul. mi a magoldás? elõre is köszi!!
http://pspfilez.extra.hu/
ki tudja miket csinal azota a hatterben
The Matrix has you...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy van ilyen torrentrpogi ami tud ilyet?
Next PC upgrade: 2022
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Fákjúal!
Fákjúal!
Bazinga!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Fákjúal!
Remélem csak az oldallal van bibi,és az se sokáig 😞
Hm... Akkor most nyomozzák az IP címeket?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Mondom akkor tolok nekik egy nepszeru sorozatot, azt sokan szeretik...de igy asszem 6 nap mulva 0.001-es aranyal kivagnak hiaba bennem a joszandek meg a rendbetartas.....<#rolleyes>#rolleyes><#shakehead>#shakehead>