torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor marad hogy uploadolsz vmit te
Bazinga!
szóval nem reménytelen a helyzet, csak jó torrenteket kell leszedni...vagy esetleg ha van free torrent, ott is érdemes seedelni
szerk.: ja persze még az is lehetõség hogy te töltesz fel saját torrentet (xxx -et érdemes, azt viszik mint a cukrot 😄 😄 😄)
Bazinga!
kar erte 😞
...vágod?
Ezért nem szabad újregként mindjárt 4-5 gigás cuccokat töltögetni, max. egy 700 megás filmet, mert nem fogod biztosan visszaszídelni - jobb a békesség.
...vágod?
Van egy kis gondom..minap reggeltem az egyik lapra(+1000-ig megnyitottak a reget), es igen szigoru a szabalyzatuk...a lenyeg annyi hogy leszedtem valamit(4G), es hiaba seedelem esznelkul 24h ha senki nem tolti tolem...cirka 6 nap utan (ezt jelzi is a rendszer) kivag a rendszer ha nem erem el a 0.3-as aranyt.
Mit lehet ilyenkor csinalni azon kivul hogy seedelek valamit ami van naluk is es nekem is lentvan (egyebkent ilyen nincs a lapon egy darab se...sajnos!)?! Vagy igy jartam?! azaz szopacs!? Meg kell nezni mitszedsz le mert ha nem tudod vissza tolni megszivtad..nem kicsit ...nagyon...?!?!?!?
thx a valaszokat
udv
Asguzai
De szerintem Slig, maradj a uTorrentnél, a bevált, kitaposott út, az mégiscsak a bevált, kitaposott út...
paszmek, ezt a téket... 😮
...vágod?
van erre célprogi
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
es rosszul tudod
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
These are my friends, see how they glisten...
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Megköszöném.
Köszi
Tudnátok mondani nekem hd filmekkel foglalkozó torrent oldalt??
azt meg hogy miert szakadsz le a trackerrol? a fene tudja de utorrent beallitasanak kb semmi koze hozza
milyen klienst használsz?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Degítség:
Nagy puklikus torrent oldal ha ide töltesz fel akkor ezt kell megadni😞http://tpb.tracker.thepiratebay.org/announce)
Az lenne a problémám,(kezdõ vagyok) hogy a tracker(ek) sok torrentemnél (pld. ha estére magára hagyom a gépet) szétkapcsolnak. A fel és le töltés megy, viszont a tracker nem számolja egyiket se. A ratioim gyengék emiatt. A kérdés: mit tehetek ez ellen ?( Seedelek természtesen ,csak ugye így is szétkapcsolgat, meg azóta a kutyának se kellenek ezek a dolgok ) Valami beállítás? Szóljak az oldal vezetõinek ?