torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nem tudsz tölteni? az fura...és hát õszintén szólva elég marhaság ez a tracker részérõl

akkor marad hogy uploadolsz vmit te

Bazinga!

Aham ertem...az a baj hogy ott nincs free torrent, es mar le is tiltott...tolteni nem is tudok csak seedelni....eleg patthelyzet.
precision
szedj le olyan torrentet ahol jó sok leecher van... pl elfogadott trükk, hogy kinézel egy sokleecheres divxet, és annak csak a samplejét szeded le, azt seedeled csak, így kb 10-20 megát kell csak leszedned, de a samplet ugye mindenki leszedi, így tuti vissza fogsz tudni osztani jóval többet (ezáltal javul az arányod)...feltéve ha tényleg jó sok leecher van
szóval nem reménytelen a helyzet, csak jó torrenteket kell leszedni...vagy esetleg ha van free torrent, ott is érdemes seedelni

szerk.: ja persze még az is lehetõség hogy te töltesz fel saját torrentet (xxx -et érdemes, azt viszik mint a cukrot 😄 😄 😄)

Bazinga!

Seedelek 24h azota is...adminnal eszembe se jut beszelni.. szabalyzat es FAQ is erosen ellenjavalja az ilyenteru "baszogatasukat"...nem akarom kivagatni magam most...van meg az automataig 6 napom..azt megvarom hatha lesz valami..de a cuccot seedeli 15db es senki se szedi (pedig jo helynek tunik...mert rendesen becsulettel seedelnek ahogy elnezem ott...)

kar erte 😞
Beast Machine
szídelj ezerrel, hátha jön valami leecher, és megszán, vagy esetleg próbálj meg beszélni az adminokkal (bár nagy valszeg vagy elküldenek a búsba, vagy ugyanazt mondják majd, amit én)

...vágod?

Utolag rajottem hogy hiba volt..dehat az ember megjon...szetnez es azt szedi ami erdeklni..es ha az 4G eszebe se jut(-ott eddig ..de asszem lesz mibol tanulnom) ebbol gubanc lesz... :]
Beast Machine
nagyjából igen. 😞

Ezért nem szabad újregként mindjárt 4-5 gigás cuccokat töltögetni, max. egy 700 megás filmet, mert nem fogod biztosan visszaszídelni - jobb a békesség.

...vágod?

Hi all

Van egy kis gondom..minap reggeltem az egyik lapra(+1000-ig megnyitottak a reget), es igen szigoru a szabalyzatuk...a lenyeg annyi hogy leszedtem valamit(4G), es hiaba seedelem esznelkul 24h ha senki nem tolti tolem...cirka 6 nap utan (ezt jelzi is a rendszer) kivag a rendszer ha nem erem el a 0.3-as aranyt.
Mit lehet ilyenkor csinalni azon kivul hogy seedelek valamit ami van naluk is es nekem is lentvan (egyebkent ilyen nincs a lapon egy darab se...sajnos!)?! Vagy igy jartam?! azaz szopacs!? Meg kell nezni mitszedsz le mert ha nem tudod vissza tolni megszivtad..nem kicsit ...nagyon...?!?!?!?

thx a valaszokat

udv

Asguzai
Beast Machine
nem tuttam 😮

De szerintem Slig, maradj a uTorrentnél, a bevált, kitaposott út, az mégiscsak a bevált, kitaposott út...

paszmek, ezt a téket... 😮

...vágod?

Met
mostmár tud torrentet is szedni, de nem arra van kitalálva
van erre célprogi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tudtoddal
es rosszul tudod

Beast Machine
a Flashget tudtommal letöltésvezérlõ, nem torrent kliens.

...vágod?

Slig
Üdv. Szerintetek a Flashget mint torrent kliens, mennyire jó?

スラッグ

Met
"Az szabad regisztrációnak vége van, az 1000 szabad hely 25 perc alatt elfogyott."<#hehe>

Magnumrolcsi
"Az adatbázisunk szar" 😊

Kassz kis oldal lehet 😊)

A leech szám elárul mindent 😄

lesz

tobias88
B..H....-re vagy nC...-ra lessz valamikor freereg vagy meghívás vagy ilyesmi?
Met
a héten nem nagyon volt kedvem olvasgatni

kirol
Valaki?

Sil78
Webisztánon is volt hír még kedden.

These are my friends, see how they glisten...

Met
<#wow2>

Sil78
Ha arra gondolsz, amelyikre én, akkor annak elvitték a héten a szerverét a rendõrök. Szóval egy darabig nem is fog bejönni.

These are my friends, see how they glisten...

Max7
és 700 megás film 😄 LOL

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Beast Machine
Pazzeg... 6.7-tel én neki nem állnék filmet szídelni...

...vágod?

kirol
Sötét oldalnak mi most az RSS címe?

Met
<#wow3><#wilting>

DjDano
Hiába leírást készíteni tudni kell 😄

A sorozatoson 09 01 18.00- tól 1000 free reg. Itt az alkalom....

Használj cFos-t vagy ha routered van cFosSpeed-et.

Arra, amit a kliens proram használ a letöltés alatt a temporalyba, vagy ahova rakod. Az uTorrent-nél például .!ut, de be lehet állítani, hogy az legyen a kiterjesztése, mint az eredetinek.

Sziasztok.Segítsen már valaki. uTorrentet használok és kicsit lassúnak tartom a feltöltésemet, valaki tud valamilyen jó beállítást??
Megköszöném.
Köszi

Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem hd filmekkel foglalkozó torrent oldalt??

a portnal ha utorrent port teszteloje "ok" t mondra , akkor jo, ha nem , akkor szar a beallitas. ennyi a varazslat.

azt meg hogy miert szakadsz le a trackerrol? a fene tudja de utorrent beallitasanak kb semmi koze hozza

Disk
uTorrent 1.6.1 -et. DHT? A kliens azt írja ,hogy DHT engedése ,de a Tracker info pedig hogy: "DHT állapot : nem engedélyezett". Routert használok, beállítottam UPnP-t ,Port Forwarding-ot és Port Range Forwarding-ot is az uTorrentnek. Mind engedélyezi ugyanazt az egy portot, amit az uTorrent használ. A portnál lényeges ,hogy valamilyen intervallumon belül legyen vagy elég ha csak üres, nem használja semmi azt a portot?

ProGabe
dht kikapcsolása,bár ez a privát oldalaknál eleve tiltva szokott lenni
milyen klienst használsz?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ha nem érzed szabadnak magad emigrálj más országba, hátha ott jobb lessz... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

vizes
Srácok! A Szabadság nem jön be napok óta... Tud róla valaki valamit?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Pharaoh
Ezt a részét bármelyik torrent oldal FAQ-jában vagy feltöltés címszó alatt megtalálod. De ha nem ismert torrent oldalt akkor nem értem minek és hova akarsz feltölteni.

Degítség:

Nagy puklikus torrent oldal ha ide töltesz fel akkor ezt kell megadni😞http://tpb.tracker.thepiratebay.org/announce)

Met
hát a zinternetre<#hehe>

A video lépésrõ lépésre elmagyarázza hogyan kell kivéve ezt.

Pharaoh
Ha nem ismersz oldalt, akkor hova akarod feltölteni?

Oldalt nem ismerek.Csak annyit tudok amennyi a videoban van.

bigapó
le van írva az oldalon, hogy mit kell csinálni.

The Matrix has you...

Pharaoh
Azét a trackerét ahova feltöltesz.

Kiprobálom a torrent feltöltését.Milyen tracker URL-t írjak?

Disk
Sziasztok!
Az lenne a problémám,(kezdõ vagyok) hogy a tracker(ek) sok torrentemnél (pld. ha estére magára hagyom a gépet) szétkapcsolnak. A fel és le töltés megy, viszont a tracker nem számolja egyiket se. A ratioim gyengék emiatt. A kérdés: mit tehetek ez ellen ?( Seedelek természtesen ,csak ugye így is szétkapcsolgat, meg azóta a kutyának se kellenek ezek a dolgok ) Valami beállítás? Szóljak az oldal vezetõinek ?

Serpa
lehet a szolgáltató letiltotta.

bcsirke
sziasztok! Indiaban elek, most koltoztunk ide, felraktam az utorrentet, de barmit akarok tolteni, nem mozdul sehova, 0kbts a le es ugyanennnyi a feltoltes is. Meg lhet ezt oldani valamii beallitassal? Bocsi, egyalltalan nem ertek hozza. Nagyon gaz, ha nem fogok tudni torentezni. koszi!