36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#35003 szia:)
rakd vissza a 2-es verziót. stabilabb. -
#35002 üdv!
mi az oka annak,hogy sokszor 5-10 torrent futtatásánál is behal a net,nem csak a gépemen de a telefonról sem tudok semmit elérni(nincs adat forgalom a kliensben és 1-2 kapcsolódás van,ilyenkor ha kikapcsolom a torrentet akkor kb 5 percig még mindig elérhetetlen minden ,csak a router ki-be kapcoslása segít,az nem ha a gépen tiltom az adaptert majd engedélyezem ),máskor nagy számú torrentnél simán tudok netezni. A utorrent-ben már korlátoztam mindent kapcsolódások számát,sávszélességet...
utorrent 3.22-t használok, és egy linksys wrt54gh routerem van
-
kjhun #35001 Kijött egy újabb, nyílt forráskódú torrentkliens.
Patchy, egy új bittorrent kliens Windowsra -
#35000 sajnos nem találtam meg amit kerestem, de azért köszi -
Ironman2 #34999 asiatorrents.me -
#34998 nem tudom lehet e külföldi trackerek nevét említeni, de tudnátok mondani pár nagyobb amerikai trackert? (esetleg pár ázsiait is mondhattok, ha ismertek) -
#34997 request timeout :) hol van az a blogjuk? -
#34996 zavart érzek az erőben mert a kettő közül egyik sem megy !!! -
#34995 Most írták ki hogy karbantartás.
Amúgy nekem nem volt bajom vele napközben.
-
Ironman2 #34994 Gáz van az ncore nevü bolygón.Tudtok róla valamit? Egész nap le van halva,vagy akadozik. -
#34993 Üdv.
Az mitő lehet hogy ujraindítom a gépet és azt írjja hogy nem található a letöltött állomány?
És ujra fel kell ismertetnem a letöltött cuccot?
Ez azért fura mert a c-n van a cucc, egy fix mappában. -
#34992 nálam is 3.2.3 van és nincs probléma -
ldavid #34991 ezt a skint használom
elvileg csak rákattintol, aztán újra megnyitod a klienst és jó lesz -
kjhun #34990 Én a 2.0.4-et használom. Ennek kockás ikonja van.
#34987 az a skin, az hogy van?? Az újabbb verziók ikonjai nem tetszenek nekem se.
Más:
Már nem tudják a jogvédők, hogy mihez kezdjenek magukkal. Pfffff
szerzői jogsértésért perel a piratebay
A JDownloader-ben, akkor aktív a premium-fiókok, a letöltéskor, ha be van, "nyomva" az "Enable or Disable all premium accounts" gomb??
-
#34989 nálam a 3.2.3 tökéletesen megy, semmi gond vele -
#34988 Nekem is régi skin :D Rusnya az új ikon :D -
ldavid #34987 nálam is 221 - még egy régebbi "kockaikonos" skinnel :) -
#34986 *2.2.1-et. -
#34985 Ezekszerint még mindig tele van buggal a hármas verzió. Én is még mindig 2.1-et használok. -
Blum #34984 Ma gondoltam egyet es felraktam a 3.3-as verziot a ZUtorrentbol...hat mit ne mondjak....jol elkurtak ezt is. Fel ora utan az osszes torrentem automatikusan megallt. Csak a restart segitett.
Ment is vissza kapasbol a jol bevalt 2.2.1,az utolso ertelmes utorrent. -
#34983 Többnyire újra le kell tölteni a torrentet az oldalról és azt seedelni. -
#34982 köszönöm -
#34981 Sziasztok. Hülye kérés lesz, de valaki részletesen írja már le, hogy hogy kell torrentet fel tölteni. Mert én megpróbáltam, de ilyen 0,2 Kb/sec el ment fel, és az oldal torrent listájában sem találtam meg, pedig direkt hülye nevet adtam nekiElőre is öszönöm a segítséget. -
#34980 microbit még létezik, elvileg ők vették át annó a felhasználóikat, de igazából szart sem ér az oldal :D -
#34979 Én is arra várok,hogy végre elinduljon,aztán töröltetem magam :) -
#34978 Én se. -
ldavid #34977 azt nem tudom, ki fog még oda visszamenni... én biztos nem -
#34976 Ez már hanyadik? Én már azt sem tudom mi a címe, ezer éve nem használtam. Volt valami mikro cucc is, már a nevére sem emlékszem :D -
#34975 LOL
-
#34974 be
-
#34973 másnak bejön a mag? -
#34972 olyan nincs, de amivel töltés közben is nézheted, olyan van. -
#34971 Ez lehet hülye kérdés de hajt a kíváncsiság. :D Na meg azért haszna is lenne. Nincs olyan torrent kliens amivel pl. egy dvd filmet ki lehet írni úgy, hogy miközben töltöm a filmet már írja is? -
#34970 Viszont ráfoghatják a technológiára, hogy nem gyors (kevés seeder stb.). Főleg, ha közben HTTP-n teljesen rendben van, akkor nem sokat tehetsz. -
#34969 Köszi szépen! Megpróbáljuk majd. -
ldavid #34968 p2p nem működik, ha szerződésben nem volt ilyesmi (gondolom nem) akkor mennie kellene, nem csak warezra használható. -
#34967 Nem tudom hogyan kéne ilyenkor fogalmazni... mert az, hogy "Nem tudok torrentezni" nem hiszem nagyon meghatná őket. :)
Mert nekem egyelőre tényleg csak a torrent rész problémás. -
#34966 Ez arra a környékre vonatkozik, ahol én lakom, mert szar a fejállomás meg kicsi a sávszélük.
Viszont most látom az adatlapodon, hogy Jászberény. Más is panaszkodott a fórumukon. Jelentsd be a hibát az ügyfélszolgálaton, hogy trágya és csinálják meg, hátha akkor végre foglalkoznak is vele. -
#34965 Akkor majd meglátjuk, hátha lesz valami változás hó végén.
Ez részben vigasztal mondjuk, hogy más is szív velük. :) -
#34964 PR kábenetl? Hát miért nem evvel kezdted?:DDDD
Nemtudom hol laksz, nálunk 1 hónapja szar kb. a torrent. Túlterhelt időszakban trágya, mert korlátot raktak rá szerintem. Állítólag január végén lesz változás, bár igencsak közeledik a vége.
Bár uploaddal nálam nem volt gond, a letöltés viszont este rendesen belassul.