36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• videobaby
    szia:)
    rakd vissza a 2-es verziót. stabilabb.
  • kemszi2
    üdv!
    mi az oka annak,hogy sokszor 5-10 torrent futtatásánál is behal a net,nem csak a gépemen de a telefonról sem tudok semmit elérni(nincs adat forgalom a kliensben és 1-2 kapcsolódás van,ilyenkor ha kikapcsolom a torrentet akkor kb 5 percig még mindig elérhetetlen minden ,csak a router ki-be kapcoslása segít,az nem ha a gépen tiltom az adaptert majd engedélyezem ),máskor nagy számú torrentnél simán tudok netezni. A utorrent-ben már korlátoztam mindent kapcsolódások számát,sávszélességet...
    utorrent 3.22-t használok, és egy linksys wrt54gh routerem van
  • kjhun
    Kijött egy újabb, nyílt forráskódú torrentkliens.

Patchy, egy új bittorrent kliens Windowsra
  • rooney8
    sajnos nem találtam meg amit kerestem, de azért köszi
  • Ironman2
    asiatorrents.me
  • rooney8
    nem tudom lehet e külföldi trackerek nevét említeni, de tudnátok mondani pár nagyobb amerikai trackert? (esetleg pár ázsiait is mondhattok, ha ismertek)
  • wander01
    request timeout :) hol van az a blogjuk?
  • wander01
    zavart érzek az erőben mert a kettő közül egyik sem megy !!!
  • xRAIDERx
    Most írták ki hogy karbantartás.
    Amúgy nekem nem volt bajom vele napközben.
  • Ironman2
    Gáz van az ncore nevü bolygón.Tudtok róla valamit? Egész nap le van halva,vagy akadozik.
  • DarkSector
    Üdv.

Az mitő lehet hogy ujraindítom a gépet és azt írjja hogy nem található a letöltött állomány?
    És ujra fel kell ismertetnem a letöltött cuccot?
    Ez azért fura mert a c-n van a cucc, egy fix mappában.
  • rooney8
    nálam is 3.2.3 van és nincs probléma
  • ldavid
    ezt a skint használom
    elvileg csak rákattintol, aztán újra megnyitod a klienst és jó lesz
  • kjhun
    Én a 2.0.4-et használom. Ennek kockás ikonja van.

#34987 az a skin, az hogy van?? Az újabbb verziók ikonjai nem tetszenek nekem se.

Más:
    Már nem tudják a jogvédők, hogy mihez kezdjenek magukkal. Pfffff

szerzői jogsértésért perel a piratebay

A JDownloader-ben, akkor aktív a premium-fiókok, a letöltéskor, ha be van, "nyomva" az "Enable or Disable all premium accounts" gomb??
  • tototto
    nálam a 3.2.3 tökéletesen megy, semmi gond vele
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is régi skin :D Rusnya az új ikon :D
  • ldavid
    nálam is 221 - még egy régebbi "kockaikonos" skinnel :)
  • [HUN]FaTaL
    *2.2.1-et.
  • [HUN]FaTaL
    Ezekszerint még mindig tele van buggal a hármas verzió. Én is még mindig 2.1-et használok.
  • Blum
    Ma gondoltam egyet es felraktam a 3.3-as verziot a ZUtorrentbol...hat mit ne mondjak....jol elkurtak ezt is. Fel ora utan az osszes torrentem automatikusan megallt. Csak a restart segitett.

Ment is vissza kapasbol a jol bevalt 2.2.1,az utolso ertelmes utorrent.
  • [HUN]FaTaL
    Többnyire újra le kell tölteni a torrentet az oldalról és azt seedelni.
  • Nazgul1980
    köszönöm
  • Nazgul1980
    Sziasztok. Hülye kérés lesz, de valaki részletesen írja már le, hogy hogy kell torrentet fel tölteni. Mert én megpróbáltam, de ilyen 0,2 Kb/sec el ment fel, és az oldal torrent listájában sem találtam meg, pedig direkt hülye nevet adtam nekiElőre is öszönöm a segítséget.
  • MR ME
    microbit még létezik, elvileg ők vették át annó a felhasználóikat, de igazából szart sem ér az oldal :D
  • Maximus4
    Én is arra várok,hogy végre elinduljon,aztán töröltetem magam :)
  • Narxis
    Én se.
  • ldavid
    azt nem tudom, ki fog még oda visszamenni... én biztos nem
  • [HUN]FaTaL
    Ez már hanyadik? Én már azt sem tudom mi a címe, ezer éve nem használtam. Volt valami mikro cucc is, már a nevére sem emlékszem :D
  • Maximus4
    LOL
  • Met
    be
  • akyyy
    másnak bejön a mag?
  • videobaby
    olyan nincs, de amivel töltés közben is nézheted, olyan van.
  • Blekk Síp
    Ez lehet hülye kérdés de hajt a kíváncsiság. :D Na meg azért haszna is lenne. Nincs olyan torrent kliens amivel pl. egy dvd filmet ki lehet írni úgy, hogy miközben töltöm a filmet már írja is?
  • [HUN]FaTaL
    Viszont ráfoghatják a technológiára, hogy nem gyors (kevés seeder stb.). Főleg, ha közben HTTP-n teljesen rendben van, akkor nem sokat tehetsz.
  • fery02
    Köszi szépen! Megpróbáljuk majd.
  • ldavid
    p2p nem működik, ha szerződésben nem volt ilyesmi (gondolom nem) akkor mennie kellene, nem csak warezra használható.
  • fery02
    Nem tudom hogyan kéne ilyenkor fogalmazni... mert az, hogy "Nem tudok torrentezni" nem hiszem nagyon meghatná őket. :)

Mert nekem egyelőre tényleg csak a torrent rész problémás.
  • [HUN]FaTaL
    Ez arra a környékre vonatkozik, ahol én lakom, mert szar a fejállomás meg kicsi a sávszélük.

Viszont most látom az adatlapodon, hogy Jászberény. Más is panaszkodott a fórumukon. Jelentsd be a hibát az ügyfélszolgálaton, hogy trágya és csinálják meg, hátha akkor végre foglalkoznak is vele.
  • fery02
    Akkor majd meglátjuk, hátha lesz valami változás hó végén.
    Ez részben vigasztal mondjuk, hogy más is szív velük. :)
  • [HUN]FaTaL
    PR kábenetl? Hát miért nem evvel kezdted?:DDDD

Nemtudom hol laksz, nálunk 1 hónapja szar kb. a torrent. Túlterhelt időszakban trágya, mert korlátot raktak rá szerintem. Állítólag január végén lesz változás, bár igencsak közeledik a vége.

Bár uploaddal nálam nem volt gond, a letöltés viszont este rendesen belassul.