torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kem001
Lemez túlterheltet ír a kliensben, és akkor belassul az egész gép is.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

videobaby
ezt hogy érted? kicsit rendesebben fogalmazd meg😊
de azért 1 támpont. adj neki nagyobb memóriaegységet.
beállításoknál nagyobb MB-ot állíts be a memória méretnél.

Options-->Prefernces-->Advanced-->Disk Cache-->Override automatic cache size and specify the size manually: atallitod 1500-ra. Nalam bevalt.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kem001
Utorrent-en hogyan állítsam be, hogy ne terhelje le a lemezt folyamatosan?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Mi lehet az oka annak, hogy amikor elindítom a kliens progit egy torrenttel, kb. 50 peer-el, felmegy a letöltési sebesség a sávszél-nek megfelelõ szintre, majd visszaesik közel 0-ra. Ezt minden idításkor eljátssza.

Elõre is köszi.
kirol
Nagyon köszönöm!

kirol
Mindjárt újtatelepítem a Windows-t.
Mit kell lementenem, hogy a sok torrentemet az új rendszeren is tudjam seedelni?

broman191
Egy sem.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

[HUN]FaTaL
Aztán nézd meg mennyi bad sector van rajta.

http://goo.gl/gd6Zi5

broman191
Nekem a torrentes vinyómra annál is kevesebbet ad a HDD Sentinel évek óta és még mindig érezhetõen semmi baja...persze a program riogat hogy még ennyi-annyi nap a becsült hátralévõ élettartam - ami nyilvánvalóan bullshit, mert akkor már úgy 6x ki kellett volna purcannia szegény vinyónak. A ~10 éves rendszervinyómnak pedig még többször, ezek szerint több élete van mint a macskáknak... Ez a százalékolás csupán annyiról szól, hogy a SMART mért ekkor-akkor pár fura értéket, aztán a vinyó rögtön le van értékelve a "HDD nagyokos" programok által...rohanok is venni új vinyót, bye! <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

[HUN]FaTaL
68%? Elég gyorsan ments adatot és vágd kukára azt a hdd-t. 😊

acsati
Hm, megnézettem, a teljesítmény 100% a kondíció meg 68% amire azt írja, hogy jó. Gondolom akkor más ötlet nincs a problémára 😞
Beers
Még nem....!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Yossarian
nekem akkor volt ez a "stopped" balhé, amikor a seedelt torrentjeim száma meghaladta a kliensben beállított maximális torrent számot. Magyarán seedeltem pl. 120 torrentet, de csak 100 volt beállítva, emiatt 20-at véletlen szerûen állt.

Nieleen

StephenKing
I/O = Input/Output, azaz a kimeneti-bemeneti eszköz hibás. A vinyódal lesz valami gubanc. Van rajta elég szabad hely?
Próbálj meg lefutattni egy winchester tesztelõ programot pl Hard disk sentiel.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

acsati
Miért írja ezt ki? 😞 Nem tudok így letölteni semmit sem, eddig meg minden jó volt...
setuh
Es beperelt?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Beers
Telefonon felhívott a kiadó!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

SZiasztok. Mit jelent az, hogy a "szemaforhoz rendelt idõ lejárt" ? Nem tudok letölteni egy torrentet, már 1%-nál ezt az üzenetet kapom

setuh
Hogy-hogy megtalaltak vele?Csongetett a szoftver rendorseg?

Beers
Sziasztok!
Merre találok jó, lehetõleg ingyen netjogászt?
Feltettem egy könyvet pdf-ben 4 éve és most megtaláltak vele.....!
Uw-en volt, most szedtem le...
Köszi

acsati
Az mitõl lehet, hogy letöltés közben, lelassul, megáll majd kiírja, hogy "Hiba: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani."?
Ha elindítom újra, akkor jön teljes sebességgel majd megint ezt írja.
broman191
Felesleges, a DHT státusz minden zárt trackernél általában automatikusan "nem megengedett" minden torrentnél... 😊

Armagedown
kapcsold ki a DHT-t

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

[HUN]FaTaL
Nem úgy számolják, hanem sokszor stoppedre teszi, hiába megy még, szóval bugos, nem kicsit.

setuh
Nem ertem en ezt a mag-ot.Van olyan torrent amit leszedem 4 napja folyamatosan ment a utorrent es seedeltem,de megis azt irja ki meg hatravan 47 ora...Ezek komolyan ugy szamoljak,hogy csak akkor szamit a seed ha valaki el is kezdi tolteni?
Mert ez esetben ha leszedek egy jo oreg torrentet,azt lehetetlen lesz visszaseedelni.Gondolom en ertem felre mert igy nem is lenne logikus,de akkor se ertem,hogy miert nem szamolja.

videobaby
akkor az van, hogy várnod kell. lehet, hogy a seeder nem aktív. megnézted egyáltalán, hogy tényeg aktív-e?

Mi van akkor ha van 1 seeder a torrentnél,és mégse indul a letöltés? Kapcsolat rendben van.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Desiderata
Hirdetésekkel újít a μTorrent, "Mindez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a letöltési lista tetején egy vagy több torrent automatikusan megjelenítésre kerül majd, noha maga a letöltési folyamat elvileg nem fog rögtön elindulni." OMG :/

továbbá: "a magnet linkek esetén már képes lesz „behúzni” a letöltendõ fájlok neveit a torrent hozzáadása párbeszédablakba." <#worship> <#eljen>
videobaby
minden éremnek két oldala van. ez a cikk arra próbál leginkább rávilágítani, hogy a hadászati érdekek miatt akarnak rátenyerelni a kormányok a netre. eddig is megtehették szerintem. nem mondták ki szó szerint, de ez volt a lényeg. tény, hogy nem az a legnagyobb kínjuk, hogy az emberek letöltenek. ha valóban arra készülnének, hogy a lehetõ legtöbbet ártsanak a site-oknak, akkor az üzemeltetõk és a támogatóik biztos nem fognak tétlenül ülni a fenekükön. jelenleg nincs rendesen beszabályozva a nettel kapcsolatban semmi. csak vagdalkoznak. ilyen módon nem beszélhetünk totalitásról sem. viszont a médiának kellenek a hangzatos szalagcímek.
majd elválik ebbõl mi sül még ki.

Desiderata
setuh
Remelem vegleg tonkre mennek.

Maximus4
Egyesültek,aztán újra szétváltak😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

setuh
En azt se tudtam h meg letezik azt hittem a mikro lett belole.

Maximus4
Ezt én is olvastam a magon,csak azért kérdeztem,mert hetek óta elérhetetlen az oldaluk.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

setuh
A majomrol azt tudom pl. hogy a mocskosok kiadtak 30k user jelszavat es e miatt tortek fel a bithu accom is...Akinek ugyanaz a jelszava valahol mint majmon erdemes megvaltoztatnia.

Maximus4
Köszi,pont erre voltam kíváncsi😄

Szereti a banant.

Maximus4
A majomról tudtok valamit?

setuh
A blogon ott van a kis patkany neve+cime.

En Facebookon kaptam meghivást az "nCore megnyitja kapuit Augusztus 2x-én" nevû eseményre. Odairtam,hogy ez egy nagy hulyeseg es ne doljenek be neki...erre lehulyeztek. 😄

broman191
Napi fakereg mail...

"Szia.

Az enkóóór kinyitotta kapuit.

Ha te is regisztrálni szeretnél, akkor kattints enkórpontcici/szájnápppontpéhápé linkre.

Enkóóór Csapata"

Nice try niggaz, elsõ ránézésre egészen legit, de a linkre téve a kurzort hamar meglátszik hogy egy bizonyos enkóóór.ca/regisztracio.php-ra mutat...soha nem unják meg?!<#idiota>

tmp
ez a mag mekkora egy trágyakupac. 3 órája van seedbe valami, és az aktivitásnál stopped-et ír, még manuális tracker frissítés után is. úgy döntöttem, hogy én innentõl be is fejeztem ezt az aktivitás hülyéskedést. majd szöszmötöl vele az aki ezt élvezi, nekem nem jött be.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

rooney8
hát igen, de így legalább nem kell tracker 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Köszi, ez lett, csak ez vmiért elég lassan találja meg magát.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

DjDano
Elvileg a Beload szervere is Ukrajnában van (hacsak nem proxy mögé bújt), bár kétlem, hogy hasonló sorsra jutna. Mindenesetre elgondolkoztató.

rooney8
nem kell ahhoz tracker
utorrent -> file -> new torrent -> betallózod a fájlt, vagy mappát, a többi mezõt úgy hagyod ahogy volt -> megkérdezi hova mentse a torrent fájlt, kiválasztasz egy helyet. utána a utorrent automatikusan beteszi a kliense, az elmentett torrent fájlt pedig elküldöd annak, akivel meg szeretnéd osztani. ezután már mindent magától csinál a utorrent, ti pedig hátradõlhettek 😊
a lényeg, hogy mind neked, mind akivel meg szeretnéd osztani legyen kipipálva a DHT a beállításokban.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Néztem Googleban, de nem találtam leírást arra, h hogyan tudnék saját készítésû videókat, képeket tartalmazó torrentet úgy feltölteni egy trackerre, h azt csak az általam megjelölt userek tudják a késõbbiekben letölteni vagy csak én?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

ok