torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Resident Evil 3
Ágyõ nagy õ
High School Musical 2
War
Fortuna fortes adiuvat.
AVIRA - \"More than security.\"
AVIRA - \"More than security.\"
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nem véletlenül volt tilos a közvetlen linkelgetés pont azon az oldalon.most már meg van oldva,de gondolom észrevettétek hogy régen mindenki hxxp/hááp/hccp/stb.-vel kezdte a linkeket,hiszen így a keresõ trackerek már nem is foglalkoztak vele,annak ellenére hogy a végén ott figyelt a .com/.hu/.stb
nagyon sok oldalnak van olyan aloldala,amire semmi közvetlen link nem mutat,így oldják meg a fent említett problémát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
UI: Na jó ez most elég nyálasan és hülyén hangzott 😄
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A másik, kis okosan linkelt képet a torrentkliensrõl, itt sírna a szája ha bannolnák az oldalról mert "reklámozta" az oldalt, mert, hogy jár ide admin az oldalról
Ezt csak azért írom le, mert valószínû nekem is szarul esett volna, ha nem a bannerral kezdem el a topik olvasgatását (akkor is, ha én hibáztam).
UI: Fogalma sincs mi lehet a probléma a SBSP-nél. Talán az oldal moderátorait kellene megkérdezni ezügyben.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
az isohunt, meg a hasonlók csak keresõk, nem ezeken vannak a torrentek (egyébként sem, de most ebbe ne menjünk bele😊)
ahol nyílt a regisztráció oda szabadon mehetsz akár most is és regelhetsz, onnantól kezdve töltheted az ott fellelhetõ dolgokat.
ahol zárt, oda vagy késõbb vagy csak meghívóval tudsz regisztrálni.
a közösség azért jó dolog, mert ha neked van valami ami hiányzik a gyûjteményedbõl, akkor ott berakod a kérések közé és lehet, hogy valakinek megvan és feltölti (neked).
karbantartás egyik elõnye, hogy rossz torrent nem lesz az oldalon. képzelheted milyen rossz, amikor 5 Gb-ot lenyomsz és kiderül, hogy az egyik rar nem jó...
annak sincs sok értelme, hogy mindenféle "kis" oldalra beregelsz, mert ott nincs semmi amit érdemes leszedni. ezért jó várni a "nagyok" nyílt regisztrációjára vagy meghívóra. mindjárt más 50000(!) torrent között bogarászni, mint 50 között...
ja és persze 100 felhasználónál több a 49998...
e szerint is tudod a listát sorba rendezni, nekem sikerült bejutni az egyik nagyra, azóta mondanom se kell, hogy a két korábbi közepest nem is látogatom, pedig ott is vannak jó cuccok. csak akkor, ha nincs meg itt valami, de ez elég ritka. tiszta matek...
és végül: rohadtul nehéz téged meggyõzni valamirõl, már kábé 10-en írjuk, hogy mi miért jó, Én már másodjára. Ha ezekután sem érted, akkor gondolkozz el kicsit magadon és ne írj be hülyeségeket. Nem muszáj követni azokat amiket leírunk, de akkor legalább ne vitatkozz rajta...
The Matrix has you...
paraszt...
Problémát nem oldja meg, de nem ér reggel meglepetés...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
eztv-vel nem tudja vki mi lett?
vagy csak nekem nem jön be?
Ha ez nem gyõz meg, akkor még csak annyi, hogy van egy adott torrent, sok nyílt ingyenes oldalon is fönt van, de seed kb. 2-3 emberig terjed, míg ugyanez a torrent egy zártkörû oldalon a seederek száma akár 150 ember is lehet!!!
Bár amikor nagyon fölkapott torrentrõl van szó (pl sorozatok), akkor a nyílt oldalakon is sok a seeder, de csak rövid ideig, ahogy ezt bigapó is írta!
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
Marad a "haver" vagy jó ismerõs aki megosztottan használja veled a hozzáférést (jó esetben) addig amíg nem tud meghívóval beléptetni. Ez így mûködik.
Amit a torrent-kliensen belül találsz keresõt, azok meg nyílt oldalak, regisztráció és mindenféle kötelezettség nélkül. Ezekben annyi jó van, hogy a friss cuccokat nagyon sokan használják, így hamar lejönnek (általában), de mondjuk 1 hónap múlva már lehet, hogy senki nem seed-eli õket, valamint itt nincs magyar vagy legalábbis én még nem találtam magyar cuccokat. Játékokat innen azért lehet tölteni, az újakat meg pár régebbi is van😊
The Matrix has you...
És hogy melyik oldalak ezek? Hát van egy pár, de nem fogom most így nyíltan leírni! 😊
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
nagyon jó nyílt oldalak is vannak érdemes ott kezdeni majd úgyis jön egy "haver" aki bevisz 1-2 reges oldalra..
http://pspfilez.extra.hu/
érdekes.. sosem láttam ijet. mitõl van?.o
http://loal.atw.hu
Legalább ne mondtad volna ennyire magabiztosan!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7