torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
itt próbáld

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tud valaki egy oylan oldalt ahol megtalálhatom a következõ filmeket?
Resident Evil 3
Ágyõ nagy õ
High School Musical 2
War
új felület, új motor. j....e buherál.😊

Fortuna fortes adiuvat.

Nem értek hozzá. Mit jelent az eszméletlen káosz?
Mivan a ember szabásuval,egy napja nem volt mozgás?Oldal meg eszméletlen káosz legalábis nálam.
Adaaam
a magnál vicces kedvükben vannak 😊

everything's better with music

slime001
köszi!<#email><#szeret>

AVIRA - \"More than security.\"

Met
a banner alatt a portforward.com, ott megkeresed a routered típusát és képekkel ellátott leírás mutatja mit csinálj

slime001
A tûzfalon ki van engedve. Routeren hogy kell? <#szomoru1><#lama>

Met
jó az, csak engedd ki a tûzfalon és/vagy a routeren

slime001
Sziasztok. Az uTorrentbe amikor elõször beléptem megvolt adva 1 port. Rányomtam arra hogy "port átirányitás tesztelése" és kiderült hogy ami port meg van adva nincs nyitva és rossz. Milyen portot adjak meg hogy rendesen mûködjön?

az uj banános kinézete, használhatósága nagy kalap szar. A fackért nemlehet a régi megszokott HASZNÁLHATÓ régi desinget megtartani?

StephenKing
Ki volt írva már egy hete a fõoldalra hogy szerverköltözés miatt pár órás leállás lesz.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

grebber
Kéksárkánnyal jelenleg mi van?

Next PC upgrade: 2022

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

fsgh
Tudtok nekem mondani jó megbízható Szervereket ahonnan jól lehet seedelni?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

PíszLávJuniti
külföldi reges oldalakon van most valahol ahol lehet regelni?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Kösz így már világosabb.
az emlitett névre a google 291000 találatot adott ki

ProGabe
nem az a gond,hogy ide jön a mittoménmelyik szervezet,és elolvassa a hsz-eket,amikben egypáran leírják az oldal nevét.az a gond,hogy a keresõk,élükön a google-lel,minden egyes alkalommal amikor leírja valaki pl. azt hogy b*****en.hu,akkor azt "betárazza" és trackeli!
nem véletlenül volt tilos a közvetlen linkelgetés pont azon az oldalon.most már meg van oldva,de gondolom észrevettétek hogy régen mindenki hxxp/hááp/hccp/stb.-vel kezdte a linkeket,hiszen így a keresõ trackerek már nem is foglalkoztak vele,annak ellenére hogy a végén ott figyelt a .com/.hu/.stb
nagyon sok oldalnak van olyan aloldala,amire semmi közvetlen link nem mutat,így oldják meg a fent említett problémát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen,sg-nek is van 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Met
hajrá, a 0.7-es arányát már nem nagyon lehet elrontani 😄

Max7
ott a passkey-e! most kell tölteni vele 😄reggelig 5-6 gigát lehúzok simán vele 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Én megértem és egyetértek veled, csak a felvilágosítás formája nem tetszett. Persze semmi bajom veled, csak egy kicsit legyünk megértõbbek egymáshoz.

UI: Na jó ez most elég nyálasan és hülyén hangzott 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Met
Igen, ebben a topicban ez a szabály, nem véletlenül villog a felirat, amíg beír 2 szót addig csak odapislant, hogy mi az, szóval szándékosan nem vette figyelembe.
A másik, kis okosan linkelt képet a torrentkliensrõl, itt sírna a szája ha bannolnák az oldalról mert "reklámozta" az oldalt, mert, hogy jár ide admin az oldalról

Azért ne ringassuk magunkat álságos nyugalomba, hogy itt mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne kerüljenek a figyelem középpontjába egyes trackerek. Ez akkor valósulna meg, ha nem beszélnénk róla egyáltalán (még a leghülyébb idetévedõ asvás is tudná mirõl van szó, priviben 10-bõl 9X kapnék információkat). Tehát véleményem szerint, ezért még nem kell egybõl nekirontani a másiknak, mert magunkat minõsítjük. Ellenben én és sokan tiszteletben tartjuk a topik szabályait, ha ennek megszegése büntipontot eredményez, ámen. Azonban nem kell egymást ilyen hülyeségért leordítani.

Ezt csak azért írom le, mert valószínû nekem is szarul esett volna, ha nem a bannerral kezdem el a topik olvasgatását (akkor is, ha én hibáztam).

UI: Fogalma sincs mi lehet a probléma a SBSP-nél. Talán az oldal moderátorait kellene megkérdezni ezügyben.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Met
még mindíg nem tudod elolvasni a banner alatti villogó szöveget?

nézz tükörbe gyökér.. nem arra voltam kiváncsi, hogy beszólj, segítséget kértem, ha nem tetszik, ne reagálj!

bigapó
még mindig nem teljesen érted.

az isohunt, meg a hasonlók csak keresõk, nem ezeken vannak a torrentek (egyébként sem, de most ebbe ne menjünk bele😊)

ahol nyílt a regisztráció oda szabadon mehetsz akár most is és regelhetsz, onnantól kezdve töltheted az ott fellelhetõ dolgokat.
ahol zárt, oda vagy késõbb vagy csak meghívóval tudsz regisztrálni.

a közösség azért jó dolog, mert ha neked van valami ami hiányzik a gyûjteményedbõl, akkor ott berakod a kérések közé és lehet, hogy valakinek megvan és feltölti (neked).

karbantartás egyik elõnye, hogy rossz torrent nem lesz az oldalon. képzelheted milyen rossz, amikor 5 Gb-ot lenyomsz és kiderül, hogy az egyik rar nem jó...

annak sincs sok értelme, hogy mindenféle "kis" oldalra beregelsz, mert ott nincs semmi amit érdemes leszedni. ezért jó várni a "nagyok" nyílt regisztrációjára vagy meghívóra. mindjárt más 50000(!) torrent között bogarászni, mint 50 között...
ja és persze 100 felhasználónál több a 49998...
e szerint is tudod a listát sorba rendezni, nekem sikerült bejutni az egyik nagyra, azóta mondanom se kell, hogy a két korábbi közepest nem is látogatom, pedig ott is vannak jó cuccok. csak akkor, ha nincs meg itt valami, de ez elég ritka. tiszta matek...

és végül: rohadtul nehéz téged meggyõzni valamirõl, már kábé 10-en írjuk, hogy mi miért jó, Én már másodjára. Ha ezekután sem érted, akkor gondolkozz el kicsit magadon és ne írj be hülyeségeket. Nem muszáj követni azokat amiket leírunk, de akkor legalább ne vitatkozz rajta...

The Matrix has you...

Flamer
#16578 :C sry

http://loal.atw.hu

Met
gratulálok, hogy leírtad az oldal nevét és raktál be képet a tracker nevével
paraszt...

vegicsek
Cserélj Passkeyt
Problémát nem oldja meg, de nem ér reggel meglepetés...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

hali!
eztv-vel nem tudja vki mi lett?
vagy csak nekem nem jön be?

Elég gáz, hogy ha csak meg akarom nézni, hogy érdemes-e regisztrálni, ahhoz is regisztrálni kell😊) Elég hülyén van megcsinélva, hogy nem tudom megnézni, hol mik vannak. Beregelek aztán kiderül, hogy nincs olyan, ami érdekel. De azért tényleg figyelemre méltó lista.

Na várjunk. Vannak a nyílt oldalak(IsoHunt,TorrentSpy). Én eddig ezeket használtam. Most úgy gondoltam, hogy valami magyarra is felmennék. Akkor vannak a nyílt regisztrálós oldalak, meg vannak a zárt regisztrálósak. A sebesség nem érdekel annyira. Sorozatokat se fogok tölteni. Melyikkel mi a baj? Mi az a karbantartás? Minek közösség? Letöltök, feltöltök>ügyelek az arányra, mi más kell? Én nem meghívós oldalra szeretnék felmenni. Melyiket ajánljátok? Küldjétek el privátban ha nyíltan nem meritek.
jacky87
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de én jobban érzem magam egy olyan oldalon, amit rendesen karban tartanak és odafigyelnek rá!
Ha ez nem gyõz meg, akkor még csak annyi, hogy van egy adott torrent, sok nyílt ingyenes oldalon is fönt van, de seed kb. 2-3 emberig terjed, míg ugyanez a torrent egy zártkörû oldalon a seederek száma akár 150 ember is lehet!!!
Bár amikor nagyon fölkapott torrentrõl van szó (pl sorozatok), akkor a nyílt oldalakon is sok a seeder, de csak rövid ideig, ahogy ezt bigapó is írta!

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

Nemjó ha korlátozom úgyse..
bigapó
nemtom, nekem upici van, ott mindig is szar volt ha fullon ment.

The Matrix has you...

Eddig semmi baja nem volt vele...
bigapó
korlátozd a feltöltést 80%-ra, akkor jó lesz.

The Matrix has you...

bigapó
ez a lista jó, érdemes figyelni, fõleg a nagy torrent és felhasználó-számúakat, csak sokszor ez sem segít, mert kidobnak mondjuk szabad regisztrációt 1000 fõig, az meg 1 óra alatt elfogy.
Marad a "haver" vagy jó ismerõs aki megosztottan használja veled a hozzáférést (jó esetben) addig amíg nem tud meghívóval beléptetni. Ez így mûködik.

Amit a torrent-kliensen belül találsz keresõt, azok meg nyílt oldalak, regisztráció és mindenféle kötelezettség nélkül. Ezekben annyi jó van, hogy a friss cuccokat nagyon sokan használják, így hamar lejönnek (általában), de mondjuk 1 hónap múlva már lehet, hogy senki nem seed-eli õket, valamint itt nincs magyar vagy legalábbis én még nem találtam magyar cuccokat. Játékokat innen azért lehet tölteni, az újakat meg pár régebbi is van😊

The Matrix has you...

Volt már valakinek olyan problémája, hogyha elindította a µTorrentet, a netsebessége egy betárcsázóséval vetekedett? Mert most nekem pont ezt csinálja, megbénítja totál a netet, ha meg kilépek, megy rendesen a net.
Minek kell társaság??? Igényesebbek???
jacky87
Vannak zárt körû torrent oldalak! Ahova nem regisztrálhatsz be csak úgy, hanem meghívóra van szükséged! Ezek az oldalak sokkal igényesebbek, mint az ingyenesek (tisztelet a kivételnek), és sokkal több seeder is van. Összetartóbb a társaság, olyan mint egy jó nagy család! 😊
És hogy melyik oldalak ezek? Hát van egy pár, de nem fogom most így nyíltan leírni! 😊

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

Minek kell haver? Regisztrálok, letöltök és feltöltök és figyelek az arányra. Mi egyéb kell? Minek kell bevinni. De mégis melyik oldal?
Flamer
eztv-vel kapcsolatba vki?:o

öregharcsa
utolsó kérdésedre a válasz: nem..oda nincs reg jelenleg...

nagyon jó nyílt oldalak is vannak érdemes ott kezdeni majd úgyis jön egy "haver" aki bevisz 1-2 reges oldalra..

http://pspfilez.extra.hu/

Itt van ez a lista. Melyikre regisztráljak szerintetek? Ahol az van kiírva, hogy nincs regisztráció az olyan mint az IsoHunt nyílt?
Flamer
valaki nem tudja mértvan az hogy az eztv free torrent oldal hejett mér a google yön be?:o
érdekes.. sosem láttam ijet. mitõl van?.o

Ez fájt!
Legalább ne mondtad volna ennyire magabiztosan!

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

ffxi
Mit jelent, amit a sötét oldalon írják a fõoldalon? Nekem max letöltésem 2,5mbit/s 😄 elírtak vmit, nem? 20mb/s? nem mbit?

Fákjúal!