torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép is lenne, van vagy 400 torrentfile a utorrentemben
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Detto ugyan ez a problémám, azt leszámítva, hogy én nem próbálgattam az új béta verziót. Az 1.7.5 verzió volt/van fent és egyik napról a másikra jött ez a probléma, hogy utorrent bekapcs után behalnak a böngészõk. Ha kikapcsolom, utána sem tudok netezni, de - ahogy az a tag is írja - kb 5 perc után újra lehet. A faqban leírt dolgokat kipróbáltam, de nem értek semmit.
Ötlete valakinek?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Magyar vagyok és büszkén használom a magyar levelezõrendszereket! (nem a freemailt hisz az magyarország szégyenfoltja)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A barmok úgy küldték el, hogy látszik kik kapták még meg rajtam kívül, ilyen egy amatõr banda, nem ismerik a titkos másolat funkciót?😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nieleen
csak jelszót és passt változtat és kész...
Nieleen
Az accom megvan, de nem tudok hozzáférni. Ez számomra azt jelenti, hogy elbuktam 😞
Ha buktad volna az accodat akkor azt írná hogy nincs ilyen email az adatbázisban.
Bazinga!
Úgy tûnik, elbuktam az accomat. Egyetlen reményem, hogy talán a staff tesz valamit a megoldás érdekében. Valószínûleg más is küzd hasonló problémával.
ment egy pm is, azt is megpróbálhatod
Bazinga!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
The site has been closed. // Staff"
nekem ez a max, amit ki tudok csikarni a bithuból. Akinek megy, legyen szíves ossza már meg milyen címen éri el. Igazán köszönöm!
Nieleen
Illetve ha a proxy server használata peer-to-peer kapcsolatoknál opciót bepipálod, akkor az adatforgalom is.
De mivel csak az announce blokkolódik, ezért felesleges, és a sebesség szempontjából pedig hátrányos is az adatforgalmat is a proxyn keresztül bonyolítani.
Mert beírtam egyet, megy is a letöltés de nem nagyon tapasztaltam változást sebesség terén 😊
Honnan lehet tudni, hogy mûködik a dolog vagy nem?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
És igen attól függõen, hogy létezik a fórum a webes keresõkkel sok mindenre választ lehet találni. Aki meg pattogva kér valamit, ahogy Cooldoc nagyon frappánsan írta: "Légy kreatív - old meg!"
Nem rád értem (!) csak úgy megjegyzem: A hülyéknek mindig igazuk van, az okosak meg tele vannak kétellyel.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
tomot meg hagyjad.ilyen kis szarosokkal minek foglalkozol?én is elküldtem már a 'csába a kis csaló hülyegyereket,de nem hat rá.a megfelelõ oldalakon fel kell rá hívni az adminok figyelmét,és kész
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát akkor viszlát, úgy gondolom a hszed többi része nem érdemli meg hogy reflektáljak rá. Max annyit tennék hozzá, hogy idõsebb ember létedre elég gyenge a felfogásod.
Bazinga!
Vezesd tovább nyájadat, prec, meghajlok nagyságod elõtt!
Én csak közhasznú infokat adtam ide idáig, de igazad van egyben: nem kellett volna ezzel a csalóval foglalkoznom. Használjátok csak a Ratiomastert, csaljatok, vigadjatok!
Legtöbben akár a google -t is használhatnátok információszerzésre, vagy hasonló oldalakon pallérozódhatnátok - mielõtt baromságokat kérdeztek.
Egy dologban igaza volt tomonak:
Tényleg vagytok itt tudatlanok.
Fortuna fortes adiuvat.
"reggel, hívtam õket, elismerte a technikus, hogy a szolgáltató szûri ezt az IP-t… kipróbálta, neki sem ment bentrõl… csak gratulálni tudok nekik…"
Bizonyíték:
http://img402.imageshack.us/img402/6356/bhblokkolasace7.jpg
Fortuna fortes adiuvat.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
http://www.guardster.com/subscription/proxy_free.php
Az “Address” mezõbe írjátok be a bH URL címét és klikk a gombra."
"van megoldás a torrentezésre is!
"Kellékek Hide ip platinum és utorrent!
hide ip kiir egy IP-t azt felirod, és utorrentben a beállításoknál benyomod a connectionnál a proxy-t és a HTTP-t proxy-t válaszd!! nekem megy max sávszéllel"
nekem igy megy
Ja és nem kéne ám személyeskedni. Én sem "szóltam be" neked. A nickemet máskor meg megpróbálhatnád helyesen leírni...
Bazinga!
De a csalókat sehopl nem tolerálják: megtettem a megfelelõ lépéseket. Kihúzzuk tomo méregfogát. Õ már múlt idõ.
További kellemes npot, javuló Aszfaltot mindenkinek!
Fortuna fortes adiuvat.
Részemrõl befejeztem, az élet majd elbánik tmoval.
Fortuna fortes adiuvat.
mindenesetre fejezzétek be mindketten, thx.
Bazinga!