torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, de nagy a mozgás azon a meghajón, és amíg araszolnak lefelé a stuffok, addig többször is elfogyhat a tárterületük. Szóval be kell, hogy kapcsolva legyen a helyfoglalás.

Serpa
"van vagy 400 torrentfile a utorrentemben"

<#guluszem1>

magus
belehet állítani, hogy ne foglaljon le helyet

szép is lenne, van vagy 400 torrentfile a utorrentemben

Bepipálva és kipipálva is ugyanaz. Azazhogy semmi.

vegicsek
A option/preferences/ download menüpont: pipáld ki, hogy "Show a window that displays the file inside the torrent"

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Hozzáadáskor nem tudom hol pipálhatnék, a mikrotorrent nem ajánlja fel, (a BitComet igen) a kihagyással, meg az a baj, hogy a helyet viszont lefoglalja, annak ellenére, hogy kihagyom. Törölni nem engedi, mert használja a program. Ha akkor törlöm, mikor nem megy a kliens akkor meg sír utána, hogy hibás torrent...

dotkom
amikor hozzadod a torrentet a utorrenthez az ott felbukkano ablakban kipipalhatod hogy mikre van szukseged. ha meg mar hozzadtad, akkor az allomanyok ful alatt atallitod "kihagyas"-ra azoknak a prioritasat amiket nem akarsz letolteni.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Szijasztok! Nemrég vagyok mikrotorrent/utorrent (vagymiarák) használó, de nem találok egy lehetõséget, ami pedig a BitComet-ben megvan. Hogyan lehet egy letöltendõ állományból csak a kívánt részeket kiválasztani és csak azokat letölteni? Például, ha csak egy szám érdekel egy elõadótól, akkor ne kelljen lerángatni az egész életmûvet.

es masik torrent klienssel ugyanazzal a .torrent filelal mi a helyzet?

nothes
Üdv! Kb egy hete írtam a problémám kapcsán(utorrent=browserhalál), ami még mindig fenn áll sajnos. Azóta kutakodtam a neten és látom, nem vagyok egyedül: Link
Detto ugyan ez a problémám, azt leszámítva, hogy én nem próbálgattam az új béta verziót. Az 1.7.5 verzió volt/van fent és egyik napról a másikra jött ez a probléma, hogy utorrent bekapcs után behalnak a böngészõk. Ha kikapcsolom, utána sem tudok netezni, de - ahogy az a tag is írja - kb 5 perc után újra lehet. A faqban leírt dolgokat kipróbáltam, de nem értek semmit.

Ötlete valakinek?

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Max7
Nem csak világhatalomra akar törni, továbbá úgy csinálják a spamsürõt hogy ezzel mások személyességi jogait sértik, de még ilyen bug is van a mail rendszerükbe 😄 Google rulez! Amerika belopta magát a szívünkbe és így a kémkedés zöld vámot kapot!

Magyar vagyok és büszkén használom a magyar levelezõrendszereket! (nem a freemailt hisz az magyarország szégyenfoltja)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Met
arra jött

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rotator
Ha Gmailre kaptad, abban bugos a bcc, néha mutatja, amit nem kéne...

Met
Kaptam ma egy levelet az egyik torrentoldalról, hogy van új szerverük és várnak mindenkit vissza.
A barmok úgy küldték el, hogy látszik kik kapták még meg rajtam kívül, ilyen egy amatõr banda, nem ismerik a titkos másolat funkciót?😄

Beast Machine
gúgli a haverod.

...vágod?

hello vki megmondaná hogy honét tudnám leszedni a születet feleségek 4 éved 10dik részét jó ha nincs felirat az ugy is jó

Met
warez, reklám = BAN

autoszimulator
neked is a banamákon <#wave>

.: mobilize.hu :.

Beast Machine
1/8-adByteZónával nem tudjátok, mi van?

...vágod?

Yossarian
persze ha emailt is változtattak rajta, akkor tényleg szopta. Én is tx-et használtam és sikerült megmenteni az accot, pedig a jelszólopó idején is próbáltam belépni.

Nieleen

Yossarian
miért szopta volna már be? ekkora marhaságot...

csak jelszót és passt változtat és kész...

Nieleen

Pharaoh
Aki eddig tx-t használat az már úgyis beszopta.

Yossarian
a .tx helyett írjatok .mine -t! akkor megy

Nieleen

Megcsináltam, de semmi változás. Úgy tûnik, van egy központi spamszûrõ is a Hotmailen, amit én nem tudok befolyásolni.
Az accom megvan, de nem tudok hozzáférni. Ez számomra azt jelenti, hogy elbuktam 😞

precision
Amit a pm -ben írtam megcsináltad? Csináld meg (vedd fel a megadott emailcímet a kivételek közé a spamszûrõnél) és kérj új jelszóemlékeztetõt.

Ha buktad volna az accodat akkor azt írná hogy nincs ilyen email az adatbázisban.

Bazinga!

Köszönöm a segítséget. Megpróbáltam, amit javasoltál, de az sem mûködik. Van Junk mappa, de üres.
Úgy tûnik, elbuktam az accomat. Egyetlen reményem, hogy talán a staff tesz valamit a megoldás érdekében. Valószínûleg más is küzd hasonló problémával.
precision
hotmailnél nincs vmi Junk vagy Spam mappa? lehet oda rakta

ment egy pm is, azt is megpróbálhatod

Bazinga!

Nem, én másfél éve tag vagyok. Sajnos nem emlékszem a júliusi jelszavamra, ezért kellene az emlékeztetõ. Hotmailre nem érkezik meg, így nem tudok belépni, pedig fennt vagyok az oldalon.
wander01
juli 26-ikai backup. te rá egy napra kerültél be jol mondom?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Az újraindulás óta nem tudok visszajutni az Aszfaltra. Többször is kértem jelszóemlékeztetõt a Hotmailes címemre, de nem jön semmi. Lehet, hogy a Hotmail spamszûrõje fogja meg a levelet. Nincs valakinek ötlete, mit lehetne tenni?
Ezt akkor írja ki, ha a google a referer.
Yossarian
"Good Bye, go home!
The site has been closed. // Staff"

nekem ez a max, amit ki tudok csikarni a bithuból. Akinek megy, legyen szíves ossza már meg milyen címen éri el. Igazán köszönöm!

Nieleen

Csak az announce fog proxyn keresztül menni, az adatátvitel ugyanúgy közvetlenül.

Illetve ha a proxy server használata peer-to-peer kapcsolatoknál opciót bepipálod, akkor az adatforgalom is.

De mivel csak az announce blokkolódik, ezért felesleges, és a sebesség szempontjából pedig hátrányos is az adatforgalmat is a proxyn keresztül bonyolítani.
Met
Most ez úgy mûködik, hogy nézek egy ip címet a hidemyass-rõl vagy a proxyforfreerõl, beírom a kliensbe ip-t és portot és kész?
Mert beírtam egyet, megy is a letöltés de nem nagyon tapasztaltam változást sebesség terén 😊
Honnan lehet tudni, hogy mûködik a dolog vagy nem?

Nem tudom ezen a csaláson mit lehet félreérteni. Szeritnem is jegeljétek a témát 😊
És igen attól függõen, hogy létezik a fórum a webes keresõkkel sok mindenre választ lehet találni. Aki meg pattogva kér valamit, ahogy Cooldoc nagyon frappánsan írta: "Légy kreatív - old meg!"
Nem rád értem (!) csak úgy megjegyzem: A hülyéknek mindig igazuk van, az okosak meg tele vannak kétellyel.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Pharaoh
Úgy néz ki megy már az aszfalt t-onlienról is

ProGabe
lol

tomot meg hagyjad.ilyen kis szarosokkal minek foglalkozol?én is elküldtem már a 'csába a kis csaló hülyegyereket,de nem hat rá.a megfelelõ oldalakon fel kell rá hívni az adminok figyelmét,és kész

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
tomot már többször megszóltuk az aláírása miatt, mi sem szeretjük a csalást... félreértetted, mind1.

Hát akkor viszlát, úgy gondolom a hszed többi része nem érdemli meg hogy reflektáljak rá. Max annyit tennék hozzá, hogy idõsebb ember létedre elég gyenge a felfogásod.

Bazinga!

Igazad van: nem is vagyok kíváncsi a dedós fórumotokra többet, precízió. Legtöbb itt közületek fontoskodó pólyás...Fontoskodjatok, osszátok az észt és hergeljétek egymást...torrentforradalmárok. Ez itt onania sicca - száraz magömlés.
Vezesd tovább nyájadat, prec, meghajlok nagyságod elõtt!
Én csak közhasznú infokat adtam ide idáig, de igazad van egyben: nem kellett volna ezzel a csalóval foglalkoznom. Használjátok csak a Ratiomastert, csaljatok, vigadjatok!
Legtöbben akár a google -t is használhatnátok információszerzésre, vagy hasonló oldalakon pallérozódhatnátok - mielõtt baromságokat kérdeztek.
Egy dologban igaza volt tomonak:
Tényleg vagytok itt tudatlanok.

Fortuna fortes adiuvat.

precision
fake e?

Bazinga!

asva.info: (Idézet!)

"reggel, hívtam õket, elismerte a technikus, hogy a szolgáltató szûri ezt az IP-t… kipróbálta, neki sem ment bentrõl… csak gratulálni tudok nekik…"

Bizonyíték:
http://img402.imageshack.us/img402/6356/bhblokkolasace7.jpg

Fortuna fortes adiuvat.

Pharaoh
Én simán beírtam utorrentbe az elsp proxy címét amit találtam és már ment is full sebbel. Kellett 1-2 perc mire csatlakozzot a trackerhez, de utána ment rendesen, mivel töltésnél már nem proxin keresztûl megy hanem közvetlenûl p2p.

Tud valaki hivatalos sztorit az aszfalt és gec tonline viszonyáról? Vagy inkább, hogy melyik szolgáltatóval megy gebac nélkül mert akkor asszem itt az ideje a váltásnak.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

malter
a letöltés részével most kinlodok,azt sikerült valakinek megoldani utorrentel?
malter
"Proxy az aszfalthoz:

http://www.guardster.com/subscription/proxy_free.php

Az “Address” mezõbe írjátok be a bH URL címét és klikk a gombra."
"van megoldás a torrentezésre is!

"Kellékek Hide ip platinum és utorrent!
hide ip kiir egy IP-t azt felirod, és utorrentben a beállításoknál benyomod a connectionnál a proxy-t és a HTTP-t proxy-t válaszd!! nekem megy max sávszéllel"
nekem igy megy
precision
Én vagyok a házigazda, az én _feladatom_ az ilyeneket megakadályozni. Az ilyenek alatt olyat értek pl mint ami a bannerban van, + ehhez jön hozzá az értelmetlen flame. Hidd el senki sem kíváncsi rátok, pmben lehet szépen szeretni egymást továbbra is. Nem mondtam, hogy a te hibád, de abban te is benne vagy hogy itt folytatod vele a flamet...
Ja és nem kéne ám személyeskedni. Én sem "szóltam be" neked. A nickemet máskor meg megpróbálhatnád helyesen leírni...

Bazinga!

Amellett meg igazad van, Precízió, a dorgáló hangnem ellenére is : csak azért nem neveztem ezt az alakot, tompikát pld. "féregnek", mert ezzel mélyen sértettem volna pld. a földi giliszták és egyéb gyûrûs - lapos - fonalas -orsósóférgek identitástudatát.
De a csalókat sehopl nem tolerálják: megtettem a megfelelõ lépéseket. Kihúzzuk tomo méregfogát. Õ már múlt idõ.
További kellemes npot, javuló Aszfaltot mindenkinek!

Fortuna fortes adiuvat.

Figyelj...nehogy már egyenlõségjelet tegyél, akárki vagy. Szóltam a Mod-nak, hogy egyrész trágár szavakat használ, másrészt halálos betegséget kíván nekem - ami egyrészt szánalmas, másrészt gyomorforgató. Én meg arra kérlek, hogy engem te ne okíts, akárhány csillagod van. Nem én vagyok rászorulva. Kérlek fejezd be a tanácsok osztogatását - ha szükségem van rá, szólok. Köszönöm.
Részemrõl befejeztem, az élet majd elbánik tmoval.

Fortuna fortes adiuvat.

precision
tomo amikor hozzászólsz a témához egybõl flame lesz... "furcsa"

mindenesetre fejezzétek be mindketten, thx.

Bazinga!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezzek, de ezzel a húzással a T-online véletlenül nem szegi a szerzõdést amit velünk kötött?