torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ehhez a Chello-s dologhoz annyit tennék hozzá, hogy nálam nincsenek "akkora" problémák. Régebben voltak olyanok, hogy nem használta ki a sávszélt, de ez legtöbbször a seed-elõk kis száma illetve kicsi feltöltési sebessége miatt volt. Most is, ha elindítok valamit elég hamar felugrik a maxra, de ha nincs normális seed vagy kevés, akkor facsarhatom én, nem jön gyorsabban.
A legkissebb csomagot rendeltük meg, ez számokban 1230/256 kbit/sec, cirka 150/32 kbyte/sec.
A feltöltéssel szokott olyan problem lenni, hogy nem állandóan használja a maxot, hanem ugrál, lemegy 25-20-ra, de aztán visszaáll, szóval hullámzó. Ez nem túl nagy gond szerintem.
Netezni csak akkor lehet normálisan, ha a feltöltést korlátozom, de ez normális, legalábbis ahogy tudom, hiszen ahhoz, hogy letöltsön valamit, felfelé is kell küldeni adatot, egy dugig tömött csatornán ez elég nehéz lenne😊)
Összeségében nem hiszem, hogy csak a Chello a hibás azért, ha valami lassan jön. Karbantartásnál más a helyzet, de errõl általában szólnak.
Más dolog, hogy játéknál külföldi szerókhoz csatizás után elég magas pinget produkálok, na ez nemtom, hogy sávszél vagy csak simán a chello hibája?
The Matrix has you...
ha nem eloszor ugy oldd meg. kulonben lehet nem is a router beallitasa a passzivitasod oka
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de milyen amúgy a Vodafon 5G-s elõfizetés? mert azt írja a következõ pontban ha folyamatosan megszegi ezt akkor kérdés nélkül átrakják az 5G-s elõfizetésre...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Talán az megoldás, hogy beállítod, hogy toorentenként csak 2-3 kapcsolat engedélyezett, bár ez csak most ötlött a fejembe, majd következõ feltöltésemnél kipróbálom.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.: mobilize.hu :.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Valaki használ használ Canyon cn-br1 routert utorrentel?
Ha megszakadok sem tudom aktívra tenni. Néha egy rövid ídõre aktívank látszik de aztán visszavált. ( Légyszi, ne a hivatalos portforward-ot ajánljátok, mert azon már túl vagyok. Olyan valaki kellene nekem aki szintén ezt a routert használja. )
.: mobilize.hu :.
Teljesen friss XP 1.6.1es uTorrent kliensel, szolgáltatóm T-online, tûzfal most csak XP túzfal van, ott engedélyezve az utorrent mégis minden torrent elindítása után ezt a hibár irja ki..
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nekem az lenne a problémám, hogy kicsi a feltöltési sebességem , pedig 128kb/s normális ez vagy valami rosszul van beállítva?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Hátha ez a gond?
az baj lehet esetleg, hogy ez az abalk alapból lenn van és fel kell húzni
ha ADSL vagy más, akkor nemtom 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Mindenesetre köszönöm a sok segítõ hozzászólást! További kitartó szídelést! <#wave>#wave>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
The Matrix has you...