torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
az ugyanaz, az a file vagy a seed és peer szám is ugyanaz?

The Matrix has you...

Met
hát nemtudom, reggel amikor bekapcsolom a gépet (6.45), hogy töltsön amíg készülõdök, jön full lefelé 1.1MB-et, este 60-70-k val csordogál ugyan az

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bigapó
Sziasztok!

Ehhez a Chello-s dologhoz annyit tennék hozzá, hogy nálam nincsenek "akkora" problémák. Régebben voltak olyanok, hogy nem használta ki a sávszélt, de ez legtöbbször a seed-elõk kis száma illetve kicsi feltöltési sebessége miatt volt. Most is, ha elindítok valamit elég hamar felugrik a maxra, de ha nincs normális seed vagy kevés, akkor facsarhatom én, nem jön gyorsabban.
A legkissebb csomagot rendeltük meg, ez számokban 1230/256 kbit/sec, cirka 150/32 kbyte/sec.
A feltöltéssel szokott olyan problem lenni, hogy nem állandóan használja a maxot, hanem ugrál, lemegy 25-20-ra, de aztán visszaáll, szóval hullámzó. Ez nem túl nagy gond szerintem.
Netezni csak akkor lehet normálisan, ha a feltöltést korlátozom, de ez normális, legalábbis ahogy tudom, hiszen ahhoz, hogy letöltsön valamit, felfelé is kell küldeni adatot, egy dugig tömött csatornán ez elég nehéz lenne😊)

Összeségében nem hiszem, hogy csak a Chello a hibás azért, ha valami lassan jön. Karbantartásnál más a helyzet, de errõl általában szólnak.
Más dolog, hogy játéknál külföldi szerókhoz csatizás után elég magas pinget produkálok, na ez nemtom, hogy sávszél vagy csak simán a chello hibája?

The Matrix has you...

lck
Aktív vagyok. Igen.
router nelkul aktiv vagy?
ha nem eloszor ugy oldd meg. kulonben lehet nem is a router beallitasa a passzivitasod oka

fsgh
szerk: ennél könnyebben csomagot váltani nem igen lehet😛😄Ddd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
jó azt nem mondtam hogy jó:S

de milyen amúgy a Vodafon 5G-s elõfizetés? mert azt írja a következõ pontban ha folyamatosan megszegi ezt akkor kérdés nélkül átrakják az 5G-s elõfizetésre...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

lck
Ja, kb. másfél DVD-t le is lehet szedni havonta.
precision
téker 😛

Bazinga!

fsgh
nem azt írja hogy nem használhatod hanem hoy ÚGY nem használhatod hogy közben átlped az 5gigás határt...(gondolom havonta...)

akyyy
mindegyik mobilszolgáltató ilyen<#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lck
Csak gondoltam megmutatom nektek: Az egyik ismerõsöm most kötött Vodafone 3g-s internet szerzõdést. Lásd: 15. pont. <#boxer>
autoszimulator
Bitlordban kilistázod a peereket, és jobb katt, kitiltás 😄

.: mobilize.hu :.

Palinko
Ja igen én is láttam a beállítási lehetõséget, de szimpatikusabb lenne ha én választanám ki azt a személyt, pl ha adok 2 kapcsolatot és azok is rossz netûek, a szervereshez meg nem megy semmi, szóval ez szívás lenne. Szerintem a visszaélés miatt nem teszik be a torrent programokba, vagy talán valaki más már megtalálta a megoldást 😊
vegicsek
Én is ilyenen gondolkoztam, mondjuk én kickelni akartam a peereket😊
Talán az megoldás, hogy beállítod, hogy toorentenként csak 2-3 kapcsolat engedélyezett, bár ez csak most ötlött a fejembe, majd következõ feltöltésemnél kipróbálom.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Palinko
utorrentben meg lehet nézni, hogy kinek töltök fel és ki lehet válogatni, hogy kinek engedélyezze a feltöltést? (ne gondoljatok semmi roszra, nem szemétkedeni akarok az információval csak mivel szar netem van és a feltöltésem elég gyatra és sokáig tart még elszednek tõlem valamit, ha viszont csak 1-2 embernek tölteném és a többiek tõlük szednék mindjárt gyorsabb lenne és jobban járna mindenki)
bertino
még szép, hogy azért... ez van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

autoszimulator
Valóban azért jön lassan a torrent nekem, csellósnak, mert korlátozták a p2p kapcsolatot? Havernak másik nettel jön max sebességgel, aktív is vagyok, tehát más nem lehet. Bár mostanság a csellósokat egyhuzamban levágja az MSN is, ugyhogy csak igy tovább, gyerünk -.-

StephenKing
Egy kis segítség kellene, tudnátok olyan jó torrent keresõt mondani ami nincs benne a bittorent.lap.hu-n mert azokat mindet végigpróbálgattam de egyiken sincs fenn amit én keresek. Vagy olyan külföldi torrent oldal kellene ahol fent lehet a Smashing Pumpkins összes videoklipje.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

lck
Fiúk!
Valaki használ használ Canyon cn-br1 routert utorrentel?
Ha megszakadok sem tudom aktívra tenni. Néha egy rövid ídõre aktívank látszik de aztán visszavált. ( Légyszi, ne a hivatalos portforward-ot ajánljátok, mert azon már túl vagyok. Olyan valaki kellene nekem aki szintén ezt a routert használja. )
autoszimulator
Nemtom, innen ugy tünik, mintha a vinyóval lenne talán gond, de nem bizti, ilyen hibaüzim még nem volt.

UnknownAsshole
Hali! TUdnátok segíteni pls..?!
Teljesen friss XP 1.6.1es uTorrent kliensel, szolgáltatóm T-online, tûzfal most csak XP túzfal van, ott engedélyezve az utorrent mégis minden torrent elindítása után ezt a hibár irja ki..
rooney8
Azért kevés, mert a 128kb/s az azt jelenti hogy 128 kilobit/sec és azt el kell osztani 8-al hogy megkapjuk bájt-ban ami annyit tesz hogy 16kB/s (kilobájt/sec) a feltöltési sebességed.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
32 kB/s (tudom nem túl sok, de csak erre van keret 😄)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Kaptár
Hello!
Nekem az lenne a problémám, hogy kicsi a feltöltési sebességem , pedig 128kb/s normális ez vagy valami rosszul van beállítva?

vegicsek
Azért azt tisztázzuk, hanyas neted is van?😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Úgy tudom, ha UPC-s vagy akkor nemnagyon.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

rooney8
Letöltöttem a cFosSpeed-et. Elindította és tisztára jó volt, mer a net olyan volt mintha nem is ment volna a uTorrent. Aztán megnézem a uTorrentet és látom hogy a feltöltési sebesség 3-4 kB/s. Mondom b*meg mér ilyen kevés. És most cFosSpeed-be beállítottam hogy a Forgalomalakítás kikapcsolása, itt most töltött rendesen 30kB/s-vel, de viszont a net lassult be. Nem lehetne hogy a net is gyors legyen és a feltöltés is?<#wink>

bertino
jah

Igen nulla van, de ott az van irva hogy akkor unlimited tehát ammenyit a net bir,nem ?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Hátha ez a gond?
magus
utorrentben ha megnyitod akkor az állományok fülnél lehet, elég egyértelmû

az baj lehet esetleg, hogy ez az abalk alapból lenn van és fel kell húzni

bertino
ha UPC-d van, akkor szolgáltatói korlátozás
ha ADSL vagy más, akkor nemtom 😄

Hali,utorrentben,mért van az hogy akármilyen feltötési sebbeséget állitok be 30 nál nemjön gyorsabban hiába van sok seeder.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Okés megvan, mûködik... bár nem tudom hogy miért pont így: "torrent hozzáadása (nem alapértelmezettbe)..." <#falbav>

Mindenesetre köszönöm a sok segítõ hozzászólást! További kitartó szídelést! <#wave>

Szedj le egy régi klienst pl. 1.6-ost oszt kész. Sok helyrõl amúgy is ki van (vagy volt) tiltva az 1.7 széria.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Mármint, hogy ne legyen automatikus indítás, ugye? Nos kipróbáltam már. Az eredmény: bevágja a listába, csak szürke, azaz nem indította el és áll.

probald meg azt , hogy ne iditsa el a hozzaadott torrentet

NA várjatok... Elvileg, ezt a funkciót azután is lehet használni, hogy hozzádtam a torrentet a letöltési listához. Na most, hogy lehet ezt az uTorrentben elõhozni? A BitCometben, jobbklikk a torrentre és ott a tulajdonságok közt.

Jó... nálam akkor nem rendben mûködik a kliens. Elvileg akkor úgy a megfelelõ, mint a BitCometnél, torrent indításkor feldob egy ablakot, hogy ott a tartalmat lehessen szelektálni. Ez nekem kimarad, egybõl bevágja a letöltõlistába. A beállításoknál lehet ezt a funkciót ki és bekapcsolni, de alapból be van. Újbóli bekapcsolással és restarttal együtt sem mûködik, 1.7.5 ös uTorrenttel. <#help>

magus
be lehet állítani minden kliensben hogy melyik filekat szedje le a torrentbõl

Max7
poénkodtam csak remélem nem vetted komolyan és nincs harag 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Milyen verziószámú uTorrentet használsz?

De akkor mi lehet a probléma?

ToCsEk
Úúúúú csak nehogy elvigyék, ha meg elviszik akkor újra meghív haver 😄 Remélem 😛

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Max7
jeeee januárban megin elviszik a serverüket és 5 éves adatbázis lesz csak! meglátjuk akkor hogy fogsz örülni jeeeee 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ToCsEk
Végreeeeee sikerült... közel 5hónap után bentvagyok Bh-n. Jeeeeeeee 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

bigapó
valami még mindig nálad nem jó, mert nekem mûködik az elején felugró ablak és a kihagyásos verzió is. én sem szoktam mindig mindent leszedni.

The Matrix has you...

Jó, rendben, de akkor sem fogok egy 6 gigás zenei életmûvet letölteni egy darad empéháromért. Vagy ha crc -s az egyik tömörítvény csomag, nem fogom újra az egészet lerángatni...

magus
ha picsog, hogy elfogyott a hely, akkor csinálok neki