torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt az üzenetet kaptam egy embertõl.
"Az gépnevet azért írja, mert be tudja azonosítani. Ez beállításfüggõ.
(vagy a host(s) file-ba regisztráltad a gépnevet, vagy DNS útján)" Ez egy arányjavító pogram. Hol tudnám elvégezni ezt a beállítást?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bazinga!
.: mobilize.hu :.
illetve ha tesóm is használja? monjduk õ többet hasztnálja sztem debrecenbõl, de mostjön a szünet itthon lesz, hajjajj :\
de ha szerencsém van ez sak lyesztés azoknak akiknek töb acca van hogy nem szép dolog, ha az egyikkel csak fel a másikkal meg csak le tölt
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
fórum tartalom saját fórum RSS hírlevél médiaajánlat impresszum
😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
bár a kacsásra tán 1 éve volt reg.
javaslom használd fent a saját fórumon belül a toplista elsõ helyezetjének torrentoldalát. tán oda tudsz regelni.
itt pedig tilos olyat kérni, szóval igazából nem tudunk neked segíteni
Bazinga!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Nem tudom ismeritek e a MakeTorrent nevû progit, de az a gondom vele h egyszeruen nem indul el mert hibát észlel és leáll az otthoni gépen meg fut normálisan ugyan olyan op rendszeren..ha vki tud rá vmi megoldást pliz irjon nagyon fontos lenne vagy ha tudtok hasonlo progit amivel átlehet irni a torrent file ban a tracker cimét az is jo lesz 😊 köszi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha az arányt felrakom 100%-ra akkor melyiket fogja használni? A 3órát vagy a 100% sedd-et?

Fákjúal!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
alul az állapotsávban van de ha kilépek, akkor elõrõl kezdi
Feltöltése soha nem lesz akkora mint chello-é, kivéve mostanában, mikor cselló a versenyt úgy egyenlíti ki, hogy lecsökkenti a sávszélt 56k modemesre.. Azért ez kicist gáz, szerintem..
De ez off, mindegy.
Tehát nem kéne ugy csinálni mintha ez valami magyar átok lenne...
no mindegy, ez már off, úgyhogy abbahagyom.
The Matrix has you...
http://atwwebmaker.tx.hu/
Jobb helyeken az lenne a legfontosabb egy cég számára, hogy megtartsa a vevõkörét, akciókkal, kedvezményekkel növelje azt. Ezért is lenne a versengés köztük. De nálunk mi van? Van egy csellónk, ami egyfajta monopóliumként uralja a városokat, aki nem lakótelepen lakik, ahol optikai net van, az jórészt Chello-t használ. Akinek meg ez sem elérhetõ ADSL. Elõbbi problémáit mindenki ismeri, ADSL pedig sajnos technológiailag nem épp a torrentezésre van kitalálva...
És akkor az ember, aki arra is akarná használni a netet, amiért fizet, mert tudtommal nem csak azért fizetek 5 megabitért majd 10ezer forintot, hogy a weblapok bejönnenek, nézzek egy stream video-t, hanem MINDENÉRT, amizt az internet szolgáltat felém. És ezzel ezt korlátozzák. De váltani meg ugysem tudsz "jobb" irányba, mert itt legalább néha megvan a 80kb/s upload, ADSL-nél csak álom, LANos net pedig ugy sem lesz egy ideig.. Ez itt a legnagyobb probléma, ami ellen soha nem tudunk semmit sem tenni, csak tûrni..
(ez persze nem azt jelenti, hogy számomra csak torrent létezik az interneten, mert arra használom talán a legkevesebbet, de ettõl független igaz, amit írtam fentebb, mert akár arra is használhatom, ha arra van kedvem.)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A supertrecker oldalon van egy ilyen program, de nem tudtam használni mert az nem jó torrent ,hibás.
Ez nem a sebességet növeli, meg a szélességet sem növeli, hanem gyorsabban kapcsolódik a szálakra, azaz hamarabb lecsap rájuk, és lényegesen lehet "gyorsítani vele" azt mondják hasznos. na mindegy
The Matrix has you...
én is a teszkót ajánlanám, mert gazdaságosan kompenzálja a hasznot a torrent gyorsításában <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Legegyszerûbben utorrent-nél a peer fülön lehet ugye követni, hogy kitõl mennyivel szeditek, ezt nem lehet változtatni sajnos, bele kell törõdni😊
Telefonálni lehet a szolgáltatóhoz, de nem reménykedjetek semmiben. Hiába "törvényes" amit csináltok (ne menjünk bele mélyebben😊 ), a szolgáltató ezért még nem fog a késébe dõlni😊))
Én azt mondom, hogy örülni kell annak a kevésnek is ami van😊
The Matrix has you...