torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Ezt az üzenetet kaptam egy embertõl.
"Az gépnevet azért írja, mert be tudja azonosítani. Ez beállításfüggõ.
(vagy a host(s) file-ba regisztráltad a gépnevet, vagy DNS útján)" Ez egy arányjavító pogram. Hol tudnám elvégezni ezt a beállítást?
daxan
Indep halott?!

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

akyyy
höhö a kacsa nemi gondokkal küzd

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

precision
akyyy

sziasztok! nem tudja valaki honnan lehet letölteni a megy a gõzöst, és a legényanyát? jó lenne. köszönöm
autoszimulator
engem magosról töröltek, mert szobatársamnak meg nekem ugyanaz volt az ip, de aztán szóltam, és visszapakoltak. Ha neked van a jobb arányod, akkor féljél, de ha tesódnak, akkor max õt törlik 😄

.: mobilize.hu :.

akyyy
az úton megint csikoznak. kérdés, hogy ha olyna net van ahol egyugyanaz az ip mindenkinél, veszélyben vagyk-e?

illetve ha tesóm is használja? monjduk õ többet hasztnálja sztem debrecenbõl, de mostjön a szünet itthon lesz, hajjajj :\

de ha szerencsém van ez sak lyesztés azoknak akiknek töb acca van hogy nem szép dolog, ha az egyikkel csak fel a másikkal meg csak le tölt

milyen cselesen mondtad 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

akyyy
nem a kategóriára gondoltam, hanem fent
fórum tartalom saját fórum RSS hírlevél médiaajánlat impresszum

😊

Max7
mivel én hívtalak meg engem is kurva nagy bajba kevertél de mivel protekcióm van el van intézve a dolog csupán annyit kérnék hogy értelmes magyarázatot adj rá hogy mit csináltál mert talán téged is tisztára tudlak mosni! várom a magyarázatot privátban!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Met
ide is beszokták írni ha valahol free reg van és látogass vissza gyakran az oldalakra

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Palinko
a saját fórumokat megtaláltam de a toplista topicot nem 😞
akyyy
olyan sztem nem lesz a közeljövõbe, max a gyengébb oldalakon.

bár a kacsásra tán 1 éve volt reg.

javaslom használd fent a saját fórumon belül a toplista elsõ helyezetjének torrentoldalát. tán oda tudsz regelni.

Palinko
Jaja tudom, hogy nem szabad meghívót kérni, csak reménykedem, hogy az egyik jó oldalon egyszer nyitva lesz a regisztráció és akkor becsúszok 😊
precision
az összes jó oldal zárt, meghívó nélkül nem fogsz tudni bejutni
itt pedig tilos olyat kérni, szóval igazából nem tudunk neked segíteni

Bazinga!

Palinko
Szerintetek melyik torrent oldalra érdemes bekerülni egy 200/100 as nettel rendelkezõ egyénnek? Ahol jó cuccok vannak és bírok vissza seedelni is, mert különálló anyagom nincs sok amit felbírnák tölteni. A giga elég jó hely volt, csak sikerült hülyeségemnél folytán kidobatni magam, de szerintem tanultam a hibámból.
nem mert ott nem tudom elmenteni mert a torrent file a szerverre kéne

vegicsek
uTorrentben nem jó ha átírod?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

sziasztok

Nem tudom ismeritek e a MakeTorrent nevû progit, de az a gondom vele h egyszeruen nem indul el mert hibát észlel és leáll az otthoni gépen meg fut normálisan ugyan olyan op rendszeren..ha vki tud rá vmi megoldást pliz irjon nagyon fontos lenne vagy ha tudtok hasonlo progit amivel átlehet irni a torrent file ban a tracker cimét az is jo lesz 😊 köszi

akyyy
akkor lehet keresni nõi feltöltõket😉

ffxi
köszi, értem!

Fákjúal!

rotfl 😄😄😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

😊))

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

fifi
amelyik hamarabb bekövetkezik, mert ugye ott van VAGY

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ffxi
Hali!
Ha az arányt felrakom 100%-ra akkor melyiket fogja használni? A 3órát vagy a 100% sedd-et?

Fákjúal!

Beast Machine
a BitZónával mivan, nem tudjátok? a "Pár nap szünet" már két hete tart.

...vágod?

StephenKing
Ma vagy holnap valószinûleg újraindul az a felnõtt témákkal foglalkozó torrentoldal amit a nagy razzia idején foglaltak le.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

akyyy
köszi

precision
help/show statistic

Bazinga!

bertino
dumeter

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
utorrentbe nincs valahol valmi összesitet statisztika hogy telepités óta mennyit töltött le és fel?

alul az állapotsávban van de ha kilépek, akkor elõrõl kezdi

autoszimulator
Nem magyar átok, de a verseny nem hinném hogy abban nyilvánul meg, hogy akkor most agyatlanul sávszélt emelünk az egekbe! Otthon nekem T-online van, látok amit látok, játszani neten alig lehet, mert mindenki megkapta a hudesok sávszélt, aztá most pingel meg loss-okkal van tele -.-
Feltöltése soha nem lesz akkora mint chello-é, kivéve mostanában, mikor cselló a versenyt úgy egyenlíti ki, hogy lecsökkenti a sávszélt 56k modemesre.. Azért ez kicist gáz, szerintem..

De ez off, mindegy.

DjDano
Te mégis mirõl beszélsz? Pontosan verseny van a Chello és a T-Online között, ezért emelkedik folyamatosan a sávszélesség és ezért egyre kedvezõbbek az árak. A korlátozás nyugaton is megvan...

Tehát nem kéne ugy csinálni mintha ez valami magyar átok lenne...

bigapó
teljesen igazad van, én csak arra értettem, hogy hiába tennénk bármit, nem érünk el vele semmit. nemhiába mondják azt a "fejlettebb" nyugaton, hogy mi is a Balkán vagyunk. Tagadjuk, de tényleg azok vagyunk. Itt mindent meg mernek tenni, úgyse lesz következménye, tudják jól...
no mindegy, ez már off, úgyhogy abbahagyom.

The Matrix has you...

dotkom
ezzel a bitlet-el sehogy sem lehet seedelni? mert a sulimban tiltva van a bittorrent es hat elegge jol jonne az ottani 100/100 Mbit az aranyomnak..

http://atwwebmaker.tx.hu/

autoszimulator
Tudod ez az egyetlen dolog, amit "tenni" tudunk, hogy várunk, és kussolunk. De azért ilyenkor elgondolkodok, hogy mégis milyen viszonyok vannak ebben az országban?
Jobb helyeken az lenne a legfontosabb egy cég számára, hogy megtartsa a vevõkörét, akciókkal, kedvezményekkel növelje azt. Ezért is lenne a versengés köztük. De nálunk mi van? Van egy csellónk, ami egyfajta monopóliumként uralja a városokat, aki nem lakótelepen lakik, ahol optikai net van, az jórészt Chello-t használ. Akinek meg ez sem elérhetõ ADSL. Elõbbi problémáit mindenki ismeri, ADSL pedig sajnos technológiailag nem épp a torrentezésre van kitalálva...
És akkor az ember, aki arra is akarná használni a netet, amiért fizet, mert tudtommal nem csak azért fizetek 5 megabitért majd 10ezer forintot, hogy a weblapok bejönnenek, nézzek egy stream video-t, hanem MINDENÉRT, amizt az internet szolgáltat felém. És ezzel ezt korlátozzák. De váltani meg ugysem tudsz "jobb" irányba, mert itt legalább néha megvan a 80kb/s upload, ADSL-nél csak álom, LANos net pedig ugy sem lesz egy ideig.. Ez itt a legnagyobb probléma, ami ellen soha nem tudunk semmit sem tenni, csak tûrni..

(ez persze nem azt jelenti, hogy számomra csak torrent létezik az interneten, mert arra használom talán a legkevesebbet, de ettõl független igaz, amit írtam fentebb, mert akár arra is használhatom, ha arra van kedvem.)

Beast Machine
lecsap rájuk, mintA KÁRVÁLLY!!!!!!

egyébként a program neve BT Engine.

...vágod?

fsgh
olyankor mi a teendõ ha töltök valamit s közben letörlik az oldalról az adott torrentet? De megy tovább csak ilyen 1-2 kb/secel :S...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

precision
<#szomoru2>

Bazinga!

akyyy
<#guluszem1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szoval akkor ebböl is látszik hogy többet tudok mint ti!:--)
A supertrecker oldalon van egy ilyen program, de nem tudtam használni mert az nem jó torrent ,hibás.
Ez nem a sebességet növeli, meg a szélességet sem növeli, hanem gyorsabban kapcsolódik a szálakra, azaz hamarabb lecsap rájuk, és lényegesen lehet "gyorsítani vele" azt mondják hasznos. na mindegy
bigapó
de azért ász a visszaolvasásban is. egy hsz-el korábban írom, hogy az van ami, erre megkérdi hogy lehet gyorsítani?? HÁT EZ LOOOLLL

The Matrix has you...

bertino
haggyátok már, hát torrent gyorsító kell neki, pff

én is a teszkót ajánlanám, mert gazdaságosan kompenzálja a hasznot a torrent gyorsításában <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

StephenKing
Én a teszkóba vettem a multkor 5kilós zsákban, beleszórtam a gépbe azóta úgy megy a torrent mint az állat és a chellos torrentkorlátot is simán átugorja<#idiota><#lama><#banplz>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Pharaoh
Milyen torrent gyorsító? Ha nincs seed bármit csinálsz nem lesz gyorsabb, és a sávszéled se lesz nagyobb.

Sziasztok! meg tudja valaki írni, hogy hol lehet letölteni a torrent gyorsítót? kéne nekem mert így elég lassú a dolog. vagyis már letöltöttem azt hiszem, de nem tudok vee mit csinálni. másolni,vagy akármi. szoval segítsetek köszi.
bigapó
Mindkettõtöknek:

Legegyszerûbben utorrent-nél a peer fülön lehet ugye követni, hogy kitõl mennyivel szeditek, ezt nem lehet változtatni sajnos, bele kell törõdni😊

Telefonálni lehet a szolgáltatóhoz, de nem reménykedjetek semmiben. Hiába "törvényes" amit csináltok (ne menjünk bele mélyebben😊 ), a szolgáltató ezért még nem fog a késébe dõlni😊))

Én azt mondom, hogy örülni kell annak a kevésnek is ami van😊

The Matrix has you...

autoszimulator
De épp ezért írtam, hogy másnak simán jött. És egy 120 seederes cucc 50 leecherrel, nemhiszem hogy 30-40 k-val képes csak jönni. Fõleg annak fényében hogy valakinek 200-al is jött 😄

Met
ugyan az a torrent viszonylag sok seederel, most azt nem néztem, hogy pontosan mennyi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae