torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. 256 kbit = 32 kByte
A szolgáltató szerint nekem 1280/256 a net sebességem, Speedtest.net viszont 1500/512-t mér, amibõl én semmit nem veszek észre, mivel utorrenttel átlag 32 a feltöltésem.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bazinga!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ez nem olyan dolog amit egy beállítás vagy bármi más befolyásolni tud
ez van oszt kész.
Bazinga!
Pl Speedtest vagy a keresõ kiad egy rakás találatot még.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
10 Mbit-es netem van, viszont már régóta csak 20-30 kb/s-el tudok tölteni nmagról, hiába van 50-60 seeder. Tudnátok segíteni? Mi lehet a gond?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Arra gondoltam, hogy egy már vinyóra letöltött torrent fájlt akarsz megnyitni, akkor rákattintasz az elsõ ikonra (pluszjel van rajta), és kitallózod.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
a torkát taposnám szét, aki így kitalálta
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
logika nincs benne, egyszerûen a chello priorizálja a forgalmat, és a fájlcserét a legutolsó helyre rakta, így a web kap maximális elõjogosultságot...ez azért van, hogy a sok torrentezõ miatt a webesek ne legyenek hátrányban
Bazinga!
de a második kérdésem még fennáll
amúgy mi a logika abban, hogy a chello miatt nem müxik? 1 éven keresztül semmi gond nem volt vele.
ha nem upc akko' meg passz
Bazinga!
uTorrentet használok, és van egy olyan problémám, hogy nagyon lassan jönnek a torrentek....40-50kbps-el. régebben általában mindig 800-900k körül mozgott, de mostanában érthetetlen módon lelassul. néha ismét felgyorsul, de egyre ritkábban. már azthittem, hogy a netemmel van baj, de lemértem speedtesten, és minden ok.. mi lehet a hiba oka??
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
nade, ez már warez, és az ugye tilos itt az sg -n, úgyhogy fejezzük is be
Bazinga!
Please remowe disc from current SD/DVD drive and insert the game the original"MXvsATV Unleashed MXvsATV"disc in drive D:
Miért,tudna valaki segiteni?A virtuális meghajtoja az"E"jelû.
Köszönöm elõre is !
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mindenesetre én most tesztelgetni kezdtem a uTorrentet:
Encryption: Forced
"Allow incoming legacy connection" elöl pipa kiszed.
A fentieknek megfelelõen elvileg csak olyan kliensekkel fogok tudni kapcsolatba lépni, melyekkel titkosított csatornán kommunikálhatok, legyen az ki- vagy bejövõ kapcsolat, az összes többir eldobja.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nálam eddig nem jött elõ bug (v 0.5.8), remélem nem is fog.
a titkosítása ugyan olyan, mint az uTorrenté, vagy más klienseké
kommunikációja nem térhet el nagyon, hiszen szabványos, a többi félnek is meg kell értenie a küldött csomagjait
ami eddigi eltérés, az az, hogy több portot használ
és talán több az UDP kapcsolat
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nálam egyszer fagyott, viszont amikor megy, akkor zúdul az adat keményen
Bazinga!
Ha valaki megoldást tud ne kíméljen 😊