torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
és akkor melyik ilyen tesztelõ oldal a megbízható??

http://pspfilez.extra.hu/

1. A speedtest.net nem megbízható.
2. 256 kbit = 32 kByte
vegicsek
Érdekes dolgokat produkált a speedtest.
A szolgáltató szerint nekem 1280/256 a net sebességem, Speedtest.net viszont 1500/512-t mér, amibõl én semmit nem veszek észre, mivel utorrenttel átlag 32 a feltöltésem.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

mi az hogy kiutve?

Kontrakcio
szevasztok!cxsimpánz mióta van kiütve?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Azért nem ezt mondtam én is.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Jah... azt hittem ez alap...

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

rooney8
Hát mind1. Remélem azért majd jó lesz 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
eddig "véletlen" mindig kedvezõek voltak a lentebb leírt feltételek, most meg nem... lesz ez majd így se

Bazinga!

rooney8
Jó, csak hát eddig mindig ment rendesen....

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
egyszerüen ennyivel szedik tõled... értsétek már meg hogy a torrent dinamikus dolog, rengeteg dologtól függ a sebesség... mittudomén, kevés a leecher és/vagy sok a gyors seeder és nekem már "nem jut" a feltöltési sávból, õk kimerítik amire a leecherek képesek..stb, stb, stb.

ez nem olyan dolog amit egy beállítás vagy bármi más befolyásolni tud
ez van oszt kész.

Bazinga!

rooney8
speedtestel: 250kb/s vagyis 31.25kB/s<#shakehead>

Próbálj meg egy fájlmegosztó oldalra feltölteni vayg sebességmérõvel megnézni, hoyg jelenlg is meg van-e az a 30KB/s. Ugyanis nem kell feltétlen bízni abba hogy meg van.
Pl Speedtest vagy a keresõ kiad egy rakás találatot még.

rooney8
Há öcsém besz@rok. Elkezdtem seed-elni és kb. 10kB/s el töltök fel uTorrent-el is meg Deluge-vel. Közbe a feltöltési sebességem meg 32kB/s. Nem hiszem el. Eddig meg mindig rendesen 30kB/s el töltötem fel.

vizes
Nálam is így van. Viszont kb éjféltõl délelõtt kb tízig jön rendesen

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Tigristank
Csupán annyi, hogy a UPC korlátozza a p2p forgalmat. Deluge nevû klienssel tudsz teljes sebességgel tölteni.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Csuhai G
Sziasztok!
10 Mbit-es netem van, viszont már régóta csak 20-30 kb/s-el tudok tölteni nmagról, hiába van 50-60 seeder. Tudnátok segíteni? Mi lehet a gond?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ha megtaláltad akkor jó!
Arra gondoltam, hogy egy már vinyóra letöltött torrent fájlt akarsz megnyitni, akkor rákattintasz az elsõ ikonra (pluszjel van rajta), és kitallózod.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

rooney8
Nem értem hogy mire gondolsz, de megtaláltam 😊

Mindjárt a legelsõ ikon.

rooney8
Deluge ban hol lehet megadni annak a fájlnak a helyét amelybe a torrent van? Vagyis hogy lehet rögtön seedelni?

jAsOn VoOrHeEs
De azért remélem, hogy már az nMag µTorrent skin-t is leszedted hozzá. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bertino
bazze azaz idióta, aki kitalálta ezt a hátteres faszságot a magon, minden kurva oldalon megkérdezi, hogy meg akarom-e nézni
a torkát taposnám szét, aki így kitalálta

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

köszi😊

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

precision
igen így tényleg egyszerûbb

Bazinga!

precision
szerkesztés/preferences/sávszélesség/maximális feltöltés

Bazinga!

Met
jobbklikk a kliens ikonjára az óra mellett

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

köszi, végül bevállt ez a kliens 😊 csak egy kérdésem lenne még: hogy tudom korlátozni a feltöltést? nemtaláltam ilyen opciót, pedig kell lennie

precision
a torrent file és a letöltési hely mappája ne tartalmazzon ékezetet és szóközt, akkor elvileg menni fog
logika nincs benne, egyszerûen a chello priorizálja a forgalmat, és a fájlcserét a legutolsó helyre rakta, így a web kap maximális elõjogosultságot...ez azért van, hogy a sok torrentezõ miatt a webesek ne legyenek hátrányban

Bazinga!

na ok, most sikerült, bénavoltam
de a második kérdésem még fennáll

köszi, kipróbáltam a programot. az egyetlen bajom, hogy sehogy sem tudok vele torrent fileokat megnyitni <#wow3> egyszerûen akárhogy csinálom, nem történik semmi
amúgy mi a logika abban, hogy a chello miatt nem müxik? 1 éven keresztül semmi gond nem volt vele.

precision
az elõttem lévõ két embernek: chello p2p adatcsomagok priorizálása az oka (ha upc -tek van), ezesetben használjatok deluge klienst
ha nem upc akko' meg passz

Bazinga!

hello
uTorrentet használok, és van egy olyan problémám, hogy nagyon lassan jönnek a torrentek....40-50kbps-el. régebben általában mindig 800-900k körül mozgott, de mostanában érthetetlen módon lelassul. néha ismét felgyorsul, de egyre ritkábban. már azthittem, hogy a netemmel van baj, de lemértem speedtesten, és minden ok.. mi lehet a hiba oka??

miilann
miért van az h utorrentbe minden torrent max 4-5 kbpsel jön(nincs lekorlátozva),míg ugyanazok a torrentek azureusba joval 100 fölött,akár max-al is? <#wow3>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Ha minden igaz, akkor fagy le, ha publikus tracker-rõl akarok szedni, és egynél több tracker címe van megadva.

precision
mivel nem eredeti a játék ezért a "virutális meghajtó" -n lévõ crack mappából át kell másolni az exe -t a telepített játék mappájába (felül kell írni)

nade, ez már warez, és az ugye tilos itt az sg -n, úgyhogy fejezzük is be

Bazinga!

A virtuális(E) meghajtóban van a futtatni kívánt játék,de amikor inditani szeretné a gyerek a play game-val,mindig a következõ üzenetet kapja:
Please remowe disc from current SD/DVD drive and insert the game the original"MXvsATV Unleashed MXvsATV"disc in drive D:

Miért,tudna valaki segiteni?A virtuális meghajtoja az"E"jelû.

Köszönöm elõre is !
PíszLávJuniti
Ezt írták az uTorrent fejlesztõi fórumán is, kíváncsi vagyok neked milyen eredmény jön ki.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ezt tudja a uTorrent is, csak szerintem a felhasználók nagy része sz*rul állítja be a titkosítást, így a kapcsolatok során mindig lesznek olyan pucérak, melyeknél az ISP detektálja a BT protokollt és priorizálni tudja.
Mindenesetre én most tesztelgetni kezdtem a uTorrentet:
Encryption: Forced
"Allow incoming legacy connection" elöl pipa kiszed.
A fentieknek megfelelõen elvileg csak olyan kliensekkel fogok tudni kapcsolatba lépni, melyekkel titkosított csatornán kommunikálhatok, legyen az ki- vagy bejövõ kapcsolat, az összes többir eldobja.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tigristank
Közben megnéztem az oldalt, és van 1 újítás, méghozzá az, hogy a fõoldalon meg lehet tekinteni a hazai DVD megjelenéseket és mozi bemutatókat. Én jó ötletnek tartom, úgyhogy csak így tovább, hajrá srácok. <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Aszfalt fórumról: "A protokoll is hibásan van megirva ami miatt a kliens nem küld adatot a többi kliensnek ebbõl fakadóan nem érzékeli a szolgáltató!!!"

Komolyabb a titkosítás, a handshake-eket is titkosítja, állítólag ez a trükk.
PíszLávJuniti
Deluge-ról van bõvebb infó, hogy miért is mûködik jobban mint a többi kliens?
nálam eddig nem jött elõ bug (v 0.5.8), remélem nem is fog.

a titkosítása ugyan olyan, mint az uTorrenté, vagy más klienseké
kommunikációja nem térhet el nagyon, hiszen szabványos, a többi félnek is meg kell értenie a küldött csomagjait

ami eddigi eltérés, az az, hogy több portot használ
és talán több az UDP kapcsolat

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Tigristank
Persze-persze, már le is vették. <#buck>

precision
mert bughalmaz
nálam egyszer fagyott, viszont amikor megy, akkor zúdul az adat keményen

Bazinga!

Met
nálam is lefagyott

jah, és ha kikapcsolom, akkor elõjön a runtime error :-(

Másnál is elõfordul, hogy lefagy a deluge? Le tudom tenni az asztalra, le jobbra az óra mellé elõ tudom hívni, viszont a fájlok mellett beáll a sebesség jelzõ. A tûzfalon meg látom, hogy megy.
Ha valaki megoldást tud ne kíméljen 😊

Met
már megvan

Met
Ezzel az új kliensel, hogy lehet folytatni az utorrent által félbehagyott letöltést? Nem jöttem ár, mindent elkezd elõröl.