torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hasznald az uj alfa utorrentet, az meg mindig jobb mint ez a bughalmaz deluge

vizes
Megpróbáltam a Deluge-t.

Van egy kérdésem: Az U torrentet használtam eddig, ha egy torrentet töröltem a kliensbõl de újból seedelni akartam akkor letöltöttem a trackerrõl a torrent file-t megadtam a könyvtárat ahol a seedelni kivánt anyag van és elindult a seed.

A Deluge-ben hol tudom ezt megtenni? Itt nem ad fel ablakot, hogy beállítsam a könyvtárat.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Ha visszaolvasol, sokan a Deluge nevû klienst tartják megoldásnak, míg egy lejjebbi kommentben azt említik, hogy utorrenttel is kiküszöbölhetõ a probléma.
Sephi
Jó de erre mi a megoldás? Mert tudom hogy van de senki sem akarja el mondani 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Palinko
ez most friss. ennek???
BMX banditak.HUN.DVDRip.XviD
akyyy
Kedves , katt rá nfo-ra, és ott van imdb és egy magyar filmes oldal közvetlen linkje a filmre. aminek nincs magyar, azokban már eleve van is leirás. nagy ritkán elõfordul hogy nincs semilyne link, de azok a camos szarok szoktak lenni😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Palinko
nMagon mi a francért nem írják soha oda a film,hogy mirõl szól? és miért fogadják el az ilyen torrenteket pfff.
akyyy
még jó hogy itt elvileg 6 megabit van, és itt is 640el jönnek a dolgok😄DD

* Természetesen 5120 kbit akar az lenni.
akyyy
nem azért de ez az oldal úgy szr lett hogy csak na, mire ki is ír valamit már rég nem az történik😄😄😄

Priorizálják a netet, így a P2P-re már nem biztos, hogy jut sávszél. Ha sokan töltögetne világba a környéken Chellóval, akkor ez még jónak is számít - egy másik topik állandó panaszáradatát olvasva.

Meg a www.hardwired.hu -rol sem jon tobb mint 500 KB...

Nem vészes az, 640 kB/s (5120 Mbit/8)a kapcsolatod elméleti maximuma.
Sephi
Gyerekek.

UPC- es netem van. 5 megabites. Akarmilyen torrentes oldalrol akarok tolteni nem megy gyorsabban mint 50-60 KB !!

Ez miert van?? Meg a www.hardwired.hu -rol sem jon tobb mint 500 KB...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Palinko
ittvan a mag ittvan újra 😄
Beast Machine
BitZónáról nem tud senki semmit? már több mint egy hónapja offline, és semmi hír...

...vágod?

jAsOn VoOrHeEs
Aszfalton csak karácsonykor van ingyentorrent, meg elvétve esetleg egy-két alkalomkor.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

mininova.org ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Met
hát ott nincs ingyen torrent az tuti😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bertino
ez olyan kérdés, mint a: "melyik tengerben van több csepp ?"
😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Palinko
az aszfalt kiakaszt egyik barátomnak volt 5 meghívója, akkor még nem érdekelt a torrent mert modemes netem volt és nagyon drága úgy, most hogy korlátlan netem van gondoltam kérek tõle egy meghívót erre meséli,hogy mit csináltak ugye most volt a cirkusz, akkor elvették az 5 meghívóját és kapott 3 pontot és ugye 5 pont a meghívó, szóval ebben az életben nem lesz nekem oda meghívásom 😄 igazából engem csak olyan helyek érdekelnek ahol sok az ingyen torrent, az aszfalt ilyen,vagy be se akarjak kerülni? hol a legtöbb az ingyen torrent?
Met
chello-s vagyok és megy az aszfalt...

precision
upc modemjét nem lehet rábírni portforwardra, viszont ha van fent tûzfal akkor abban nyiss egy portot, amit azureus használ

Bazinga!

most h mondodn, én is így vagyok vele :S

Agy Halott
a mag trackere fut nalam "aktív"-ot jelez, akkor ez most elszamolásra kerul vagy inkabb allitsam le?
bertino
olvass vissza egy kicsit, az van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ncore al mi van?

PíszLávJuniti
még most se megy.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Kontrakcio
lol 😮 köszi

én a .ws-t probáltam a comos nekem isd bejön

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Tigristank
Nálam megy. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Sephi
Azureus-t hasznalok mar egy jo ideje.

Regebben mashonnan hasznaltam es megvolt a router port forwarding meg minden. A NAT Ok is zold volt.

Most pesten , UPC-es elofizetes van es FIREWALLED -et ir ki pedig nincs Routerem. UPC-nek a modemjet hogy lehet ravenni port forwardingra? Vagy hol kell kikapcsolni hogy ne legyen Firewalled?

Kontrakcio
emberszabásurol tudtok vmit?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

rooney8
köszi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Szerkesztés/Preferences és ott "Letöltendõ fájlok kiválasztása betöltéskor" pipa be

Rámégy a torrentre a Delugéban alul kiválasztod hogy FILES és ott a Progress alatt kitudod jelölni melyik kell és melyik nem.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

rooney8
Na akkor még 1 uccsó kérdés Deluge-val kapcsolatban. Hol lehet kiválasztani higy melyik fájlokat töltse le? Amikor megnyitom a torrent fájlt.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sephi
Jo hogy epp most nem megy. Tegnap kaptam meghivot 😄

Palinko
nMag:
Az oldal váratlan tecnikai problémák miatt karbantartás és költözés alatt áll. A felmerülõ kellemetlenségekért elnézést kérünk! Részletesebb infókat itt fogtok találni, nézzetek vissza késõbb. (Köszönjük ivoviz 60k+ user neveben is!)
Ez az 😊

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

hi
miért van az azureusban, hogyha max feltöltésnél beállítom a nullát, azaz korlátlant, akkor egy kis idõ múlva (kb3-5mp) visszaállítja 14kb/sec-re?

... got nothin to share with you...

Palinko
magon ezmegy sajna, remélem nem törlik véletlenül a friss accomat 😄
daxan
uhhhh nMag: Jelenleg adatbáziskarbantartás folyik, nézz vissza késõbb...-ok

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Beast Machine
mirõl beszélsz, nincsenek is magyar trackerek....

...vágod?

Met
ez relatív kinek mi a legjobb, de amúgy nem

Sephi
Azt meg szabad kérdezni hogy melyik Torrent oldal a legjobb magyarországot?

precision
banner utolsó linkje

Bazinga!

köszi, akkor felejtõs, router nem birizgálom mert nem értek hozzá 😊

Met
talán portot kellene nyitni a tûzfalon és/vagy a routeren ha van

ilyenkor érdemes variálni vmit ? ha igen akkor hol és mit ? (Antivir for xp-m van)

öregharcsa
köszi

http://pspfilez.extra.hu/

precision

Bazinga!