torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kérdésem: Az U torrentet használtam eddig, ha egy torrentet töröltem a kliensbõl de újból seedelni akartam akkor letöltöttem a trackerrõl a torrent file-t megadtam a könyvtárat ahol a seedelni kivánt anyag van és elindult a seed.
A Deluge-ben hol tudom ezt megtenni? Itt nem ad fel ablakot, hogy beállítsam a könyvtárat.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Meg a www.hardwired.hu -rol sem jon tobb mint 500 KB...
Nem vészes az, 640 kB/s (5120 Mbit/8)a kapcsolatod elméleti maximuma.
UPC- es netem van. 5 megabites. Akarmilyen torrentes oldalrol akarok tolteni nem megy gyorsabban mint 50-60 KB !!
Ez miert van?? Meg a www.hardwired.hu -rol sem jon tobb mint 500 KB...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bazinga!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
én a .ws-t probáltam a comos nekem isd bejön
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Regebben mashonnan hasznaltam es megvolt a router port forwarding meg minden. A NAT Ok is zold volt.
Most pesten , UPC-es elofizetes van es FIREWALLED -et ir ki pedig nincs Routerem. UPC-nek a modemjet hogy lehet ravenni port forwardingra? Vagy hol kell kikapcsolni hogy ne legyen Firewalled?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az oldal váratlan tecnikai problémák miatt karbantartás és költözés alatt áll. A felmerülõ kellemetlenségekért elnézést kérünk! Részletesebb infókat itt fogtok találni, nézzetek vissza késõbb. (Köszönjük ivoviz 60k+ user neveben is!)
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
miért van az azureusban, hogyha max feltöltésnél beállítom a nullát, azaz korlátlant, akkor egy kis idõ múlva (kb3-5mp) visszaállítja 14kb/sec-re?
... got nothin to share with you...
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bazinga!