torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(Mondjuk így szerintem nincs sok értelme a visszaszámlálásnak, hogy nem "valós" adatot adnak meg.)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ABBAN KÉRNÉM VALAKINEK A SEGITSÉGÉT,HOGY EGY TORRENT OLDALRÓL SZERETNÉK LETÖLTENI EGY JÁTÉKOT(MX vs ATV)ÉS SZERETNÉM A TANÁCSÁT ILL.SEGITSÉGÉT KÉRNI VALAKINEK AKI SEGITENE. PRIVÁTBAN,SIKERÜL LETÖLTENI A JÁTÉKOT CSAK NEM TUDOM A MEGFELELÕ FORMÁTUMBA TENNI HOGY ELINDULJON A SZÁMITÓGÉPEN.A GYERKÖCÖMNEK SZERETNÉK EZZEL SEGITENI 10-ÉVES ÉS SZERETNÉ EZT A MOTOROS JÁTÉKOT,DE NAGYON DRÁGÁK A GYÁRIAK.kÖSZÖNÖM ELÕRE IS.(p4,516)
These are my friends, see how they glisten...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Attol kéne óvni, hogy ilyenbe fektesse a zsebpénzét!<#bohoc>#bohoc>
.: mobilize.hu :.
Egy torrent trackert szeretnék összedobni, és adminisztrátorokat keresek az oldalhoz, valamint aki tud segíteni! msn: [email protected]
Bocsi, ha nem jó helyen kérdezem,de az lenne a gondom, hogy a letöltési listában van egy csomo olyan torrent ami nem akar elindulni pedig van hozzá seeder.Hibának ezt írja ki: ACCES DENIED, TORRENTS LIMIT REACHED. Ez mitõl van, milyen limitet értem el, ami a progiban be van állítva azt biztos nem, akkor melyiket.Elõre is köszi a segítséget.
15 órája megy, és nem tölt, lassan agyfaszt kapok már 😊
...vágod?
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
.: mobilize.hu :.
Xvid-->HDD-->...
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
...vágod?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
így ez elég gáz,van hogy nem figyelek oda és elfogy a hely a letöltéshez
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez sem jó, mert csak látszólag fontosak az emberek, ugyanúgy más érdekek állnak a háttérben, de Magyarországon még mindig azt hiszik, hogy kevés pénzbõl sokat be lehet szedni, és közbe ezt az emberek tûrni fogják.
Tévednek, de majd rájönnek, van aki már kezd rájönni...
emberszabásúról töltenék lefelé, de a uTorrentem nem tud tölteni, mert idõtúllépés miatt szétkapcsolt. Más torrentem más trackereken simán megy, de a makimókáról nem hajlandó tölteni! Generáltam új passkeyt is, mivel nemrég regisztráltam, de semmi változás.
Mi lehet a gond?
...vágod?
menjünk tüntetni a bix elé 😄
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Olyan mappába töltött amibe ékezet volt, most ezt kiikktattam, és simán szépen megy (kop kop).<#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
The Matrix has you...
Ha úgy is fagy, akkor szóközt se tartalmazzon 😄
inkább elméleti mint technikai kérdés!
dvdscr vs. dvdrip
elméletileg az elõbbi is már dvdrõl készül...hogy lehet az hogy, ha van egy filmpremier egy héttel/két héttel késõbb már vannak dvdscr változatok...
én úgy tudtam, hogy amerikában is várni kell azért min. egy hónapot a dvd megérkezésére... vagy hogy is van ez?
elõre is köszi
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
bárki, aki rákattint a nevedre valamelyik peer listában, látja, hogy mit szedsz, mikor voltál bent utoljára, mennyi az arányod stb. nem lehet letiltani
Egyedül az ékezetes betûket nem szereti, de azzal is csak az UI-nak van baja, az engine elég stabil(libtorrent alapú).
Viszont kilépés, vagy fagyás után mindig újra ellenõrzi a fájlokat 😞
Érdekes, hogy a Norton meg se kérdezte, hogy kiengedje e a netre.
Most pl. nem indul el runtime error miatt 😊
Nekem bevált, csak kissé bugos.
Szerintetek lehetne a deluge kliensnek új topikot nyitni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért, hogy ne vesszen el itt az információ. Még elég sok gyermekbetegsége van, instabil stb.