torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõbb jó volt, de a trackerhez nem tudok kapcsolódni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Palinko
és ezt ilyenkor beírjuk ide is
Csak az egyik címük szállt el.
vegicsek
Nálam most megy az oldal

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

mert rossz cimen probalsz bejutni.

Count Adyn
Nállam se jön be az oldal(t-online), de a tracker megy, mert a feltöltéseim mennek.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

StephenKing
és??? ha most érnek rá karbantartani akkor most érnek rá

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Palinko
nMag ismerõs szöveg:
Jelenleg adatbáziskarbantartás folyik, nézz vissza késõbb
rossz cimen probakozol... az oldalnak semmi baja

fifi
nemtom mi van, de nálam a BH ki van ütve vagy másfél órája...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hát inkább ide, de oda se volt bûn berakni. Csak ide jobban tartozik. Ergo hamarabb is segíthetnek. Mellesleg nincs routerem és nem tudok segíteni a problémádon.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

dragon11
De nem jó...😞 am azt mondták ide tartozik ide írj légyszi!!😊

a "segítséget kérek" topikban válaszoltam
dragon11
Ice ADSL 1mb-es.Plz help 😄

Met
Ha ki van lõve minden vírus és spy kergetõ meg tûzfal, a router tûzfala is ki van lõve és a port meg van nyitva a torrentkliensnek, akkor aktívnak kell lennie. Ha mégsem akkor lehet a szolgáltató miatt nem lehet.
Milyen neted van?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

precision
filext.com

Bazinga!

rooney8
Csak 1 fájl van vagy sok kisebb fájl? Ha sok kisebb akkor winrar-al vagy valmivel ki kell csomagolnod.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fifi
routeren engedélyezve van-e a szóban forgó port?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
és ez hogy jön ide?

hi pls hellp most töltök egy flt fileos játékot de nemtom elinditani mert a daemontoolsom nem ismeri fel pls van valami progi vagy daemontools verzio ami felismeri z flt filet

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

dragon11
Sziasztok!Mivel az azureus topik kihalt, ezért itt teszem fel kérdéseimet.
Nos:
-Feltettem
-A portforwardot megcsináltam
-A portot leteszteltem és nem lett jó
-Más valamit még kéne, mert nem jó😞

Jah nincs tûzfalam...illetve van zonealarm de kikapcsolom...a windows tûzfal is levan lõve, mellette spaywareterminátor+nod32 van.

Jólenne ha segítenék ebben a problémában, mert ugyanez van uTorrent-tel is...(Routerem van.) Köszönöm!Fontos volna nagyon az Azureus...vagy az uTorrent mind1.. routerem: SMC 7004VBR mind1 melyik, csak gyorsan töltsön.

nyilvan deluge val, vagy utorrent alfaval

fifi
hogy csináltad meg, ha csak reggel 9-tõl aktuális a lassulás?

vizes
Hogyan????

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Marci0115
már megcsináltam

Marci0115

hy!
nekem olyan gondom lenne hogy ha tölteni akarok torrenten akkor reggel 8-ig a chello extreme nettel jön 1 mbit-el aztán 9-után már csak 30 kb/s-al jön ez mér lehetséges ha van 100 seeder akkoris ez van , jah és aktiv modban vagyok,
thx!!!!!

crazyclone
sziasztok!!!
volna egy apro kerdesem ...
mitol van az hogy seed nel is es peer nel is a zarojelbe ezrek vannak, abbol en megis csak huszonokhoz kapcsolodok??
port forwarding OK, connections global/per =0 (unlimited) (ezt akar be is allithatom sebessegemhez merten de nem valtoztat semmin)...
igaz a bolyban sincsenek 50nel tobben de akkor sem lehet hogy a 4000 bol csak 20hoz kapcsolodok...
segitsetek rajtam kerlek ... nehany honapja meg 300kiloval jott minden, a legregebbi torrenttol a most megjelentig ...
tettem egy vistat de ez nem hiszem hogy gond lenne mert az XPn sem ment rendesen az utobbi idoben de ez csak a torrentel van igy ftprol vagy http rol siman jon 700akkal...
segitsetek mit ronthttam el ???

precision
nem volt

Bazinga!

fifi
jól van elég már, senkinek semmi szüksége itt semmilyen seedszerver infora, reklámra, fórumra.
ha valaki úgy dönt hogy kell,majd kerít magának, nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a csodát...
errõl ennyit

Ámen

precision
seed server reklám linkét raktad be
hol itt a kérdés?
ráadásul már tegnap is kitöröltem...azthittem vetted a lapot...hát tévedtem

Bazinga!

autoszimulator
votkérdés?

.: mobilize.hu :.

Az engem különösen nem érdekel hogy te mit hiszel.
Mindenki azt hisz amit akar, befolyásolni meg nem akarok senkit!
Meg többesszámba sem szeretek beszélni!
Üdv.
Met
ja, persze, mi meg elhisszük...<#lama>

Hali! Én nem akarok reklámozni. Csak volt egy kérdésem amire nem kaptam választ. Na mindegy.
vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

fifi
nagyon jó...
<#ejnye1><#banplz><#lama>

Met
tartsd meg magadnak a reklámot, thx

fifi
bannolt peereket, vagy seedeket IP alapján, mert sok/túl sok/ hamis/rossz adatot küldtek neked...

Hy!

Valaki elmondaná, hogy a naplóban ezek mit jelentenek? Köszi!

vizes
Engem is hidegen hagyna de a béta verzió tiltott a G betûsön. Acces denined

en letoroltem a nyilacskakat, igy a szinuk hidegenhagy.

vizes
Akárhogyan próbálkozom ez csak béta.
Ráadásul a letöltést jelzõ nyilacskák mind pirosra váltott...

Sephi
Deluge tökéletesen megy 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

rooney8
A Fibernet az Chello-snak számít? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

http://download.utorrent.com/beta/utorrent-1.8-alpha-7491.upx.exe

vizes
Vadul keresem, de sztem egyszerûbb megkérdeznem, hogy honnan tudom letölteni?

az uj utorrent alfaval igen

vizes
Egyszóval nem érdemes használni?
Egyébként Garfield #18230-ban leírt módszere segíthet az adott problémán?

Beast Machine
nem fos, csak még marha buso, meg fagyogat, de végülis még 0.5.8-as verzió, szal nem egy betonstabil kód...

...vágod?

vizes
Hm. Köszi. Most az 1.7.5 fut(most frissítettem, eddig az 1.6.1 ment)
Egyébként ennyire fos lenne a Deluge?