torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Milyen neted van?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Nos:
-Feltettem
-A portforwardot megcsináltam
-A portot leteszteltem és nem lett jó
-Más valamit még kéne, mert nem jó😞
Jah nincs tûzfalam...illetve van zonealarm de kikapcsolom...a windows tûzfal is levan lõve, mellette spaywareterminátor+nod32 van.
Jólenne ha segítenék ebben a problémában, mert ugyanez van uTorrent-tel is...(Routerem van.) Köszönöm!Fontos volna nagyon az Azureus...vagy az uTorrent mind1.. routerem: SMC 7004VBR mind1 melyik, csak gyorsan töltsön.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
hy!
nekem olyan gondom lenne hogy ha tölteni akarok torrenten akkor reggel 8-ig a chello extreme nettel jön 1 mbit-el aztán 9-után már csak 30 kb/s-al jön ez mér lehetséges ha van 100 seeder akkoris ez van , jah és aktiv modban vagyok,
thx!!!!!
volna egy apro kerdesem ...
mitol van az hogy seed nel is es peer nel is a zarojelbe ezrek vannak, abbol en megis csak huszonokhoz kapcsolodok??
port forwarding OK, connections global/per =0 (unlimited) (ezt akar be is allithatom sebessegemhez merten de nem valtoztat semmin)...
igaz a bolyban sincsenek 50nel tobben de akkor sem lehet hogy a 4000 bol csak 20hoz kapcsolodok...
segitsetek rajtam kerlek ... nehany honapja meg 300kiloval jott minden, a legregebbi torrenttol a most megjelentig ...
tettem egy vistat de ez nem hiszem hogy gond lenne mert az XPn sem ment rendesen az utobbi idoben de ez csak a torrentel van igy ftprol vagy http rol siman jon 700akkal...
segitsetek mit ronthttam el ???
ha valaki úgy dönt hogy kell,majd kerít magának, nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a csodát...
errõl ennyit
Ámen
hol itt a kérdés?
ráadásul már tegnap is kitöröltem...azthittem vetted a lapot...hát tévedtem
Bazinga!
Mindenki azt hisz amit akar, befolyásolni meg nem akarok senkit!
Meg többesszámba sem szeretek beszélni!
Üdv.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
<#ejnye1>#ejnye1><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Valaki elmondaná, hogy a naplóban ezek mit jelentenek? Köszi!
Ráadásul a letöltést jelzõ nyilacskák mind pirosra váltott...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egyébként Garfield #18230-ban leírt módszere segíthet az adott problémán?
...vágod?