torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crazyclone
megtaláltam jobklikk properties és bemásolom a linkeket ...
most megint más problémám akadt a progivan DHT not allowed de a propertiesbe nem is lehet mert be van szürkülve...
ez hogy lehetséges??

crazyclone
hello!
hogyan lehet qtorrentben a trackereket hozzáadni ugye a trackerek linkjeit...
csak nem tudom hova kellne belinkelni...
segitsetek kerlek ...
kösz elöreis!!

precision
jaja, köszi 😊
de azt amolyan vészhelyzet esetére tartogatom, addig használom a "normál" címet 😊

Bazinga!

Max7
bevált a aszfalt link? 😛

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

De a második sor kizárja bármilyen oldal címének kéregetését.
Pharaoh
Nem mondta, hogy magyar kell neki.

precision
hogy egyesek mér nem néznek bannert...

Bazinga!

Sziasztok!Kérlek Titeket mondjatok olyan torrent oldalakat ahonnan a legújabb elektronikus zenei trackeket lehet letölteni.Kizárólag track, vynil, ep. érdekel mixek nem!
esetleg megprobalhatod az emule rendszert, ott rengeteg zene van. erdemes tomoritett allomanyokra rakeresni (archive) es xtreme mod nevu verziot hasznalni

igaz nem tul gyors eleinte, de a valasztek karpotol. meg ugorj at az emule topikba egy kis kepzesre 😊

Carlos HUN
Mert amióta nincs az oink egy jót se találok 😞

Carlos HUN
tudtok ajánlani egy zenékel foglalkozó torrent oldal cimet?
bármilyennyelvü lehet!

rooney8
barátnál nincs tiltva 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Goruck
ez esetben a majmosra gondoltam...de végülis mindegy csak madzsar legyen 😊
ja és köszi!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

autoszimulator
torrent keresõ vagy torrent oldalt? 😄 Freereg most sehol sincs a nagyok közt, majmoson semmilyen nincs, magoson meg aszfalton meghívással lehet.

.: mobilize.hu :.

Goruck
Üdv mindenkinek, elsõsorban tisztázni szeretném, hogy elolvastam a fentieket és NEM meghívót kérek tõletek!!! Csak szeretném megkérdezni tõletek, szerintetek honnan tudnék meghívót szerezni egy ismert magyar torrent keresõ honlaphoz.
Válaszokat elõre is köszönöm, oltogatás nemérdekel, inkább akkor töröljétek a hsz.-t, csak tanácsot szerettem volna kérni!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Sil3nt
uj utorrent mar nem hibas...

autoszimulator
majmoson van torrent ellenõrzés, örömebódottá

hirtelen nincs is meg a napi majd száz idióta torrent 😄

.: mobilize.hu :.

vizes
A G betûsön egyenesen le van tiltva.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

mohamed
A kacsás fõoldalán ki van írva, hogy ez a kliens hibás, ne használja senki.

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

rooney8
uTorrent 1.8 Beta és ott ki kell szedni a pipát a "BitTorrent" --> "Örökölt bejövõ kapcsolatok engedése" (elvileg)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hali
deluge klienst használok, mert uTorrent-el nem megy a letöltés, ugyanis chellom van. de ez egy elég béna progri, jobban szeretnék uTorrentet használni. szóval van valami beállítás, amivel mûködik az is rendesen? légyszi valaki írja le, hogy mit kéne beállítani, de érthetõen, mert biztos sok hozzám hasonló béna kiváncsi lenne rá 😊

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

vegicsek
Kéksárkány meghalt, az irc-jük se elérhetõ :/

Szerk: csak kisebb zavar volt, megy

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Max7
de ez is eléggé biztos lenne csak nem müködik 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
nem erre precision is tud már róla...

tommyg
egy linket privátba lécci

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

StephenKing
Valószinüleg újra szünetel pár hónapot. De van másik hasonló témájú magyar oldal ami kezd egész jó lenni.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Met
ha van tûzfalad és/vagy routered akkor meg kell nyitnod azt a portot amit a Comet használ, fent katt a portforward.com-ra

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tommyg
7 seedel és 33 leechel ne számíts csodára, ha fordítva lenne a sorrend akkor talán 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

daf xf
Sziasztok!
Lécci segítsetek már!
T-online netem van és nemjönnek a dolgok csak iylen 1-2 kb-al.😞
pedig van 7 seed és 33 leec.
Alul van valami citromsárga gömb a bitcometben és az valami router vagy tûzfal hibát jelez.😞

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Met
elsõ lépésben, iktatsd ki a routert, hogy kiderül nem e szolgáltató kavar be

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tommyg
mi a retek van már megint azzal a tetves bitlove-al?? 😄

dotkom
jo hat de erted milyen kockasag mar egy ipcimet begepelni es nem vmi rendes cimet xDD (ize remelem erre gondoltal)

http://atwwebmaker.tx.hu/

precision
pont úgy csináld ahogy a portforward.com írja, és mennie kell

Bazinga!

dragon11
Igen!De azureusnál 3port forward kellett volna, én egyet csináltam..+bevolt pipálva az UPD és a TCP-s forward is, én csak a TCP-vel foglalkoztam mert a kép ezt jelenítette meg, help plz.thx.

precision
portforwardot a portforward.com -nak megfelelõen csinálod?
banner legutsó linkje

Bazinga!

dragon11
#18351 <#nezze><#help><#worship>

12346
nm^^

vizes
PL a G betûsön van. Egyelõre a Deluge nincs benne

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

ez hulyeseg.
a bithun pl nincs tiltott kliens

magus
nem javaslom, hogy deluget használjon bárki is, csak idõ kérdése és egyszercsak bannolják mint klienst, és repül a társaság

rage
A legújabb utorrent-et használom.
Azóta, mikor az XP indul, jó 2-3 percig úgymond fagy a rendszer - semmire sem reagál, ikonok sem mûködnek - mintha hálózatot keresne

Utána néztem, az utorrent 1.8 alpha feltesz egy Teredo nevû protokollt, amihez TCPIP6 környezet kell

Az eseménynaplóban látszik is erre bejegyzés, hogy ezt keresi, de nem találja...
Jelentkezett valakinél hasonló probléma, s ha igen, meg tudta oldani valahogy ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

köszi a címeket

football without ultras is nothing

Max7
én atombiztos url-rõl lépek be amit az userek szerintem nem tudnak bár nem értem miért nem azt hírdetik ki... akit érdekel elmondom privátban mi a menete és megyõzök mindekit hogy ezt az urlt tuti nem lopják el....

12346
zsír. köszi szépen a gyors reakciót😊

Tigristank
Az a 2 nem. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

12346
közben rájöttem az alterekre, de volna egy kérdés:
az 1.vg, és az ath.cx-ek nem acc lopók még, meg ilyenek?😊

12346
fú, egy aszfaltos alter címet, én is kérhetnék? mert a mine-s helyett a géj.hu annyira nem szimpi:c a többit meg meg se jegyeztem^^ elõre is köszi😊

Zsoltika 007
Hát amilyen állapotban van a windows verzió örülj hogy megy! 😉

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sephi
Gyerekek, a Deluge progi furán viselkedik. Ha pontosan 5 darab SEED meg (azaz olyan leto0ltes ami kész és seedelem) akkor nem akar mást letolteni csak ha leturlok egyet. hogy lehet bealitani!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Casillas
Pacalreceptek, asszem hekk'd <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.