torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Deluge felhasználói felülete elég bugos, fagyós.
csak nem ellopták az accodat?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
gondoltam most tesztelem a netet, routert mit bír.
kurva cselló most is korlátozna?!
max 240KB-val csordogál az össz letöltés, a faxért nem jön az elvárható 500-600 Kval.
kajak nem értem, mi fogja vissza. max kapcsolatok száma 1000 körül, torrentenként 250 kapcsolat, direkt olyanokat tettem be neki, ahol van 300 seed, és 10 peer a bithuról, meg más oldalakról.
erre mi van?
tetû lassú
nademostmár ... én betettem egy torrentet amin a torrent adadbázis szerint 200 seed és még jonéhány leech van ...
beteszem kliensbe és DHT statusjanal rögtön kiirja h not allowed ... jobbklikk properties enable DHT t nem tudom benyomni mert bevan szurkulve de a kliens már lát 120 seedet zarojelbe viszont egyikhez sem kapcsolodik ... (más torrentek müködnek viszont van egy jonehány ilyen eset x360 as játékoknál ...)
én megoldottam a DHT problémáját tomo modszerével de igaza volt ... ezután sem kapcsolodok senkihez ...
akkor mégis hogy lehet hogy ilyen sokan lognak rajta???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Van egy óriási problémám :S Utorrentet használok és amióta routert cseréltünk nem akar letölteni... mindig piros marad a csík szóval nem kapk apcsolatot és az elején ki is ír valamit az nvidia firewallal kapcsolatban DE az kivan kapcsolva ....és a ha a routerben a tûzfal kivan kapcsolva akkor se megy...
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
ilyet keress, 1esol nullat kell csinalni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
jameg min 1000db 0ás vagy egyes van melyik oszlopban kell?? gondolom nem az elsõben ahol a sorok számozása van de a sok szám között a középsõ oszlopban mindenkiet vagy ahol a trackerek vannak meg a kinai betük??
egy probát megér már csak amiatt hogy egyik CCCLX x360 as torrentnek sincsel engedélyezve mégis sok a seed meg a leech ...
bogaraszd vegig a torrent filet.
de ertelme 0... mivel a tobbieknel inaktiv marad.
es nem ettol fugg, hogy tudsz e tolteni, ha megszakad a kapcsolat a trackerrel.
kösz!
tomo: ez volt a probléma és kösz nektek ...
jobb klikk torrenten, tracker frissítése...vagy várd meg míg lejár a defaulton asszem 30 perc míg magától frissíti
Bazinga!
Fákjúal!
összeválogattam jópár mozgó hátteret 240megában, és azt is törölték...
töltöttem fel top100 albumokat és törölték mert nem létezik ilyen holott eredeti release volt és amikor írtam a modiknak még warnt is kaptam ajándékba...
akár eredeti release, akár saját, töröljék. senki nem fog belehalni, hogyha néhány 10 megás progit máshova ugyanolyan névvel nem tudja seedelni.
egy hexaeditorral aktivalhatod, de ertelme nem sok van,mert ha atobbiek nem engedelyezik hasonlokeppen (hexaeditorral) a DHT akkor gyakorlatilag egyedul maradsz, es nem jutsz hozza mas peerekhez dhtn.
.: mobilize.hu :.
a magon 3x rakták fel ugyan azt a font pakkot, 500 mega, tömörítve, mind a 3x törölték
mert be van csomagolva, mert válogatás meg mittomén
a feltöltõ írta, hogy azért van becsomagolva mert 1xxx könyvtár, és ha attól jobban érzik magukat akkor siterip
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
DHT (Distributed Hash Table, technical explanation) is an addition to certain BitTorrent clients that allows them to work without a tracker. What this means is that your client will be able to find peers even when the tracker is down, or doesn't even exist anymore. It allows the swarm to continue as normal without a tracker. You can also host torrents without a tracker. (see Does µTorrent support trackerless torrents?).
µTorrent's DHT implementation is the same as Mainline and BitComet's, but unfortunately this is incompatible with Azureus's implementation.
forrás: uTorrent.com
...vágod?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bazinga!
valami ciki van ezzel a scripttel vagy kóddal vagy mi a fasszal, mert amint letõtöm valamelyiket kérdezi ujra
szal rothadjon meg a programozó, ennyi
befejeztem.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
midnen torrentnél, minden linknél az oldalon megkérdezi, hát rothadjon el, komolyan mondom...
legalább tiltható lenne, hogy kérsz e figyelmeztetést ilyen jó dolgokról :/
halálra idegesít, esküszöm.