torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
add el a géped -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Met
van új Deluge, ugyan úgy fagy a GUI-ja 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Frissített Vista Ultimate-em van, és stabilan mûködik.

Flamer
csak aztnemtudom kísérlet vagy megistörtént :C

http://loal.atw.hu

Flamer
na azt mondja meg valaki hogy ez mi:

E20059 BACKDOOR NetMetro File List - azt írja hogy a prgoram az utorrent.exe volt :|

rooney8
Akkor az volt a baj, hogy nem regisztrálós oldalról töltöttem? De máskor is töltöttem innen (sõt mindig errõl az oldalról töltöm a prisonbreak-ot és máskor jött 100-200 kB/s-el is) amúgy. Mind1, azóta még nem töltöttem semmit, de ha máskor is ilyen lassú lesz, akkor lehet megint áttérek a Deluge-ra.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

vizes
A Deluge nálam 20 percenként lefagyott... Inkább használom a Utorrentet és elindítom a letöltést reggel. Akkor teljes sebességgel jön minden. Már ha van seeder.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Sziasztok!
Látom az a gondja néhány embernek, ami nekem volt pár napja még. Szar lassú a torrentezés nap közben. Erre hallom hogy a chello kib@szik az emberekkel és korlátoz. Szerintem nekem nem ez volt, mer sikerült egyszer gyorsan töltenem egy prison break részt (több mint 100K, más csak 20-30-40-nel vábnszorgott), és a feltöltés maxxal ment, olyan is volt. De ettõl még tetü lassú volt a letöltésem.

A megoldást nekem a Deluge kliens jelentette. Max sebességeket érek el, pillanatok alatt.

Met
a nagy peer számból ítélve nem reges oldalról töltenél, ott "divat" lekorlátozni az up-ot, szóval nem a kliens és nem is a szolgáltató hibája miatt lassú

rooney8
Nem aszt kérdeztem hogy mikor töltsek. Hanem azt hogy uTorrent 1.8 Beta-val mért nem töltök rendesen? (mert egyszer mondta valkaki hogy az 1.8 Beta val megszünik ez a gond)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

a uTorrent nem FOS 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Casillas
köszi mindhármatoknak

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Flamer
szerintem van az oldalon faq hogy mit kell beirni..
de valszeg ugyanazt ami a letöltött torrentekben van. szóval egyszerûen megnézheted.

ffxi
Torrent fájlt akarok készíteni a magra utorrenttel (1.6.1), de a tracker-hez mit kell beírni? Jöhet privibe, THX elõre!

Fákjúal!

az 1.7.6 elotti verziokban sulyos biztonsagi hiba van, nem ajanlott a hasznalatuk.

Met
ha nem adta hozzá a comet a saját file nevét az állományokhoz akkor lehet folytattatni az utorrentel a töltést

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Hi,
Bitcometnél belehet valahol állítani a Super Seedet ??

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Flamer
utorrentbõl mindig a legfrisseb stabil verzió a yó.. :| ha leszeded 1.7.5-t akkor ugyis frissiteni akarja magát 1.7.6-ra. én mindig hagyni szoktam. mivel azok a stabil verziók..

Casillas
üdv, bitcometet használtam eddig, de meguntam hogy hiába állítom magam aktívra, egy idõ után magától visszaáll mindig passzívra a kapcsolat (aszfalton és kéksárkányon is ellenõrizve), pedig én nem változtatok semmit sehol...
szóval most kipróbálnám utorrenttel hogy mi a helyzet, csak lenne két kérdésem:
1. az 1.7.5 vagy az 1.7.6 verziót ajánljátok, vannak-e bugok a hatosban ami miatt inkább az ötöst szerezzem be? csak mert néztem torrentoldalakon hogy az 5-öst jóval többen használják, ezért inkább megkérdezem
2. a jelenleg bitcometben futó aktív torrenteket "átmenti-e" az utorrent magának, vagy újra el kell indítani az utorrenttel a torrentfájlt?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

kuldd el a fejlesztoknek a hibajelentest ( masodik opcio )

vizes
Annyiszor volt már...
Én is chellos vagyok, reggel hatkor elindítom a torrentet és minimum 950 kB/sec sebességge jön az anyag.
Csak a csúcsidõszakban korlátozzák. reggel alig több mint egy óra alatt lejön egy dvd film.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Minstrel
<#conf><#conf>

http://topgearhungary.blogspot.com/

rooney8
De azt mondták, hogy ez megoldja a lassú letöltéses gondot. Eleinte jó is volt, csak tegnap lett ilyan sz@r 😞

ThuG4LifE
ne használd a bétát, nem jó

Rest In Peace PaC & YaK

meglesem. ty

Minstrel
uTorrent mi miatt crash-el? Ilyen crash dump szöveg, most nemtudom pontosan mi, de utána újraindul ha leokézom. Eddig azthittem, hogy a rossz ram-ok miatt csinálja, de már a ram jó, legalábbis a memtest-en, de most még is crash volt éjjel és akkor nem tölt persze amig le nem okézom<#falbav>

http://topgearhungary.blogspot.com/

precision
fiber upctõl bérli a vonalat...szal _gyakorlatilag_ ugyanaz

Bazinga!

bertino
én ezt már tegnap beszereztem egy havertól -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rooney8

rooney8
Ezt nem hiszem el. Nem vok Chello-s (Fibernet-es vok) uTorrent 1.8 Beta-t használok. Erre tessék:

<#falbav>
ui: Késõbb fölment kb. 40 kB/s-re de hát az elég kevés a 200 seed-erhez képest<#falbav>

hi
nézd meg a feladatkezelõben,mi fogja a gépet
üdv
nagyon láma kérdés: mióta feltettem az f secure-t kb a 10edére csökkent a le/feltölté sebességem. ha kinyomom sem javul semmit. lehet az hogy a háttérben még vmi miatt megy mégis v bezavar? 😛

köszi. talán úgy néz ki beindult, igaz még csak 1. szinte mindenhova 0 seedet, meg peert ír ki😞

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

hi
a beállítások / kapcsolat / teljes sávszélesség korlátozás - feltöltés beállítása (7 )
Hi!
az mitõl lehet, hogy szinte alig tölt vissza az utorrentem. leszedek vmit és jó ha pár megát tölt vissza😞 így meg rohamosan csökken az arányom. tûzfalnál (outpost) engedélyezve van.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

precision
akkor maradj le a fontos infókról 😛
nm 😛

Bazinga!

eörgs
inkább havonta nézek egy fõoldalt, htx <#smile>

erö

Met
browse.php van favorizva
ez a baj

precision
mindig index legyen favban...

Bazinga!

eörgs
browse.php van favorizva, másrészt meg a másik címeket nem tudtam <#smile>

erö

Met
az megszünt, ki is volt írva a fõoldalra...

eörgs
nemhanem a mine.nu volt kedvencekben <#wow3>

erö

de amíg megy a download, addig tõlem is töltik...

ez azóta van egyébként, amióta kábelnet van bekötve...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Met
talán mert nincs aki letöltse tõled?

SZiasztok!

Utorrentet használok. Az a kérdésem, hogy mért van az, hogy csak addig van upload, amíg teljesen le nem jött nekem a fájl. Hiába hagyom este ott a gépet, hogy vissza seed-eljem, nem megy tovább...

pls help

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Sephi
Ismerõsnek tökéletesen mûködik...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Met
az oké, hogy láma vagy de, hogy olvasni se tudsz...

Met
a naplóban csak annyi van, hogy ezt azt szerkesztgettél, a felhasználók között nincs ilyen user

Tudnál segíteni a beállításokban?