torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
E20059 BACKDOOR NetMetro File List - azt írja hogy a prgoram az utorrent.exe volt :|
http://loal.atw.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Látom az a gondja néhány embernek, ami nekem volt pár napja még. Szar lassú a torrentezés nap közben. Erre hallom hogy a chello kib@szik az emberekkel és korlátoz. Szerintem nekem nem ez volt, mer sikerült egyszer gyorsan töltenem egy prison break részt (több mint 100K, más csak 20-30-40-nel vábnszorgott), és a feltöltés maxxal ment, olyan is volt. De ettõl még tetü lassú volt a letöltésem.
A megoldást nekem a Deluge kliens jelentette. Max sebességeket érek el, pillanatok alatt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de valszeg ugyanazt ami a letöltött torrentekben van. szóval egyszerûen megnézheted.
Fákjúal!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Bitcometnél belehet valahol állítani a Super Seedet ??
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
szóval most kipróbálnám utorrenttel hogy mi a helyzet, csak lenne két kérdésem:
1. az 1.7.5 vagy az 1.7.6 verziót ajánljátok, vannak-e bugok a hatosban ami miatt inkább az ötöst szerezzem be? csak mert néztem torrentoldalakon hogy az 5-öst jóval többen használják, ezért inkább megkérdezem
2. a jelenleg bitcometben futó aktív torrenteket "átmenti-e" az utorrent magának, vagy újra el kell indítani az utorrenttel a torrentfájlt?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Én is chellos vagyok, reggel hatkor elindítom a torrentet és minimum 950 kB/sec sebességge jön az anyag.
Csak a csúcsidõszakban korlátozzák. reggel alig több mint egy óra alatt lejön egy dvd film.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
http://topgearhungary.blogspot.com/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#falbav>#falbav>
ui: Késõbb fölment kb. 40 kB/s-re de hát az elég kevés a 200 seed-erhez képest<#falbav>#falbav>
nézd meg a feladatkezelõben,mi fogja a gépet
nagyon láma kérdés: mióta feltettem az f secure-t kb a 10edére csökkent a le/feltölté sebességem. ha kinyomom sem javul semmit. lehet az hogy a háttérben még vmi miatt megy mégis v bezavar? 😛
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
a beállítások / kapcsolat / teljes sávszélesség korlátozás - feltöltés beállítása (7 )
az mitõl lehet, hogy szinte alig tölt vissza az utorrentem. leszedek vmit és jó ha pár megát tölt vissza😞 így meg rohamosan csökken az arányom. tûzfalnál (outpost) engedélyezve van.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
ez azóta van egyébként, amióta kábelnet van bekötve...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Utorrentet használok. Az a kérdésem, hogy mért van az, hogy csak addig van upload, amíg teljesen le nem jött nekem a fájl. Hiába hagyom este ott a gépet, hogy vissza seed-eljem, nem megy tovább...
pls help
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"