torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
de hanyast?

...vágod?

Hegi90
uTorrent

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

figyelj arra h tölts is fel ! ncore on asszem 0.3 as arány alatt auto-ban-t kapsz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Beast Machine
én csak a .com-osat ismerem, de nekem sem jön be, "A kapcsolódás sikertelen" mondá a Tûzróka.

...vágod?

Nem, nálam pl. nem megy 😞 de egyébként a .com végûnek kéne bejönni.

ffxi
Öööh... nálatok megy a maki? ?ekem a .com és .ws végû van meg, de egyik sem jácik. Vagy azóta van már új cím? Elég régen voltam netközelben.

Fákjúal!

Sorry. Akkor privibe? köszi.
Beast Machine
üdv! mindenekelõtt olvasd el a bannert.

...vágod?

Beast Machine
milyen klienst használsz?

...vágod?

Hegi90
Amit letöltök, és vissza seedelem, a tracker úgy jelzi, mintha nem is seedelnék semmit. Ez a kényszerített indítás miatt lehet?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

akyyy
de emkkora lol a reklámok még igy is ott vannak😄😄😄SA😄AS😄AS

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

autoszimulator
majmoson már megint értenek a dolgokhoz 😄D Épp kicsit rendbejött volna az oldal, erre most meg egy nagy halmaz function error 😄

.: mobilize.hu :.

Beast Machine
akkor hasznos, ha használod az ütemezõt, ilyenkor az adott torrent figyelmen kívül hagyva az ütemezõt, attól függetlenül fog futni

...vágod?

Hegi90
Hello! Tulajdonképpen, mi az a kényszerített indítás?

Beast Machine
én tanácstalan vagyok ,szóljanak a nálam okosabbak.

...vágod?

Az a baj, hogy a szerver írja ezt. Saját nettel tudok az oldalról tölteni, de fel 0kb/sec, szóval felfelé nem tölt. A szerver meg ezt írja amit bemásoltam.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Megvolt, igen. De így sem.

Met
Re-download the .torrent

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Beast Machine
miután új passkeyt generálsz, újra le kell szedned a torrent filet, ez megvolt?

...vágod?

Sziasztok!

Ha a kliensem ezt írja ki, hogy:
* Tracker: [failure reason "Invalid passkey! Re-download the .torrent from ...
Akkor mit kell tennem? Új passkey kérés nem segít megoldani a problémát. Más?

Beast Machine
paranoia. Sztem nem törték fel, csak optimalizáltak, ahogyan azt õk is írták. nem kell az ördögöt a falra festeni.

...vágod?

akyyy
jó már visszajött a rendszer.

precision
Mirõl beszélsz?

Bazinga!

akyyy
magot meghekkelték!

precision
neked elhiszem hogy nincs vele bajod...csak nehogy vmelyik trackernek legyen vele baja...mivelhogy nem végleges/stabil változat

Bazinga!

rooney8
Én 1.8-ot használok és nekem nincs semmi bajom vele 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passz kerdezd meg toluk, esetleg olvasd a changelogot , hatha te erted mit jelent az ide vonatkozo megjegyzes.

Benny04
Hello!
Már elég régóta nem jön be a "torrentek piaca" (remélem tudjátok hogy mirõl van szó)
Mi lehet a baj? Törölték volna az oldalt?
Pedig nekem nemrég jött egy mail, ezzel a szöveggel:

"Szia!

Végre a szolgáltató elhárítota a dns server hibáját, így végre újra fut az oldal!
Várunk a torrentek piacán!

Gyere, s állj vissza a le ill. a feltöltésbe!😊

*****zar.eu"

DjDano
Tracker hibája? És ez a hiba az elõzõ utorrent verzióknál miért nem jött elõ? Szerintem ez csak mentegetõzés....

ja es hiaba lesz 1.8 as vegleges verzio a trackerek hibaja miatt,tovabbra is "hibas" adatokat fog kuldeni a kliens.... ( idezojelben ertendo a hibas adatkuldes a kliens reszereol )

1. irta a keszito, hogy a tracker hibas, es nem a kliens kuld hibas adatokat. es kerte, hogy javitsak a kedves keszitok a hibas trackerjeiket. (forras 1.8.x utorrent changelog )

2. a .torrent file keszitesekor ki lehet kapcsolni a DHT-t , igy ha ilyen torrentet toltesz be a kliensbe, akkor sem fog DHT-t hasznalni azon torrent toltesehez, ha a kliensben be van kapcsolva (globalisan) a DHT.
ez a dht kikapcsoltatas ebbol a felreertesbol adodik. dislexia rulz.

tommyg
jó akkor örülj neki

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PíszLávJuniti
hányszor akarod még hallani? már a upc topikban leírtuk jópárszor ugyan ezt
félelmetes

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

tommyg
akkor visszatérek az 1.7.6-ra csak az 1.8 azér lenne jó nekem mer a retkes upc korlátozza ezen a kliensen a p2p-t az 1.8-on meg még nem...kitudja meddig
na mind1 megvárom a fullt akkor köszi a segítséget

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

DjDano
Pár hozzászólást igazán visszaolvashatnál...

Egyébként ez egyik magyar oldal épp most tette közzé a felhívást:

"Az utorrent 1.8 beta kliens sajnos van, hogy hibás adatokat küld a trackernek. Ha teheted kerüld a használatát. Az ebbõl adódó problémák esetén (kizárás, stb) nem tudunk helyesbítést eszközölni.

Köszönjük megértésetek!"

tommyg
és mikor jön ki teljes verzióba nem tudjátok?

Majdnem minden oldalon fennt van azoknak a klienseknek a neve és verziószáma amelyeket nem használhatsz, mert kivágnak. Általában a nem teljes verziós kliensek alapból tiltva vannak.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Beast Machine
de.

...vágod?

tommyg
utorrent 1.8 bétáról mi a véleményetek?? nem küld hülyeségeket a trackernek ami miatt esetleg kib*sznak?

DjDano
Tiltsd le a DHT-t és kész...

autoszimulator
De most õszintén, DHT-nak éppen ez a lényege, hogy gyorsabban is lehet akár szedni, mint nélküle. Márpedig csak akkor lehet gyorsabban szedni vele, ha nem csak a trackerre tölt. Mert ha csak a trackerre töltene, akkor ugyanott vagy, mintha nincs DHT. És ha sokan DHT-znak, akkor ennek már van jelentõsége, és sztem azt a bizonyos pár tizedes arányt mindenki lesz*rja... Na meg normális emberek nem addig tolják fel, amig egy valaki le nem szedte, hanem amíg igény van rá..

Ja és ez nem csalás, mert ettõl nem elõnyhöz jut az adott személy, hanem éppenhogy aránybeli hátrányhoz, ami meg elég mellékes méretû..

.: mobilize.hu :.

azt olvastam, hogy a kliens nem csak atrackerre tölt fel, hanem máshová is. megnéztem, és a trackeren mutatott feltöltés és arány sokkal kevesebb mint amit a kliens mutat, azaz nem a valódit mutatja, vagy tényleg máshová is tölt fel. és még azt is mondták, hogy a DHT -t is le kell tiltani.

ARÁNYCSALÁS
Sajnos, mint tudjátok, nagyon sok kliens aránycsaló. Éppen ezért a letöltött torrentjeitek arányát ne a kliensetekben nézzétek meg, hanem az oldalon, ugyanis a trekker pontosan számol!
Ez nagyon fontos a nézeteltérések elkerülése miatt.
És a DHT-t el ne felejtsétek tiltani a kliensetekben, ugyanis ebbõl is adódnak aránykülönbségek.
Ha nem tiltjátok le, hiába seedeltek, mert nemcsak ide, hanem akkor máshova is feltöltitek a torrentet. Így más arányt mutat a kliensetek és mást lehet látni itt az oldalon.
Szóval aki nem tiltja le a DHT-t a kliensében, és nem itt az oldalon figyeli a letöltött torrentjének az arányát, az ne csodálkozzon rajta, ha Warnt kap, mert nem ide seedelte vissza 1-es arányig a torrentet!
DjDano
Egyértelmû, hogy az Utorrent a jelenlegi legjobb kliens! Mellesleg toronymagasan a legnépszerûbb is... Használd mindig a legújabb (stabil) verziót, akkor nem lesz gondod. (Aktuálisan ez most az 1.7.6-os verzió). Van már 1.8 is de az még csak alfa, annál tényleg elõfordulhat , hogy hibás adatokat küld.

Met
szerintem arra gondolt, hogy hibás a kliens és helytelen adatokat küld a trackernek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nem lehet kivedeni.

olyat hasznalj amelyik tetszik.

hali. lenne egy kérdésem. melyik a legjobb torrent kliens? most olvastam, hogy sok aránycsaló. utorrentem van és úgy látom ez is az, mit lehet ezellen csinálni? van olyan kliens ami ezt kivédi?<#dumcsi>
ThuG4LifE
comodo fórumán van leírás

Rest In Peace PaC & YaK

Beast Machine
scraggy-vel mi van? átirányulok mindig a prohardverre...

...vágod?

hali segítség kellene! utorrentem van, most raktam fel a comodó 3 tûzfalat, megtanúlta az utorrentet, engedélyezi a tcp -t és az udp -t is,de valami még kell, mert nem vagyok aktív. segítsetek mit állítsak még be.
PíszLávJuniti
most néztem meg.
tényleg elég durva, XP-n és 2k-n remote execute

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler