torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
kiderült
kapu hiba volt

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Lunatic83

Xbox Live: Lunatic HUN

PíszLávJuniti
akartam regelni most ahol lehet az egyik oldalon:

Hibás regisztráció!
Nem létezõ felhasználónév!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

fifi
dns?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kori
valaki tudna tippet adni
a kapus oldal torrentjei átváltanak pirosra azzal hogy nem hozható létre kapcsolat a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot
a többi torrent más oldalakról müxik rendesen
újra töltöttem a torrentet akkor sem jó

Sonajk @:o)
Szia! Nem tudom, hogy neked segít-e, de az biztos, hogy az én problémámat ue-n a téren megoldotta (évek óta használom). Kábelnetem van (jelenleg 8MB/64kb, de volt ez 1, 2, illetve 4MB és akkor is nagy segítség volt a program). Mirõl van szó? Amikor teljes sávszéllel töltök a netre a program nélkül nekem is lassan (lassabban) töltõdött be egy oldal a böngészõmbe (MF, O, IE a preferált sorrend nálam). Amióta a programot használom ez a jelenség megszûnt. Miért? Mert a program elõtérbe helyezi a böngészõ használatát a torrent klienssel (nálam is Utorrent 1.7.7) szemben és a háttérben észrevétlenül elvesz a feltöltési sebességbõl az oldal betöltõdéséig. Amikor a böngészõ betöltötte a teljes internetes oldalt, ismét visszaáll a full feltöltési sebesség. Igaza van hát azoknak, akik elõbb azt mondták, hogy a tapasztalt sebességcsökkenésed teljesen normális. Ennek a programnak a használatakor is fennáll, csak te egészen mást tapasztalsz, mert a háttérben ez szabályozva lesz. Mi ez a program? Látogass el erre az oldalra és megtudod. Nálam a v3.23.1270 -es verzió fut. Van frissebb is belõle, de nem mindegyik váltja be a hozzáfûzött reményeket. Most biztos jönnek majd az olyan hsz-ok, hogy "már próbáltam és egy nagy kalap k..i". Elhiszem annak, aki majd ezt írja. Egyet viszont nekem higgyetek el. Azt hogy nálam az internetes oldal betöltésének belassulási problémáját torrentezés közben megoldotta. Ha úgy gondolod, hogy egy próbát megér látogass el erre az oldalra és töltsd le a számodra megfelelõt. Ezen felül használom még az "ie accelerator 2.21" nevû programot, ami az I.explorer használatakor hivatott az oldalak betöltõdését felgyorsítani. Véleményem szerint ez is segít valamennyit. Az biztos, hogy a program nélküli és a program futása melletti oldalbetöltõdési sebesség között különbség van. Ezen felûl ha MF-ot használsz érdemes azt "behangolni", mert szintén látványos különbséget okoz, az oldalak betöltõdését illetõen. Ennek a mikéntjérõl olvashatsz ezen az oldalon. Remélem segítettem és megoldódik a problémád. Üdv

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

broman191
ennek jobb hangja van<#violent><#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tommyg
tapsoljon mindenki!!! <#taps>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

bardocz
nem baj,tapsoljunk együtt<#gonosz1>
bertino
nekem 1 megás ADSL nem értem miért kellene tapsolnom 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tommyg
te is

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

bardocz
<#taps>
bertino
akkor tapsolj

bardocz
nekem egyíáltalán nem húzza le a netet,pedig chello o.O
precision
hát sajna ez van, a hiba nem az ön készülékében van
kb mindenkinél lehúzza a torrent a netet, fõleg ha chello

Bazinga!

Omega888
Tudna segiteni valaki abban hogy van egy utorrentem (1.7.7) amivel feltöltök 2db torrentet kb 20kb-al és úgy behúzza az egész netet explorer közben vagy winamp shoutcast közben hogy nem lehet egyszerüen netezni.
Ha tud valaki segiteni az elõre is megköszönöm.

bertino
én se szoktam már nagyon irogatni

max megköszönök egy-egy dolgot, de legnagyobb részük télleg bekaphatja.
midnen indok nélkül.

autoszimulator
Az haggyán, de volt egy gyümölcsös admin a magon, aki elvette a HSZ jogomat,mert én, kis pondró, felróttam az isteneknek egy igazságtalanságot, és azóta az egy egyhetes HSZ tiltásom két hónapos, és az illetékes admin ugye már nem tölti be ezt a posztot, így le se veszik.. Na nem mintha égnék a vágytól, hogy kommentáljak ott bármit is..

.: mobilize.hu :.

bertino
elég sok nagy "létszámú" oldalon keményen fellépnek a forumozok ellen.
sajnos, sztem enyhíthetnének picit...

de ez már hozzáállás és ízlés kérdése inkább.

Met
én inkább a magról hallottam ilyeneket...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Köszi,minden újj verzió ezt csinálja.....minden frissítés után <#pardon1>

ui:Mindörökké DVTK!!!
StephenKing
Nekem a tûzfal miatt csinált ilyet, próbáld meg kikapcsolni és úgy hátha jó lesz.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

#18743-ra senki nem tud\akar válaszolni?
Nagyon fontos lenne!
DjDano
2.5 éves vagyok tag és egyátálán nincs igazad... Volt már olyan, hogy beszóltam egy adminnak, méghozzá kioktató stílusban és még csak warn-t sem kaptam

autoszimulator
tiszta magos

.: mobilize.hu :.

Gondolhatod, hogy nem a legszarabb ócskavas van alatta. Mivel a szerver németországban van (feltételezem, mert azt mutatja az IP locator), ezért gondolom nem a staff fog disket cserélni. Amikor még nem volt meghívás akkor simán volt 1 éves uptime. Az, hogy most van 1 disk hiba (amirõl nem õk tehetnek) az nem a világ vége. Inkább 2 évente 1 ilyen, mint hetente leálljon.

Én nem úgy vettem észre, hogy olyan szigorúak lennének. Offtopic-ban nyugodtan beszélhetsz, az oldalhoz kapcsolódó fórumrészben pedig egyértelmû, hogy tilos az off. Torrent kommentekben sem warnolnak, kivéve ha seedet kérsz vagy anyázol meg ilyesmik. De ez így van jól.

Imremagdi
aszfaltal egy baj van:

Megszólalsz, azonnal kirugnak!!! Ami ott megy az a legdurvább hitler-re is rátesz 5 lapáttal (tapasztalat, láttam pár havert, aki mit irt, és ban-t kapott)

De ez a disk hiba..Hát..Raid-rõl nem hallottak még..

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Agy Halott
jahhhh pont most lattam en is asva.info-n...
Imremagdi
A bH leállt, mai nap folyamán másodszorra, az elõzõ leállás csak átmeneti volt, a mostani hardver hiba (disk), várhatóan a holnapi napra helyre áll.További infok késõbb…

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

csak nem ujabb razzia ?
Agy Halott
már fél óraja behalt az aszfalt, de még a tracker is!
broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

precision
u r an idiot

Bazinga!

Sziasztok.
Miért van az,hogy elkezdek leszedni egy torrentet,elindul a letöltés,aztán meg kiírja hogy hozzáférés megtagadva?
És nem csak 1 torrent oldalnál csinálja.Kényszerített indításnál megint szed belõle egy kicsit,aztán megint hozzáférés megtagadva....
Utorrent-et használok,1,7,7-est.
Köszi a válaszokat 😉
broman191
Semmi torrent?<#conf>

fifi
mostmár...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kori
nekem van

vizes
tényleg...
<#conf>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

bertino
gyááááá kacsán nincs semmi :|

szia lécci nekem is adj egy linket pm-ben😊

DjDano
Most léptem be éppen... Nincs sehol olyan kiírás, hogy megszünne

Hegi90
Nekem is lécci 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

StephenKing

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

precision
csak kíváncsi vagyok hogy milyen
meghát minnél több van annál jobb, tartalékolni kell az ilyenet mint a konzerveket éhínség idejére 😄😄 mert kitudja mikor hal meg az egyik... 😞

Bazinga!

Flamer
minek nkd mégegyre felmászni?:o

http://loal.atw.hu

precision
hm most így hirtelen nem tudom melyik az
tudnál dobni pmben egy linket?

Bazinga!

Beast Machine
MoziOldalon freereg és freeleech!

...vágod?

scenevel mi történt? A megszokott oldalon nem tudok belépni, a másikon meg nem merek, mert nem tudom mi áll mögötte.
Pefen egyszerû, nem a C particióra telepíted/rakod az utorrentet/utorrent.exe-t, hanem arra amit mind a két rendszer lát, s oda is mented a torrenteket.
Csak annyit kell tenned hogy a settings.dat(megtalálod itt: %AppData%\uTorrent) nevü fájlt az utorrent.exe mellé rakod és kész is, hordozhatod/teheted akármin/akárhova, menni fog.
Beast Machine
jóóó ötlet....😄

elvégzem a fõsulit, szólok!😄

...vágod?