torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bazinga!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
pár szor volt már ilyen ott azt csináltam hogy mikor felugrott 1%-ot akkor újraindítottam az uTorrentet
a Bitcomet nem csinált ilyet de ott meg néha kitõrlõdtek a file-ok magától és nem tudtam folytatni ahól abba hegytem hanem elõlrõl kellett kezdenem
sose jön le így 😞
találkoztatok olyannal hogy uTorrent-be 1.8 beta
1 letöltés 98,8%-on van és tölt 98,9%-ra majd megint visszaugrik 98,8%-ra
:S
többször elöfordult már
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
aztán még van egy olyan gondom utorrent 1.7.7 h nem tudom a sávszélesség kiosztásnál korlátozni a sebeségem, mi lehet a baja?
tegnap kezdõdött az a probléma, hogy elindítom az utorrentet, mennek a torrentek rendesen egy kis ideig, majd a tracker frissítene, azonban ezután pirosra vált és ezt írja ki: offline (timed out)
frissítettem erre a még ki nem adott 1.8-ra, de itt is ugyanaz a probéma...
nem változtattam semmi beállítást, nincsen tûzfalam, nincsen routerem
pls help
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
EEE 1899
#20533: Nekem egy ismerõsöm azt mondta, hogy a legjobb erre az, ha az uTorrentben, a Sebességkalauz opciónál a Kapcsolat típusánál megadod neki a legnagyobb értéket (lista alja 😊).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
DFTBA ಠ_ಠ
mittudomén, lehet pl flashgetben alapból be van nyomva a DHT, ettõl lehet picit gyorsabb... vagy flashgetben többre van állítva a max kapcsolatok száma, több seederhez/leecherhez kapcsolódik, ezáltal nagyobb lehet a sebesség...stb.
Sokmillió ok van hogy mitõl lehet gyorsabb...de ez nem a program érdeme, hanem a beállításoké. Szal érted, ugyanezeket a beállításokat utorrentben is meg lehet csinálni.
Bazinga!
DFTBA ಠ_ಠ
nem lehet hogy nem zárod be az utorrentet csak lekicsinyíted? (minimize on exit pl)
szal jobb klikk az ikonjár óra mellet és úgy exit
ha nem ez a gond akkor passz
Bazinga!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\