torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hanem egy nem publikus magyar oldalról... ha nem ismered ezt a nevét akkor valszeg nem is vagy rajta tag... tehát nem kell foglalkoznod vele
Bazinga!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bh-n csak 1.0+ az arányom , de sima gagyi adsl-el szerintem ez se rossz eredmény és kirugás veszélye igy se fog fenyegetni soha mert ezt tudom is tartani normálisan..., ennyit arrol hogy adsl-el nem lehet aránytartani 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1. soha nem kockáztatnám a két és fél éves accom
2. nem tudsz olyant felajánlani ami kellene cserébe 😉
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
de nekem van egy felesleges meghívóm 😊<#nyes>#nyes>
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
szar a letöltés feltöltés
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™