torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Zard be az utorrentet
3. Engedelyezd a rejtett fajlokat es a felhasznalonev/AppData/Roaming mappabol mentsd le az utorrent mappat.
4. Initsd el az utorrentet,Ctrp + P-->Advanced-->gui.delete_to_trash-t allitsd true-ra
5. Jeold ki az osszes torrentet,jobb klikk-->Remove and-->Delete .torrent
6. Zard be az utorrentet
7. Roaming mappaban levo utorrent mappabol (amit mar elozetesen ugye lementettel) torold ki a .torrent fajlokat,mappak maradjanak!!
8. Az elozetesen lementett utorrent mappabol a resume.dat fajlt masold be az eredeti helyere.
9. A lomtarbol masold vissza a torrenteket az eredeti helyukre.
Ha minden igaz igy mukodik. 😉
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
infidel
★★★★★
A BitComet pedig nekem sem jött be, bár vagy 1 éve nem használtam
Tedd vissza a 2.2.1-et. De ha rakeresel googleban,akkor pl. wikipedia is kidob par hasznalhato klienst. Pl. BitComet (bar az nekem nagyon nem jott be)
Olvasok en rengeteg faszsagot ebben a forumban,de azt hiszem a mai napon te viszed a palmat.

túl nagy igénye van, és ezt nem igen szeretik a gépek. szedd le, rakj fel rendesebb wint. na jó, sokan ezt használják, mert de menõ, meg legújabb...blabla.
Kezd kiidegelni, hogy tele van felesleges szeméttel az uTorrent (bár kikapcsolhatóak jórészben) illetve elég sûrûn 100%-on pörgeti a vinyót + be is szokott fagyni idõnként.
Annyi a kikötésem, hogy ne egyen indokolatlanul sok memóriát és tudjon ipfiltert használni, amit vagy a program vagy én frissíthetek.
The Matrix has you...
ha igazad van, akkor ezt ki lehet játszani valamivel. de ahhoz nem értek.
olvasgattam ilyeneket hogy van valami win korlátozás ami maximum 10 kapcsolódást engedélyez a felett letilt mert támadásnak érzékeli. Próbálkoztam utána járni a dolognak ,hogy mit lehetne ezzel kezdeni,de nem sokra jutottam.Aztán valahol azt olvastam a win7-ben már nincs ilyen korlátozás (XP-n és Vistán volt csak)
Azért idegesítõ a dolog mert egy héten kb 2-3 napot tud menni 0-24 ben a gépem,aztán semmi. HA mondjuk éjszaka nem sokkal lefekvés után dob le akkor 6-8 órát feleslegesen megy a gép
viszont kikapcsoltam az "új feltöltési szál indítása" opciót. ezzel megoldódott a böngészés problémája,sok torrentnél ellenben továbbra is bedöglik a net(a hálózat nem) amin csak a router ki-be kapcsolása segít.
A router nem bírja ezt a fajta terhelést vagy a win-ben van valami korlátozás?
A routert úgy állítottam be ,hogy 30 másodpercenként vizsgálja felül van e netkapcsolat
mi az oka annak,hogy sokszor 5-10 torrent futtatásánál is behal a net,nem csak a gépemen de a telefonról sem tudok semmit elérni(nincs adat forgalom a kliensben és 1-2 kapcsolódás van,ilyenkor ha kikapcsolom a torrentet akkor kb 5 percig még mindig elérhetetlen minden ,csak a router ki-be kapcoslása segít,az nem ha a gépen tiltom az adaptert majd engedélyezem ),máskor nagy számú torrentnél simán tudok netezni. A utorrent-ben már korlátoztam mindent kapcsolódások számát,sávszélességet...
utorrent 3.22-t használok, és egy linksys wrt54gh routerem van
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az mitõ lehet hogy ujraindítom a gépet és azt írjja hogy nem található a letöltött állomány?
És ujra fel kell ismertetnem a letöltött cuccot?
Ez azért fura mert a c-n van a cucc, egy fix mappában.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
elvileg csak rákattintol, aztán újra megnyitod a klienst és jó lesz
#34987 az a skin, az hogy van?? Az újabbb verziók ikonjai nem tetszenek nekem se.
Más:
Már nem tudják a jogvédõk, hogy mihez kezdjenek magukkal. Pfffff
szerzõi jogsértésért perel a piratebay
A JDownloader-ben, akkor aktív a premium-fiókok, a letöltéskor, ha be van, "nyomva" az "Enable or Disable all premium accounts" gomb??
http://goo.gl/gd6Zi5
Ment is vissza kapasbol a jol bevalt 2.2.1,az utolso ertelmes utorrent. <#eljen>#eljen>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.