torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább kitörlök mindent a g--ibe 😄
1. Uritsd ki a lomtarat
2. Zard be az utorrentet
3. Engedelyezd a rejtett fajlokat es a felhasznalonev/AppData/Roaming mappabol mentsd le az utorrent mappat.
4. Initsd el az utorrentet,Ctrp + P-->Advanced-->gui.delete_to_trash-t allitsd true-ra
5. Jeold ki az osszes torrentet,jobb klikk-->Remove and-->Delete .torrent
6. Zard be az utorrentet
7. Roaming mappaban levo utorrent mappabol (amit mar elozetesen ugye lementettel) torold ki a .torrent fajlokat,mappak maradjanak!!
8. Az elozetesen lementett utorrent mappabol a resume.dat fajlt masold be az eredeti helyere.
9. A lomtarbol masold vissza a torrenteket az eredeti helyukre.

Ha minden igaz igy mukodik. 😉

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Van valami mód arra, hogy a .torrent fileok mappájából minden olyan törlõdjön, ami már nincs a utorrent listájában?
Deluge-t használok pár hete, utorrent-ról váltottam. Most Win7 alatt vagyok, de próbáltam Win6 x64 alól is. Rendesen teszi a dolgát, semmi gondom nem volt még vele. Ugyanezt el tudom mondani a qBittorrent-ról is.

infidel

Nekem 32 bit-en a Bittorrent megy, eddig nem volt gondom vele, de az ipfiltert fogalmam sincs, hogy tudja-e.(elméletileg ugyanaz, mint az uTorrent)

★★★★★

Vaszilij Artyom
Deluge -t használ valaki esetleg?

Vaszilij Artyom
2.2 vel nekem gondjaim voltak Win8 alatt. Automatikus induláskor 10 bõl 8 x nálam lefagyott meg ilyen szépségeket mûvelt.

A BitComet pedig nekem sem jött be, bár vagy 1 éve nem használtam

Ha a legfrissebb utorrentet hasznalod akkor ne csodalkozz,hogy egy kalap szar,en is megszivtam vele. #34984

Tedd vissza a 2.2.1-et. De ha rakeresel googleban,akkor pl. wikipedia is kidob par hasznalhato klienst. Pl. BitComet (bar az nekem nagyon nem jott be)

Azt hiszem ez a HSZ-ed miatt ma este megiszok huzora egy korso sort.

Olvasok en rengeteg faszsagot ebben a forumban,de azt hiszem a mai napon te viszed a palmat.

videobaby
nyugodt vagyok zsenikém. örülj, hogy te legalább okos és jólnevelt vagy😊nem utolsó sorban intelligens is.

Vaszilij Artyom
Hát te teljesen hülye vagy de nem a te hibád nyugi.

videobaby
maga a win 8 nem stabil. ne csodáld, hogy dögledezik tõle a kliensed.
túl nagy igénye van, és ezt nem igen szeretik a gépek. szedd le, rakj fel rendesebb wint. na jó, sokan ezt használják, mert de menõ, meg legújabb...blabla.

Vaszilij Artyom
Milyen uTorrent alternatívák vannak Windows 8 64 bit alá?

Kezd kiidegelni, hogy tele van felesleges szeméttel az uTorrent (bár kikapcsolhatóak jórészben) illetve elég sûrûn 100%-on pörgeti a vinyót + be is szokott fagyni idõnként.

Annyi a kikötésem, hogy ne egyen indokolatlanul sok memóriát és tudjon ipfiltert használni, amit vagy a program vagy én frissíthetek.

videobaby
az fölösleges. nem lassít annyira a forgalmon. de átnézheted, hogy a beállításaiban rendesen hozzá van-e rendelve port szám pl. viszont már azt sem tudom, hol kell megnézni.

kemszi2
jövõ héten le tesztelem úgy a dolgot hogy kiiktatom a routert a hálózatból. Nincs jelenleg más ötletem
videobaby
az pont édeskevés. viszont azóta is agyalok, mi lehet a gondod.

kemszi2
a szándék megvolt<#eljen>
videobaby
sajnálom, hogy igazán nem tudtam okosat javasolni, de szívesen😊

kemszi2
köszönöm egyébként a segítséget
kemszi2
nem utolsó szempont a fûtés 😄 14 fokos lakásba (párszor ennyi fogadott)elfér egy 40 fokos gép 😄 amúgy alapjáraton rendesen vissza van fogva ,így csendes is és nem is ég végig a vezeték a falban a felvett áram miatt 😄
De legalább fût és 30%-al megdobja a villanyszámlát 😊

The Matrix has you...

videobaby
miért nem kapcsolod ki estére a gépet? a seedet tudod folytatni azután is, ha újra bekapcsoltad. korlátozással nem találkoztam, csak a szolgáltatóm részérõl egyszer. upc-nél vagyunk, és adott hónapra lekorlátozta a netforgalmat, mivel a max feltöltést átléptük😄
ha igazad van, akkor ezt ki lehet játszani valamivel. de ahhoz nem értek.

kemszi2
tegnap takarítottam,és az op rendszer sem régi 2 hónapos körül van. 1000-1100kB/s körül volt a max feltöltésem eddig, 800-ra van beállítva utorrentben meg a letöltésnek is van kb 2-300 kb/s "félre" rakva.
olvasgattam ilyeneket hogy van valami win korlátozás ami maximum 10 kapcsolódást engedélyez a felett letilt mert támadásnak érzékeli. Próbálkoztam utána járni a dolognak ,hogy mit lehetne ezzel kezdeni,de nem sokra jutottam.Aztán valahol azt olvastam a win7-ben már nincs ilyen korlátozás (XP-n és Vistán volt csak)
Azért idegesítõ a dolog mert egy héten kb 2-3 napot tud menni 0-24 ben a gépem,aztán semmi. HA mondjuk éjszaka nem sokkal lefekvés után dob le akkor 6-8 órát feleslegesen megy a gép
videobaby
mikor csináltál egy alapos takarítást mondjuk ccleanerrel? esetleg pc bugdoctorral egy kis mélyebb helyreállítást? egyébként a klienst érdemes úgy beállítani, hogy a feltöltési sebessége kissé alatta legyen a szerzõdésben foglalt sebességnek. nézd meg, neked mellyire van beállítva.

kemszi2
vissza raktam a 2.0.2 verziót.jobb ettõl nem lett,legalább is az említett problémámra,másra viszont igen(volt egy érdekes hibám a 3-as verzióval)
viszont kikapcsoltam az "új feltöltési szál indítása" opciót. ezzel megoldódott a böngészés problémája,sok torrentnél ellenben továbbra is bedöglik a net(a hálózat nem) amin csak a router ki-be kapcsolása segít.
A router nem bírja ezt a fajta terhelést vagy a win-ben van valami korlátozás?
A routert úgy állítottam be ,hogy 30 másodpercenként vizsgálja felül van e netkapcsolat
videobaby
szia😊
rakd vissza a 2-es verziót. stabilabb.

kemszi2
üdv!
mi az oka annak,hogy sokszor 5-10 torrent futtatásánál is behal a net,nem csak a gépemen de a telefonról sem tudok semmit elérni(nincs adat forgalom a kliensben és 1-2 kapcsolódás van,ilyenkor ha kikapcsolom a torrentet akkor kb 5 percig még mindig elérhetetlen minden ,csak a router ki-be kapcoslása segít,az nem ha a gépen tiltom az adaptert majd engedélyezem ),máskor nagy számú torrentnél simán tudok netezni. A utorrent-ben már korlátoztam mindent kapcsolódások számát,sávszélességet...
utorrent 3.22-t használok, és egy linksys wrt54gh routerem van
Kijött egy újabb, nyílt forráskódú torrentkliens.

Patchy, egy új bittorrent kliens Windowsra
rooney8
sajnos nem találtam meg amit kerestem, de azért köszi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

asiatorrents.me

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

rooney8
nem tudom lehet e külföldi trackerek nevét említeni, de tudnátok mondani pár nagyobb amerikai trackert? (esetleg pár ázsiait is mondhattok, ha ismertek)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

wander01
request timeout 😊 hol van az a blogjuk?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
zavart érzek az erõben mert a kettõ közül egyik sem megy !!!

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

xRAIDERx
Most írták ki hogy karbantartás.
Amúgy nekem nem volt bajom vele napközben.

Gáz van az ncore nevü bolygón.Tudtok róla valamit? Egész nap le van halva,vagy akadozik.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
Üdv.

Az mitõ lehet hogy ujraindítom a gépet és azt írjja hogy nem található a letöltött állomány?
És ujra fel kell ismertetnem a letöltött cuccot?
Ez azért fura mert a c-n van a cucc, egy fix mappában.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

rooney8
nálam is 3.2.3 van és nincs probléma

ezt a skint használom
elvileg csak rákattintol, aztán újra megnyitod a klienst és jó lesz
Én a 2.0.4-et használom. Ennek kockás ikonja van.

#34987 az a skin, az hogy van?? Az újabbb verziók ikonjai nem tetszenek nekem se.

Más:
Már nem tudják a jogvédõk, hogy mihez kezdjenek magukkal. Pfffff

szerzõi jogsértésért perel a piratebay

A JDownloader-ben, akkor aktív a premium-fiókok, a letöltéskor, ha be van, "nyomva" az "Enable or Disable all premium accounts" gomb??
tototto
nálam a 3.2.3 tökéletesen megy, semmi gond vele

[HUN]FaTaL
Nekem is régi skin 😄 Rusnya az új ikon 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

nálam is 221 - még egy régebbi "kockaikonos" skinnel 😊
[HUN]FaTaL
*2.2.1-et.

[HUN]FaTaL
Ezekszerint még mindig tele van buggal a hármas verzió. Én is még mindig 2.1-et használok.

Ma gondoltam egyet es felraktam a 3.3-as verziot a ZUtorrentbol...hat mit ne mondjak....jol elkurtak ezt is. Fel ora utan az osszes torrentem automatikusan megallt. Csak a restart segitett.

Ment is vissza kapasbol a jol bevalt 2.2.1,az utolso ertelmes utorrent. <#eljen>

[HUN]FaTaL
Többnyire újra le kell tölteni a torrentet az oldalról és azt seedelni.

Nazgul1980
köszönöm

Nazgul1980
Sziasztok. Hülye kérés lesz, de valaki részletesen írja már le, hogy hogy kell torrentet fel tölteni. Mert én megpróbáltam, de ilyen 0,2 Kb/sec el ment fel, és az oldal torrent listájában sem találtam meg, pedig direkt hülye nevet adtam neki<#vigyor3>Elõre is öszönöm a segítséget.

MR ME
microbit még létezik, elvileg õk vették át annó a felhasználóikat, de igazából szart sem ér az oldal 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Maximus4
Én is arra várok,hogy végre elinduljon,aztán töröltetem magam 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"