torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Én se.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

azt nem tudom, ki fog még oda visszamenni... én biztos nem
[HUN]FaTaL
Ez már hanyadik? Én már azt sem tudom mi a címe, ezer éve nem használtam. Volt valami mikro cucc is, már a nevére sem emlékszem 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Met
be

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

akyyy
másnak bejön a mag?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

videobaby
olyan nincs, de amivel töltés közben is nézheted, olyan van.

Blekk Síp
Ez lehet hülye kérdés de hajt a kíváncsiság. 😄 Na meg azért haszna is lenne. Nincs olyan torrent kliens amivel pl. egy dvd filmet ki lehet írni úgy, hogy miközben töltöm a filmet már írja is? <#nemtudom>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

[HUN]FaTaL
Viszont ráfoghatják a technológiára, hogy nem gyors (kevés seeder stb.). Fõleg, ha közben HTTP-n teljesen rendben van, akkor nem sokat tehetsz.

fery02
Köszi szépen! Megpróbáljuk majd.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

p2p nem mûködik, ha szerzõdésben nem volt ilyesmi (gondolom nem) akkor mennie kellene, nem csak warezra használható.
fery02
Nem tudom hogyan kéne ilyenkor fogalmazni... mert az, hogy "Nem tudok torrentezni" nem hiszem nagyon meghatná õket. 😊

Mert nekem egyelõre tényleg csak a torrent rész problémás.

[HUN]FaTaL
Ez arra a környékre vonatkozik, ahol én lakom, mert szar a fejállomás meg kicsi a sávszélük.

Viszont most látom az adatlapodon, hogy Jászberény. Más is panaszkodott a fórumukon. Jelentsd be a hibát az ügyfélszolgálaton, hogy trágya és csinálják meg, hátha akkor végre foglalkoznak is vele.

fery02
Akkor majd meglátjuk, hátha lesz valami változás hó végén.
Ez részben vigasztal mondjuk, hogy más is szív velük. 😊

[HUN]FaTaL
PR kábenetl? Hát miért nem evvel kezdted?😄DDD

Nemtudom hol laksz, nálunk 1 hónapja szar kb. a torrent. Túlterhelt idõszakban trágya, mert korlátot raktak rá szerintem. Állítólag január végén lesz változás, bár igencsak közeledik a vége.

Bár uploaddal nálam nem volt gond, a letöltés viszont este rendesen belassul.

fery02
Na, közben 1 órája már router nélkül, közvetlen modemrõl tesztelem a dolgot és úgy tûnik tényleg jók a beállítások, mert így sincsen semmi változás se.
PR-es kábel netem van egyébként.
Majd kipróbálom esetleg még, hogy népszerû torrentet próbálok futtatni.

Akkor sokat tényleg nem tudok tenni az ügy érdekében. Köszi mindenkinek!

lck
Ez jól van beállítva, ennél sokkal többet nem tehetsz. Azért sokszor elõfordul hogy hogy egyszerûen nincs szükség a te adataidra, mert túlosztás van.
Esetleg az is kérdéses lehet hogy milyen típusú neted van. Mert pl. a rádiós net sok esetben nem oszt saját IP-t a felhasználóknak, hanem mindenki ugyan azon az IP-n van. Csak belsõ IP-k vannak. Ebben az esetben sokkal nehezebb a torrentes csatlakozás. Igazából sosem tudsz aktív lenni, akárhogy is állítasz bármit.
fery02
Sajnos nem igazán akar mûködni.

Így néznék ki kliensben:

Itt meg ugye a router:

Lehet megunta a routerem a torrentet. 😊
Mindegy, azért köszi a segítséget!

[HUN]FaTaL
Tapasztalataim szerint az UPNP nem mindig mûködik rendesen. Próbáld meg, hogy fix portot állítasz be a kliensben és port forwardingot a routerben.

fery02
Hali!
Egy ideje már olyan problémával küzdök, hogy nagyon nehezen akar a kliens csatlakozni a peer-ekhez (konkrétan szökõ évente tudok seed-elni).
Zárójelben pedig legtöbb torrent mellett jelez több peer-t is, próbál is aktívan csatlakozni hozzájuk (ilyenkor ugye a peer számláló át is vált 1-re, de pár másodperc múlva visszamegy 0-ra), de hiába.
A kliens egy legfrissebb verziós qBittorrent, de úgy emlékszem uTorrentnél is csinálta már annak idején, mikor még azt használtam.

Win tûzfalat használok csak, hozzá van adva kivételekhez mind a kimenõ, mind a bemenõ oldalon a kliens.
UPnP engedélyezve van kliensben is, routerben is.

zaki
😄

Narxis
omg

<#buck><#buck><#buck>
Csabesz6
Thx!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nem a letöltési sebességed lesz a baj, hanem a feltöltési sebességed. Azt korlátozd.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Szerintetek a Transmission-Qt 2.76 Win kliens mennyire mûködhet jól/rosszul? Ez egy unofficial port. Ubuntu alatt szerettem a klienst csak az ubuntut nem szerettem annyira...

infidel

Csabesz6
Üdv!
Érdekes problémába ütköztem. Most kötötték be a kábelnetet (12/1), szépen muzsikál, torrent is megy. DE. Torrentezés közben (letöltés vagy csak seedelés megy, mindegy) totál használhatatlan a böngészõ, semmit sem tölt be. Ha korlátozom a letöltési sebességet, akkor sem javul semmit. Nem gond, bezárom az utorrentet. Igen ám, de ez sem oldja meg a problémát, ugyan úgy halott a net, hiába várok akár 2 percet is. Kapcsolat javítási vagy a modem újraindítása segít végsõ esetben. Nem halálos a probléma, de nagyon zavaró. Ötlet?
Köszönöm!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Vaszilij Artyom
Használtok IPFILTERT az uTorrentben ?

És a titkosítását?

jAsOn VoOrHeEs
Ha egy torrentbõl leszedsz 5%-ot, vagy 200mb-ot, akkor az seed kötelezett lesz. Visszatölteni persze csak a letöltött mennyiségnek megfelelõt kell az 1-es arány eléréséhez.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

akyyy
Istenem. Letöltöttem egy régi hd filmet, de elõtte néztem honnan gyorsabb, mag vagy aszfalt. Mindkettõn elindult, néha az egyk néha a másik volt gyorsabb. Végül az aszfaltról "elég hamar" leért, a másik csak 10%-ig tudott jutni.

Gondolván hogy akkor beállok oda seedleni mert ugyanaz a torrent.

Erre a rendszer azt hiszi, letöltöttem és betette aktivitásba... Seedeljem 50 órát 😄 Mikor onnan le se szedtem, nooormális?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Firerock
150-nél nekem teljesen használhatatlan,nem tölt semmit. 1000volt az az érték aminél nem írta ki hogy túlterhelt,de akkor meg nagyon fogta a gépet,pedig 4GB ramom van

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Törölt felhasználó
Köszi, benéztem és rosszat állítottam be és azért nem értettem miért nem egymás után tölti 😊
Firerock
Köszönöm!

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

[HUN]FaTaL
Dehogynincs. Settings -> Queing

Törölt felhasználó
utorrentnél nincs olyan beállítás, hogy ha beteszek többet és elindítom az elsõt akkor a következõt csak akkor kezdje el letölteni amikor az elsõvel végzett? Nagy könnyebbség lenne 😊
Disk Cache menuponton belul nem igen tudsz atirni semmit,kiveve ezt:

Override automatic cache size and specify the size manually

Arra azonban mindenkepp felhivnam a figyelmet,hogy ha ezt atirjatok,akkor az utorrent memoria fogyasztasa is megtud noni akar jelentosebb mertekben is. Attol fugg,hogy mekkora erteket irsz be. (En 2GB RAM-mal rendelkezem ezert 150-et potyogtem be,igy megfelel. Ha tobb RAM-od van,akkor beirhatsz akar 4-500MB-ot is. Nem,nem fog annyi RAM-ot enni. Nalam most ~500 torrent fajllal fogyaszt 90 megat)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Firerock
pontosan mi a neve annak aminek át kell írni az értékét?

grebber
Valaki nem találkozott valahol véletlenül a Bagi Nacsa szilveszteri mûsorával?

1 helyen láttam fen de ott nincs seeder 😞

Next PC upgrade: 2022

46 alkalommal le lett mar irva,hogy az Advanced beallitasoknal a Disk Cache erteket ird at nagyobbra.

Egy újabb torrent/böngészõ-s kliens:

Torch
Firerock
Az miért van hogy az uTorrent nem tölt mert kiírja hogy a lemez túlterhelt. Tölt normál sebességgel majd kiírja hogy a lemez túlterhelt 100% és lemegy 40 kb/sec-re

tommygear
köszi!
Advanced beallitasokban a disk cache erteket ird at kicsit nagyobbra. Pl. 200-ra.

tommygear
van valami beállítás arra az utorrentben(2.2.1), hogy ha több torrentet futtatok ne csökkenjen a sávszélesség?
úgy értem, hogy töltök egy torrentet, jön max sávszéllel semmi probléma vele, utána berakok még 2-3 torrentet, egyszerre tölti õket a program és torrentenként lecsökken kb 1 megabittel a letöltés, régen nem volt ilyen problémám
ezen a reklámon most szakadok 😄D

★★★★★

Narxis
omg de ezt így bárki bejelentheti? mert akkor ezzel lehet trollkodni rendesen 😄

[HUN]FaTaL
Böngészõfüggõ. Opera alatt pl. nem, mert az yandexet használ erre és ott nem jelentgette a hülyegyerek 😄

nem

★★★★★

FZoleee
be😊