36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
andatti #35283 Mivel egy hét eltelt és volt itt mozgás, de válasz nem megkérdezem újra...
Ötlet? (látom többen vagytok külföldi oldalakon... mondjuk én is, de ott sem jártam sikerrel...)
Bocsi, ha off lenne... Burda szabás-varrás újságot keresnék ideieket, orosz oldalakon vannak fent, de nem torrent és letölthetetlenek, vagy ha igen jelszavas fos... Torrentban meg nem találom őket, pedig képen már láttam januárit, meg 04-06-ig... Szóval nem kérek meghívót, csak tippe(ke)t...
-
#35282 sajnos a többi oldalt is elmeroggyant emberek működtetik
-
Blum #35281 Szerinted nincs annyi eszem,hogy nem irc-n kerestem fel oket ha mar e-mailben csesztek valaszolni? (Amugyis non-stop bentvoltam irc szobajukban)
Ahogy ott valaszoltak es nevetseges indoklassal probaltak megmagyarazni hogy nekuk van igazuk,inkabb aztmondtam hogy hagyjuk a francba az egeszet.
Amugy elarulom,hogy szerintuk meghivokat arultam penzert. :) Persze bizonyitani mar nem tudtak :)
Frocsogjon a tokom,en leszarom hogy mi folyik magon,pusztan csak felhivtam ra a figyelmet hogy supportot ne nagyon varjon itt egyik-masik forumozo egy olyan oldaltol amelyik ilyen dolgokat muvel. -
#35280 Akkor felmerül a kérdés, hogy mit fröcsögsz itt. :)
Szerintem a többi 500k ember meg van vele elégedve, meg amúgy IRC-n meg lehet kérdezni, hogy miért basztak ki. -
Blum #35279 Amiota patkany modon kibasztak engem es 3 masik haveromat,azota messzirol kerulom azt az oldalt.
Miert is jarnek oda fanyalogni? Sokkal komolyabb kulfoldi oldalakon is fentvagyok,nincs olyan anyag amit ne tudnek beszerezni. Semmi szuksegem a magra. -
#35278 De igen, egyedül vagy. Mert másnak, ha nem tetszik valami, akkor nem megy oda, te meg gondolom oda jársz fanyalogni. -
NB2 #35277 Mondj jobbat, ami magyar! -
#35276 Nem kell őket félteni, régen megtörtént volna már ha nem lenne masszív jogi hátterük... :) -
#35275 hát, mivel durva pénzszivattyú, előbb-utóbb elviszi őket a yard -
ldavid #35274 hát nekem nincs vele problémám, igaz kb havonta egyszer használom :) -
Blum #35273 Mit varsz egy olyan oldaltol,ahol az adminok 14 eves nagykepu fasztarisznyak es onkenyesen rugdalnak ki embereket az oldalrol?
Az utobbi idoben az orszag legelbaszottabb oldalava notte ki magat az a fostenger. A legboldogabb ember lennek ha lekapcsolnak az egeszet...es nem vagyok egyedul ezzel a velemennyel. -
NB2 #35272 Soha nem nyafogtam a magra, de azért tényleg ilyet, hogy miért pirosak, nem egy fórumban kéne leirni. 3 éve vagyok fent, de nem olvastam fórumot ott, de miután már egy hete kb a torrentjeim fele bepirosodott beleolvastam, hátha van valami a szituról. Nehéz lenne kiirni a kezdőoldalra??? -
#35271 Köszi! ;) -
#35270 Hogyha a magról van szó akkor nem nálad lesz a hiba... ;) -
#35269 Nincs tracker, illetve szarakodik. -
#35268 Srácok, az miért van, hogy töltök valamit lefele, vagy visszafele mostanság és pirosban van a "csík"?! Most éppen tölti vissza, de pirosban van... Mi ez?! :) -
#35267 magon minden hónapban elite rangom van, de most, úgy hogy semmi nem változott, csak a net sebessége lett jobb (dupla feltöltési), a helyezésem egyre rosszabb (most 44000+)
Nem befolyásol semmiben a helyezés, szimplán csak érdekel, hogy mi a gond most, amikor józan paraszti ész szerint nem romlania kéne:) -
#35266 Ugyan, biztosan csak családi fotók vannak rajtuk... -
#35265 vajon megbaszák az illeőt a másold cd-k miatt?:D link -
andatti #35264 Bocsi, ha off lenne... Burda szabás-varrás újságot keresnék ideieket, orosz oldalakon vannak fent, de nem torrent és letölthetetlenek, vagy ha igen jelszavas fos... Torrentban meg nem találom őket, pedig képen már láttam januárit, meg 04-06-ig... Szóval nem kérek meghívót, csak tippe(ke)t... -
#35263 Történnek hasonló jelenségek errefelé is, néha a fórum nem jön be, egyet frissítek bejön, néha az oldal elég lassú, máskor a mintaképek nem töltenek be... -
#35262 Nálam is... Rányomok hogy refresh tracker akkor jó pár óráig,aztán megint bepirosodik... -
#35261 Előfordul. Nyomsz egy refresh trackert és jó lesz. -
NB2 #35260 Mag torrentjei közül 3-4 napja bepirosodok mindig egypár, nálatok is? De a torrentet nem törölték, mert fent van az oldalon és ossza is vissza. Nálatok is? vagy csak én vok ilyen szerencsés? -
#35259 próbáltam regisztrálni a linken szereplő listán 2.-ként szereplő oldalra, de azt írja SQL Sérülés!
Aztán azt írta sikeres regisztráció, most már beléphetek, de érvénytelen felhasználónév, vagy jelszó... -
#35258 link -
#35257 mag/béhá/első/trónbitorló -
#35256 Betölt /load/ oldal helyett mit tudtok ajanlani? -
#35255 Igen, náluk volt gáz, de most már elvileg működik. -
#35254 ismerősnél voltam ahol t-s net van. én meg véletlen letöröltem két darabot egy xbox játékról ezért nem tudtam kicsomagolni, és nem tudtuk kiirni. legjobbkor, mocskos T -
#35253 Tré-seknél van gond, ahogy olvasom asva.info-t. Nekem is az van, és nem megy egyik sem. -
#35252 Amúgy többen is jelezték, hogy nem tölt be az oldal, valószínű ISP / területi probléma. -
#35251 Mag jó nálam. -
#35250 csak nálam szarakodik a mag meg aszfalt? -
Unreal1942 #35249 Sztornó! Visszaolvastam. Megpróbálom régebbi klienssel! -
Unreal1942 #35248 Eddig sose volt ilyen gondom évekig, de most szarakodik valami. Nem indulnak el a torrentek. Csak akkor, ha újra indítom a klienst vagy az még biztosabb, hogy az egész gépet. Ez mi a francért lehet? -
#35247 Értem, köszi kipróbálom! (= -
#35246 ahogy írod nem kell beírni semmit trackerhez és a DHT-t be kell kapcsolni mindkét félnek és már mehet is. én már többször is használtam és minden jó volt :) -
#35245 Elvileg semmit, létrehozod a torrentet, másik gépen meg elindítod, elvileg DHT-n megoldják.
Ha mégsem, akkor az udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce működik. -
#35244 Torrenttel meg tudom oldani nagy fájlok mozgatását 2 gép között? Trackerhez ilyenkor mit kell írni, vagy miket kell beállítani?