torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam ugyanez!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

lalakov
Magra be tudtok lépni? Eddig karbantartás volt, most meg nem fogadja el a belépési adatokat.
videobaby
a beállításod jónak tûnik, talán vált magasabb véletlen portot😊 esetleg azzal jobb lesz. 50000-60000 közöttit.

Met
És ha nem magnet linkrõl szeded le a torrent file-t?
Letöltöd vinyóra.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Magnet linkkel, kalózöböllel van problémám. Vagy metaadat letöltést ír ki vagy pedig 0/2 seeder/leecher látok és nem indul el a letöltés.

Win7, uTorrent 3.2.3, win7 tûzfal. uTorrentben néha sárga háromszög jelzés van, de általában "a hálózati kapcsolat megfelelõ". Routert nem használok, a szolgáltató által adott Thomson thg540 modemet használok.

Mit tehetnék? Ritkán töltök publikus oldalról, de nekem ez nagyon zavaró.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

videobaby
helyes, mert én is az vagyok, és biztosra vettem, hogy tiltott klienst használtál. sok oldal többféle klienst/verziót tilt és ezt érdemes megnézni a wikijükben (szabályzat). ott mindig megadják ezek listáját.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

acsati
igen közben válaszolt a helpdesk is, váltottam bitcometrõl utorrentre, most már mennek a letöltések arról az oldalról is
Köszönöm, pont ezt akartam írni! 😊

amikor írta, még nem volt semmi
Met
Nehéz értelmezni?
Karbantartas miatt elorelathatolag all az oldal par napig.
Turelmeteket kerjuk.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!

Mi történt a http://tvstore.me oldallal? már jó régen nem jártam arra és ma be sem jön az oldal....

videobaby
hiszek neked, mondtam én is, hogy kinek hogy. sok függ a szolgáltatótól is. nekem upc van. ennél ha korlátlan a letöltés, akkor sem gond semmi más. pedig 90+ forgalom megy egyszerre. kinek hogy a jó. õ is ki tudja próbálni magának. mindkét lehetõséget számba veszi, és egyik be fog válni. vagy egy harmadik...

videobaby
nem küld választ a trackernek a kliensed. ha tényleg csak azon az egy oldalon vagy így, akkor onnan nem töltesz, mert valószínûleg ott tiltott kliens ez, vagy a másik megoldás, hogy más verziót raksz fel, és talán az nem lesz tiltott. esetleg másik klienst.

Nálam így mûködik jól, ezért mondtam ezt 😊
Ha a sok adat folyik lefelé,akkor nehezebben talál utat a felfelé menõ adat, mert azt sem szabad elfelejteni, hogy letöltésnél is ugyanúgy küld felfelé adatot - hogy mit szeretne megkapni - de mindenki úgy csinálja ahogy akarja...

The Matrix has you...

acsati
sziasztok
olyan problémám lenne, hogy az egyik torrent oldalról nem szedi a dolgokat. bitcometet használok, de eddig oké volt és szerintem nem csináltam semmit. mi lehet a probléma? trackernél ilyet ír: Tracker connection error: 2 HTTP response invalid
pedig másnak jó
Igen

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Elfelejtettem...

Az azureus még mindig JAVA alapú?

Újra raktam a utorrentet.. most szedi

videobaby
pedig valami foglalt. kevés a lehetõség. akkor csináld azt, hogy bezárod a klienst. aztán nyisd meg újra. egyszerû hülyeség, de volt, hogy ennyi kellett csak. vagy várj vele.

Vagy 100x annyi hely van mint kell neki... Az összes meghajtón..

videobaby
ezzel nem értek egyet. a letöltést abban az esetben érdemes korlátozni, ha "tanyanettel" rendelkezel. egyébként nincs jelentõsége.

videobaby
ne lehet, hogy megtelt a lemezterületed? nézd meg, hogy van-e szabad helyed egyáltalán ott, ahová a letöltések mennek.

Gyors segítség kellene!!!!

Valamiért nem hajlandó tölteni semmit.
Mikor elindítom csak azt írja hogy "allocating..."
A töltõkhöz kapcsolódik, de nem tölt semmit, mx 0,1-0,5kb/s között mozog... az 1,1mb/s helyett..

érdemes mindkettõt korlátozni, kb. a max sávszél 80%-ra, így a net is fasza lesz és a torrent is jó.

The Matrix has you...

Köszi!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

videobaby
letöltést állítsd korlátlanra, a feltöltést pedig a szerzõdésben foglalt sebesség alá valamennyivel. ez jó lesz . ill. ha nem erõs a neted, akkor a letöltést is korlátozd le, különben a többi dolog akadozni fog ha megy a kliens.

Teljesen nem tudom kihasználni azt amit fizetek, de nem is célom. Nincs sajnos annyi idõm...

Azért kérdem, mert új kliens, új rendszer után kicsit döglõdött a net. Végülis mindegy, azért kösz!

Igen.

Nem azert fizetsz,hogy teljesen ki tudd hasznalni a savszelesseged...

fel/letöltést érdemes korlátozni valamennyire?

videobaby
akármelyik uT-t használod is, azt szokták mondani, hogy port szám legyen 30000-50000 között. ha úgy bejön, rendben. ha nem, alakíts azon tovább.
és ha dht tiltva van, engedélyezd.

Jobban örülnék, ha az "akik megcsinálták hátulról Lipcsei Bettát" klubban üdvözöltél volna... 😄D

Nem értek ezekhez, de nem lepne meg, ha tréhóóóm kavarna a háttérben... :S

www.smart-bus.hu

fery02
Üdv a klubban! 😊

Igaz, én qBittorrenttel nyomnám.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ezt a vuze bigyót kipróbáltam, de nem estem hasra tõle... kb ugyanaz. Nem igazán vagyok képben, ritkán is használom, de nem akarom, hogy a fejemre koppintsanak a kevés visszatöltés miatt... Na mindegy, köszi az infókat, majd kipróbálom amiket soroltál... 😊

www.smart-bus.hu

bármi mást 😄 nekem vuze, tixati és qbittorent is bejött személy szerint, ízlés kérdése, amivel legjobb a speed 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Akkor mit javasolsz? 😊

www.smart-bus.hu

ne utorrentet használj, nagyon rég volt már amikor az volt A torrent kliens, azóta csak egy a sok közül, van akinek jól megy van akinek nem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát Urak, én végig zongoráztam az összes hozzászólást utorrent ügyben, kipróbáltam minden itt leírt opciót, de szarik menni a feltöltés... static ip, portforward, upnp, különbözõ utorrent kliensek, azok millió féle beállításai, semmi... Néha megindul pár perc erejéig ilyen 30-50 kB/s-l, de ez a max... :S

www.smart-bus.hu

Udv a klubban.

Tedd vissza a 2.2.1-et,ha az addig jo volt.

Miért lehet az, hogy 3.2.2 utorrent, amint elindítom megszakad az internet tõle. Amíg a letöltés megy, böngészõ, skype mind meghal. Routerben a floodolást is tiltottam már.

Próbáljak másik klienst? Melyik a legjobb?

[HUN]FaTaL
30k-ban nem nehéz bentmaradni 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Akkor a régi cuccokat ne rakjam be ujra?Gondolom a friss cuccokat,jobban seed-eli,mivel az mostani mint pl egy régi filmet,amit kutya se keres már meg.Akkor hagyom a gépet had menjen,meg amit lehet leszedek, h jo sok legyen megint a torrent ami fut.Remélem ez segit honap végére 30K-ba benne akarok maradni mindenképp!
[HUN]FaTaL
Mert újra beraktad a torrentet. Az eltelt idõt is számolja, leállítással újrakezdte, ezért kisebb a szorzó.

Sziasztok!
Rendet raktam a hddimen és ugye ilyenkor sok torrent máshol van gyakorlatilag mind a 200-250 amit futattam.
Elég jó helyezésem volt 2K magon, most hogy rend lett a hddimen,ujra elkezdtem töltögetni 20-25 cucc fut,de viszont naprol napra nõ a helyezésem már 50K-nál járok havi,heti,napi szinten.Ez miért lehet?utorrent kliens nem lett variálva,hiszen nem uj rendszert raktam,csak a letoltés hdd-ken raktam rendet.
yep

infidel

xRAIDERx
Megnéztem. Igen.

[HUN]FaTaL
A kalózöböl másnál is döglött?

😄DDDDDDDDDDD

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.