36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#35363 Erről már jó pár hete volt szó,azt hittem ez már a múlté.De ezek szerint nem:(
Köszi! -
#35362 "Hálózati probléma miatt nem megy az oldal, pár szolgáltatónál." -
#35361 Pont én is akartam kérdezni,hogy az utóbbi időben elég sűrűn haldoklik,és az oldal se jön be.
Valaki valami infó?Én nem találtam róla semmit :( -
#35360 Napot!
utorrent piros minden+az oldal sem jön be. Mitől lehet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mag -
#35359 wifivel? -
#35358 Mindegy hány torrent fut, a hiba akkor is megvan, ha 1 torrent jön le éppen vagy 10.:( -
Blum #35357 Ahogy olvastam a hardveres segitseg topikban,modemed is van. Modem hibanak tunik ez,firmware frissites vagy teljesen uj keszulek beszerzese megoldhatja a hibat. -
#35356 Hány torrent fut, hány szálat állítottál be letöltésnek? -
#35355 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy mikor torrentet töltök le akkor elég sűrűn, kb olyan 5 percenkent elmegy a net, de szinte azonnal vissza is jön magától. Ez mitől lehet? Ha nem töltök le akkor minden rendben.. Hiába lett újrarakva a gép is, a probléma nem szűnt meg. Torrentklienst (utorrent) már újraraktam, sőt a rendszer is újra lett a gépen, de a hiba még mindig megvan.. -
#35354 Sziasztok
A utorrent legújabb verzióival olyan gondom lenne, hogy 20-nál több torrentett egyszerre nem tudok megnyitni, csak úgy, hogy 20, majd újból 20 db.
Tudom így is elég sok fájlnak hangzik, de így szeretem használni
Tudtok rá valami megoldást?
-
BenceYCE #35353 Nem tudom, még nem próbáltam :) -
ldavid #35352 így nem jó? -
BenceYCE #35351 Ajánljon nekem légyszives valaki olyan oldalt ahol német nyelvű cuccokhoz, első sorban filmekhez juthatok hozzá. Előre is köszi :) -
#35350 Jah de azért azt is reméljük, hogy nem fognak sokan tiltást kérni mert akkor nekünk befellegzett. -
NB2 #35349 Inkább örüljünk annak, hogy másik több ezer fent van. Azért szegről-végről mi vagyunk a "rosszak":) -
#35348 Semmit. Ha kultúrált hangnemben írsz az adminoknak, akkor tiltólistára kerül a cucc. -
#35347 Nem tudhatjuk mit ajánlott cserébe. -
#35346 Nem, olyan szívességet teszek meg aminek értelmét látom. -
#35345 Te csak olyannak teszel szívességet, akitől félsz? -
#35344 Ha normális hangnemben írsz magra, akkor a te szellemi tulajdonod is felkerülhet a tiltottak közé, számtalan példa van rá. -
#35343 Jó ez így van meg logikus. Engem az zavar, hogy ki ő, hogy nem lehet megosztani azt amit készített? Azért mert magyar? Vannak magyar zenék, programok és játékok is megosztva. Szóval nem értem az ilyen tiltásokat hacsak nem akkora májer, hogy letudná kapcsoltatni a magot vagy aszfaltot, azt azért gondolom csak nem... -
krisztajo #35342 Segítséget szeretnék kérni.
Hogyan tudok alacsonyabb verzió számú mikrotorrentet újratelepíteni a régi törlése nélkül?
Hiába töltöttem le a telepítő exe-t ha elindítom, nem történik semmi.
Csak a régi kliens indítja el újra.
-
#35341 Nem emiatt volt 2006-ban botrány az oldalakon, meg rendőrségi feljelentés? -
#35340 én vhol igazat adok neki....te is védenéd a saját "tulajdonod" minden áron... -
#35339 vagy ide, hetekben kapott új motort, talán ezzel tartalom is növekszik majd -
#35338 angol nyelvű cuccokért ide regisztrálj -
#35337 Ez szemétség... :/ -
#35336 hát ez nem túl jó :( -
#35335 valszeg mindenhol tiltott, azé mert a srác aki készítette besírt és elég kemény csatákba kezdett a torrent oldalakkal emlékeim szerint.... -
#35334 Tudtok valami olyan magyar torrentoldalt, ahol lehet regisztrálni, és van fent videotanfolyam.hu-s anyag? Főleg autocad 3d része érdekelne. köszi előre is
(magon tiltott anyag lett, esetleg tudja valaki hogy mért?) -
#35333 "Hálózati problémák adódtak, egyes szolgáltatóknál nem tölt be az oldal. Hamarosan helyreáll.
Aki akar, proxyt vagy Tor Browsert használva be tud lépni az oldalra." -
#35332 Igen, néztem is fb-on, hogy más is irta, hogy rossz. Megnyugtató mindenképpen :D -
#35331 nekem se jó, ha ez megnyugtat :) -
#35330 ötlet hogy mi lehet a gáz? -
#35329 Az cink, mert havernak is
De nekem nem, és seedelni se tudok, az összes torrent piros -
#35328 igen. -
#35327 Nektek behozza magot? -
#35326 Füvezni tilos, de az ingyentorrent mehet @ HVG -
BIZ0906 #35325 uTorrent 2.2.1.25302 ez a legjobb és legstabilabb
-
Bal0924 #35324 Sziasztok!
Még mindig a uTorrent a legjobb kliens? :D (és a 3.0.1 a legstabilabb?!?)