torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Letöltöd vinyóra.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Win7, uTorrent 3.2.3, win7 tûzfal. uTorrentben néha sárga háromszög jelzés van, de általában "a hálózati kapcsolat megfelelõ". Routert nem használok, a szolgáltató által adott Thomson thg540 modemet használok.
Mit tehetnék? Ritkán töltök publikus oldalról, de nekem ez nagyon zavaró.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Karbantartas miatt elorelathatolag all az oldal par napig.
Turelmeteket kerjuk.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mi történt a http://tvstore.me oldallal? már jó régen nem jártam arra és ma be sem jön az oldal....
Ha a sok adat folyik lefelé,akkor nehezebben talál utat a felfelé menõ adat, mert azt sem szabad elfelejteni, hogy letöltésnél is ugyanúgy küld felfelé adatot - hogy mit szeretne megkapni - de mindenki úgy csinálja ahogy akarja...
The Matrix has you...
olyan problémám lenne, hogy az egyik torrent oldalról nem szedi a dolgokat. bitcometet használok, de eddig oké volt és szerintem nem csináltam semmit. mi lehet a probléma? trackernél ilyet ír: Tracker connection error: 2 HTTP response invalid
pedig másnak jó
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az azureus még mindig JAVA alapú?
Valamiért nem hajlandó tölteni semmit.
Mikor elindítom csak azt írja hogy "allocating..."
A töltõkhöz kapcsolódik, de nem tölt semmit, mx 0,1-0,5kb/s között mozog... az 1,1mb/s helyett..
The Matrix has you...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Azért kérdem, mert új kliens, új rendszer után kicsit döglõdött a net. Végülis mindegy, azért kösz!
Nem azert fizetsz,hogy teljesen ki tudd hasznalni a savszelesseged...
és ha dht tiltva van, engedélyezd.
Nem értek ezekhez, de nem lepne meg, ha tréhóóóm kavarna a háttérben... :S
www.smart-bus.hu
Igaz, én qBittorrenttel nyomnám.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
www.smart-bus.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
www.smart-bus.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
www.smart-bus.hu
Tedd vissza a 2.2.1-et,ha az addig jo volt.
Próbáljak másik klienst? Melyik a legjobb?
http://goo.gl/gd6Zi5
Rendet raktam a hddimen és ugye ilyenkor sok torrent máshol van gyakorlatilag mind a 200-250 amit futattam.
Elég jó helyezésem volt 2K magon, most hogy rend lett a hddimen,ujra elkezdtem töltögetni 20-25 cucc fut,de viszont naprol napra nõ a helyezésem már 50K-nál járok havi,heti,napi szinten.Ez miért lehet?utorrent kliens nem lett variálva,hiszen nem uj rendszert raktam,csak a letoltés hdd-ken raktam rendet.
infidel