torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemrég akadtam erre a nem túl ismert kliensre: Halite.
Még csak a 0.3.1 verziónál tart, de mióta feltettem stabilan mûködik. Nemsokára várható a magyar nyelv is hozzá.
Egyenlõre még szerényebb lehetõségek vannak benne mint az utorrent-ben, de elég ígéretesnek tûnik. Pl.: a protokoll titkosítás és a port forward már szépen meg van oldva benne.
Aki nem igazán örül hogy az utorrent beállt a nagy bittorrent projectbe és egy kis gépigényû alternatívát keres - szerintem - mindenképpen próbálja ki !
Vagy ha létezik valaki aki használja ( szerintem max.: 5-6 fõ/Hungary ) írhatna ide a tapasztalatairól.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elõre is nagy thx aki esetleg tudna segíteni.
a 20957. post az enyém.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mit tudok csinálni? kiveszek seed-bõl onnan való dolgokat? nem lehetne megnövelni ezt a slot-számot?
The Matrix has you...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha ezt írja ki, akkor mit kell csinálnom? bedja, hogy 400 seed-er van, de egyet sem jelez aktívnak, gondolom emiatt az üzenet miatt van.
ja, közben sikerült megszereznem az 1.7-et, úgyhogy kösz nem kell😊)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
- de elsõ adlib álsztereó hangkártyám 1992 7000huf
gravis ultrasound 20000 1994
elsõ játékom centurion 1992 -
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Úristen 4,5k-val jött valami akkor már ugráltunk örömünkben 😄 akkor már alig kellett 15-20 perc és lejött egy mp3 😄 pár nap alatt egy egész albumot le lehetett tölteni ha minden este ment a gép 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
.: mobilize.hu :.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Letöltöttem a(z) uTorrent program frissítését, így most 1.8. De azt tapasztalom, hogy mint a régebbi Azureus kliensben, itt is valami olyasmi beállítást alkalmaztak, hogy a feltöltés mindig aktív. Tehát ha én lecsökkentem egy letöltésnél a seedelés sebességét 1-re, tehát azt akarom, hogy minél gyorsabban leszedhessem az adott torrentet, akkor a leach is lecsökken minimumra.
Értem én, hogy a torrentezés azon alapul hogy ne csak kapj hanem adj is, de ez a beállítás szerveresek esetében teljesen fölösleges és idegesítõ.
A kérdésem tehát, hogy hol lehet kikapcsolni vagy átállítani ezt a beállítást, ugyanis a régebbi verziójú uTorrent kliensembe nem csinált ilyet.
Köszi elõre is
Regisztrált oldalról töltök egy sorozatot, és egy idõ után folyton leáll a letöltés, ezzel a hiba üzenettel:
"A kért mûvelet nem hajtható végre olyan fájlon, melynek valamelyik szakaszát egy felhasználó már megnyitotta."
Ez ellen mit tudok tenni?
.: mobilize.hu :.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Én egy régi örök hibát szeretnék orvosolni 😊 Csak eddig nem jártam utána , gondoltam megkérdezem itt . Az a baj , hogy nem tudok torrentezni , mert a router mindig lekapcsolja a netet :S Máshol sikerült torrenteznem , hazajöttem , nah akkor torrent bekapcs , 1 perc múlva már nem volt netem. Ilyenkor mindig ki kell húzni a kábelt a modembõl , és viszza . Remélem tudtok segíteni 😊
Elõre is köszönöm a válaszokat .
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
12.37 GB
95.66 KB/s
26.76 GB
0 B/s
0.462
100 %
2 napja
3 perce
namármost
a, 5 gigát lehet csak letölteni imageschackre
b, reggel raktam be 😄
Toshiba L300-2C5
Amúgy a feltöltés korlátozásánál 1K helyett állítsd 4-re, legalábbis nekem így jó, és szakít a letöltés az 1.8-al is.
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amugy uTorrentbe melyik a legfrisebb verzió, amit lehet használni a legtöbb oldalon (de inkább útonmagon)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit