torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Van rá valami beállítás, hogy ne csökkenjen a letöltési sebességem?
erre gondoltam én is, hogy közvetve fogja növelni a letöltést, mert több trackert tud használni. kösz a választ.
The Matrix has you...
nem kérem, akarom.
ezt mondja a kurzor
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
.: mobilize.hu :.
ez nem fér a fejembe...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy ideje már
Connection Status Active
Download Percentage 0%
Estimated Completion No Data
Download Rate 0.0 kB/s
Upload Rate 0.0 kB/s
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
pedig tegnap regisztráltam explorerrel.... éjszaka töltött napközbe meg nem tölt.... fél órán át probalgattam de semmi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
The Matrix has you...
egyébként már van egy olyan megoldást h UPnP. Ha ezt támogatja a routered és a program is amit használsz (utorrent, dc, ares, legtöbb fájlcserélõ ismeri) akkor nem kell portforwardolni, hanem a progi meg a router megbeszélik egymással az egészet és autómatikusan port forwalódik, tehát nem kell vele foglalkoznod.
Van még egy olyanis h port trigger. Ez is kb ugyanaz csak valamivel butább. most így nem tom mi pontosan a különbség, de biztos le van írva csomó helyen
amúgy meg hogy oldják meg h egyszerre 3 gép menjen?? a modembe csak 1 kábel begy be, a koax. aztán onnan 3 UTP? akkor az viszont olyan modem amiben egyszerre router is van szal ugyanott vagy. máshogy nem lehet megoldani.
az én routerem (netgear rp614v2) kb 8-9 forward szabályt tud felvenni, de ez elég réginek számít, újabbak gondolom már sokkal többet.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.: mobilize.hu :.
Kimaradt: a chello goldnál egyszerre 3 gép is mehet.
Routertõl idegenkedem, mert pl barátomnál az Asus 520gc be csak 16 sornyi portforwardolás fért bele. Itt két gép bõszen menne játékokkal és nem ugyanazokkal. Tehát elkél a sok sok helynyi portforward.
Tudtok olyan routert amibe sokat lehet betenni? Pl DGL-4300 ugyanis errõl még semmit nem tudok. Esetleg van valakinek ilyenje?
Hülye imageshack, sose engedi h töltsek 😄 Mindig kiírja, hogy: Próbáld ki a letöltésedet késõbb, vagy legyél elsõrendû azonnali prioritásért. (by: webforditas.hu<#vigyor>#vigyor>) Hülye prémiumosok elõnyben<#hehe>#hehe>
Lehetséges hogy váltok ADSL-rõl Chellora.
Ugyanis ugyanazért az árért, sõt 400Ft tal olcsóbbért 3x annyi sebességet kapok.
Mik a tapasztalatok?
Milyenek a pingjei? A játékok miatt kérdezem.
Mik szükségesek ahhoz hogy torrentezni tudjak? :-)
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm