torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
van ez így.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tegnap próbálgattam éjfél körül valamint 2-4 óra között és 2-t sikerült csak elindítanom.
tracker nevet <#banplz>

rooney8
éjjel...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bertino
semmi sem tart örökké.

Ti is észre vettétek, hogy mostanában az ImagesHack-en szinte lehetetlen szabad slotot kapni?
és ha én globálisan akarom? de igazábol nekem tök lényegtelen, igy csak simán kilövöm utorrentet ha zavar azt annyi 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

de ne globálisan korlátozd a feltöltést hanem jobb klikk a torrentre és ott

1.7.7ben is csinálja pedig, max nem ilyen mértékben

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Elég 4-re is

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tedd vissza az 1.7.7-et, ez egy újítás az 1.8-ban h ne tudd korlátozni a feltöltést

zaki
tetszik a kurzor 😄

N o N a m e
Miért van az hogy 1.8-as utorrentel aktiv vagyok, 1.7.7-es utorrentel meg passziv?
fifi
mondjuk ne 1-re tedd az Up-ot, hanem legalább 10-15re minden fél megabitenként a feltöltésedhez mérten

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

misi9
Mitõl van az, hogyha az 1.8-as utorrentnél a feltöltés sebességét lecsökkentem 1-re, lelassul a letöltésem is kb 10-re???
Van rá valami beállítás, hogy ne csökkenjen a letöltési sebességem?

bigapó
azt gondoltam, hogy nem lesz 2 Mbit-bõl 20, ennyire nem vagyok noob😊)

erre gondoltam én is, hogy közvetve fogja növelni a letöltést, mert több trackert tud használni. kösz a választ.

The Matrix has you...

Húú ez az antiwarez kurzor odab@sz, még máshol nem is láttam ilyesmit.<#idiota>

Flamer
good (y)

http://loal.atw.hu

bitcock meghívót akarok

nem kérem, akarom.

ezt mondja a kurzor

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Egy kis adblock és a szöveg a múlté 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

te is meg tudod nézni

fsgh
Valaki írja le a html kódot amivel betette ezt a szöeget a kurzorhoz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rooney8
okés<#vigyor2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Met
már töltöm u-val, nekem is úgy rémlett, hogy rögtön elkezdi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rooney8
elvileg rögtön elkéne kezdenie... nekem is rögtön elkezdte

autoszimulator
Azon a téren nem veszel észre változást, ez csak technológiai újítás/egyszerûsítés. Tehát a sávszéled nem fog nõni ha ezt bekapcsolod, maximum trackerekkel való kommunikáció lehet szélesebb körû, több olyan trackerhez tudsz kapcsolódni, amikhez eddig a technológia hiánya miatt nem, ha publikus portálról töltesz, pl.

.: mobilize.hu :.

fifi
még ha vennék is nCore pólót, mi a pélónak íratnám rá a nickemet?
ez nem fér a fejembe...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

rooney8
napközben nagyon sok a premiumos 😄 meg napközbe amúgy se jó, mert le van korlátozva a feltöltési sebesség...

Met
Az ImageShack mennyi idõ alatt kezd el tölteni?
Egy ideje már

Connection Status Active
Download Percentage 0%
Estimated Completion No Data
Download Rate 0.0 kB/s
Upload Rate 0.0 kB/s

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Én bnemértem meg,hogy az imageshack miért irja ki nekem ezt: Please try your download later, or go premium for instant priority.
pedig tegnap regisztráltam explorerrel.... éjszaka töltött napközbe meg nem tölt.... fél órán át probalgattam de semmi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hmm, ezt nem hinném, ha 3 gép akkor 3 IP nek kell lenni. Pl. ADSL nél 3x csatlakozok fel a netre, gépenként külön, ergo 3IP-m van. Ám nagyon jó hogy felvetetted ezt a kérdést, erre rá is fogok kérdezni az UPCnél ha visszajöttem.
bigapó
ez magyarul mit jelent? gyorsabb kommunikáció azaz esetleges gyorsabb töltés?

The Matrix has you...

rooney8
Na most már jó, de hát b@szki... Elkezdtem letölteni a szerverrõl azt jön 100kB/s-el :/

rooney8
remélem nem... más ötlet? 😊

sztem azt már beszoptad

rooney8
A torrent oldal szerint már le is szedtem... Most akkor hogy tudnám leszedni a szeróról? Még mindig 31%-ot mutat...

rooney8
Viszont a torrent oldaon pedig jelzi, hogy töltök... Elvileg már 95%-nál tartok... Mi a fenét csináljak?<#szomoru1>

bertino
nagyrészt.

Oh az pech...csak ott van LAnos net 😞
rooney8
Csak eddig tartott az öröm<#szomoru1> Most beragadt 31%-nál és nem szedi tovább...

játékokhoz nem kell forward, csak ha te akarsz indítani szervert vagy játékot. többi progihoz szintén nem kell kivéve torrent meg dc meg egyéb fájlmegosztás. 16 elég kell h legyen.
egyébként már van egy olyan megoldást h UPnP. Ha ezt támogatja a routered és a program is amit használsz (utorrent, dc, ares, legtöbb fájlcserélõ ismeri) akkor nem kell portforwardolni, hanem a progi meg a router megbeszélik egymással az egészet és autómatikusan port forwalódik, tehát nem kell vele foglalkoznod.
Van még egy olyanis h port trigger. Ez is kb ugyanaz csak valamivel butább. most így nem tom mi pontosan a különbség, de biztos le van írva csomó helyen

amúgy meg hogy oldják meg h egyszerre 3 gép menjen?? a modembe csak 1 kábel begy be, a koax. aztán onnan 3 UTP? akkor az viszont olyan modem amiben egyszerre router is van szal ugyanott vagy. máshogy nem lehet megoldani.
az én routerem (netgear rp614v2) kb 8-9 forward szabályt tud felvenni, de ez elég réginek számít, újabbak gondolom már sokkal többet.

bertino
hát a 8 megás ADSLedhez képest egy fényévnyi elõre ugrás lesz mondjuk 😊

autoszimulator
IPv6 egy IP protokoll, mely nagyobb címzési tartományt engedélyez, adatkerete is nagyobb, és többféle hálózatot ismer. Viszont a mai interneten még az IPv4 a szabvány, mely egy kicsit butább. Szóval emiatt, hogy egyes hálózatok IPv6-ot, egyesek meg IPv4-et használnak, kell valami, ami a kettõ közti kompatibilitási gondokat kiküszöböli, és erre való a Teredo. Beágyazással IPv6-ot IPv4 kompatibilissá tesz, s így vigan száguldozhatnak a csomagok NAT hálózatokon, s elég csak a NAT eszközöknek támogatni ezt 😊

.: mobilize.hu :.

Diginet, sajnos nem jöhet szóba, mert nem lakótelepen lakom.

Kimaradt: a chello goldnál egyszerre 3 gép is mehet.
Routertõl idegenkedem, mert pl barátomnál az Asus 520gc be csak 16 sornyi portforwardolás fért bele. Itt két gép bõszen menne játékokkal és nem ugyanazokkal. Tehát elkél a sok sok helynyi portforward.
Tudtok olyan routert amibe sokat lehet betenni? Pl DGL-4300 ugyanis errõl még semmit nem tudok. Esetleg van valakinek ilyenje?
rooney8
Csak panaszkodni kellet, most már szedi is<#eplus2>

rooney8
Hy!

Hülye imageshack, sose engedi h töltsek 😄 Mindig kiírja, hogy: Próbáld ki a letöltésedet késõbb, vagy legyél elsõrendû azonnali prioritásért. (by: webforditas.hu<#vigyor>) Hülye prémiumosok elõnyben<#hehe>

Digi Net
Sziasztok!
Lehetséges hogy váltok ADSL-rõl Chellora.
Ugyanis ugyanazért az árért, sõt 400Ft tal olcsóbbért 3x annyi sebességet kapok.
Mik a tapasztalatok?
Milyenek a pingjei? A játékok miatt kérdezem.
Mik szükségesek ahhoz hogy torrentezni tudjak? :-)
bocs ez lemaradt
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm