torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként teljesen normális h ha 3000 leecherre 124 seeder jut akkor rád nem csatlakozik egy seeder se. ahhoz nagy mázli kell. de nem biztos h jobban járnál vele. tök lényegtelen kirõl töltöd le, seederrõl vagy leecherrõl
amúgy a leecher az a peer oszlop ami hülyén van elnevezve mert a seeder is peer meg a leecher is peer
Ránéznél a beállításaimra?Magamtól jobbat nem tudok kihozni.Cfosspeed alatt fut.1280/128kbps ADSL-hez állítottam be.http://ghjklp.ingyenweb.hu/keret.cgi?/
nyitsz két kapcsolatot, egyiket jobb oldalra másikat bal oldalra, aztán egyik oldalról áthúzod amit akarsz a másik oldalra, ha mûködik mûködik ha nem akkor nem 😄
total commader-rel is biztos lehet de én FlashFXP-t használok
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Hát itt a gond nekem a feltöltésem 20kb/s és ezt szerettem volna megkérdezni, hogy ezt hogyan lehet megoldani.
Olyat lehet csinálni,hogy egy bizonyos filmet szeretnél leszedni egy fizetõs oldalról de nem a én gépemre tölteném, hanem közvetlen a seed szerverre?
Köszönöm a segítséged elõre is Üdv: Neonx
Nyomatékosan rékérdeztem hogy 3 gépnek 3 külön IP-t szeretnék, ami kimegy a netre.
Szóval két féle módon lehetséges a 3 gép felmenetele a netre az UPC Gold esetén. Router, vagy Switch. Routert õk adják, ekkor ugye fizikailag 1 IP, viszont ha Switch-csel oldom meg, akkor azt nekem kell bíztosítanom, ám ekkor fizikailag 3 IP-t adnak.
blog.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
valaki szokott itt feltölteni? milyen programmal lehet kinyerni egy film tulajdonságait? video infot, audio infot?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
sõt! ami igazán érdekel azt mind megveszem, hiszen annyira felhígult az egész piac. nincsen köztes "részleg", mint régen. tehát régen: a) egyáltalán nem érdekel, b) kipróbáljuk 😊, c) egybõl jöhet az origi. most maradt a c, és így várhatok hosszú hónapokat, esetleg éveket két értelmes alkotás között. mind filmek, mind játékok terén. sorozatok, programok nagyon más kategória...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
csak megszokásból töltögetek ezt-azt
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csinálják, te meg kibírsz pár órát nélküle, nem?
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ