torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi erre vonatkozó pont nincs a szabályzatban 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Külföldit be lehet tenni, meg torrent keresõt.

tommyg
<#ejnye1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

torrentz.com

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok,

Segítsetek már egy kicsit nekem. Kersek egy programot amit csak warez oldalakon találtam meg eddig. Ott pedig pénzt kér a letöltésért..én a kártyaszámom nem szeretném megadni...
Mi lehet a megoldás???

L
NE ÍRJ BE TRACKER NEVET. NE KÉRJ MEGHÍVÓT. NE BESZÉLJ F@SZSÁGOKAT ÉS A uTORRENT-TÕL NEM MEGY TÖNKRE A VINYÓD!!!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Takarítsd le a gépedrõl a férgeket vírusokat, vagy tegyél fel új win-t. Személy szerint arra kérlek, hogy elõbb kérdezz. Inkább azért hülyézzenek le, hogy lusta voltál 2 oldalt visszalapozni, mint hogy körberöhögjön itt mindenki. Itt senki sem ért mindenhez. Nincs közöttünk sem tökéletes. De amit írtál megtetszett, mert akkora faszság. Kicsit Anettka jut eszembe rólad. Konkrétabban az, hogy valaki a másik véglettel is lehet híres. Elég csak egy hülye picsák közt is megvetendõ szerepben elõadnod magadat és máris rajtad röhög az ország 80%-a. Sorolhatnám a példákat fiú és lány együttesektõl kezdve Gyõzikéig. Egy a lényeg. Amit írtál beraktam aláírásba. Az utólagos engedelmedet meg kérje tõled aki belerakta azt a 4 gigát a gépedbe pénzpazarlás gyanánt. Kösz hogy erre jártál.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

És mégis, hogy történt eme "csoda" ? Hogy lezérta? Mert ha a BIOS-ban látszik, van 1 csomó jó kis program erre, hogy újra lásd az adataid...én azért alaposan szétnéznék a gépemen, mert ez inkább valami jó kis vírus...én már több min 1 éve használok utorrentet és semmi!!! problémám nem volt...a hiba az ön készülékében van...nem is kicsi 😄

istenem de buta vagy, jaj 😞
szerintem inkább ne erõltesd ezt az egész torrent dolgot, nem neked való 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bertino
lezárta a vinyót 😄DDDDDDDddd

árult már el légyszíves mit értesz pontosan az alatt, hogy lezárta 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

1.Nem kitaláltam
2.Kurvára ez történt
3.4GB Ram van a gépembe(Kingmax 800Mhz DDR2)
4.Thanatos te mit csináltál volna?ha egyszer lezárta a vinyot?csak kiváncsiságból??
5.kb 2x gyorsabban töltök Bitcometel mint töltötem utorrentel!!
6.Nemtudom mien Béna gépetek van lehet azért viszi nektek olyan jól az uttorentet mert a gépetekis olyan szar mint az Utorrent kompatibilis vele!!😄

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

BaLTáSGYiLKoS
Emese, most már indul a buszod,
Menj haza szépen,
Látszik, hogy tudod,
Hogy meg vagy bolondulva,
S holnap ne gyere újra,
Ne gyere újra! <#idiota>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

HunnernesKonge
de igazábol ezért vett új vinyot..., hát az iylen tényleg megérdemli... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem arra válaszolt 😊

"és köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!"

ez a kedvenc részem 😄

Nem marhaság tényleg rosszul küldi a sebességadatot.
na,ekkora marhaságot sem hallottam még életembe.ezt egymagad találtad ki,vagy valaki segitett.inkább kérdezz az nem annyira égõ<#fejvakaras>
Kontrakcio
halisztok! utorrent 1.8 már nem küld falsh adatot a tracker felé?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Montanosz
lehet csak 4mega ramja van egy 33Hz-s 486SLC -vel, na akkó lehet hogy fagyogat a utorrent

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

És 1-bõl 4 et használ ? 😄

egyébként most jutott eszembe egy sokkal valószínûbb elmélet. apuci azt mondta neki h abban a gépben 4 giga van, aztán lehet van benne 1 csak azt se tudja hol kell megnézni 😄

persze, 4 gigánál már mit számít az a -1 giga 😄

És tuti 32 bites xp-je van xD

Montanosz
nekem fél giga rammal/2gigás procival töltögetek utorrentel, dc++ mellette és még filmet nézek crystal playerral.
igazság kedvéért mondhatni a dc befagy naponta egyszer pár percre, de aztán ok

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

azon csodálkozok vagy nem is tudom h minek 4 giga ram egy ilyen szerencsétlen gyökérnek 😄

Hogyan rakom be a Flashgetbe a linket?

rooney8
Hogy lehetsz ekkora gyökér?<#falbav><#nemtudom>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ez a tag übereli Vass Gábort 😄

f@sz<#lama>
<#banplz>

autoszimulator
ha fele annyira tudnál írni, mint amennyire értesz a dolgokhoz, még hinnénk is neked

.: mobilize.hu :.

Count Adyn
Neee kérlek nee már fáj a rekeszizmom😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

azt irtam megete nem azt hogy anyit foglal lol és még én szakadtam másik dimenzioból(magyarul lassú 4gb ramal)Uristen !!!amuyg nem az én láaságom hanem szar az utorrent és még az oldalrol ahonan letöltötem emlékszem ot az volt hogy stabil verzió pff.. ha ez stabil kösz nemkérek belöle

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

lezárja a vinyót. aha.
meg 4 gigát foglal az u a bitcomet meg csak 1-et 😄 lol. sztem te valamelyik másik dimenzióból szakadtál át vagy valamit nagyon elállíthattál a cahcelésnél 😄

Blekk Síp
Épp 23 torrent van a kliensben

Szóval mirõl is beszélsz? <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

saját lámaságod egy kliens hibájának próbálod beállítani...

Na az utorrentröl csak anyit hogy az egy nagyrakás sz*r én mindenkit óva inntek töle mert én feltelepíttetem és egyszerüen megete a 4gb ramomat lazán és még kevés is volt szerintem neki.Ez még mindig semi miután elkeztem vele tölteni befagyasztota a gépet és vártam, vártam egy darabig (kb10perc)és ujrainditotam a gépet utána meg ez a sz*r mivel hibát észlelt és köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót és arra nem tetem fel többet az utorrentet. Bitcometet használok és gond nélkül megy u torrent elöt is azt használtam ne volt semi baj vele söt még játszotam is a neten amikor töltötem meg dvd meg mindent irtam szoval lényeg alig evet meg 1Gb ot a 4-böl de mindenki ajálgata hogy az utorrent milyen jó-.- én komolyam mondom ne használjátok innkább keresetek másik torrent klienst a neten.

Flashget.

Imageshackrõl saját gépemre való letöltéskor a letöltés állandóan megszakad és újra kell kezdeni. Ez Firefoxnál és IE-nél is megtörténik. Mivel lehet normálisan letölteni?

Utorrentnél a SEED oszlop alatt rész: 2(8) ez azt jelenti ugye hogy 8 seeder van de csak 2 höz csatlakozok,lehet valahogy kényszeríteni hogy mind a 8 seeder hez csatlakozzon ???

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

próba-cseresznye 😄

xD

Ackro
nem láttam utalást sehol, hogy lehet-e itt trekkert reklámozni illetve meghívót kuncsorogni. LEHET?? <#beka3><#mf2>

Adaaam
Akkor ok, köszi 😉

everything's better with music

zaki
Jah, nekem is, de sztem mindenkinek ilyen, nem te vagy az elsõ, aki benyom errõl egy képet... 😊

Adaaam

µTorrent 1.8 minden indítás után ilyen nagy letöltött mennyiséget ír ki, de a statisztikánál helyesen számol. Más is találkozott már ezzel a problémával?

everything's better with music

Mindenesetre köszi )
Törölt felhasználó
Beton megy rendesen nektek? Nekem alig akar bejönni az oldal.
poppe
jah, alone közbe beugrott h vótmá 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tobias88
betonra azt teszik fel, ami tökéletesen megy, van hozzá normális crack, azaz Stalker azonnal kizárva, Alone in the dark pedig fél év után kapott normális cracket, akkor meg már mindenki leszedte, felesleges volt feltölteni