torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
ezt nyugodtan lehet terjeszteni
konkrét cím nincs benne, ellenben csepegtet egy kis infót.
a lényeg a lényeg: van egy két segg, akik úgy gondolták betámadják az aszfaltot, mert õk a nagy hackerek és így senki mással nem b*sztak ki, mint pár tízezer felhasználóval. kíváncsi vagyok mit fognak majd kapni. az biztos, hogy nem dobostortát...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Esetleges új cím(ek)rõl itt a Fõoldalon a Használható címek alatt olvashattok.
Szóljatok az ismerõseiteknek, hogy ezentúl ezt a címet használják.
ez elég jó oldal név, itt midnen fentvan és még legális is
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Toshiba L300-2C5
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Azt hogy oldalbetöltési hiba? Nekem csak annyit ír ki hogy Cím nem található!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
monjduk akkor másik szobába is lassulna a net:S
A szerver karbantartás miatt nem érhetõ el, kérjük próbáld késõbb!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sztem routerrel lesz gond, de ha a netet bedugom laptopba, akkor csak felkiáltójelet kapok az óra mellé, pedig már rákérdeztem topikjában, hogy kéne beállítani a netet😊
Szerintetek mitõl lehet az, hogyha elindítok akár 1 torrentet is, akkor minden más netes tevékenység meghiúsul? Egyedül a torrent generál forgalmat, mellette nem jön be egyetlen egy weblap sem, msn-sem mûködik,stb.
A kliensemben (bitcomet 0.90) korlátozom a feltöltést, cfost is használok, de hiába.
Semmilyen torrentet nem lehet törölni már reggeltõl.
"Peter Sunde, az egyik társalapító pozitívan vélekedik az ügy kimenetelérõl: a legrosszabb esetben is, ha esetleg elvesztenék a pert, az oldal változatlanul mûködni fog tovább."
ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nekem az alább írt gyengébb rendszeremen kivûl még a vinyók le vannak titkosítva+op rendszer preboot titkosítás (magyarázatképp e szélsõséges eljárásra: több rendõrségi lefoglalás) meg aztán csak passzív vagyok a mikrós net miatt mégse omlott még össze a rendszerem se utorrentel, se cabossal, limeware-val, se dc-vel..szóval a csávó mehetne egy szoftverüzemeltetõi vizsgára hogy a gépet betudja kapcsolni legalább.
amúgy mi a fenének 4giga ram?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
eszembe jut az a jópár egyén akik éjszakára ugy haggyák a gépet és reggel sztembe sülnek, azzal mily magas lett a villanyszámla, a tök nagy semmiér!😄