36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
sirdond #35403 aszfalt down -
#35402 én azért jobban örülnék egy rövidnek kostolóba mint egy pár korty bornak :D -
#35401 Amilyen bort vesznek, nem éreznéd a különbséget. -
Blum #35400 Az ilyen embereknek bor vasarlaskor kiraknek egy kupica vodkat.
Nesze bazmeg,kostolo! -
#35399 Nem tudom egyesek hogy nem tudják még mindig megérteni, hogy a mintakép ne random hülyeség legyen... :D -
Blum #35398 :FADSFSAFS:AF_SAF?SF_:AS -
#35397 -
#35396 Ha DVD-n van öregedhet a lemez. Ezért nem olvassa be, vagy lehet RAM -hiba is. -
Nitrobrain #35395 Szevasztok!
Olyat szeretnék kérdezni, hogy tapasztaltatok már-e olyat, hogy .iso fájlok megsérülnek? Úgy értem, hogy régen lehetett telepíteni, minden faszán megy aztán mondjuk újrarakom a gépet vagy valami és utána később nem működik a telepítés. ilyen hibaaüzik pl. files are corrupted stb. -
#35394 már bejön. tegnap is bejött, csak párszor dögledezett.
-
#35393 De jó hogy jóformán egész hónapban semmit nem szedek le az ncore-ról erre az Iron Man 3 meg a Splinter Cell Blacklist érdekelne és pont nem jön be az oldal. Brrrr... -
kjhun #35392 Már jó. -
#35391 Yepp. -
#35390 ncore másnál se jön be? -
#35389 Hm érdekes eddig comodo dragon megnyitotta most nem ,átlépve firefoxba ott jó. -
#35388 Tegnap este néztem, akkor ment, most ránéztem újra, nálam most is hibátlanul megnyitja az Opera! :) -
#35387 EZTV oldalról tud valaki valamit ?Napok óta nem elérhető:( -
#35386 Sziasztok!
Ncore on tényleg működik ez a hit&run szabályos büntetés hogy 3 napig nem enged letölteni? Már fél éve írja de semi nem történt. Viszont ma valamiért nem indulnak el a torrentek. -
Miguel125 #35385 Qbittorrent 3.0.11-re csak nekem nem sikerül frissíteni? Semilyen böngészővel nem jön le rendesen, de ha le is jön akkor az nem települ, igazából nem csinál semmit. Vírusírtó nem riaszt, hogy valamiért is veszélyes lenne. Pedig van, hogy letöltés után (pl. asztalra) nem is találom a file-t. -
#35384 Orosz "repack" játékoknál különösen hasznos lehet, hogyha kispórolják az angol telepítőt a relanzátorok, de mondjuk a játék ENG/RUS lokalizációt tartalmaz...igaz ez a feltöltések apró része. Persze a nyelv általában tökmindegy, valóban "next-next-finish" a legtöbb installer, "pro" usereknek esetleg egy default telepítési mappa lecserélése befigyel, de ennyiben kimerülnek a további külföldi nyelven esetlegesen "érthetetlenül bonyolult" lehetőségek. :) -
#35383 Elméletileg azért találták ki, hogy ne tolják tele fake szarokkal az oldalt. Más kérdés, hogy szart sem ér és értelmetlen. -
#35382 lol, én csak azt hittem szimplán retardált a feltöltő, amikor telepítőről tesz fel képet. Ez mekkora baromság. -
#35381 talán az, hogy ne kételkedjen az az user aki tölti abban, hogy tényleg telepíthető is. aztán az, hogy pont neki menni is fog más tészta. ha tévedtem, majd más kiigazítja. -
NB2 #35380 Mag-on már nem először találkoztam azzal, hogy játéknál egy telepítés képet tesznek fel a 3 kép közül. Azt hittem, hogy ez valami hülyeség, de megnéztem wiki-n és tényleg ez van ott: "3db kép. Tartalmaznia kell minimum 1 db saját képet a telepítés menetéről "
Az esetek 99%-ban a játék feltelepítése a szokásos, next, next, finish 3 gomb megnyomásával történik:) Szóval ennek most mi értelme van?
(nem kötözködésből írom, csak tényleg érdekelne) -
#35379 Ja és a Tech infó alatt volt az "ÖNMEGSEMMISÍTÉS,HATÁSTALANÍTÁS" :D -
Blum #35378 "szerintem jo fele"
:DDDDD -
#35377 :DDDDDDD -
#35376 :D -
#35375 Magról ismét egy remek feltöltés :) És még 66 -n töltenék is le.
-
#35374 Egy hangyányit túlparázzák a vírus témát... :D -
#35373 majompara se semmi amúgy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2013-07-18 22:30:28 | Jelentkezőket várunk! | Írta: Majomparádé
Sziasztok!
5 Mbps feletti letöltési sebességgel rendelkező felhasználót keresünk egyéb, torrentekkel kapcsolatos tevékenységre.
A feladat a következő lenne: A program kategóriába feltöltött anyagokat kellene letöltés után átnézni, különböző (általunk megadott) online vírusirtó alkalmazásokkal. -
#35372 omg -
kjhun #35371 Újabb gyöngyszem a magról, ismét. Wááááá. XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#35370 Tracker időnként szarakodik, persze nem észrevehetően, mert disconnectel aztán a következő frissítésnél (ami olyankor kb. 2 perc) újra jó. -
#35369 nálam sincs probléma.... -
#35368 Nálam semmi gond nincs, múltkor nem ment egy pár órát, de akkor mindenkinél le volt halva. -
#35367 Most visszajött. De ki tudja meddig? :S -
#35366 Már vagy 1,5 hónapja szar. -
#35365 Én azt használom,soha nem is váltottam másikra. -
ACE #35364 És az ajánlott utorrent kliens a 2.2.1, ha esetleg nem azt használnád...