torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nincs routerem, azt szoktam beállítani, hogy véletlenszerû legyen a port minden indításnál, ezen kívül mit nézzek meg ami miatt szarakszik?
The Matrix has you...
http://goo.gl/gd6Zi5
Azért ír leechnek mert nem a teljes torrentet töltötted le és a legtöbb site nem jelzi külön a partial seedert, hanem beteszi leechernek.
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If you give a little love you can get a little love of your own
The Matrix has you...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hogy is van? a users mappámban lévõ torrent mappát kell lementeni és akkor megmarad az összes eddig leszedett cuccom és még fel is ismeri õket?
The Matrix has you...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
NEEEEEE 😄DDDD
Azt szeretném hogy automatikusan töltse le a utorrent a sorozataimat!
Nekem sehogy se jön össze 😞
Next PC upgrade: 2022
ezen tök fölösleges agyalni. carpon is volt vicc 😄 a másikat meg mit tudom mióta nem néztem, szerintem rég bann onnan. de tuti ott is csináltak valamit.
The Matrix has you...
szerk.: ha a linkre es a szovegben talalhato reszre gondolsz,akkor meg leszarom,az a szoveg resze.
btw,kepzeld mindenhova azt,hogy "aszfalt" es boldog leszel 😊
The Matrix has you...
2013-04-01 - Kedves felhasználók!
2013. április 10-én a bitHUmen, a Carpathians és a HDEVO oldalak egybeolvadnak.
Az adatbázisok összeolvasztása gyakorlatilag kész, a funkciók tesztelésének is a végére értünk, még néhány apróság választ el minket az indulástól.
Egy teljesen új felület vár majd titeket, rengeteg új funkcióval.
Akinek minden oldalon volt accountja, az kiválaszthatja, hogy melyiket kívánja használni a közös oldalon.
Aki nagyon kíváncsi, az alábbi oldalon belenézhet a fejlesztés aktuális állapotába.
http://bithumen.be/test.php
Emberszabásún bejelentkezés után hosszú másodpercekig ez jön be és csak utána tölti be az oldalt 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Remélem a megfelelõ topicba írok.
Utorrent-el és az internetkapcsolatommal van gondom.
Amikor fut a program, idõnként elmegy a net és idõvel újra csatlakozik magától, ezzel nem is volt gondom évekig. Viszont az elsõ probléma, hogy mióta Windows 7-re váltottam XP-rõl, a felugró rendszerüzenetes ablak, ami felajánlja, hogy újra csatlakozzak a nethez, az mindig kidob a teljes képernyõs programokból, így pl. egy game közben elég bosszantó tud lenni.
Be lehet valahogy állítani, hogy ilyenkor ne váltson át erre az ablakra?
A másik probléma és ez pár napja kezdõdött, hogy kb. 3-4 ilyen alkalom után, hogy elmegy a net és újra kell csatlakozni, az 5.ik alkalommal is vissza tudok csatlakozni viszont nincs net.
A hálózati kapcsolatoknál mégis azt írja, hogy "Csatlakoztatva" van, de az ikon szerint ott a sárga háromszög felkiáltójellel, úgyhogy azt is jelzi hogy van, meg azt is, hogy nincs. Ha pedig jobb egérgombbal a "Kapcsolat bontása" opciót választom, akkor nem reagál rá.
Az egyetlen megoldás, hogy újraindítom a gépet, de ez 15-20 percenként nagyon zavaró és akkor is megtörténik ha csak mail-eket olvasom vagy filmet nézek.
Próbáltam utorrent beállítások Sávszélesség pontjában a kapcsolatok számát változtatni, de nem volt javulás.
Esetleg az eset Smart security (Nod32) zavar be?
Kérlek segítsetek, elõre is köszi!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."