torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
Jaa okés, már megnyugodtam. Most nézem és Leech-et ír, de már csak 5h van hátra, úgyhogy nicns gond. Köszi az infot!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

videobaby
annyira sajnálod? van kapcsolat, írj annak a félnótásnak és törli az ip tiltást.

Na, felraktam a 2.2.1-et, de azt írja, hogy hálózati beállításai problémám van - speciel most nincs bejövõ kapcsolat, felkiáltójellel a háromszögben.
Nincs routerem, azt szoktam beállítani, hogy véletlenszerû legyen a port minden indításnál, ezen kívül mit nézzek meg ami miatt szarakszik?

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
Ja látom magról van szó. Semmit nem kell tenni, 1-es arányig / 48 óráig kell seedelned azt a mennyiséget, amennyit letöltöttél (ahogy megy vissza vonja le az idõt, de az aktivitás menü mutatja).

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nem ezért ír leechnek. Leszed belõle mert szeletekre van osztva a torrent és "átlóg" az elõzõ fájlba a következõ elejének a szelete (ugyanígy a végénél ha nem az utolsó részt szeded, hanem mondjuk a 10-15-ig).

Azért ír leechnek mert nem a teljes torrentet töltötted le és a legtöbb site nem jelzi külön a partial seedert, hanem beteszi leechernek.

Blekk Síp
"...100%-on jelzi..."

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Egy sorozat évadból leszedtem az utolsó 5 részt de hiába csak ez az 5 van kijelölve, hogy töltse, az eggyel elõbbi részbõl is mindig leszed 0.5-1%-ot és gondolom emiatt a Statusnál Leech-ernek ír pedig már 1008-on jelzi a utorrent és töltöm vissza... Ígyis hozzáadja a hit'n run-hoz? Mit lehet ez ellen tenni?

MR ME
thx

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Serpa
x:\Users\user\AppData\Roaming\uTorrent\

MR ME
és hol is van pontosan ez a users mappa?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Béluska74
A TERACOD-ra ha be akarok lépni mindig azt írja ki nekem,hogy IP BANNED. Nem értem még most is megy a seed és nem kaptam semmiféle figyelmeztetést sem,hogy rosszfiú vagyok. Becsülettel seed-elek és erre ez van?

If you give a little love you can get a little love of your own

grebber
#35103-ra valaki?

Next PC upgrade: 2022

köcce. egyszer már csináltam, de nagyon régen kellett szerencsére.

The Matrix has you...

zeli
Kikapcsoltam a cFosSpeedet és megjavult. Wtf.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

videobaby
igen, azt.

Annyira dicséritek ezt a 2.2-õt, hogy még a végén felrakom, megnézem mit tud 😊
Hogy is van? a users mappámban lévõ torrent mappát kell lementeni és akkor megmarad az összes eddig leszedett cuccom és még fel is ismeri õket?

The Matrix has you...

Udv a klubban. 2.2.1-et tedd vissza.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

zeli
Jah, természetesen uTorrentrõl beszélek. D:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
3.3ra frissített, és most nem akar seedelni egyáltalán. Tegyem fel a 2.2-t, vagy ilyenkor mi baja?

Desiderata
miért? az ilyeneket úgyis törlik
"jácszáshoz"

NEEEEEE 😄DDDD

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

haldoklik a mag rendesen....😞

[HUN]FaTaL
Mai gyöngyszem 😄

grebber
Valaki tudna nekem segíteni RSS-ben?

Azt szeretném hogy automatikusan töltse le a utorrent a sorozataimat!

Nekem sehogy se jön össze 😞

Next PC upgrade: 2022

videobaby
van olyan, aki ezt bevette? mert én csak kicsit derültem.

ezen tök fölösleges agyalni. carpon is volt vicc 😄 a másikat meg mit tudom mióta nem néztem, szerintem rég bann onnan. de tuti ott is csináltak valamit.

#35097 <#nezze>

a 35095-be okostojás...

The Matrix has you...

leesett,koszi 😊

Desiderata
április 1. bolondok napja, nehogy komolyan vedd! 😊
Hol irtam be nevet okostojas?

szerk.: ha a linkre es a szovegben talalhato reszre gondolsz,akkor meg leszarom,az a szoveg resze.

btw,kepzeld mindenhova azt,hogy "aszfalt" es boldog leszel 😊

és még mindig nem tanácsos beírni a neveket...vagy már ezt is leszarjuk?

The Matrix has you...

bh-rol:

2013-04-01 - Kedves felhasználók!

2013. április 10-én a bitHUmen, a Carpathians és a HDEVO oldalak egybeolvadnak.
Az adatbázisok összeolvasztása gyakorlatilag kész, a funkciók tesztelésének is a végére értünk, még néhány apróság választ el minket az indulástól.
Egy teljesen új felület vár majd titeket, rengeteg új funkcióval.
Akinek minden oldalon volt accountja, az kiválaszthatja, hogy melyiket kívánja használni a közös oldalon.

Aki nagyon kíváncsi, az alábbi oldalon belenézhet a fejlesztés aktuális állapotába.
http://bithumen.be/test.php

Maximus4
AS?D:AS?😄

Emberszabásún bejelentkezés után hosszú másodpercekig ez jön be és csak utána tölti be az oldalt 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zoliapu
Mostani Chip Magazin hozta le, ja nem kevés, de gondolom ez egy becsült érték. Az összes fájlcsere lehet sztem kb ennyi.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

nagyon magasnak tûnik az nekem
zoliapu
A Pirate Bay generálja a netforgalom 40%-át.

BeLoad "új" infó: "Hamarosan megújulunk! Addig is türelmeteket kérjük! Indulás: 2013.05.01"

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Sziasztok!
Remélem a megfelelõ topicba írok.

Utorrent-el és az internetkapcsolatommal van gondom.
Amikor fut a program, idõnként elmegy a net és idõvel újra csatlakozik magától, ezzel nem is volt gondom évekig. Viszont az elsõ probléma, hogy mióta Windows 7-re váltottam XP-rõl, a felugró rendszerüzenetes ablak, ami felajánlja, hogy újra csatlakozzak a nethez, az mindig kidob a teljes képernyõs programokból, így pl. egy game közben elég bosszantó tud lenni.
Be lehet valahogy állítani, hogy ilyenkor ne váltson át erre az ablakra?

A másik probléma és ez pár napja kezdõdött, hogy kb. 3-4 ilyen alkalom után, hogy elmegy a net és újra kell csatlakozni, az 5.ik alkalommal is vissza tudok csatlakozni viszont nincs net.
A hálózati kapcsolatoknál mégis azt írja, hogy "Csatlakoztatva" van, de az ikon szerint ott a sárga háromszög felkiáltójellel, úgyhogy azt is jelzi hogy van, meg azt is, hogy nincs. Ha pedig jobb egérgombbal a "Kapcsolat bontása" opciót választom, akkor nem reagál rá.
Az egyetlen megoldás, hogy újraindítom a gépet, de ez 15-20 percenként nagyon zavaró és akkor is megtörténik ha csak mail-eket olvasom vagy filmet nézek.
Próbáltam utorrent beállítások Sávszélesség pontjában a kapcsolatok számát változtatni, de nem volt javulás.
Esetleg az eset Smart security (Nod32) zavar be?

Kérlek segítsetek, elõre is köszi!
Gondolom egy rajongoja 😊

who's peter?
zoliapu

Desiderata
azon van is mit :/
videobaby
karban tartanak, nyugi.

A BeLoad-ról tud valaki valamit? Nekem napok óta nem mûködik.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

videobaby
nyugi, amióta könnyebb meghívózni, jönnek oda sokan, nem csoda, hogy néha dögledezik.

trident
Köszönöm a válaszokat!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

lalakov
Akkor gondolom mindenkinél, majd megcsinálják. Köszi az infót.
joeperry
Nálam is ez a helyzet, érdekes.

http://joeperry.blog.hu/