torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy legtöbbször public torrentrõl is lejön olyan gyorsan és utána még seedben tartani sem kell (feltétlenül)
Nekem egy a lényeg: 10-15 perc alatt lent vannak az 1-2-5 Gb-os fájlok - vagy hamarabb, tököm sem figyeli, addig csinálok mást, van dolgom bõven. Utána hetekig, hónapokig futnak seed-ben és kész, miért fájna a fejem? 😊

The Matrix has you...

Nekem is és másoknak is ez egy mûködõ opció, tökéletesen tudom tartani a kívánt arányokat - sosem érkezett még egy levél sem, hogy warn-t kaptam volna.
Másrészt szörfölni is tudok gond nélkül, nagy videók youtube-ról simán töltõdnek pl., de amint ezt a kolléga is mondja, net függõ. Nem tudom..
Nekem bevált, de igaz, hogy akkor még szûkebb keresztmetszettel dolgoztam, most már lehet nem kéne, viszont már megszoktam, hogy így van beállítva és nem is akarok veszõdni vele. Próbáld ki, ha változik valami és jobb lesz, akkor hagyd úgy, ha nem, próbálj mást 😊

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
Ez bõven netfüggõ, hogy hogy állítja be. Szinkron netnél pl. abszolút felesleges. De nekem is 80%-on van, de csak akkor, ha van letöltés, egyébként fullon megy kifele (ha nem töltök semmit). A letöltés pedig nyugodtan maradt 100%-on, 80% upload mellett.

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
És a 80% a stabil vagy mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Úgy, hogy telenyomja csomagokkal a felfelé menõ ágat, így lassítja azon csomagok feltöltését is amik arra szolgálnak, hogy Õ mit kér a tracker-tõl, azaz a letöltésre váró fájlok nem fognak jönni, mert nem tudja mit küldjön.
Röviden-tömören így lehetne leírni, de erre vannak külön oldalak is, keress rá gugliban, mindjárt világos lesz a miért.

The Matrix has you...

Maximus4
Ok,köszi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

DarkSector
Hogy érted ezt a bekavarodást?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Párszor már el lett mondva, hogy nem érdemes korlátlanra állítani se fel se le, mert csak bekavarodik és szabályos dugót alakít ki magának a torrent, emellett netezni sem fogsz tudni normálisan. Állítsd 80%-ra és minden rendben lesz, ilyen sávszéllel bõven tudod tartani az összes arányt amit kérnek, sõt...

The Matrix has you...

DarkSector
Annak jó aki sokat futtat, régit, mert azokra asszem van 4x-es up.

[HUN]FaTaL
Ott a képlet az oldalon. Az is számít, hogy mikori a reged, hány torrentet futtatsz, azok milyen régiek, mennyi ideje futtatod stb.

broman191
A saját feltöltéseknél fontosabb hogy minél több és nagyobb méretû torrentet futtass, lehetõleg 24/7! 20k környékén elvagyok hosszú ideje ezen az elven, saját feltöltések nélkül. 😊A folyamatos visszazuhanás egyértelmûen azt mutatja hogy a többi user valamilyen szinten aktívabb nálad. Elég sok tényezõ számít, a helyezésed számára kattintva elõjön a wiki cikk a számítás módjáról!

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

zzeN
Szarok én a helyezésre, csak az elitet akarom elérni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Akkor nem értem én hagyom a rákba a listát, nem nagyon izgat hányadik vagyok, erõm sincs versenyezni sok emberrel.

zzeN
Haver egyetlen egy torrentet se töltött fel csak seedelt amit leszedett és mégis elite volt bõ fél éven át. Meg van ez rohadva.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Mert mások is töltenek fel, valszeg többet. 😊

zzeN
Az miért van ncore-on hogy napi szinten töltök fel ezt-azt, lefele szinte semmit és mégis folyamatosan csúszok hátra felé a ranglistában? Kb. 70k-ról indulok és már most 130k-nál járok. Miért?

DarkSector
Megnézted mennyi a minimum?
Ha a minimum felett vagy akkor sajna nem tehetsz ellene semmit.
Geci egy dolog amúgy..

Maximus4
Értem.És az meg,hogy nem folyamatos a sebesség,gondolom nagyban függ a letöltõtõl is,mert nálam most korlátlanra van állítva és nem töltök le semmit mellette.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

rooney8
25 Megabit a feltöltési sebességed
8 bit = 1 byte
25 Megabit = 3,125 Megabyte
tehát nem is olyan vészes az 1 MB/s feltötlésed

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Maximus4
Tudom amatõr kérdés,de eddig nem is foglalkoztam a dologgal.
Tegnap feltöltöttem egy torrentet egy zárt oldalra,amit ma el is kezdtek tõlem letölteni.A kérdésem,hogy miért csak 1 Mbit/s a sebességem?120/25 a netem,amit természetesen tudom,hogy soha nem lehet elérni,de ez az 1 nem kevés,vagy lehet ezen valahogy "javítani"?Vagy függ a letöltõtõl is?

lol ez a mag...😄

2 het utan gondoltam irc-en felkeresek valami illetekest,ha mar e-mailben nem tudnak valaszolni. (#35138) Az accomat azert toroltek,mert meghivokat arultam. 😄DDD

Kerdezem a gyereket,hogy megis milyen bizonyitek van erre? 1 napja nem ir vissza...

Rakerdeztem arra is,hogy e-mailben miert nem lehet visszairni es miert kell az embernek irc-en felkeresnie valakit egy ilyen fontos ugyben. A valasz az volt,hogy az adminok is emberek,dolgoznak,csaladjuk van...a support is 5-os <#eljen>

Ennek a kopedek hulladek bandanak miert eri meg az,hogy a tisztessegesen seedelo (konkretan 24/7),regota jelen levo soha semmi szankcioval nem sujtott tagjaikat kirakja? Azota masik 2 haverom is igy jart,semmit nem tudtak nekik mondani. Valami nagyon buzlik itt.

Egyik haverom felajanlotta,hogy kuld nekem egy meghivot,de en erre a fostalicska oldalra vissza nem megyek. Ez tragikus...<#zavart2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

videobaby
illetve, lehet még az a gond, hogy az adott oldal a használt böngészõddel nem kompetens.

videobaby
szerintem próbálj másik klienst,vagy azon belül másik verziót.

Hello,

azzal mit lehet kezdeni, ha a trackernél napok óta az van, hogy HTTP error 400! Mások, hogy a pé-be töltenek le ugyan onnan akkor, mert a listába látszik, hogy seed-elik is meg leech-elik is?! <#nemtudom>

[HUN]FaTaL
Az UPNP-ben nemrég találtak egy hatalmas lyukat 😄

Egyébként tényleg az a legegyszerûbb. Vagy az, ha fix ip-t vagy dhcp címbérletet használ.

Erre a legegyszerûbb megoldás az ha bekapcsolod a routerbe az upnp-t, és akkor a router magátol nyitogatja a programok által használt portokat. Csak arra figyelj hogy ha a routerbe bekapcsolod, akkor a windows tûzfalon is engedélyezni kell az upnp keretrendszert.
LoSA
Köszönöm a segítséget, közben rájöttem, hogy mi volt a gond. a Router új IP-t osztott a gépnek, így a router beállításnál, a forward-nál át kellett az IP-t állítanom. Szóval azért köszi a segítséget!!! 😊

[HUN]FaTaL
Bugos a jelölés, ne foglalkozz vele.

Üdv, itt nézd meg hogy a kliens által használt port nyitva van-e.

http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

Ha zöld zászlót kapsz a tesztelésnél akkor a porttal minden ok, mindegy hogy mit mutat az Utorrent.
broman191
Ha a gyakorlatban úgy tûnik hogy minden rendesen megy, akkor felesleges tesztelgetni. Másodlagos kliensnek számomra a Deluge bevált. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

LoSA
Egyébként ti melyik klienst ajánljátok a(z) uTorrent után?! 😊

LoSA
Nem, az nem jellemzõ. Letöltés is gyorsan megy....

Maximus4
Olyat nem tapasztaltál mostanában,hogy lassú a neted?Tehát megnyitnál egy oldalt és csak hosszú másodpercek múlva sikerül?

LoSA
Srácok, tudnátok nekem segíteni? Routert használok, de az a port engedélyezve van, amin kommunikálnak.
A problémám az, hogy uTorrent progit használok, de lehet,hogy le kellene cserélnem. Azt csinálja velem, hogy ha a program "ki van nyitva" teljes képernyõn, akkor a jobb alsó sarokban megjelenik a zöld pipa, minden rendben. Ám ha leteszem a progit, akkor már csak felkiáltó jel lesz, vagy még az sem, semmi jelet nem mutat, tehát nem mûxik valami rendesen. Tudnátok ebben segíteni?! 😊 Köszönöm

littleNorbi
Sziasztok!
Miért van az WinXP-nél a uTorrent kikapcsolása után, hogy nem birok böngészni az interneten, csak ha újra csatlakozom az internetre (PPPoE)? Ez a probléma ugyanezen számítógépen Win7es alatt nem jelentkezik...

Eljen a 10 pontos meghivo...<#sir>

videobaby
az sem most kezdõdött már.

Narxis
Nagyon elkurvult a mag... :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Velem is ugyan ez történt, csak engem azért töröltek, mert rég léptem be!
Megjegyzem 6-7 éve voltam "náluk", minden probléma nélkül, most meg kiraknak, mert nem vok ott "naponta"?! Pfff... <#levele>

A maggal amugy mi a retek van?

Akarok ma lepni,erre:

"A hozzáférésed törölve lett a következõ indokkal:
viszlát!"

Haverom ugyanigy jart multkor,visszakapta vegul a fiokot de kicsit aggodok most hogy mi lesz velem,mert a mag supportja egy rakas szar. Ha nem lenne 70TB uploadom,elkuldenem oket a g.cibe es hagynam a picsaba.

Tudjak am,hogy kit neznek hulyenek es szopatnak azzal,hogy "jobban kene figyelni,tegyel fel virusirtot.." 15 eves taknyos gyerekek iranyitjak az egeszet.

ha kivonod a felhasználó és tag rangú regeket, akkor szerintem máris jóval kevesebben lesznek akik tényleg tudnak is küldeni
rooney8
😄DDDD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tobias88
Végigsétálsz az utcán és megkérdezel mindenkit hogy nem e tudna adni magra meghívót, most úgy is csak 10 pont. Statisztika alapján minden 20. embernek van Magyarországon. Próbáld meg a 15-30 éves korosztályt, ott minden 5.nek nagyjából.
tobias88
új accal leginkább
J i GS a W
nálam most nem is megy a mag...

Hello,

az lenne a kérdésem, h lehet tenni vmit, ha a magról töröltek azzal az indokkal, h rég léptem már be! Miért fájt nekik, h nem voltam ott minden nap? Jó volt az arányom, sose volt velem gond és mégis törölnek, csak mert rég voltam ott?! Vissza lehet vhogy jutni, vagy ba**hatom?
5let?

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Ne nyomd a shiftet mikor törlöd a kliensbõl a torrentet.

Esetleg tudna valaki segíteni azon fenn álló probléma orvoslásában, melynek következtében a torrent kliensbõl való torrent eltávolításakor, a letöltött könyvtárból is törlõdik az anyag, ezzel meghagyva nekem a csodálkozás remek érzését.

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"