torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Másrészt szörfölni is tudok gond nélkül, nagy videók youtube-ról simán töltõdnek pl., de amint ezt a kolléga is mondja, net függõ. Nem tudom..
Nekem bevált, de igaz, hogy akkor még szûkebb keresztmetszettel dolgoztam, most már lehet nem kéne, viszont már megszoktam, hogy így van beállítva és nem is akarok veszõdni vele. Próbáld ki, ha változik valami és jobb lesz, akkor hagyd úgy, ha nem, próbálj mást 😊
The Matrix has you...
http://goo.gl/gd6Zi5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Röviden-tömören így lehetne leírni, de erre vannak külön oldalak is, keress rá gugliban, mindjárt világos lesz a miért.
The Matrix has you...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ha a minimum felett vagy akkor sajna nem tehetsz ellene semmit.
Geci egy dolog amúgy..
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
8 bit = 1 byte
25 Megabit = 3,125 Megabyte
tehát nem is olyan vészes az 1 MB/s feltötlésed
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tegnap feltöltöttem egy torrentet egy zárt oldalra,amit ma el is kezdtek tõlem letölteni.A kérdésem,hogy miért csak 1 Mbit/s a sebességem?120/25 a netem,amit természetesen tudom,hogy soha nem lehet elérni,de ez az 1 nem kevés,vagy lehet ezen valahogy "javítani"?Vagy függ a letöltõtõl is?
2 het utan gondoltam irc-en felkeresek valami illetekest,ha mar e-mailben nem tudnak valaszolni. (#35138) Az accomat azert toroltek,mert meghivokat arultam. 😄DDD
Kerdezem a gyereket,hogy megis milyen bizonyitek van erre? 1 napja nem ir vissza...
Rakerdeztem arra is,hogy e-mailben miert nem lehet visszairni es miert kell az embernek irc-en felkeresnie valakit egy ilyen fontos ugyben. A valasz az volt,hogy az adminok is emberek,dolgoznak,csaladjuk van...a support is 5-os <#eljen>#eljen>
Ennek a kopedek hulladek bandanak miert eri meg az,hogy a tisztessegesen seedelo (konkretan 24/7),regota jelen levo soha semmi szankcioval nem sujtott tagjaikat kirakja? Azota masik 2 haverom is igy jart,semmit nem tudtak nekik mondani. Valami nagyon buzlik itt.
Egyik haverom felajanlotta,hogy kuld nekem egy meghivot,de en erre a fostalicska oldalra vissza nem megyek. Ez tragikus...<#zavart2>#zavart2>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
azzal mit lehet kezdeni, ha a trackernél napok óta az van, hogy HTTP error 400! Mások, hogy a pé-be töltenek le ugyan onnan akkor, mert a listába látszik, hogy seed-elik is meg leech-elik is?! <#nemtudom>#nemtudom>
Egyébként tényleg az a legegyszerûbb. Vagy az, ha fix ip-t vagy dhcp címbérletet használ.
http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
Ha zöld zászlót kapsz a tesztelésnél akkor a porttal minden ok, mindegy hogy mit mutat az Utorrent.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A problémám az, hogy uTorrent progit használok, de lehet,hogy le kellene cserélnem. Azt csinálja velem, hogy ha a program "ki van nyitva" teljes képernyõn, akkor a jobb alsó sarokban megjelenik a zöld pipa, minden rendben. Ám ha leteszem a progit, akkor már csak felkiáltó jel lesz, vagy még az sem, semmi jelet nem mutat, tehát nem mûxik valami rendesen. Tudnátok ebben segíteni?! 😊 Köszönöm
Miért van az WinXP-nél a uTorrent kikapcsolása után, hogy nem birok böngészni az interneten, csak ha újra csatlakozom az internetre (PPPoE)? Ez a probléma ugyanezen számítógépen Win7es alatt nem jelentkezik...
Megjegyzem 6-7 éve voltam "náluk", minden probléma nélkül, most meg kiraknak, mert nem vok ott "naponta"?! Pfff... <#levele>#levele>
Akarok ma lepni,erre:
"A hozzáférésed törölve lett a következõ indokkal:
viszlát!"
Haverom ugyanigy jart multkor,visszakapta vegul a fiokot de kicsit aggodok most hogy mi lesz velem,mert a mag supportja egy rakas szar. Ha nem lenne 70TB uploadom,elkuldenem oket a g.cibe es hagynam a picsaba.
Tudjak am,hogy kit neznek hulyenek es szopatnak azzal,hogy "jobban kene figyelni,tegyel fel virusirtot.." 15 eves taknyos gyerekek iranyitjak az egeszet.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az lenne a kérdésem, h lehet tenni vmit, ha a magról töröltek azzal az indokkal, h rég léptem már be! Miért fájt nekik, h nem voltam ott minden nap? Jó volt az arányom, sose volt velem gond és mégis törölnek, csak mert rég voltam ott?! Vissza lehet vhogy jutni, vagy ba**hatom?
5let?
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"