torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy egy szûz xp sp3 telepíto cdhez valo?
köszi haza megyek mindenképp kiprobálom (mostmelozok)
KHB83-62KBC-87RBM-8HCR3-J9VFB
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
szükségem van win xp sp3 HUn-ra microsoft honlapján letölteöm az sp3at és frissitem fog kérni serialt? hol találhatok hozzá magyar serialt?
vagy töltsek le egy win xp sp3HUN -cd-t és telepítsem fel azt?tud vki olyan torent oldalt ahol free a reg és letudom húzni?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Most kikapcsoltam az átmeneti tárazást, így tölt le, de a tár már most 1 perc után 1 gigára nõtt!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mintha rendszerváltás elõtt lennénk. ha lett volna net, kb ilyenekkel lett volna tele. szánalmas, én mondom szánalmas 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
steam, origin: ACE_hun

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Melyik kliens ajánljátok? Az utorrent volt fent, de minimális sebességû letöltés esetén is használhatatlanná vált másra a 8mb/s netem!
Köszi
www.smart-bus.hu
eztv-vel mi történt?
DFTBA ಠ_ಠ
Még vmi, a förszt elérhetõségét megírná vki p.m-ben? <#miaz>#miaz>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mellesleg mit kapsz Te ezért, hogy itt reklámozol? Csak mert valami ID-t írsz a reg mögé, gondolom a Te ID-d. Kapsz ezért valami részesedést? Vagymi? Mert ezesetben elég elítélendõ, hogy itt reklámozod, remélem egy moderátor meglátja és megkapod a WARN-odat érte...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
PS3 ID: AdmT89
innen lehet lekapni.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
nod32 - beállítások - webhozzáférés-védelem - HTTP - böngészõk. itt meg kell keresni a utorrentet és kivenni mellõle a pipát. nem X-et kell csinálni belõle, ne legyen semmi a checkboxban. restart.
én most indítottam újra és kb. k*rva jó, hogy végre megint rendesen tudok netezni 😊 az utóbbi idõben már extrém lassú volt a dolog, elég ha futott a utorrent 0 sávszélhasználattal.
a maximális feltölt.... mellett az automatikus nincs bepipálva
nézz bele a haladó beállításokba és állíts vissza mindent az eredeti állapotra! ami nem azon van, azt becsillagozza
.: mobilize.hu :.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
kalapácsoltam,nem kellett volna?:-)