torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reggel kiderült hogy csak az én gépemrõl nem akarja felfele túrni magát.
Egy másik hálózaton lévõ géprõl simán megy.
Most hogy túl vagyok egy rendszer újratelepítésen és kipróbáltam a 2.2.1-es verziót is, teljesen esélytelennek látom az egészet.
A legelsõ hozzászólásomban is jeleztem hogy már nyitva van a port, és persze ellenõriztem is.Sajnos a szolgáltató téma se lehet ok, mivel a másik hosztról látszólag problémamentesen mûködött.
Próbáld ki régebbi utorrentel is. (pl. 3.2.3, vagy a 2.2.1-et). Itt ellenõrizd le a portot:

http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

Az is lehet hogy a szolgáltató korlátoz.
utorrent 3.3, de próbáltam már bitcomettel, és Bitlordal is 😞
Milyen klienst használsz, és hanyas verziót?
Aki minimalis kompetenciaval rendelkezik informatika teren,az hulye lesz elofizetni ra szvsz 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ühüm..ez tényleg megéri..de nem nekem.

The Matrix has you...

Beepitett virusvedelem,medialejatszo/konvertalo,adblock,tavasztal eleres.

Vajon mit tudhat ez a plus, hogy fizetni is kell érte? szélesvásznat? 😄

The Matrix has you...

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nyitottam portot a routeremen, és csekkoltam is (portcheck), tehát elviekben aktív lennék, mégsem hajlandó egyik torrent kliens sem felfele dolgozni. Illetve nagyon ritkán pár percig töltöget fel mikor nagy nehezen csatlakozik 1 peerhez, de nem az igazi.
Ajánlotta egy ismerõsöm, a titkosítást, de valahogy nem lett jobb azzal sem.Nem csak 1 helyrõl töltök, minden trackernél jelentkezik a probléma.
Inviteles 25/5ös net, wifis modem(router)el.
Mivel próbálkozzak?
Nem ez volt a lényeg, nyilván én is levágtam ezt a nyilvánvaló tényt, de köszi, hogy elmagyaráztad!

Az alap utorrent ingyenes,az Utorrent Plus fizetos.

Ma telepítés közben akadt meg ezen a szemem 😊
Ne fizessen soha!

rooney8
hát gyerekek én is visszaraktam a 2.2.1-et, mert megint elõjött a "belassul a net" szindróma és most úgy néz ki, hogy pöccre bejön minden 😊 maradok én is ennél

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ProGabe
Mennyire igazatok van! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
A 2.2.1-es uTorrent 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem tudom melyik utorrentet hasznalod,de en leragadtam a 2.2.1-nel,az tokeletesen mukodik. Ezek a 3-as utorrentek nalam is botranyosan szarok voltak.

ProGabe
Fostos uTorrent folyton bontja a netet és nem bírok rájönni, miért!

Régen ez is csak egy apró kis program volt, miért kellett felfújni? Mostanában melyik kliens jó?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DonZorro
Tehát ne csak Engedélyezve legyen hanem Kényszeritve? Megnézem! Köszike...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Speciel Én úgy értelmeztem a kérdését, hogy nem tud feltölteni, hiába állnak sorba a leecherek. UPC szemét módon áll ehhez - mondjuk érthetõ bizonyos szempontból - és nekem a korlátozás segített, de lehet más miatt lett jó az arányom, hmm...ezt a titkosítást mindig benyomtam, szóval nem hoznám vele összefüggésbe, aztán lehet neked lesz igazad. Ha neki így mûködik akkor jó, ha nem ..nem.

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
Kényszerítsd a titkosítást a beállításokban.

#35208: Attól, hogy korlátozza a feltöltést miért is lesz jobb a seed?

Igen, van. Feltöltés korlátozása.

errõl már kéne lassan egy FAQ...

The Matrix has you...

DonZorro
Srácok, van valami spéci beállítás a utorrentben UPC kábeles nethez? Nem nagyon akar visszatölteni, pedig vinnék és mehetne akár 5 megával is... 😞 KÖSZI!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Firerock
Vegyétek úgy hogy nem is írtam... Béna voltam😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Mit tudok tenni ha a legfrisseb uTorrentbõl eltûnt az "állapot" fülecske? A bepipálós lenyíló ablaknál be van pipálva,ha kipipálom majd megint be akkor sem történik semmi😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LoDMaSt
Ezt is mondják, de nem emiatt alakult ki, ahogy olvasom több helyen.

http://www.slyck.com/Newsgroups_Guide_Intro

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
Lószart.

Az FTP-k miatt van így (a PRE még mindig oda megy többnyire, nem a magyar cuccokról beszélek), hogy ne kelljen elölrõl kezdeni a letöltést, ha valami megsérül. De ez régi szabály nagyon, azóta is így maradt (még a lassú netek korában volt ennek jelentõsége).

LoDMaSt
Meg nem értek hozzá annyira, de rarnál ugye ott a crc, de ha csak egy 'sima' mkv-t, vagy mást töltenek ide-oda, nem tudni, hogy korruptálódott -e (nem tudom, hogy van magyarul).

@ Hellomarci

LoDMaSt
Usenet miatt volt/van így.

@ Hellomarci

De ez akkor sem válasz a kérdésre... mi a technikai magyarázat rá? Mert ha csak egy elavult szabály, akkor...
És ugye az is ezt támasztja alá, hogy igenis van torrent oldal, ahol már nem tömörítettek a cuccok.
[HUN]FaTaL
Scene szabály.

Met
Van ahova már nem lehet tömörített dolgokat feltölteni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

LoDMaSt
Itt van pár pro/kontra:
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1195569

Röviden meg azért, mivel ez a szabály.

@ Hellomarci

Valaki mondja már el nekem, hogy a torrent oldalak miért nem térnek át mind a tömörítetlen releasekre? Mi a technikai akadálya ennek?

Régen még csak megértettem, amikor ARJ-vel szenvedtünk kisfloppykra, meg az FTP alá nem lehetett terabyte-os winyokat rakni, de ma? Csak idõt, energiát, és helyet pazarol a usernél ez az egész...
Aszfaltra felkerult nemi BD25 anyag a HDE*o jovoltabol. Lesz forgalom ugyerzem 😄

Az utóbbi pár napban valamiért nem tudok 1 Mbps-nél gyorsabban feltölteni. Hol kéne beállítani, hogy gyorsabb legyen a feltöltésem?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Maximus4
Nem lényeg,csak poénnak szánnám,de inkább hagyjuk😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

de egyáltalán miért jó az?
szerintem sokkal lényegesebb hogy sokan letöltsék és maradjanak is seedelni
Maximus4
Nekem arra kellene,hogy amit feltöltök torrentet,az adatlapjára kitenném.Az utóbbi idõbe elég sokat töltöttem föl egy oldalra,de hiába van ott a gomb,a kutya sem foglalkozik vele 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Én csak akkor csipázom ha van egy gomb a köszönésre, azt olvasni 8 oldalon keresztül, hogy köszi, szerintem tök értelmetlen.

(mindegyik általam letöltött torrentre nyomtam köszit)
Maximus4
Nincs valakinek valami jópofa "megköszönni nem szégyen" vagy valami hasonló szövegû képe,amit ki lehetne rakni feltöltött torrent adatlapjára? 😊
Nincs ötletem saját készítéséhez 😊

shaba23
Mitõl lehet az, hogy ha fut az utorrent, akkor recseg a hangja a filmeknek, zenének?
Friss windows7, DriverScanner szerint nem hiányzik semmilyen driver, KMPlayer, winamp, Media Player Classic is produkálja a hibát.
kat.ph vagy itt nézhetõk portugál felirattal
grebber
Valaki nem tudna valami publikus torrentet ahol a Grimm Webisode-oket tudnám letölteni furcsamod nem találok oldalt 😞

Next PC upgrade: 2022

rooney8
úgy néz ki ez megoldotta, köszi 😊

nem, win 8 van fönt, és a default irtót használom

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Véletlenül nem NOD-ot használsz? Az okoz ilyeneket.

Legalábbis ez alapján.

A kapcsolatok maximális számát vedd vissza, és úgy nézd meg hogy mi történik.
rooney8
na én is bekerültem a klubba....
ha megy a utorrent (akkor is, ha nincs is aktív le/feltöltés) akkor a böngészés kb. halál közeli állapotba jut. párszor kiírja, hogy a kiszolgáló nem található, de általában csak lassan tölti be az oldalakat. ha kilövöm, akkor pikk-pakk megy minden. hiába korlátozom a feltöltést akkor is marad (meg ahogy írtam akkor is jelen van, ha nincs aktív adatforgalom). nem azt mondom, hogy 10 perc míg betölt egy oldalt, de érezhetõen lassú és lomha.

Sziasztok! Szeretném megkérdezni h ki ismeri közületek McPaul,Curpa,és JohnnyWalker91.

Ez egyetlen személy és miatta lettem kitíltva bH-ról illetve nCore-ról is. Régebben skypon beszéltem vele, a tegnapi nap folyamán feltörte a 2 accom arányvsalóval megnyomta, engem pedig kilöktek.

Ismeri közületek valaki??

Hehe<#nezze>(Mag)

Kedves xxxx!

Egyik meghívottad (xxxx) 1 hónapos prémium tagságra fizetett elõ, ezért jutalmul 7 nap prémium tagságban részesülsz.

A prémium csomagokról bõvebb információt ITT találsz.

Üdv: a Staff

★★★★★