36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Blum
    Lemez tulterheleses problemat nem ir ki az utorrent jobb also sarokban amikor igy belassul a letoltes?
  • ForzaInter
    az mitől van, hogy külső winyóra nem tud letölteni a utorrent? elindul a letöltés aztán meghal és ilyen 3-4 kb/s-el jön lefele, pedig seed van, és ez megöli konkrétan az összes letöltést, és újra kell indítani a gépet/programot hogy megjavuljon..
  • Blekk Síp
    whatcd-re probaltam bejutni IRC-en, de állandoan dolgozok, egyszeruen csak ritkan tudok sorbaállni interjura, és még soha sem kerultem sorra. Tranceroute meg TranceTraffic meghívora csak 1-2 évvel ezelotti ajánlásokat találtam apr forumon, pedig jo lenne valamelyikre bejutni. Ajh nem hiszem el, hogy kidobtak a jo kis helyemrol, kimaradt pár honap a gyujteményembol, minden bajom van. Elsosorban VINYL-ek érdekelnének, nyilt reg sehol sincs?
    Vagy valaki pm-ben segitsen mar rajtam :D
  • [HUN]FaTaL
    Hm, tévedtem, state of trance pl. fent van.
  • [HUN]FaTaL
    Azokat nem, mert tiltottak. De azok engem pl. hidegen hagynak :D

Nem nehéz az arányt tartani. Feltolsz valami régi albumot (rutrackerről letöltöd pl.) flacban, ami már nincs fent és 1-2 trader mindig letölti.
  • Blum
    Felszoktak rakni azokat is.

Igaz en azokat inkabb rutr*ckerrol toltom (mar amennyi ilyen zenet hallgatok)
  • LoDMaSt
    Szerk.: Jó, a rutracker az aduász, ott minden fennvan. :D
  • Blum
    En ott voltam (IRC-n meg hamarabb megjelenik a feltoltes mint magan az oldalon) de soha nem ertettem,hogy az az 5mp alatt hogy a francba van mar 5-10 seed? Lehuztam gyorsan (80/25 digi),utana kb. 1 oraig ment korrekt sebesseggel felfele es onnantol 0.

Szoval 1 honap alatt felnyomattam kokemeny 120 gigat :(
  • LoDMaSt
    A heti adásokat (global dj broadcast, stat of trance, corstens countdown) is felrakják? Mert azokat még nem találtam. Meg a másik a _nekem_ what ellen szól, hogy annál nem tudom hol nehezebb az aránytartás. :)
  • [HUN]FaTaL
    Rendszeresen töltenek wcdre is, nagyrészt trancet hallgatok. Rutracker és wcd comboval eddig minden meglett. :)

SCC-n kevesebb zene van, scene tracker.
  • LoDMaSt
    Jó, persze, de ha megnézed, ma is feltettek 4 archiveot, 3-16 giga közöttieket, minden van kb 80 seeder, többségük trader, vagy bot, tehát mindent vinni fognak, csak épp akkor kell ott lenned, amikor felteszi valaki
  • Blum
    Tessek
  • Blum
    Na ja,csak 2-3 nappal a feltoltes utan jo ha evente van 2 uj letolto. :D
  • clio1616v
    kérek meghívót
  • LoDMaSt
    mp3, arcive, foreign része free leeches, azért az könnyít a dolgokon. :)
  • Blum
    scc-re seedelni nem egyszeru :D

IRC-n kovettem egy idoben,mire rakattintottam a friss Free Leech-re mar volt 10 seed :D
  • LoDMaSt
    trance, elektro nem anniyra, akkor már inkább trancetraffic, vagy scc, ahova rendszeresen töltenek fel.
  • [HUN]FaTaL
    WhatCD-n van minden :)
  • videobaby
    tranceroute.com ide kérj meghívót
  • Blekk Síp
    Valami jó Elektronikus/Trance zene trackert nem tudtok véletlenul? Kb 1 honapig nem léptem be az orosz SatCl****g.-ra és kidobtak.
  • grebber
    RSS-t sorozatoknál hogyan tudnám belőni?
    (Kényelmesebb lenne úgy sokkal mint most,hogy nap mint nap mint keresgélek kattingatok)
  • Blum
    Ment PU
  • grebber
    Tud valaki valami jó sorozatos oldalt?

Eztv kurva lassu,mármint most is kint vannak új sorik és még nincsenek ott kint pedig pl piratebayen kiadja hogy eztv-s a torent. :(
  • Gerga
    WD 2TB My Book Essential szeretnék venni (Tv-hez és torrentre használnám), az a kérdésem, hogy lehetséges-e, hogy az uTorrent progit a külső merevlemezre rakom (portable) és csak azokat a torrenteket kezelné amik a külső merevlemezen vannak? Lehetségese-e ha másik Windows-os géphez csatlakoztatom vagy a TV után újra a gépemhez és elindítva a külső vinyón lévő uTorrentet azonnal seedelné a torrenteket és nem kezdené el ellenőrizni az összeset.
    Ha lehetséges ez akkor, adódik egy másik kérdésem, hogy egy másik torrent progi pedig a belső vinyón lévő torrenteket kezelné és futhatna egyszere a két progi?
    Remélem érthetően fogalmaztam.
  • Blum
    Mar nem kell,visszaraktam a jo oreg 2.0.4-et. ;)
  • Blum
    Valaki akinek megvan,eltudna kuldeni pu-ben az utorrent 2.2.1-hez valo classic utorrent kinezetet? Fejen allok ettol a modern lof@sztol...
  • ldavid
    bármelyik nagy open trackeren megtalálod (még youtube-on is van pár), a felirat viszont nem túl esélyes szerintem
  • fergusonpapa
    Érdekelne nagyon egy sorozat, de nem láttam feltéve sehol.

Shark Tank a neve, üzleti reality. Fent van valahol? Elég az hogy igen és hol, sehol nem találtam. (magyar felirat előny.)

Köszi előre is.
  • videobaby
    nem kapsz sztem.
  • milk4
    meghívót kérek
  • videobaby
    micsoda ijedelem :D
  • Kontrakcio
    hmm, már jo , pedig vagy 5 percig nem hozta be...
  • Kontrakcio
    és a mag nektek?
  • Met
    nekem megy
  • videobaby
    nekem sem.
  • Unreal1942
    Aszfalt csak nekem nem megy?
  • Blum
    Probaltam mar mindent. Chrome kalap-kabat beengedett,semmi gond nincs vele.
    Egyszeruen nem ertem,hogy mitol gajdult igy meg.

Szerk.: Hihetetlen,de a 234937249214. jelszo-emlekezteto utan es 64343. captcha beiras utan beengedett.
    Tokom se erti...
  • ldavid
    cookie-kat törölted már? vagy próbáld privát módban
  • Blum
    Chrome-bol siman beengedett engem is,FF-nem meg nem.
    1 oraja meg nalam is jo volt...

De hiaba kerek jelszo emlekeztetot FF-ben,semmi nem tortenik. Kizart,hogy ezt a fost hasznaljam emiatt
  • [HUN]FaTaL
    Nálam megy, be se kellett lépnem.