36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Blum #35523 Lemez tulterheleses problemat nem ir ki az utorrent jobb also sarokban amikor igy belassul a letoltes? -
#35522 az mitől van, hogy külső winyóra nem tud letölteni a utorrent? elindul a letöltés aztán meghal és ilyen 3-4 kb/s-el jön lefele, pedig seed van, és ez megöli konkrétan az összes letöltést, és újra kell indítani a gépet/programot hogy megjavuljon.. -
#35521 whatcd-re probaltam bejutni IRC-en, de állandoan dolgozok, egyszeruen csak ritkan tudok sorbaállni interjura, és még soha sem kerultem sorra. Tranceroute meg TranceTraffic meghívora csak 1-2 évvel ezelotti ajánlásokat találtam apr forumon, pedig jo lenne valamelyikre bejutni. Ajh nem hiszem el, hogy kidobtak a jo kis helyemrol, kimaradt pár honap a gyujteményembol, minden bajom van. Elsosorban VINYL-ek érdekelnének, nyilt reg sehol sincs?
Vagy valaki pm-ben segitsen mar rajtam :D -
#35520 Hm, tévedtem, state of trance pl. fent van. -
#35519 Azokat nem, mert tiltottak. De azok engem pl. hidegen hagynak :D
Nem nehéz az arányt tartani. Feltolsz valami régi albumot (rutrackerről letöltöd pl.) flacban, ami már nincs fent és 1-2 trader mindig letölti. -
Blum #35518 Felszoktak rakni azokat is.
Igaz en azokat inkabb rutr*ckerrol toltom (mar amennyi ilyen zenet hallgatok) -
#35517 Szerk.: Jó, a rutracker az aduász, ott minden fennvan. :D -
Blum #35516 En ott voltam (IRC-n meg hamarabb megjelenik a feltoltes mint magan az oldalon) de soha nem ertettem,hogy az az 5mp alatt hogy a francba van mar 5-10 seed? Lehuztam gyorsan (80/25 digi),utana kb. 1 oraig ment korrekt sebesseggel felfele es onnantol 0.
Szoval 1 honap alatt felnyomattam kokemeny 120 gigat :( -
#35515 A heti adásokat (global dj broadcast, stat of trance, corstens countdown) is felrakják? Mert azokat még nem találtam. Meg a másik a _nekem_ what ellen szól, hogy annál nem tudom hol nehezebb az aránytartás. :) -
#35514 Rendszeresen töltenek wcdre is, nagyrészt trancet hallgatok. Rutracker és wcd comboval eddig minden meglett. :)
SCC-n kevesebb zene van, scene tracker. -
#35513 Jó, persze, de ha megnézed, ma is feltettek 4 archiveot, 3-16 giga közöttieket, minden van kb 80 seeder, többségük trader, vagy bot, tehát mindent vinni fognak, csak épp akkor kell ott lenned, amikor felteszi valaki -
Blum #35512 Tessek -
Blum #35511 Na ja,csak 2-3 nappal a feltoltes utan jo ha evente van 2 uj letolto. :D -
clio1616v #35510 kérek meghívót -
#35509 mp3, arcive, foreign része free leeches, azért az könnyít a dolgokon. :) -
Blum #35508 scc-re seedelni nem egyszeru :D
IRC-n kovettem egy idoben,mire rakattintottam a friss Free Leech-re mar volt 10 seed :D -
#35507 trance, elektro nem anniyra, akkor már inkább trancetraffic, vagy scc, ahova rendszeresen töltenek fel. -
#35506 WhatCD-n van minden :) -
#35505 tranceroute.com ide kérj meghívót -
#35504 Valami jó Elektronikus/Trance zene trackert nem tudtok véletlenul? Kb 1 honapig nem léptem be az orosz SatCl****g.-ra és kidobtak. -
#35503 RSS-t sorozatoknál hogyan tudnám belőni?
(Kényelmesebb lenne úgy sokkal mint most,hogy nap mint nap mint keresgélek kattingatok) -
Blum #35502 Ment PU -
#35501 Tud valaki valami jó sorozatos oldalt?
Eztv kurva lassu,mármint most is kint vannak új sorik és még nincsenek ott kint pedig pl piratebayen kiadja hogy eztv-s a torent. :(
-
Gerga #35500 WD 2TB My Book Essential szeretnék venni (Tv-hez és torrentre használnám), az a kérdésem, hogy lehetséges-e, hogy az uTorrent progit a külső merevlemezre rakom (portable) és csak azokat a torrenteket kezelné amik a külső merevlemezen vannak? Lehetségese-e ha másik Windows-os géphez csatlakoztatom vagy a TV után újra a gépemhez és elindítva a külső vinyón lévő uTorrentet azonnal seedelné a torrenteket és nem kezdené el ellenőrizni az összeset.
Ha lehetséges ez akkor, adódik egy másik kérdésem, hogy egy másik torrent progi pedig a belső vinyón lévő torrenteket kezelné és futhatna egyszere a két progi?
Remélem érthetően fogalmaztam. -
Blum #35499 Mar nem kell,visszaraktam a jo oreg 2.0.4-et. ;) -
Blum #35498 Valaki akinek megvan,eltudna kuldeni pu-ben az utorrent 2.2.1-hez valo classic utorrent kinezetet? Fejen allok ettol a modern lof@sztol... -
ldavid #35497 bármelyik nagy open trackeren megtalálod (még youtube-on is van pár), a felirat viszont nem túl esélyes szerintem -
#35496 Érdekelne nagyon egy sorozat, de nem láttam feltéve sehol.
Shark Tank a neve, üzleti reality. Fent van valahol? Elég az hogy igen és hol, sehol nem találtam. (magyar felirat előny.)
Köszi előre is. -
#35495 nem kapsz sztem. -
#35494 meghívót kérek -
#35493 micsoda ijedelem :D -
#35492 hmm, már jo , pedig vagy 5 percig nem hozta be... -
#35491 és a mag nektek? -
#35490 nekem megy -
#35489 nekem sem. -
Unreal1942 #35488 Aszfalt csak nekem nem megy? -
Blum #35487 Probaltam mar mindent. Chrome kalap-kabat beengedett,semmi gond nincs vele.
Egyszeruen nem ertem,hogy mitol gajdult igy meg.
Szerk.: Hihetetlen,de a 234937249214. jelszo-emlekezteto utan es 64343. captcha beiras utan beengedett.
Tokom se erti... -
ldavid #35486 cookie-kat törölted már? vagy próbáld privát módban -
Blum #35485 Chrome-bol siman beengedett engem is,FF-nem meg nem.
1 oraja meg nalam is jo volt...
De hiaba kerek jelszo emlekeztetot FF-ben,semmi nem tortenik. Kizart,hogy ezt a fost hasznaljam emiatt -
#35484 Nálam megy, be se kellett lépnem.