torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De otthon megnézem, nálam kevés e a TCP.
Ez egy ismert bug, ha nem tetszik nem kell hasznalni.
Amugy masik lehetoseg a TCP-Z hasznalata ahul a pacth fulecskenel egy csuszkan belehet allitani az uj ertekeket az eredeti 10-rol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem egy felhasznalo panaszkodik arra, hogy amikor a klienseket futtatja, akkor a netbongeszes lelassul igy a letoltes kozben, nem tudnak mast csinalni.
Ez egy Windows XP feature miatt van, mivel az MS korlatozta az TCP lekerdezesek szamat az XP SP2-tol 10-re es emiatt a netkapcsolat lelassul, ha torrentet hasznalunk mivel az felhasznalja az osszes TCP kapcsolatot es idobe kerul ezek felszabaditasa.
Hogy tudjuk leellenorizni, hogy a hiba nalunk fent all e.
Start menu>Beallitasok>Vezerlo Pult?Felugyeleti eszkozoknel nyissuk meg az esemenynaplot es a rendszer almenuben nezzuk meg talalunk e olyan figyelmeztetest, hogy 4226 szamu hibauzenet. ("A TCP/IP elérte az egyidejû TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot.")
Ha ilyet latunk akkor ez a gond es ez okozza a belassulasat a bongeszesnek torrentezes vagy peer-to-peer kapcsolat kozben.
Hogy tudjuk kikuszobolni ?
Latogassunk el a http://www.lvllord.de/?lang=en&url=downloads#4226patch oldalra es toltsuk le a nekunk megfelelo nyelvu valtozatot.
Ha megvagyunk ezzel futtassuk a programot 100-as parameterrel.
EvID4226Patch /L=100
Ezzel az eredeti 10 kapcsolat szamat 100-ra emeljuk. Az XP original fajl ellenorzoje a patch kozben ami 15 masodpercig tart feljon egy ablak, ami visszafrissitene a regi TCPIP.SYS fajlt, ezt ne engedelyezzuk, majd inditsuk ujra a gepet.
Ha mindenet megfeleloen csinaltunk a hiba megszunik es ismet elvezhetjuk a bongeszest a torrentezes kozben is, lassulas nelkul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
olyan kérdésem volna - hirtelen átnyálazva nem találtam ilyen jellegû kérdést -, hogy a chello-s netes korlátozással lehet-é vmit kezdeni, vagy törõdjek bele?
amugymeg #23350
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
én csak olyannak adok, akinek diginete van, nem vallásra, bõrszínre, nemre osztom 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
.: mobilize.hu :.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Mondtam, hogy összetéveszt egy dvd kölcsönzõvel😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
És ha kinyomtatod az " internetet ?<#wink>#wink>
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ismerõsnek akarnék adni reget, hogy lássa mi van fent, de leszedni in szedném mert vodás nete van.
Mindíg megkérdezem tõle, hogy kell valami, mire megkérdezi, hogy mi van fent? Má' unom 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
bérelt vonal.
diginet.
stb.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
csak 10 HSZel van lejjebb...
Tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan oldható meg 2 személy között a torrentezés tracker nélkül? Elsõsorban abból a célból lenne szükséges, hogy koliban nem tudok ftp szerót létrehozni...
Ha vmit meg szeretnék osztani pl az 1ik haverommal akkor hogyan, milyen információval lássam el a létrehozott torrentet, hogy átküldés után tudjam is neki seed-elni...?
elõre is kösz a segítséget...
2. gondolom beírod az URLt. Torrentfluxnál elõnyösebb a távoli asztal kapcsolat webUIval
A Seed Serverrõl szeretnék pár kérdést megtudni.
1.Amikor letöltöttem valamit a torrentfluxal,akkor én az ftp-rõl a saját gépemre milyen sebességgel tudom letölteni azt,amennyit a seed server szolgáltat,vagy amilyen a netem sebessége?
2.A torrentfluxot hogyan lehet elérni pl Mozillábam?
Hát köszi elõre is!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.