torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az melyik oldal? Mert most így hirtelen nem tudom.
Jöhet priviben is.
köszike.<#integet2>#integet2>
Lehet. A fájlok felére azt állítod be h ne töltse le.
Olyankor mi van ha egy zárt torrent oldalról letöltök egy torrent fájlt és azt odaadom másnak? 😊
És lehet olyat csinálni, hogy mondjuk lejött 50%-ig egy film (vagy bármi más) és nem akarom tovább tölteni, csak seedelni?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
1991-es Star Trek 25Th Anniversary még anno akkoriban ment a sky1-en nekem megvolt vidin csak eltünt.
Nagyomn fontos lenne ugyan is a nõvérem és én nagyon szeretnénk megnézzni.
Elõre is köszike.
Üdv.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ha csak feltöltesz akkor is van letöltés, mert megkapod a visszaigazoló csomagokat h megérkezett a másik félnek az adat amit küldél
Lehet, hogy egy kicsit off dolgot fogok írni, de segítségre lenne szükségem.
A sorozatokról mindig nagyszerû tvtime release szokott készülni.
Szeretném kérdezni, hogy a tvtime hogyan csinálja, hogy digitálisan meglesz a felvétel? Ennek a menetére lenne szükségem.
Nem akarok a tvtime nyomába eredni, csak mást kellene felvennem a tv bõl.
Légyszives segítsetek:
Tehát, ha fel szeretnék venni valamit a tv-bõl, hogy digitálisan meglegyen, akkor hogyan kellene csinálnom? Még ilyen régi tv-m van.
Elõre is köszönöm
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
http://goo.gl/gd6Zi5
Mostanában kezdtem el torrentezni és van pár dolog amit nemvágok.. pl: töltök valamit ami több file-ból áll és alul a "Szeletek" oszlopban pár file-nál full piros a csiik.. és azt a file-t nemtom tölteni. Ez miért van? Magátol megjavul majd és fogom tudni rendesen tölteni?
Patcher Version 2.23 released!
No day passed since the last version and a new is out again.
The patcher can now access the TCPIP.SYS on 64-bit systems (since SP1) (thx Pyr0 for the info!).
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez nem túl egészséges dolog azoknak,akik P2P alkalmazásokat használnak.Ezért megjelentek különféle Half-open limit fixek:Link.
Az uTorrent haladó beállításoknál a net max halfopen nyolcra van állítva,a Windows pedig tízre.Mivel nem érheti el soha a Windowsban beállított maximális kapcsolatok számát.A rendszer többek között instabillá válhat.Az optimális beállításokat mindenkinek magának kell megtalálnia.Egy példa:Emeljük meg a Windows max.kapcsolatok számát száz kapcsolatra.Az µTorrent haladó beállításoknál a net max halfopen beállítását pedig ötven kapcsolatra.
elvileg már módosítottam csak meg akarom nézni, hogy tényleg sikerült e
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nincs valami beállítási lehetõség hogy torrentezés közben elsõbbséget lehessen biztosítani a böngészõnek?
@ Hellomarci
@ Hellomarci
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Különben megérdeklõdtem, és nem Linksys volt, hanem 3com, de mind1, magától egyiknek se kéne tönkremennie 😊)