torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
😄 kösssz

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Met
sajnos nem tudunk segíteni

most megnyugodott a kis lelked?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ChuckyHUN
és akkor talán nem lehetne beírni, hogy nem tudjátok? :CCCCCC

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

rooney8
Talán ha tudnánk mi a baja, akkor segítenénk...<#szomoru2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Met
Most lebuktunk, mind tudjuk a megoldást csak nem mondjuk meg<#wow3>

Narxis
Én segítenék, de halvány lila gõzöm sincs. Router? Szolgáltató(upc)?

ChuckyHUN
milyen kurva segítõkész egy társaság <#eljen><#szomoru1>

rooney8
Azért szoktak lenni. Lehet hogy nem magon meg ilyeneken, de ezeken kívül is vannak azért jó oldalak 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Narxis
<#sir>

A jó magyar helyeken soha nincs freereg

Narxis
Van valami jó magyar helyen freereg? Vagy csak azok vannak amiket utorrent.hu-n látni?

Hogy engedi-e, azt nem igazán tudom.
Mellékesen wifi típusú a kapcsolatom.
ChuckyHUN
Miért van az, hogy 1.89 beta (régebbi verziokkal is elõfordult), elindítom, elkezdi tölteni a torrentet, felugrik 130-ra egybõl, minden király. Aztán úgy 1 perc múlva, leesik a sebesség 5-6 kb/s-re. És ha leállítom, ujrainditom, megint 130, megint 5-6. szerintetek mi lehet?

utorrent 1.8.3

steam, origin: ACE_hun

utorrent 1.7.7 problémám van
aszfaltos akár kalozos oldal rol probálnék letölteni sajna a sebesség nem megy soha 20k fölé(aszfaltoson direkt kiprobáltam egy olyan torrentet amit 6x annyian seedelnek mint leechelnek)
a trackerhez ált azt a hibauzenetet irja h time out, invalid url,
mi lehet a baj? a gyári standard beállításokkal használom egyedül a letöltési könyvtár nevét változtattam
vagy esetleg milyen más torrent kilens-t ajánlotok?
LoDMaSt
router is engedi a portot?

@ Hellomarci

Problémám a következõ: utorrent használatakor a kapcsolat minõségét jelzõ ikon sokszor jelzi, hogy a tûzfal/router korlátozza a kapcsolatot, nyissak egy másik portot, hogy mások kapcsolódni tudjanak hozzám. Ilyenkor hogy nyissak másik portot? A vicc,hogy a tûzfal nincs bekapcsolt állapotban.
Ok...Megoldódott a probléma...a nod 32 kavart be. Feltelepítettem a smart cerurity 4-es verzióját helyette és most normálisan mûködik minden.
Sziasztok!

A problémám az, hogy amint bekapcsolom az utorrentet rögtön belassulnak az oldalletöltések. Általában minden oldalt egyszer kétszer frissíteni kell mire normálisan bejön. És olyan, mintha ciklusokban jönne ez a hiba. Egy ideig normálisan mûködik a böngészés, aztán jön a hiba...kis pihentetés után megint normális és így tovább, mintha betelne egy virtuális puffer. A torrent ezzel szemben tökéletesen mûködik. Kihasználja maximálisan a le és feltöltési kapacitást.
A rendszer:
Upc chello net
modem
router
2 gép
A router az egyik gép MAC címét használja, így lett beregisztrálva a upc-nél.

Amiket eddig próbáltam:
-cfosspeed feltelepítve és normálisan beállítva
-routerben Mac cím csere (teljesen leblokkolta a netet)
-windows reinstall
-router tûzfal kikapcsolva
-minden tûzfal eltávolítása a géprõl
-utorrent által használt port tesztelése(eredmény zöld pipa, tehát a netes teszt szerint használható a port torrentezésre)
-windows tûzfal kikapcsolva
-utorrentben a kapcsolatok, sebességek, szálak korlátozása

Egyik sem segített.
ProGabe
kösz 😊

acehd-n, hdme-n benn vagyok indulás óta. mindkettõ elég friss, nem rosszak. emuparadise, total sports sem rossz

persze nem kell valami eget rengetõ dologra gondolni, csak ha valaki mondjuk új még a torrent területén, ezeken el tud indulni. a lényeg a privát trackereknél (már ha valaki akar tagja lenni ilyennek), hogy valahova be kell kerülni, aztán úgyis jön a többi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

poppe
faszányos az új képed 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mégis melyiket neveznéd normális oldalnak ezek közül?

<#nemtudom><#nevetes1>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
sehogy. minden megy a régiben, a trackert szép lassan átviszik egy third-party oldalra. a PB-nek annyi pénze lesz, amennyibõl tényleg vehetnek egy szigetet 😊

qtab986
Eladták a PB-t. Ez hogy érint minket?

Ja de ez általában csak lassú seedereknél van. Mindenkinek minden adat nincs meg, ahogy egy adatot letölt a seedertõl valaki, az már nála is megvan, és a többieknél még nincs, és így tovább, ez a torrent lényege.

igen, csak azt is bele kell számítani, hogy lehet hogy az az adat már mindenkinek megvan. ezért van sokszor az h pl 12,1%-ig gyorsan lejön mindenkinek, aztán meg csak csordogál mert csak a seedereknek van meg az a rész ami a többieknek kéne.
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jó de azért azt is számoljátok bele, hogy ha egy leecher letöltött x adatot, azt az x adatot már õ is seedeli, miközben leecher...

[HUN]FaTaL
Persze a többi leechernek a seederek nem küldenek semmit, csak és kizárólag neked. Teljesen logikus.

http://goo.gl/gd6Zi5

szerinted mind1 ha 3 emberrõl 2-en töltenek vagy 200-an? valószínû...
Én se értem, az h hányan leechelik, elvileg teljesen mindegy...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

xNoodlex
Próbálj egy olyan torrentet amit senki nem leechel csak seed van..

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

bexinho
Köszönöm a gyors válaszokat. Bár számomra még érthetetlen, h ezt megelõzõen szinte minden alkalommal majdhogynem max letöltéssel jött.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

sith7
Már nem kell, köszi

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

sith7
Hogyan kell az Utorrent gadget - et beállítani, hogy mûködjön is ?
Nekem nem megy ...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Met
Ha nyílt tracker akkor elképzelhetõ, hogy azért nincs sebesség mert ott divat lekorlátozni a feltöltést.

mert több ezren leechelik is
bexinho
Hello!
MIért van az, h pár napja azt vettem észre, h külföldi torrentoldalakról nem jön 30-40k-nál gyorsabban a cucc. Pedig a több ezren seed-elik. Nem állítottam semmit, 8 megás net, T-online. Az érdekesség, h magyar oldalakról simán jön 700k-val.
Valaki segítsen! Program: utorrent

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dawiiis
hello mindenki! valaki segítsen hogy a letöltésem miért jön 1kb és 5kb között amikor havernak 130kb-al jött végig pedig ugyanonnan szedjük ugyanoan nettel. aki tudja a választ írjon privátot.

.:: Az út addig tart még nyomod a gázt::. :D:D

rooney8
kösz

Megnéztem de ott csak a játékot találtam. Lehet hogy vak vagyok de én nem találtam meg.<#falbav>
Na sebaj keresek tovább.<#email>

igen olyan

de, be lehet, mindegyik filet ne töltse le-re állítod
rooney8
Jó, de akkor olyan mintha én töltenék az oldalról? Vagy hogy van ez? 😊

ÉS utólag nem lehet beállítani, hogy: "Na most itt állj meg és seedelj"<#idiota>

Casillas

piratebay

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Hehe ez jó feldobtátok a napomat.<#nyes><#taps>
De most komolyan tényleg fontos lenne.<#wave>

Met
pofán-baszós<#idiota>

propán-bután<#idiota>
punkbuster<#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent