torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most megnyugodott a kis lelked?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mellékesen wifi típusú a kapcsolatom.
steam, origin: ACE_hun
aszfaltos akár kalozos oldal rol probálnék letölteni sajna a sebesség nem megy soha 20k fölé(aszfaltoson direkt kiprobáltam egy olyan torrentet amit 6x annyian seedelnek mint leechelnek)
a trackerhez ált azt a hibauzenetet irja h time out, invalid url,
mi lehet a baj? a gyári standard beállításokkal használom egyedül a letöltési könyvtár nevét változtattam
vagy esetleg milyen más torrent kilens-t ajánlotok?
A problémám az, hogy amint bekapcsolom az utorrentet rögtön belassulnak az oldalletöltések. Általában minden oldalt egyszer kétszer frissíteni kell mire normálisan bejön. És olyan, mintha ciklusokban jönne ez a hiba. Egy ideig normálisan mûködik a böngészés, aztán jön a hiba...kis pihentetés után megint normális és így tovább, mintha betelne egy virtuális puffer. A torrent ezzel szemben tökéletesen mûködik. Kihasználja maximálisan a le és feltöltési kapacitást.
A rendszer:
Upc chello net
modem
router
2 gép
A router az egyik gép MAC címét használja, így lett beregisztrálva a upc-nél.
Amiket eddig próbáltam:
-cfosspeed feltelepítve és normálisan beállítva
-routerben Mac cím csere (teljesen leblokkolta a netet)
-windows reinstall
-router tûzfal kikapcsolva
-minden tûzfal eltávolítása a géprõl
-utorrent által használt port tesztelése(eredmény zöld pipa, tehát a netes teszt szerint használható a port torrentezésre)
-windows tûzfal kikapcsolva
-utorrentben a kapcsolatok, sebességek, szálak korlátozása
Egyik sem segített.
acehd-n, hdme-n benn vagyok indulás óta. mindkettõ elég friss, nem rosszak. emuparadise, total sports sem rossz
persze nem kell valami eget rengetõ dologra gondolni, csak ha valaki mondjuk új még a torrent területén, ezeken el tud indulni. a lényeg a privát trackereknél (már ha valaki akar tagja lenni ilyennek), hogy valahova be kell kerülni, aztán úgyis jön a többi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://goo.gl/gd6Zi5
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Nekem nem megy ...
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
MIért van az, h pár napja azt vettem észre, h külföldi torrentoldalakról nem jön 30-40k-nál gyorsabban a cucc. Pedig a több ezren seed-elik. Nem állítottam semmit, 8 megás net, T-online. Az érdekesség, h magyar oldalakról simán jön 700k-val.
Valaki segítsen! Program: utorrent
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.:: Az út addig tart még nyomod a gázt::. :D:D
Na sebaj keresek tovább.<#email>#email>
de, be lehet, mindegyik filet ne töltse le-re állítod
ÉS utólag nem lehet beállítani, hogy: "Na most itt állj meg és seedelj"<#idiota>#idiota>
De most komolyan tényleg fontos lenne.<#wave>#wave>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent