torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az xbt fut továbbra is, igy az adatforgalmat elszámoljuk!"
csak nem értem mért írja hogy "nem hozható létre a kapcsolat....."
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
utorrent 1.8.2-nél próbálom beállítani az RSS Feedet
a forrás urlt hozzáadva az össz feed alatt meg is jelent szépen és az oldalon lévõ összes torrentet kilistázza
a beállításoknál az rss letöltõben hozzáadom amit szedni szeretnék
a szûrõhöz a nevet a nemhez nem tudom a mentéshez a mappát
de mégsem indult el automatikusan
mit rontok el?
mostmeg teljesen eltünt és semmi ikont nem rak ki.
windowson nem állítgattam semmit meg a routeren se. minden ugyanugy vna mint eddig.
ha csekkolom a portot az utorrentel aztirja midnen ok. mégse megy semmi
http://loal.atw.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
persze ezen felül ne legyél passzív és kapcsold ki a DHT
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nekem utorrentem van és az lenne a kérdésem hogy van 12 seeder és nem töltök le :S néha bejön 1-2kb/s-el de csak pár másodpercre
kérdezem akkor kell valami finom beállítás vagy valamit elkúrtam? vagy a seedereknél van elbaszva?
elõre is köszi
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy ideje, ha berakok a kliensbe egy torrentet, nem indul el a letöltés (seed van), csak ha kilépek a programból és újraindítom.
Nem túl nagy gond, csak eddig nem csinálta és egy picit kényelmetlen.
Gyanítom, hogy valamit elállítottam, csak nem jövök rá hogy mit.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
http://pspfilez.extra.hu/
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Pedig az a kedvenc oldalam. Remélem sikerül.
Kösz az infot.
Mi történt a BiteGte oldla nem negd be és jelszót sem enged változtatni. Azt írja ki hogy nincs ilyen email cím az adatbázisban.
Aki tudja a választ kérem írjon.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
volt vmi consolparadise nevû konzolos oldal, nem volt rossz, de az is meghalt hónapokkal ezelõtt...
http://bt.xbox-sky.cc/
ez külföldi, csak xboxxal foglalkozó tracker.
(hxxp://xbox360hungary.ogre) nem tudjátok mi van?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Lesz szíves mind a 3000 idejáró beírni a "sajnos nem tudom a választ" c. nótát. THX!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent