torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
én se tudok semmit letölteni tpb-rõl

qtab986
Kalózöbölbõl akartam letölteni south parkot, de két különbözõ torrentet se tudtam letölteni. De érted, az oldal bejön, rákattintok a "torrent letöltése" linkre, és ezt írja böngészõ:
A kapcsolat idõtúllépés miatt megszakadt
A(z) torrents.thepiratebay.org helyen lévõ kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.

Mi az baja, egy másik oldalról meg ma simán letöltöttem 2 másik torrentet?

Ezt nem tudtam... gondolom nem lehet kiküszöbölni?<#szomoru1>
Hát 250 helyett 50kB\s tényleg valami, de 68Gb letöltéséhez édes kevés (még max sebességgel is eltartana pár napig😄)

Azért köszi a segítséget!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bertino
a upc-nél korlátozzák a p2p-t.
bár tény, hogy éjjel azért valamennyire mennie kellene.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez a Upc mostani alapcsomagja. Most egy kicsit gyorsult, de nem igazán értem, miért indul be ilyen nehezen, ha máshol gond nélkül megy. Amit még észrevettem, hogy a regisztrációt nem igénylõ torrentek esetében még durvább. Multkor elindítottam egyet 200seed\300peer, és alig érte el az 1-2 kB\s-ot. Ugyanezt elindítottam Diginettel és mondanom sem kell, lényegesen gyorsabb volt.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bertino
és melyik isp-tõl van a net ?

Köszi! Most már bátran telepítem fel! <#worship>

Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése --> nálam elsõ a listában

ProGabe
tudtommal létezik portable utorrent

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csak azért kérdeztem, mert jelenleg egy kölcsön-gépem van, és nem akarnék ezen fent hagyni semmit. De ugyanakkor fontos lenne letöltenem ezt-azt.

Nem lehet. Örökre ott marad 😄

Viccet félre téve: most meg nem nézem, de felteszem a programok hozzáadása listában ott van.

Sziasztok! uTorrent-et lelehet törölni a géprõl? ha igen, hogyan?

passatgt
Transmission-t használok, meglehet az oldani valahogy, hogy csak akkor töltsön, amikor nem megy a böngészõ?

tedd fel a cfosspeed-et
Másrészt a feltöltésedet is tedd a valós feltöltési maximumod 80%-ára.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

qetuol
van vkinek accountja a torrents.ru oldalon? kéne egy kis segítség, pü pls

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

devilzero
KÖSZ!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Met
A jobb alsó sarokban jobb klikk az L betûre, ott tudod beállítani az összes letöltési sebességet amit az utorrent használ

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

devilzero
Egyébként uTorrentet használok!!!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

devilzero
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy miközben töltök torrentel, azt nem lehetne beállítani, hogy ne az összes sáv a torrent letöltésére összpontosuljon? Remélem érthetõ vagyok, tehát az a lényeg hogy miközben töltök az 1megás netemmel 120-al akkor ugye nehezen jön be 1 oldal is, mert nem akar arányosan eloszlani a letöltés. Legalább olyat szeretnék hogy 100-al jönnek a cuccok és 20-al meg böngésznék, már ha ez megoldható lenne.
Kösz!!!

Nem a nete lett gyorsabb csak a szolgáltató(3 betûs)korlátozza ezért nem tud annyival szedni amennyivel kéne csak a 2.0-val ami köztudott!
majd mi is megoldjuk
bertino
majd megoldja, ne félj.

velem is így volt. 2.0-t már nem tudja korlátozni a szolgáltató úgy néz ki
Na akkor elmondom, hogy ha szerinted szarul volt beállítva az elõzõ (jelen esetben az 1.8.4 és az 1.8.1) kliens akkor az új (2.0 béta) is szarul van beállítva! Mivel azon kívül, hogy felraktam semmit ismétlem semmit sem állítottam be vagy el rajta! És míg az 1.8.x el "vánszorgott" addig az új klienssel "repül". Na erre varrjál gombot! De nem fogom neked bizonygatni, csak mint érdekességképp közöltem.....

\" örökké nem eshet.... \"

Nekem is szarakodik az 184 néha leáll,eddig nem csinálta!
Miféle sebességnövekedés?
Ha eddig a torrented nem használta ki a sávszélességedet, akkor szarul volt beállítva, lol 😄
Én ugyanannyival töltök az új bétával, mint az eddigiekkel. Az lenne a csoda ha felgyorsulna 😄

Valamit félreolvastál! Nem azt mondtam, hogy az új klienstõl gyorsabb lett a net! Hanem azt, hogy a 2.0-ás használata sebesség növekedést eredményezett pl az 1.8.4-hez képest és, hogy nincs tracker error mint az 1.9 esetében. Ha nem tudsz olvasni a sorok között akkor tanulj meg...

Az uTorrent felgyorsította a neted? lol.

A sok szarakodás után visszatettem a 2.0bétát, és most nincs crash hiba, tölt rendesen, minden rendben. (koppkopp)
Viszont 2 kérdésem van:
- Vannak torrentek ahol töltök fel (akár 1kb/sec-el) de a feltöltés rublikában nem számolja. Miért? Arra gondoltam, hogy mert ingyenes torrent, de attól még mutatnia kéne hogy mennyit pakolt fel 'ingyen' - engem érdekel.
- Ha lekorlátozom a feltöltést (torrent-jobbklikk-tulajdonságok-max feltöltés megadása) akkor a letöltésem is lelassul. Eddig úgy csináltam, hogy lejjebb vettem a feltöltést, hogy hamarabb letöltse a cuccost, aztán ráérek késõbb seedelni - meg közbe netezek is. Szóval ez valami új feature? nem tetszik.

Ez furcsa. Én egy ideje már az 1.8.1-et használtam (állítólag ez az egyik legstabilabb) de egy idõ gondom volt vele mert nem úgy töltött ahogy kellett volna. Próbaképp felraktam az 1.9 bétát és el is csodálkoztam rajta, hogy mennyivel gyorsabban tölt le/fel! De mivel mint alább írtam ezt a klienset a torrent oldal ahonnan töltök nem igazán szerette. Mindig tracker error lett a vége. Idõközben volt egy rendszer újrarakásom és gondoltam próbaképp felteszem a 2.0 bétát és megnézem mit tud. Le is döbbentem mivel nemhogy nincs tracker error (hogy miért fogalmam sincs), de a letöltés még gyorsabb lett (meg persze a feltöltés is)! Most hozza azt a közel 1MB/s-es feltöltést és majd 1.5MB/s-es letöltést. Szal most minden happy! 😊

bertino
deszar.
furjátok át a lakókat alvás közben <#idiota>

De mi közük van hozzá már? Annyit fúrsz amennyit akarsz, gondolhatják hogy nem jókedvedben luggalod ki a falat!

steam, origin: ACE_hun

lézerkést vagy valamit ami átviszi a vasbetont is. mindjárt 2010 az ilyenre csak van már megoldás <#idiota>
vegyetek halk fúrót
erieskrisz
Sajnos ez van volt amikor már majdnem verekedés lett a furás miat.Volt olyan is hogy haver furta fell kábelcsatornát és 1 emelettel feljebb volt bedugva a hosszabito csoka fur egyszercsak megáll a furo nézük mi lehet a baj felmegyünk 1 feljebb valaki kihuzta a hosszabitot.Visszaduglyuk 2 perc sem tellik ell megint kihuzák<#idiota>.Megintvisszaduglyuk 2 perc megint és jön ki a hulye nõ hogy ne furjunk és kihuzza a hjosszabitot ugyhogy kellett szolnunk a házmesternek és kb 30 perces vita után tudtunk dolgozni.Volt olyan is hogy haver lement raktárba kábelcsatornáért és mire visszajött kivették a furobol a furoszárat<#idiota><#idiota>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Jajj vazzeg mennyi fúrás? 1-2 nap napközben amikor normális ember dolgozik? A nyugdíjasok meg kussoljanak azok úgysem neteznek, de egyébként kaphatnak ingyé telefont meg occsó kábeltévét hogy meresszék a pi**ájukat egész nap a TV elõtt. Rühellem az ilyen bandát egy házban...

erieskrisz
Tévedsz hogy panelen kivül nem lesz DIGI már csináltunk sima tégla épületben is DIGIT. És az a baj gyerekek a DIGI azért nem tud nagyon sokk helyen rendszert kiépiteni mert a LAKKOK illetve a TÁRSASHÁZNAK A KÁPVISELÖI nem engedik be mert ugye legtöbb helyen UPC T-COM már bent van,és kurvára nem akarnak egy 3 szolgáltatot.Ha betudunk jutni egy házba akkor is 99%-ban a lakokal kell vitatkoznunk minden nap mert ugye megy a fúrás és marhára nem tetszik nekik.

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

oliwwer
nézd meg a tûzfalat, lehet hogy az fogja. Nekem minden használat elõtt ki kell venni.
Megõrûlök ettõl a qrva uTorrenttõl
1.8.4-es verzió szarakodott, feltettem a BitComet-et, az meg egy trágyadomb, inkább feltettem a 2.0-ás béta uTorrentet, az legalább töltött, csak óránként crash hibát írt ki és leállt. Most visszaraktam az 1.8.4-es uTorrentet, megint nem tölt normálisan

A faxom kivan, eddig semmi baj nem volt vele soha, és most egyszerûen nem tölt le. Ha meg letölt, akkor 10 perc múlva lelassul, és megáll.

a gond nem a csodaprogramokkal van, hanem hogy simán instabil fos az egész 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

cfosspeed-et rakd fel mindenkinek és akkor nem sikítanak
nálam 4 megabit jön a 8bol (jóesetben), de azt is úgy hogy az up ugye 512, ami megy is, cserébe ha 20k-nál több megy fel akkor a net az gyk full ko és már mindenki síkit familyban hogy nincs net...

és felénk upc, vagy digi vagy bármi más majd a köv századfordulón lesz kb a mostani tempóval... (fel se merül hogy bárki terjeszkedne erre...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem semmi. Én most 8 ezret fizetek a 60/6-ért amibõl a garantált az 40/6. De jó ha 30-al jön! A haver a diginél a 30/20 ért fizet 3500-at és ott a 30/20 az 30/20! Na ez a durva! És nem beszélve arról, hogy nem telik el úgy hét, hogy ne kelljen vmi miatt felhívnom az ügyfélszolgálatot és persze kék szám lévén keményen csengetni kell érte. Mert ugye mondanom sem kell mire odakapcsolnak egy technikus "kollégához" az cirka 10 perc! Szal hányni tudnék tõlük! Arról már nem is akarok beszélni, hogy milyen tortúra volt váltani a fiber "csodájukra" és konkrétan nem is én akartam, hanem szó szerint "rám tukmálták" magukat! Egy szónak is 100 a vége ha egy utcával arrébb laknánk, már rég digi lenne nálam. De mivel sajna nem így van, marad ez és csak szívom a fogam miatta. 😞

ProGabe
t sem jobb. 10+ éve vagyunk elõfizetõk, de a hûséges ügyfeleket le sem szarják. az újak meg lassan lovat kapnak ajándékba

megint a szokásos dolog történt: sávszélt emeltek, nekem ~7000-et kell fizetnem a max 8 megabitért (gyak. 6 ér el eddig), miközben egy ezressel olcsóbban jelenleg 15 megabit járna! axeleros, matávos idõkben ilyenkor minden már meglévõ elõfizetõnél automatikusan dupláztak

ezzel már kb. mindenkinek ki van a fasza, még a danubiusban is errõl beszélgettek egyik reggel

a két német hányadék cég, a t meg az eon elmehet a jó édes......

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sajna egy szó mint száz az UPC egy mocsok társaság! Sajna tudnék mesélni de már ha csak erre gondolok felmegy a vérnyomásom!! De sajna le kell nyelnem a békát, mert itt ebben a házban úgysem lesz soha más... 😞

Na kipróbáltam a 2.0 bétát, és egyelõre azt kell, hogy mondjam nem semmi! Majdhogynem gyorsabb a fel mint a letöltés! 😊 Olyan 500-800kb/s körül volt a fel és és 1-1,5MB/s körül a le. Jó mondjuk ehhez azért adjuk hozzá, hogy az SLR arány igen jó volt ott ahonnan épp töltöttem le. És ahogy elnézem egyenlõre a tracker is elboldogul vele. Remélem így is marad, mert akkor marad! 😊

500 ház? Csak egy kerületben van 200 ház kb. nézd meg az utcalistát, országos szinten szerintem több ezer van, de azok a legsûrûbben lakott házak. Azért elég jól kiépítette már, és Voda is így indult...

[HUN]FaTaL
Abban az 500 házban ahol elérhetõ a digi valóban jó. De panelen kívül sosem lesz máshol. Így aztán nem életképes alternatíva. Én még a t-comnak is örülnék, de itt még az sincs, mert invitel terület, így optikát is max a szar PR-telekom fog kiépíteni, vagy az se.

http://goo.gl/gd6Zi5

cirka Magyarország 805 egy cipõben jár szvsz 😊 digi alig elérhetõ még valahol, máshol meg gyk full t-com/upc monopólium van (még akkor is ha több cég is "szolgáltat" adsl-t pl, de gyk full ugyan az lesz mint t-com, tekintve hogy t-com é a vonal, a központ meg az atyaúristen is...)

és ezért olyan szar a net sok helyen, mert konkurencia nélkül tényleg azt csinál upc/t-com amit akar 😊

Narxis
Csak béta.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.