torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kapcsolat idõtúllépés miatt megszakadt
A(z) torrents.thepiratebay.org helyen lévõ kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
Mi az baja, egy másik oldalról meg ma simán letöltöttem 2 másik torrentet?
Hát 250 helyett 50kB\s tényleg valami, de 68Gb letöltéséhez édes kevés (még max sebességgel is eltartana pár napig😄)
Azért köszi a segítséget!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
bár tény, hogy éjjel azért valamennyire mennie kellene.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Viccet félre téve: most meg nem nézem, de felteszem a programok hozzáadása listában ott van.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Azt szeretném kérdezni, hogy miközben töltök torrentel, azt nem lehetne beállítani, hogy ne az összes sáv a torrent letöltésére összpontosuljon? Remélem érthetõ vagyok, tehát az a lényeg hogy miközben töltök az 1megás netemmel 120-al akkor ugye nehezen jön be 1 oldal is, mert nem akar arányosan eloszlani a letöltés. Legalább olyat szeretnék hogy 100-al jönnek a cuccok és 20-al meg böngésznék, már ha ez megoldható lenne.
Kösz!!!
\" örökké nem eshet.... \"
Ha eddig a torrented nem használta ki a sávszélességedet, akkor szarul volt beállítva, lol 😄
Én ugyanannyival töltök az új bétával, mint az eddigiekkel. Az lenne a csoda ha felgyorsulna 😄
A sok szarakodás után visszatettem a 2.0bétát, és most nincs crash hiba, tölt rendesen, minden rendben. (koppkopp)
Viszont 2 kérdésem van:
- Vannak torrentek ahol töltök fel (akár 1kb/sec-el) de a feltöltés rublikában nem számolja. Miért? Arra gondoltam, hogy mert ingyenes torrent, de attól még mutatnia kéne hogy mennyit pakolt fel 'ingyen' - engem érdekel.
- Ha lekorlátozom a feltöltést (torrent-jobbklikk-tulajdonságok-max feltöltés megadása) akkor a letöltésem is lelassul. Eddig úgy csináltam, hogy lejjebb vettem a feltöltést, hogy hamarabb letöltse a cuccost, aztán ráérek késõbb seedelni - meg közbe netezek is. Szóval ez valami új feature? nem tetszik.
furjátok át a lakókat alvás közben <#idiota>#idiota>
steam, origin: ACE_hun
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
1.8.4-es verzió szarakodott, feltettem a BitComet-et, az meg egy trágyadomb, inkább feltettem a 2.0-ás béta uTorrentet, az legalább töltött, csak óránként crash hibát írt ki és leállt. Most visszaraktam az 1.8.4-es uTorrentet, megint nem tölt normálisan
A faxom kivan, eddig semmi baj nem volt vele soha, és most egyszerûen nem tölt le. Ha meg letölt, akkor 10 perc múlva lelassul, és megáll.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és felénk upc, vagy digi vagy bármi más majd a köv századfordulón lesz kb a mostani tempóval... (fel se merül hogy bárki terjeszkedne erre...)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
megint a szokásos dolog történt: sávszélt emeltek, nekem ~7000-et kell fizetnem a max 8 megabitért (gyak. 6 ér el eddig), miközben egy ezressel olcsóbban jelenleg 15 megabit járna! axeleros, matávos idõkben ilyenkor minden már meglévõ elõfizetõnél automatikusan dupláztak
ezzel már kb. mindenkinek ki van a fasza, még a danubiusban is errõl beszélgettek egyik reggel
a két német hányadék cég, a t meg az eon elmehet a jó édes......
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://goo.gl/gd6Zi5
és ezért olyan szar a net sok helyen, mert konkurencia nélkül tényleg azt csinál upc/t-com amit akar 😊