torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
baj csak akkor van ha mindig sárga (akkor sincs különösebb baj...)
Bittorentet használok , és érdekes , mert alul van egy kis ikon ami sokszor felkiáltó jelet mutat , ami hálózati beállítási hibát jelent ... néha meg zöld.. és minden OK
mitõl függhet ?
Elõre is köszönöm a válaszokat 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Olyan problémám lenne, hogy most váltottam optikai netre, aminek a paraméterei a köv: 15M le, 8M fel. A problémám, hogy torrentek letöltésekor nem megy 4M fölé, és visszatöltéskor meg 1M fölé. Ez fixen megmarad, de elvileg bírna többet a net. Nem tudjátok, hogy miért van ez?
Elõre is köszi
tewe15
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
steam, origin: ACE_hun
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Néhány seed-el már 400kb/s volt a letöltés és csatlakozott több seed már csak 40kb/s.
A kérdésem az lenne,hogy az ilyen csiga lassúságú megosztókat lehet valahogyan kickelni? Mármint beállítani,hogy X számú seedrõl húzzak és megmaradjon a sebességem... Vagy ilyenkor mi a teendõ.Elõre is köszi!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
legalább annyira ugyanaz, mint az xp és a win 3.1...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szerintem ne pocsékold evvel az idõt, csak a tálca lesz más színû meg kicsit vastagabb amúgy ugyanaz mint xp meg vista.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Tudnátok olyan oldalt ami az eztv-hez hasonló? Nekem már napok óta nem jön be az oldal.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Tájékoztatunk benneteket , hogy a régebbi torrentek életben tartása érdekében az alábbi seed szorzókat vezettük be:
A 30 napnál régebben feltölttöt torrentek seedelését 2x
a 60 napnál régebben feltöltött torrentek seedelését 3x
a 90 napnál régebben feltöltött torrentek seedelését 4x
a 180 napnál régebben feltöltött torrentek seedelését 5X
a 360 napnál régebben feltöltött torrentek seedelését 6x
szorzóval számolja az oldal. A szorzók értékei változhatnak!
.: mobilize.hu :.
semmi gondom nincs. egyszerûen csak leírtam, hogy ezzel nem fogják elérni a céljukat, vagyis azt, hogy több seeder legyen a régi cuccoknál
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
remélem érthetõ, mit akarok írni. van egy szint, ami alá nem kéne menni. a szorzó jó dolog, na de hogy free torrentek hada + feltöltési szorzó, és emellett letöltési osztó?! szerintem ezzel már tényleg túllépték a határt, és így hosszú távon már nem lesz több seeder, mert pillanatok alatt lehet arányt javítani, lévén az szinte nem is változik. most, hogy ezt bevezették, adok egy hónapot, azalatt tényleg fog nõni a seederek száma, de nagyon sokan elérik a kívánt arányt, aztán szarnak bele a dolgokba. az igazán népszerû, vagy csak szimplán nagy méretû dolgok úgyis ingyenesek
Most akkor semmi se jó?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2.1.16932 alfa letöltése
Viszont remélem több sikerrel jársz a digivel!
\" örökké nem eshet.... \"