torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Napi 1000 spam is megteszi?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

ha néha zöld, akkor vedd úgy h mindig zöld
baj csak akkor van ha mindig sárga (akkor sincs különösebb baj...)
Sziaztok 😊

Bittorentet használok , és érdekes , mert alul van egy kis ikon ami sokszor felkiáltó jelet mutat , ami hálózati beállítási hibát jelent ... néha meg zöld.. és minden OK
mitõl függhet ?

Elõre is köszönöm a válaszokat 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy most váltottam optikai netre, aminek a paraméterei a köv: 15M le, 8M fel. A problémám, hogy torrentek letöltésekor nem megy 4M fölé, és visszatöltéskor meg 1M fölé. Ez fixen megmarad, de elvileg bírna többet a net. Nem tudjátok, hogy miért van ez?

Elõre is köszi

tewe15
Blekk Síp
Jha ezt én is tapasztaltam.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Azt vettem észre, hogy az általam használt 2.0 Beta (build 16850) iszonyatos sebességgel tud feltölteni, viszont a letöltés csak csordogál, illetve erõsen ingadozik, viszont az új 1.8.5 RC2 viszont ugyanígy iszonyat sebességgel tölt le, de ahogy megáll a letöltés, a feltöltés valahogy nem akar beindulni. Ilyenkor visszarakom a fentebb említett 2.0-át, és megindul ezerrel a feltöltés... A kettõt kéne valahogy összekovácsolni, és már tökéletes is lenne. Mindezt egy 30/20-as DIGI-vel.

steam, origin: ACE_hun

bertino
nem olyan biztos az még.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Miért van az hogy 1-2 torrentet mindig pirossal jelöl és neki sem kezd a letöltésnek. pedig ezek nem privát torrentek vagy hasonlók. Még sem ír kis se seedert se semmit pedig az az infó alapján jó pár van.
Blekk Síp
Sorozatoson vasárnapig free leech. (:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Jamirofan89
Üdv srácok! Letöltöttem az 1.8.3-as verziót (lényegében azért,mert egyfolytába csesztetett a frissítéssel) és megnõtt a letöltési sebesség.
Néhány seed-el már 400kb/s volt a letöltés és csatlakozott több seed már csak 40kb/s.
A kérdésem az lenne,hogy az ilyen csiga lassúságú megosztókat lehet valahogyan kickelni? Mármint beállítani,hogy X számú seedrõl húzzak és megmaradjon a sebességem... Vagy ilyenkor mi a teendõ.Elõre is köszi!

Köszönöm!
ProGabe
pl. a 4.2-es vuze kompatibilis. én már rc óta win7-et használok, eddig nem volt gond egyetlen szoftverrel sem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Akkor...?
Met
azt hiszem megvolt a chello upgrade, most már 2,4mb/s-el jön le a cucc 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

autoszimulator
vistával még csak csak húzható párhuzam, de xp-vel..

.: mobilize.hu :.

Tigristank
<#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

bertino
ja.
legalább annyira ugyanaz, mint az xp és a win 3.1...

hi!
szerintem ne pocsékold evvel az idõt, csak a tálca lesz más színû meg kicsit vastagabb amúgy ugyanaz mint xp meg vista.
Hi! Váltani akarok win7-re, eddig azu volt xp-n. Probléma mentesn fut a win7-en az azu?
StephenKing
Próbáld ki a 2.0 verziót de ha azzal sem akkor valami beállítási gond lesz.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Örm
Hello!
Tudnátok olyan oldalt ami az eztv-hez hasonló? Nekem már napok óta nem jön be az oldal.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bertino
akkor pech van.

Hunter of Deer
mitol lehet az hogy toltenek fel egy filmet 5en szedik tolem (egyeduli seeder vagyok mert en toltottem fel) es megis csak 0,5-1kb/s-el tolja csak fel. 1.9 beta u torrent. chello powa :s es elvileg 400al lazan tudna tolni. lefele ha szedek valamit siman jon 2 megaval.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Narxis
<#eljen><#eljen><#worship>

Benny04
már a majmon is elmajmolták <#wilting>
Tájékoztatunk benneteket , hogy a régebbi torrentek életben tartása érdekében az alábbi seed szorzókat vezettük be:

A 30 napnál régebben feltölttöt torrentek seedelését 2x
a 60 napnál régebben feltöltött torrentek seedelését 3x
a 90 napnál régebben feltöltött torrentek seedelését 4x
a 180 napnál régebben feltöltött torrentek seedelését 5X
a 360 napnál régebben feltöltött torrentek seedelését 6x
szorzóval számolja az oldal. A szorzók értékei változhatnak!

Ja csak egyet elfelejtesz, azok a top leeches torrentek 99%-a már nem leecher, hanem csak egy részét seedeli a cuccnak 😊 Tehát nem valós leecher, hanem valójában seeder...

autoszimulator
hát, top leecheres torrentek a magoson, elsõ 50-ben van 7 3x-os, 7 2x vagy 2,5x szorzójú, meg jópár 1,5-es, és ott azért lehet tolni bõven 😊

ja csak azért azt ne felejtsd hogy 3-6 hónapos cuccokat elég kevesen töltenek...

autoszimulator
de mikor így könnyû elérni a jó arányt, hamar elkerüli mindenki a kidobási arányt (like me), és onnantól nem csak a régit, az újat se seedeli, mert a régibõl háromszorosan meggazdagodott.

És ezt meg is tudod magyarázni hogy miért nem fogják elérni? A régi cuccokat seedelik, és cserébe az új cuccokat le tudják tölteni úgy, hogy jelentõsen nem romlik az arányuk. Ennyi a lényege.

ProGabe
wait, dude! what?

semmi gondom nincs. egyszerûen csak leírtam, hogy ezzel nem fogják elérni a céljukat, vagyis azt, hogy több seeder legyen a régi cuccoknál

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tulajdonképpen neked mi a gondod? Van amit nem tudsz leszedni? Vagy mégis mi?

ProGabe
magával a rendszerrel - érthetõen - semmi gondom nincs, csak egy kicsit, hogy is mondjam, szánalmas?! ez olyan, mint az, hogy a tecsóban elõállítási költség alatt árulják a kenyeret, hogy mindenki ott vegye

remélem érthetõ, mit akarok írni. van egy szint, ami alá nem kéne menni. a szorzó jó dolog, na de hogy free torrentek hada + feltöltési szorzó, és emellett letöltési osztó?! szerintem ezzel már tényleg túllépték a határt, és így hosszú távon már nem lesz több seeder, mert pillanatok alatt lehet arányt javítani, lévén az szinte nem is változik. most, hogy ezt bevezették, adok egy hónapot, azalatt tényleg fog nõni a seederek száma, de nagyon sokan elérik a kívánt arányt, aztán szarnak bele a dolgokba. az igazán népszerû, vagy csak szimplán nagy méretû dolgok úgyis ingyenesek

Met
sehol, csak valamiért nekem az jött le, sry <#zavart1>

ProGabe
na várjunk csak. én azt hol írtam, hogy ez rossz? :S

Met
idáig meg azon ment a rinya (nem konkrétan Te), hogy t-online-al nem lehet seedelni, meg overseed stb.

Most akkor semmi se jó?

autoszimulator
én örülök, mert jellemzõ rám hogy egy sorozatot szedetnek le velem, most pl a hõsöket szedem, ami nem hogy ingyenes lett, sokszorozza a feltöltést is. ingyenes mondjuk nekem bõven elég lenne, azány nem izgat, e-péniszem mástól nõ

Narxis
Ja, az nem rossz. Vagy igen? Így most akkor seedelik a régi torrenteket is, nem? Vagyis érdemes seedelni/letölteni?

Blekk Síp
Értem, köszi! (:

ProGabe
tulajdonképpen csak annyi, hogy magból ezzel egy ratio-free oldalt csináltak. így még az is tudja tartani az arányát, aki nem akarja

Régebbi torrenteknek feltöltés szorzója van, illetve letöltés szorzója.

Narxis
Mi az új szabály?

Benny04
jaja 😄

Magon jóféle ez az új szabály 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hát ez tracker függõ, van ahol tilos van ahol nem, nézz utána vagy ha biztosra akarsz menni küldj egy pm-et egy moderátornak hogy tesztelés céljából kipróbálnád, ha az oldalon nem tilos a béta és alfa kliens használata max annyit fog válaszolni, hogy mivel nem stabil, kitudja mit fog elküldeni a trackernek, ezért nem ajánlatos. Vagy ha az oldalon tilos ezen kliensek használtata kapsz egy párhetes Warnt mert feleslegesen zaklattad a moderátort, ezért olvasd el a szabályzatot. de ennyit nemhiszem hogy ér az egész.. Amúgy én a 1.9-alpha-15380 verziót használom, nálam még mindig ez produkálja a maximális sebességel való le és feltöltést egyidõben.

Blekk Síp
Ezt vegyük úgy, hogy kirúghatnak az oldalról ha ezt használjuk?

elérhetõ a 2.1 elsõ alfa verziója. A kliens nem mûködik megfelelõen, ezért szigorúan csak tesztelés céljából próbáljátok ki, valamit az összes újítás sincs még benne.

2.1.16932 alfa letöltése

Én csak annyit tudok mondani, hogy mióta a 2.0 béta van fent ég és föld a különbség. Nálam is UPC van (fiber 60/6) és most pl 3-3.5MB/s jön le a torrent! A vicc az egészben, hogy elõtte más torrent kliens még csak meg sem közelítette ezt a sebességet. Szal nem tom mi történt de remélem így marad! 😊

Viszont remélem több sikerrel jársz a digivel!

\" örökké nem eshet.... \"