torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak szeretném megkérdezni, hogy be lehet-e állítani olyat a utorrent-be azt hogy egyes csoportokból csak a legerõsebbet engedje futni?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
@ Hellomarci
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
http://goo.gl/gd6Zi5
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
A linux ajánlották és a mac-et valaki tud segíteni?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ahogy nézem semmi letöltés duplázás, max akkor szívhatod be ha normál módban megy :s
üdv
2009-10-31 - Spooky Dayz! - Szólj hozzá a fórumban!
És elérkezett ismét a rémségek éjszakája, amikor megint zombi- és boszorkányhadak támadnak kedvenc ellenségükre... RÁNK. Ma estétõl kezdve senki nincs biztonságban, ismét kezdetét veszi ugyanis a
SpOoKy DaYz
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Toshiba L300-2C5
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
steam, origin: ACE_hun
Mert csak alul látom az állományok fülnél a fájlokat, az meg nem ilyen pipálgatós. (Persze itt is megoldható...)