torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy cfosspeed a gépekre
Vagy hasonló..
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
szal az lenne hogy jön noemálisan a letöltés, de mikor jönne a seedelés, akkor mért nem seedel? volt hogy egész nap ment a kliens seeden volt és felöltve: 0 byte.... nem nagyon értem :S
elõre is köszi a választ 😄
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
Ám igazából azzal az a baj h túl sok minden van benne. Nem annyira letisztult.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem vette figyelembe a Korlátot a feltöltésnél. Úgy töltött mintha nem is nyúltam volna a feltöltéshez.
A letöltésnél meg töltött, pedig nem is ment semmi letöltésre való torrent..
elolvastad, amit leírtál ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A uTorrent 2-es bétája... Beállítottam hogy max x-el töltsön és nem vette figyelembe. így is maximummal töltött!
És a letöltés. nem töltök semmit le és mégis 40-el tölt le. (le kellett korlátoznom, hogy ne csinálja.
na holnap reggel, ha újra ott leszek, megpróbálom... thx.
.: mobilize.hu :.
force recheck-re gondolsz? megnézem...
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
pl. aktív torrentek maximális száma 5, és fut 5 letöltés. ezért nem indul el a seed
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én is segítséget kérnék.
A utorrent-ben levõ torrentek elõtt néha feltöltõ kis ikon nem zöld színû, hanem szürke, és azt írja a torrentre, hogy: Quened Seed.
Ez mit jelent?, miért nem seed eli?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
a következõ a helyzet: utorrent -ben van úgy 40-50 aktív torrent, amit seed-elek. a cuccok egy külsõ usb-s vinyón vannak. ha valami miatt a vinyó leáll, a program meg még fut, bepirosodik az összes torrent. a gondom csak az, hogy a utorrentet is lelövöm, majd vinyó újra bekapcs, aztán a program is újraindul, a torrentek továbbra is pirosak és rohadtul nem észleli a program, hogy minden cucc ott van a megszokott helyén.
mit lehet ilyenkor csinálni?
(azon kívül hogy nem huzogatom ki a vinyót és hasonlók - mert hogy nem szándékos a dolog, stb stb.) van valami mód, hogy felismertessem a programmal, hogy ott van minden a helyén és seed-elje, mint az ökör? vagy csak az az egyetlen mód, ha újra betöltöm az összes torrentet és megvárom, amíg végigzongorázza az összes "check"-et...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Miért lehet regisztrálni vele? És mi a haszna?
Mit kell beállítanom a utorrentben (1.8.4), hogy normálisan menjen a feltöltésem?
A letöltés szépen jön maxal, de amikor a seedre kerülne a sor, valami miatt nem megy fentebb 50-100 kb/sec-nál. Ha frissítem a trackert, akkor újra felkúszik maxra a feltöltés (1800kb/sec), de pár másodperc/perc múlva visszazuhan 50-100-ra. A utorrent szerint ugyanannyi embernek töltök fel közben, szóval ezt nem dobja el, csak valami miatt nem maxal. (digi net)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
eddig is u torrentet használtam de msot leszedtem egy másikat és ezzel már faszásan megy az 1 mb/sec-es feltöltés _😄
thx
GGMU
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
utorrent2-t használj
mit kell beállítani hogy normális legyen a feltöltésem?? :S:S
a Letöltés ok 3 Mb/sec állandóan de a feltöltés naon szar.....200 knál gyorsabban nem megy :S nemtom mi lehet a baj ::S
A havernak ugyanaz a nete van.. és neki megy normálisan 1 mb feletti feltötés ...nekem miért nem ?😄 lehet láma kérdés ...de nemtom miért nem megy :S
vki help :S
[/url][/img]
GGMU