torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

le és feltöltés korlátozása
vagy cfosspeed a gépekre
Nincs valami biztonsági protokoll a uTorrent-ben, hogy ha nagyin lefoglalja a netet lelassul, hogy más is használhassa?
Vagy hasonló..

mármint amit seedelni akarnál
nem kell senkinek a cuccod
és lehet, hogy nagyon lassú a netem, de az akkro se normális szerintem :/

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

hali lenne egy kérdésem.. lehet, hogy hülyeség de én akkor sem tudom rá a választ xd ha meg elõttem kérdezték már, akkor sry.
szal az lenne hogy jön noemálisan a letöltés, de mikor jönne a seedelés, akkor mért nem seedel? volt hogy egész nap ment a kliens seeden volt és felöltve: 0 byte.... nem nagyon értem :S

elõre is köszi a választ 😄

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

Ja-ja

Vuze ^^
Ám igazából azzal az a baj h túl sok minden van benne. Nem annyira letisztult.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nem frissítettem elötte, és utána vettem észre...

Narxis
Ott van alattad. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Melyik Torrent kliens a soron követõ toplistán? (Mi a 4. legjobb kliens?)

lck
4. Tixati
5. Bitspirit
Akkor az már nem azureus, hanem VUZE...

és a 4.? 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Narxis
Azureus

Melyik a 3.legjobb torrent kliens? A uTorrent és a Bitcomet után.

Helyesbítem..
Nem vette figyelembe a Korlátot a feltöltésnél. Úgy töltött mintha nem is nyúltam volna a feltöltéshez.
A letöltésnél meg töltött, pedig nem is ment semmi letöltésre való torrent..

bertino
hm.
elolvastad, amit leírtál ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nektek is van ilyen probléma vagy csak nálam?
A uTorrent 2-es bétája... Beállítottam hogy max x-el töltsön és nem vette figyelembe. így is maximummal töltött!
És a letöltés. nem töltök semmit le és mégis 40-el tölt le. (le kellett korlátoznom, hogy ne csinálja.

fcuk. <#szomoru1>
na holnap reggel, ha újra ott leszek, megpróbálom... thx.

autoszimulator
sajna újra kell ellenõriztetni a fájlokat minden szakadáskor, ami sok adatnál idõigényes. Ha magától nem akarja, akkor a Force Recheck.

.: mobilize.hu :.

pirosak bizony.
force recheck-re gondolsz? megnézem...

StephenKing
Ha újrainditod a gépet akkor is pirosak maradnak a torrentek?? Esetleg próbálj egy tracker frissitést nyomni a torrentre hátha úgy jólesz.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

valaki?

Met
Gondolom több folyamat futna a kliensben mint ami engedélyezve van benne.
pl. aktív torrentek maximális száma 5, és fut 5 letöltés. ezért nem indul el a seed

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

StephenKing
Gondolom rohadt nehéz beírni a google-ba hogy utorrent 2.0 download de én megtettem helyetted és tessék: http://www.filehippo.com/download_utorrent/

Tud valaki adni egy pontos linket a utorrent 2.0 béta verzió letöltéséhez??

Hy!

Én is segítséget kérnék.
A utorrent-ben levõ torrentek elõtt néha feltöltõ kis ikon nem zöld színû, hanem szürke, és azt írja a torrentre, hogy: Quened Seed.

Ez mit jelent?, miért nem seed eli?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

srácok, kéne egy kis segítség.
a következõ a helyzet: utorrent -ben van úgy 40-50 aktív torrent, amit seed-elek. a cuccok egy külsõ usb-s vinyón vannak. ha valami miatt a vinyó leáll, a program meg még fut, bepirosodik az összes torrent. a gondom csak az, hogy a utorrentet is lelövöm, majd vinyó újra bekapcs, aztán a program is újraindul, a torrentek továbbra is pirosak és rohadtul nem észleli a program, hogy minden cucc ott van a megszokott helyén.
mit lehet ilyenkor csinálni?
(azon kívül hogy nem huzogatom ki a vinyót és hasonlók - mert hogy nem szándékos a dolog, stb stb.) van valami mód, hogy felismertessem a programmal, hogy ott van minden a helyén és seed-elje, mint az ökör? vagy csak az az egyetlen mód, ha újra betöltöm az összes torrentet és megvárom, amíg végigzongorázza az összes "check"-et...

Blekk Síp
A Deluge másnál is mindig újraellenõrzi a torrentet ahányszor elindítom ezt a hányást? D:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

olvasd el a szabályzatot
4mbit a netem és azt szeretném megkérdezni, hogy ezzel lehet-e saját torrentet feltölteni torrentoldald amin fent vagyok???

lck
Túl sok nincs, elvileg jobban kapcsolódik más bitcometes gépekhez, ami ugye nem nagy elõny, mert alapból nem sokan használnak bitcometet, meg mindenféle rangokat adnak ha sokat töltesz fel. A végén még hadseregtábornok is lehetsz.
bertino
elhisszük.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A BitComet-tel kapcsolatban..
Miért lehet regisztrálni vele? És mi a haszna?

Akit megbízható forrásból érdekel arányjavítás: http://www.seedemporium.com/
Narxis
BitComet

Melyik torrent kliens a legjobb a uTorrent után?

utorrent 2-t rakd fel
40k
És még valami.

Ezzel a net sebességgel mennyi az ideális feltöltési sebesség, hogy még lehessen netezni mellette? 😄

Melyik az a torrent kliens amivel be lehet állítani, hogy egyes csoportokból (megcímkézett torrentek.) csak a legerõsebb induljon, a többi meg készenlétben vár?

Wanted
Hi!
Mit kell beállítanom a utorrentben (1.8.4), hogy normálisan menjen a feltöltésem?
A letöltés szépen jön maxal, de amikor a seedre kerülne a sor, valami miatt nem megy fentebb 50-100 kb/sec-nál. Ha frissítem a trackert, akkor újra felkúszik maxra a feltöltés (1800kb/sec), de pár másodperc/perc múlva visszazuhan 50-100-ra. A utorrent szerint ugyanannyi embernek töltök fel közben, szóval ezt nem dobja el, csak valami miatt nem maxal. (digi net)

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Golyo69
probléma megoldva: d

eddig is u torrentet használtam de msot leszedtem egy másikat és ezzel már faszásan megy az 1 mb/sec-es feltöltés _😄

thx

GGMU

rooney8
megköszönném ha nekem is elküldenéd 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

wantonly
Jó lenne, ha elküldenéd. Köszi szépen!
StephenKing
Az aszfalt fórumán van ilyen topik. Ha nem vagy benn az utolsó pár hozzászólást szivesen átküldöm pm-ben.

kb 20 millió oka lehet
utorrent2-t használj
Golyo69
csá All 😄
mit kell beállítani hogy normális legyen a feltöltésem?? :S:S
a Letöltés ok 3 Mb/sec állandóan de a feltöltés naon szar.....200 knál gyorsabban nem megy :S nemtom mi lehet a baj ::S
A havernak ugyanaz a nete van.. és neki megy normálisan 1 mb feletti feltötés ...nekem miért nem ?😄 lehet láma kérdés ...de nemtom miért nem megy :S
vki help :S
[/url][/img]

GGMU

wantonly
Remélem nem kérdezek eretnekséget. Tudtok olyan oldalt mondani, ahol nyomon lehet követni, hogy éppen hol van nyílt regisztráció, milyen új torrent oldalak nyílnak, stb. Gúgli a barátom, de csak olyat találtam, ami nem túl naprakész. Köszi.