torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
minimum 20.000-szer...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Más kliensnél is elõfordul az ilyesmi?
valamint még nem értem az hogy lehet hogy lekorlátozom letöltéskor a feltöltést pl 2-5kb/s-ra és még tölt fölfele vagy 10k -val ennek lehetne v.mit csinálni ????
elõzõ verziókkal nem volt gond
uTorrent-nél is jó volt a sebesség, de ott sokkal tovább tartott amíg csatlakozott egy-egy peer-hez.
Szval a jó mégjobb lett. (:
Dehát ez csak személyes tapasztalat, mindenkinek eltérõ lehet.
Haveromnak pl. uTorrent sehogy sem akart max-al tölteni pedig a másik utcában lakik, neki a Deluge lett a nyerõ választás.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Van egy olyan érzésem hogy "na ezt is megvették".
Amikor az utorrent elsõ bétái megjelentek már akkor itt ajánlgattam - de akkor még mindenki Azureus-t meg Bitcometet használt. Már akkor színpatikus volt a kis mérete, letisztultsága és sebessége. Aztán hogy megvette a Bittorent már vannak fenntartásaim. Pl: Ez a beépítésre kerülõ sebesség önszabályozás sem túl szimpi. Meg a belerakott ask toolbar. ( tudom hogy csak kiválasztható )
Nem hiszem hogy a Tixati is ilyen karriert fog befutni, annyit azért nem nézek ki belõle. De mindig nyitott próbálok lenni a használható új dolgokra - ezért is ajánlottam.
Természetesen elfogadom azt is ha valaki egy jól bevált, sokak által használt programtól nem akar eltérni.
Nincs ebben semmi fanboyság, ezt éreztem a hsz-odból...Legalábbis nálam nincs, ha meg rosszul éreztem akkor bocs. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Néhány hete már ajánlgattam itt de csak nagy csend volt mert ugye utorrent-utorrent-utorrent.
Mondjuk biztos hogy van még mit javítani rajta, de még egyszer mondom nálam nagyon jól tölt fel. És ez a lényeg.
Nekem olyan gondok vannak pl: Ha le rakom a tálcára, a visszanyitáskor néha üres ablakot mutat. Ilyenkor újra lerakom és egybõl vissza, akkor jó.
Illetve: magyar karaktereket tartalmazó fájlneveket _ -al helyettesíti. Ezeket ha már kivettem a torrentbõl, át kell írogatni.
Kicsit zavar hogy nem .torrent fájlokként menti a letöltéseket, hanem ini fájlba, de az végül is megszokható.
A kezelõfelület színeit át lehet variálni,akinek az alap színek nem jönnek be módosíthatja.
És a portok nyitását is nagyon jól be lehet benne állítani.
És mielõtt elindítanád a letöltést, a Files > fájl neve fölött > jobbegér > Prioriy - nál Don't load - ra teszed.
http://goo.gl/gd6Zi5
elõre is elnézést, ha 1 már sokszor megválaszolt kérdést teszek fel, de komolyan hulla vagyok 3,5 órát aludtam, és most nincs kedvem végigbogarászni az egész topikot.
A gond a következõ: nemrégiben váltottam Win7-re, és uTorrent verziót is váltottam, most 1.8.4 van fent, de eddig nem tudom milyen volt, õszintén szólva sosem tulajdonítottam a verziószámnak nagy jelentõséget, még ha ez nem is túl okos dolog 😊
Szóval most az van, hogy ha idle-ben megy a dolog, szóval úgy magától, akkor 1 idõ után szép lassan leállnak a torrentek. Továbbra is elinditottként szerepelnek, csak megáll a le és feltöltés, mintha nem lenne seed vagy peer, pedig van. Ha nyomok rá 1 stop-ot, és ujra elinditom, akkor meg meggondolja magát és tolja neki rendesen.
Szóval elég idegesítõ, mert igy nem tudom magára hagyni gyakorlatilag.
Egyébként router mögül vagyok, de a port forwardingot megcsináltam, és az utorrent teszter oldala jelzi is, hogy az rendben van (elvileg). Meg gondolom ha azzal lenne baj, egyáltalán nem menne. Namind1.
Tud erre vki vmit mondani? 😊
.: mobilize.hu :.
többiek?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
.: mobilize.hu :.
megpróbálom😄
every damn day
Mit kezdjek vele?
every damn day
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ha gondod van az arányod tartásával keress meg minket! 300 gb, mindössze 1000 Ft.
E-mail: [email protected]
A legolcsóbb arányjavítás: http://www.seedemporium.com/
Ajándék meghívók megrendelés mellé! Ez is lehetséges...