torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg használja memóriát, mert oda tölti le elõször és onnan vinyóra. Bár nem biztos.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MR ME
nekem ilyen 10-20Mb-ot eszik, pedig nekem is volt h futott egyhuzamban 3 napig

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LoDMaSt
Fura, nekem van, hogy hetekig ment kikapcs nélkül.

@ Hellomarci

mycso
Hali, utorrentnél volt már valakinek olyan jelensége, hogyha fut akkor szép lassan elfogy a RAM?? (3/4 óra alatt a 4giga).
Ha valamilyen komolyabb winyó mûvelet fut mellette - másolás/tömörítés -, akkor akár pár perc alatt felszalad 99%-ra a ram kihasználtság. Majd fagyi/restart...

utorrentet ha lelövöm, mûködik tökéletesen minden.

OP rendszer win7 pro/ulti x64 (mindkettõn csinálja).
1.85-bõl 2 verziót néztem, most a 2.0rc van fent --> ez megáll olyan 70-80% ram használatnál, a 100%-ot csak vagy 1.5-2óra után éri el.

win futó folyamatok között viszont normál memória felhasználást ír a utorrentre...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

[HUN]FaTaL
Nekem se a gadget se a router nem mutatott még ilyet. 😊 Lehet, hogy eddig elkerült.

http://goo.gl/gd6Zi5

hát a router nem ezt mutatja.
most épp nekem se de volt h töltött mint állat, nem is kevés ideg.
[HUN]FaTaL
Nem tölt fel a skype semmit.

http://goo.gl/gd6Zi5

nem mindig csinálja, csak ha épp átjárónak használja a géped
LoDMaSt
Úgy akkor nem is kell..

@ Hellomarci

Én használok de semmit se nem tölt fel...

steam, origin: ACE_hun

én se
MR ME
nem használok skype-ot

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rakd fel a skype-ot az meg majd 10-20k-val tölti fel a semmit.
MR ME
az igaz 😄DD

ProGabe
de azt legalább üzembiztosan teszi 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MR ME
na az új utorrent 2.0 már 25kbps-el szedi a semmit (Y)

Narxis
Torrentoldalt perel a Microsoft

Azért az érdekes, hogy a usereket is perbe akarják fogni.<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Jeah, aszfalton elértem az 5TB feltöltést😄 Újabb indok az ivászatra😊

[merlinw.org]

DöflingR
egyiket se, töltsd vissza amit leszedtél

Nagyon szellemes. :\

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DöflingR
Sziasztok!

Valaki tud ajánlani valami atomzsír seed szervert? Nézelõdtem több helyen is, de hátha tudtok ajánlani valami jó helyet. Ty!

nafaszomat még a végén begyûrûzik ide is ez a szar.
fizethetjük a VPN-t...
MR ME
lesz dolga a bíróságoknak, am meg a kurva anyjukat

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

immovable
hja. De így sem jó. 😞
lol

hálából rakd fel neki a cfosspeed-et és állítsd be rejtettre és korlátozd le 10kbytra 😄
ja arra gondoltam
LoDMaSt
<#vigyor0> Csak már untam, hogy 2008 szeptember óta kb 36 órát volt kikapcsolva a gépem.

@ Hellomarci

Metwork

I will use google before asking stupid questions.

Invitel

LoDMaSt
#25810; szolgáltatód?

@ Hellomarci

Gondolom már sokan fordultak ilyen gonddal segítségért a topikba.
Elég gagyi netem van(1Mbit-es), ezért nem is várok csodákat. De mostanában alig akar jönni az anyag. Általában ilyen 10kbs-el, de van amikor hirtelen felugrik 100-ra, marad kb. 5 percig majd megint visszaesik. Ez nem is lenne akkora gond, ha így 5percenként váltogatnák egymást, de általában mindig 10 körül jön és olyan fél óránként felugrik 100-130-ra. Most pont 13 aktív seedelõ van és 17 aktív letöltõ. Nagyon idegesít, hogy nézem mások töltik ilyen 600-800-al a dolgokat folyamatosan én meg döcögök 10-el, amikor mehetne simán 100-al is. Valami megoldást tudtok? Már mindent állítgattam, néztem a youtube-on utorrent gyorsító segítségeket, de semmi.

REPS0L
Valamelyik faszomszájú családtagom átírta a max letöltési sebet, köszi srácok, azt meg pofán vágom mindjárt, itt fekszik a mellettem lévõ szobába.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
"Hülye azért nem vagyok"

REPS0L
zöldpipa
elkezdtem mellé tölteni egy kisebb filet, de ez is elég gyengusz...

MR ME
1 seeder van, addig töltötte fel, lassú a feltöltése

LoDMaSt
utorrentben alul zöldpipa, vagy pirosiksz van?

@ Hellomarci

REPS0L
azaz?

LoDMaSt
Aktív vagy?

@ Hellomarci

REPS0L
Üdv! Nagyban töltök le egy 4gigás filet a betonról, de kb 75%tól nem tölt 10kb/s -nél többel, mi lehet a probléma? nem értem 😞

LoDMaSt
Aszhittem arra gondolsz, hogy minden újreg balf@sz megkeres az ajánlatával.
Nemár, hogy tanácsot se kérhessek pm-ben. 😊

@ Hellomarci

na most ezt nem értem, hogy hogyan értetted
LoDMaSt
Ismerem annyira az ittenieket, hogy ne halgassak bárkire.

@ Hellomarci

most odadobtad magad a keselyûknek
LoDMaSt
Ha azt kérdezném, hogy honnan érdemes seesszervert bérelni, és a válasz reklám lenne, akkor pls püben. 😊

@ Hellomarci

A letöltés a peerek feltöltési sebességétõl függ, a feltöltés pedig a leecherek letöltési sebességétõl. Plusz még jön, hogy mennyi szál van a kapcsolódáshoz beállítva.

Ezer éves torrentet is tölthetsz fel 2-3Mb-al, de 1-2Kb/seccel is. Ez nem igazán program függõ. Vannak programok amik jobban kapcsolódnak, és optimizálják a csatlakozást, de ennyi még nem elég hogy pl. 5 leechernél kihozd a maximális feltöltésed.
force re-check a utorrentben is van, de az másra való

lck
Force Check van benne. Az nem valami hasonló ?
nekem a force start hiányzott a tixatiból... 😞

lck
Csak pár másodperce indítottam el a programot. Adsl miatt 22K-ra korlátozom a feltöltést, és nem is új torrentek vannak a listában.
Mégis ilyen jól oszt.